• europages
  • >
  • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
  • >
  • konservert kjøtt og kjøttpålegg

Resultater for

Konservert kjøtt og kjøttpålegg

FrankrikeToulouse og Midi-PyrénéesTilvirker/produsent
  1. LA DROSERA GOURMANDE

    Frankrike

    Selskapet LA DROSERA GOURMANDE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Foie gras, Firmagaver, medals, Foie gras, Firmagaver, og regional products bransjene. Det har base i Laguiole, Frankrike.

  2. MAISON GARCIA

    Frankrike

    Selskapet MAISON GARCIA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Konservert kjøttpålegg, Konservert kjøttpålegg, og deli meats bransjene. Det har base i Villeneuve Les Bouloc, Frankrike.

  3. SAS LE REVELOIS

    Frankrike

    Selskapet SAS LE REVELOIS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Konservert kjøtt, Konservert kjøtt, Preserves, og Whole block duck foie gras bransjene. Det har base i Revel, Frankrike.

  4. MAISON CONQUET

    Frankrike

    Selskapet MAISON CONQUET, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i butcher's shop, beef, veal, og pork bransjene. Det har base i Laguiole, Frankrike.

  5. GAILHOU ET DURDOS ENTREPRISE ARTISANALE

    Frankrike

    Selskapet GAILHOU ET DURDOS ENTREPRISE ARTISANALE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Posteier bransjen. Det opererer også i Konservert kjøtt og kjøttpålegg, Foie gras, Konservert kjøtt og kjøttpålegg, Foie gras, Whole block duck foie gras, og suppliers of pre-cooked meals bransjene. Det har base i Tournay, Frankrike.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
  1. RAMOND & FILS

    Frankrike

    Selskapet RAMOND & FILS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Foie gras, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, suppliers of pre-cooked meals, wines, og Foie gras bransjene. Det har base i Caylus, Frankrike.

  2. THOCAVEN

    Frankrike

    Selskapet THOCAVEN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det har base i Vigan (Le), Frankrike.

  3. SOC GOURSAT ET MARTINEZ

    Frankrike

    Selskapet SOC GOURSAT ET MARTINEZ, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, og Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjene. Det har base i Creysse, Frankrike.

  4. SARL QUERCY VILLAGE

    Frankrike

    Selskapet SARL QUERCY VILLAGE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Foie gras, og Foie gras bransjene. Det har base i Catus, Frankrike.

  5. SAS JEAN CUGINI

    Frankrike

    Selskapet SAS JEAN CUGINI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det har base i Eauze, Frankrike.

  1. CLOUET DANIEL

    Frankrike

    Selskapet CLOUET DANIEL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det har base i Livernon, Frankrike.

  2. CONSERVERIE DE SIARROUY

    Frankrike

  1. CHAZAL

    Frankrike

  2. A. FONTES ET FILS

    Frankrike

  3. SARL JEAN DOUGNAC

    Frankrike

  4. CHARCUTERIE LIESTA

    Frankrike

  5. MABILLE SAS

    Frankrike

  6. PIERRE VALETTE SALAISONS

    Frankrike

  7. CHARCUTERIE APPAMEENNE DE TRADITION SARL

    Frankrike

  8. SAVEURS BIO

    Frankrike

  1. SA CONSERVERIE DU SUD

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Conserverie du Sud, with over a century of experience and unique know-how, has emerged as the leading maker of pork-based terrines and the only one with national and international reach. Conserverie du Sud has set up a local alliance and sources its quality-labelled pork from a regional supplier renowned for its Red Label meat. The keys to our success: its taste, well-balanced flavours and its appetizing texture! The products are made using the most traditional recipes applying know-how passed down through the generations. The firm is proud to offer natural products to its consumers. The Conserverie du Sud obtained IFS version 8 certification in 2021. IFS FOOD is an international repository for assessing product and processing compliance with food safety and quality standards. Conserverie du Sud has several ranges: -Label Rouge: from free-range pigs, whose meat is fresh, succulent, exceptional and flavoursome. - ABio testifies to a farming production method that respects natural systems and cycles. -VPF the pigs are born, raised, slaughtered and processed in France. -IGP Porc du Sud-Ouest certifies that the pigs are born, raised, slaughtered and processed in the South-West of France.

  2. ETABLISSEMENTS CANCE

    Frankrike

    Selskapet ETABLISSEMENTS CANCE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Konservert kjøtt, Konservert kjøttpålegg, Konservert kjøtt, og Konservert kjøttpålegg bransjene. Det har base i Villeneuve, Frankrike.