• europages
  • >
  • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
  • >
  • dressed pork products

Resultater for

Dressed pork products - Tilvirker Produsent - Frankrike

FrankrikeTilvirker/produsent
  1. SA CONSERVERIE DU SUD

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Conserverie du Sud, with over a century of experience and unique know-how, has emerged as the leading maker of pork-based terrines and the only one with national and international reach. Conserverie du Sud has set up a local alliance and sources its quality-labelled pork from a regional supplier renowned for its Red Label meat. The keys to our success: its taste, well-balanced flavours and its appetizing texture! The products are made using the most traditional recipes applying know-how passed down through the generations. The firm is proud to offer natural products to its consumers. The Conserverie du Sud obtained IFS version 8 certification in 2021. IFS FOOD is an international repository for assessing product and processing compliance with food safety and quality standards. Conserverie du Sud has several ranges: -Label Rouge: from free-range pigs, whose meat is fresh, succulent, exceptional and flavoursome. - ABio testifies to a farming production method that respects natural systems and cycles. -VPF the pigs are born, raised, slaughtered and processed in France. -IGP Porc du Sud-Ouest certifies that the pigs are born, raised, slaughtered and processed in the South-West of France.

  2. JOKO GASTRONOMIE

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Selskapet JOKO GASTRONOMIE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Gastronomi - spesialiteter bransjen. Det opererer også i Kjøtt og kjøttpålegg, Håndverk, gastronomic product, Gastronomic products, pork, authentic recipes, deli meats, beef cold cuts, og dressed game products bransjene. Det har base i Lyon, Frankrike.

  3. SALAISONS LABORIE FILS

    Frankrike

    Selskapet SALAISONS LABORIE FILS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Skinke, Pølser og salami, Posteier, dressed pork products, Skinke, Pølser og salami, og Posteier bransjene. Det har base i Parlan, Frankrike.

  4. MAS SA

    Frankrike

    Selskapet MAS SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Posteier, Pølser og salami, dressed pork products, ham factories, Posteier, og Pølser og salami bransjene. Det har base i Le Rouget, Frankrike.

  5. CHARCUTERIE ADER

    Frankrike

    Selskapet CHARCUTERIE ADER, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i deli meats, dressed pork products, og items for caterers bransjene. Det har base i Trie Sur Baise, Frankrike.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
  1. CHARCUTERIE COMMENGES

    Frankrike

    Selskapet CHARCUTERIE COMMENGES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i deli meats, dressed pork products, og regional salamis bransjene. Det har base i Pamiers, Frankrike.

  2. MAISON ALPIN

    Frankrike

    Selskapet MAISON ALPIN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i dressed pork products, og cooked ham trade bransjene. Det har base i Amancy, Frankrike.

  3. CÔTE2BOEUF

    Frankrike

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.

  4. SACOR

    Frankrike

    Selskapet SACOR, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i wholesale of dressed pork products, ham export, dry sausage, og salami bransjene. Det har base i Villefranche De Rouergue, Frankrike.

  5. SA SEIGNEURIE & FILS

    Frankrike

    Selskapet SA SEIGNEURIE & FILS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Posteier, wholesale of dressed pork products, Posteier, og fresh butchered products bransjene. Det har base i Fonsorbes, Frankrike.

  1. QUIMDIS

    Frankrike

    Selskapet QUIMDIS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Tilsetningsstoffer til industrielle fargestoffer bransjen. Det opererer også i Essensielle oljer og resinoider, additives for dressed pork products, Food additives, additives, colourings and pigments for food preparations, og Essensielle oljer og resinoider bransjene. Det har base i Levallois Perret Cedex, Frankrike.

  2. CHARCUTERIE FASSIER

    Frankrike

    Selskapet CHARCUTERIE FASSIER, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i salami, og wholesale of dressed pork products bransjene. Det har base i Vibraye, Frankrike.

  1. SOCIETE DES RILLETTES BAHIER SAS

    Frankrike

    Selskapet SOCIETE DES RILLETTES BAHIER SAS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Rillettes, tripe, og wholesale of dressed pork products bransjene. Det har base i Sceaux Sur Huisne, Frankrike.

  2. SAVEURS & CARACTÈRES

    Frankrike

    Selskapet SAVEURS & CARACTÈRES, er en Multi-Category, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i deli meats, wholesale of dressed pork products, og Italian cold meats bransjene. Det har base i Hugleville-En-Caux, Frankrike.