• europages
  • >
  • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
  • >
  • meats

Resultater for

Meats

FrankrikeToulouse og Midi-Pyrénées
  1. SA CONSERVERIE DU SUD

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Conserverie du Sud, with over a century of experience and unique know-how, has emerged as the leading maker of pork-based terrines and the only one with national and international reach. Conserverie du Sud has set up a local alliance and sources its quality-labelled pork from a regional supplier renowned for its Red Label meat. The keys to our success: its taste, well-balanced flavours and its appetizing texture! The products are made using the most traditional recipes applying know-how passed down through the generations. The firm is proud to offer natural products to its consumers. The Conserverie du Sud obtained IFS version 8 certification in 2021. IFS FOOD is an international repository for assessing product and processing compliance with food safety and quality standards. Conserverie du Sud has several ranges: -Label Rouge: from free-range pigs, whose meat is fresh, succulent, exceptional and flavoursome. - ABio testifies to a farming production method that respects natural systems and cycles. -VPF the pigs are born, raised, slaughtered and processed in France. -IGP Porc du Sud-Ouest certifies that the pigs are born, raised, slaughtered and processed in the South-West of France.

  2. CÔTE2BOEUF

    Frankrike

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.

  3. ALBI VOLAILLES

    Frankrike

    Selskapet ALBI VOLAILLES, er en Forhandler, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Livestock and poultry - feed, import/export service, poultry for slaughter, og troughs for poultry bransjene. Det har base i Puygouzon, Frankrike.

  4. RAMOND & FILS

    Frankrike

    Selskapet RAMOND & FILS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Foie gras, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, suppliers of pre-cooked meals, wines, og Foie gras bransjene. Det har base i Caylus, Frankrike.

  5. SAVIDOC

    Frankrike

    Selskapet SAVIDOC, er en Tjenesteyter, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i poultry, og poultry for slaughter bransjene. Det har base i Revel, Frankrike.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
  1. LES FERMIERS DU BAS ROUERGUE

    Frankrike

    Selskapet LES FERMIERS DU BAS ROUERGUE, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Fryst og dypfryst, Konservert kjøtt og kjøttpålegg, Fryst og dypfryst, og Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjene. Det har base i Villefranche De Rouergue, Frankrike.

  2. CONSERVERIE ARTISANALE LARROQUE SA

    Frankrike

    Selskapet CONSERVERIE ARTISANALE LARROQUE SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Fersk and, og Fersk and bransjene. Det har base i Montauban, Frankrike.

  3. SOC GOURSAT ET MARTINEZ

    Frankrike

    Selskapet SOC GOURSAT ET MARTINEZ, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, og Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjene. Det har base i Creysse, Frankrike.

  4. LE VEAU FERMIER DU LAURAGAIS

    Frankrike

    Selskapet LE VEAU FERMIER DU LAURAGAIS, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Konservert kjøtt og kjøttpålegg, og Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjene. Det har base i Revel, Frankrike.

  5. SARL CORANE IMPORT-EXPORT

    Frankrike

    Selskapet SARL CORANE IMPORT-EXPORT, er en Forhandler, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i frozen produce transport, og Agrifood industry bransjene. Det har base i Verdun-Sur-Garonne, Frankrike.

  1. MICHEL TOULZE

    Frankrike

    Selskapet MICHEL TOULZE, er en Forhandler, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Svin - slaktekjøtt, og Svin - slaktekjøtt bransjene. Det har base i Pinsaguel, Frankrike.

  2. EURO CHARCUTERIE

    Frankrike

    Selskapet EURO CHARCUTERIE, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det har base i Toulouse, Frankrike.

  1. REGIE AUTONOME ABATTOIR SAINT CERE

    Frankrike

    Selskapet REGIE AUTONOME ABATTOIR SAINT CERE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Slakteavfall, og Slakteavfall bransjene. Det har base i Saint-Céré, Frankrike.

  2. ALLIANCE PORCI D OC

    Frankrike

    Selskapet ALLIANCE PORCI D OC, er en Forhandler, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Svin - slaktekjøtt, og Svin - slaktekjøtt bransjene. Det har base i Ste Radegonde, Frankrike.

  3. ETABLISSEMENTS TOURNIER SARL

    Frankrike

    Selskapet ETABLISSEMENTS TOURNIER SARL, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det har base i Cazères, Frankrike.

  4. SODIREX

    Frankrike

    Selskapet SODIREX, er en Forhandler, som opererer i Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, og Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjene. Det har base i Toulouse, Frankrike.

  5. STE NOUVELLE SODECO

    Frankrike

    Selskapet STE NOUVELLE SODECO, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det har base i Auch, Frankrike.

  6. STE PORC MONTAGNE

    Frankrike

    Selskapet STE PORC MONTAGNE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det har base i Ste Radegonde, Frankrike.

  7. LE PUNTOUN

    Frankrike

    Selskapet LE PUNTOUN, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det har base i St Martin, Frankrike.

  8. SOUBIE VIANDES

    Frankrike

    Selskapet SOUBIE VIANDES, er en Distributør, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det har base i St Gaudens, Frankrike.

  1. LES FILS DE FORT BASILE SA

    Frankrike

    Selskapet LES FILS DE FORT BASILE SA, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det har base i Lorp Sentaraille, Frankrike.

  2. SICA PYRENEENNE DE BETAIL ET DE VIANDE

    Frankrike

  3. SOCIETE PONS CHABBERT

    Frankrike

  4. MATHIEU ET FILS

    Frankrike

  5. PIERRE VALETTE SALAISONS

    Frankrike

  6. SICA DES PAYS DE L'AUTAN

    Frankrike

  7. EURL PIERRE FABRES

    Frankrike

  8. SARL BOUCHERIE PIERRE LATAPIE

    Frankrike

  9. LOU TESSINOU

    Frankrike

  10. AGRIVIANDE

    Frankrike

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

  • Kun relevante leverandører
  • Kompatibel med personvern
  • 100 % gratis