• europages
  • >
  • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
  • >
  • cooks

Resultater for

Cooks

FrankrikeToulouse og Midi-Pyrénées
  1. CÔTE2BOEUF

    Frankrike

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.

  2. SA CONSERVERIE DU SUD

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Conserverie du Sud, with over a century of experience and unique know-how, has emerged as the leading maker of pork-based terrines and the only one with national and international reach. Conserverie du Sud has set up a local alliance and sources its quality-labelled pork from a regional supplier renowned for its Red Label meat. The keys to our success: its taste, well-balanced flavours and its appetizing texture! The products are made using the most traditional recipes applying know-how passed down through the generations. The firm is proud to offer natural products to its consumers. The Conserverie du Sud obtained IFS version 8 certification in 2021. IFS FOOD is an international repository for assessing product and processing compliance with food safety and quality standards. Conserverie du Sud has several ranges: -Label Rouge: from free-range pigs, whose meat is fresh, succulent, exceptional and flavoursome. - ABio testifies to a farming production method that respects natural systems and cycles. -VPF the pigs are born, raised, slaughtered and processed in France. -IGP Porc du Sud-Ouest certifies that the pigs are born, raised, slaughtered and processed in the South-West of France.

  3. EARL DE LUZAN

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Selskapet EARL DE LUZAN, er en Forhandler, som opererer i Krydder bransjen. Det opererer også i Aromatiske planter, Medisinske planter og urter, Aromatiske planter, og Medisinske planter og urter bransjene. Det har base i Castéra-Verduzan, Frankrike.

  4. BOUSQUET VIANDE

    Frankrike

    Selskapet BOUSQUET VIANDE, er en Forhandler, som opererer i Kjøttavskjær bransjen. Det opererer også i Svin - slaktekjøtt, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Sau - slaktekjøtt, Svin - slaktekjøtt, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, beef, og Sau - slaktekjøtt bransjene. Det har base i Luc La Primaube, Frankrike.

  5. STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE

    Frankrike

    Selskapet STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Posteier, deli meats, preserved foodstuffs, og Posteier bransjene. Det har base i Castres, Frankrike.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
  1. SACOR

    Frankrike

    Selskapet SACOR, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i wholesale of dressed pork products, ham export, dry sausage, og salami bransjene. Det har base i Villefranche De Rouergue, Frankrike.

  2. LE CANTONNAIS

    Frankrike

    Selskapet LE CANTONNAIS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Smaksingredienser - ekstrakter og krydder bransjen. Det opererer også i traditional cooking made to order, Asian cookers, og ready-made dishes and cooking preparations bransjene. Det har base i Pinsaguel, Frankrike.

  3. DISCOFRA

    Frankrike

    Selskapet DISCOFRA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Pasta bransjen. Det opererer også i dehydrated sauces for institutional restaurants, ready-made dishes and cooking preparations, stewed fruit, og basic food preparations for patisseries bransjene. Det har base i Tournefeuille, Frankrike.

  4. ANDRE CAZAUX CHARCUTIER

    Frankrike

    Selskapet ANDRE CAZAUX CHARCUTIER, er en Distributør, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i deli meats, beef cold cuts, dressed pork products, og wholesale of dressed pork products bransjene. Det har base i Saint-Lizier, Frankrike.

  5. OBERTI

    Frankrike

    Selskapet OBERTI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Pølser og salami, Skinke, Pølser og salami, og Skinke bransjene. Det har base i Lacaune, Frankrike.

  1. SAS MICOULEAU

    Frankrike

    Selskapet SAS MICOULEAU, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Posteier, Foie gras, Posteier, Foie gras, og suppliers of cassoulet bransjene. Det har base i Beaumont De Lomagne, Frankrike.

  2. SA SEIGNEURIE & FILS

    Frankrike

    Selskapet SA SEIGNEURIE & FILS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Posteier, wholesale of dressed pork products, Posteier, og fresh butchered products bransjene. Det har base i Fonsorbes, Frankrike.

  1. CHARCUTERIE COMMENGES

    Frankrike

    Selskapet CHARCUTERIE COMMENGES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i deli meats, dressed pork products, og regional salamis bransjene. Det har base i Pamiers, Frankrike.

