• europages
  • >
  • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
  • >
  • sausages

Resultater for

Sausages

FrankrikeToulouse og Midi-Pyrénées
  1. ETABLISSEMENTS G. BORIES

    Frankrike

    Selskapet ETABLISSEMENTS G. BORIES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i deli meats, ham, og sausages bransjene. Det har base i Plaisance, Frankrike.

  2. CÔTE2BOEUF

    Frankrike

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.

  3. OBERTI

    Frankrike

    Selskapet OBERTI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Pølser og salami, Skinke, Pølser og salami, og Skinke bransjene. Det har base i Lacaune, Frankrike.

  4. CHARCUTERIE ROUCH

    Frankrike

    Selskapet CHARCUTERIE ROUCH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Pølser og salami, Posteier, Foie gras, Pølser og salami, Posteier, og Foie gras bransjene. Det har base i Foix, Frankrike.

  5. SA SALAISONS DU LACAUNAIS

    Frankrike

    Selskapet SA SALAISONS DU LACAUNAIS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Pølser og salami bransjen. Det opererer også i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Skinke, Posteier, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Skinke, og Posteier bransjene. Det har base i Lacaune, Frankrike.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
  1. SARL LES GORGES DE L AVEYRON

    Frankrike

    Selskapet SARL LES GORGES DE L AVEYRON, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Pølser og salami, og Pølser og salami bransjene. Det har base i La Bastide-L' Évêque, Frankrike.

  2. TOM PRESS

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Selskapet TOM PRESS, er en Distributør, som opererer i Hermetikkindustri - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i cleavers, mincers, ice cream machines, vacuum bags, fruit grinders, Food vacuum packing machine, Preserving equipment, Food service equipment, og Meat smoker bransjene. Det har base i Soreze, Frankrike.

  3. SACOR

    Frankrike

    Selskapet SACOR, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i wholesale of dressed pork products, ham export, dry sausage, og salami bransjene. Det har base i Villefranche De Rouergue, Frankrike.