  2. CHARCUTERIE ADER

    Frankrike

    Selskapet CHARCUTERIE ADER, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i deli meats, dressed pork products, og items for caterers bransjene. Det har base i Trie Sur Baise, Frankrike.

  3. MAISON MILHAU

    Frankrike

    Selskapet MAISON MILHAU, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Posteier, deli meats, Posteier, og food ingredients for salted meats bransjene. Det har base i Lacaune, Frankrike.

  4. CHARCUTERIE ROUCH

    Frankrike

    Selskapet CHARCUTERIE ROUCH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Pølser og salami, Posteier, Foie gras, Pølser og salami, Posteier, og Foie gras bransjene. Det har base i Foix, Frankrike.

  5. RAMOND & FILS

    Frankrike

    Selskapet RAMOND & FILS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Foie gras, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, suppliers of pre-cooked meals, wines, og Foie gras bransjene. Det har base i Caylus, Frankrike.

  6. GAILHOU ET DURDOS ENTREPRISE ARTISANALE

    Frankrike

    Selskapet GAILHOU ET DURDOS ENTREPRISE ARTISANALE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Posteier bransjen. Det opererer også i Konservert kjøtt og kjøttpålegg, Foie gras, Konservert kjøtt og kjøttpålegg, Foie gras, Whole block duck foie gras, og suppliers of pre-cooked meals bransjene. Det har base i Tournay, Frankrike.

  7. ETABLISSEMENTS G. BORIES

    Frankrike

    Selskapet ETABLISSEMENTS G. BORIES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i deli meats, ham, og sausages bransjene. Det har base i Plaisance, Frankrike.

  8. SA SALAISONS DU LACAUNAIS

    Frankrike

    Selskapet SA SALAISONS DU LACAUNAIS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Pølser og salami bransjen. Det opererer også i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Skinke, Posteier, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Skinke, og Posteier bransjene. Det har base i Lacaune, Frankrike.

  1. SA SALAISONS PYRENEENNES

    Frankrike

    Selskapet SA SALAISONS PYRENEENNES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Skinke, Utstyr til nedsalting, Skinke, Utstyr til nedsalting, og mountain ham bransjene. Det har base i Ibos, Frankrike.

  2. SALAISONS DE L'ADOUR

    Frankrike

    Selskapet SALAISONS DE L'ADOUR, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det har base i LOUEY, Frankrike.

  3. ETABLISSEMENTS CANCE

    Frankrike

    Selskapet ETABLISSEMENTS CANCE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Konservert kjøtt, Konservert kjøttpålegg, Konservert kjøtt, og Konservert kjøttpålegg bransjene. Det har base i Villeneuve, Frankrike.

  4. SODIBEK

    Frankrike

    Selskapet SODIBEK, er en Distributør, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det har base i Tarbes, Frankrike.

  5. SARL LES GORGES DE L AVEYRON

    Frankrike

    Selskapet SARL LES GORGES DE L AVEYRON, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Pølser og salami, og Pølser og salami bransjene. Det har base i La Bastide-L' Évêque, Frankrike.

  6. LES PRODUCTEURS DU LAURAGAIS

    Frankrike

    Selskapet LES PRODUCTEURS DU LAURAGAIS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slakterier og kjøttpåleggsindustri - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Installasjoner til varmebehandling og røyking av kjøttpålegg, og Installasjoner til varmebehandling og røyking av kjøttpålegg bransjene. Det har base i Revel, Frankrike.

  7. FRANCERIES ET FILS

    Frankrike

    Selskapet FRANCERIES ET FILS, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det har base i Salies Du Salat, Frankrike.

  8. CUISINE COTE SUD

    Frankrike

    Selskapet CUISINE COTE SUD, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det har base i Cahors, Frankrike.

  9. LE TRIPOUX GASCON

    Frankrike

    Selskapet LE TRIPOUX GASCON, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det har base i Beaumarches, Frankrike.

  10. PATRICK BRETON DISTRIBUTION SARL

    Frankrike

    Selskapet PATRICK BRETON DISTRIBUTION SARL, er en Forhandler, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det har base i Olemps, Frankrike.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

  • Kun relevante leverandører
  • Kompatibel med personvern
  • 100 % gratis