• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • friksjonsutstyr til kjøretøy på skinner

Resultater for

Friksjonsutstyr til kjøretøy på skinner - Import eksport

 1. HANSUNG LIFT TRANSFER CO., LTD.

  Sør-Korea

  Selskapet HANSUNG LIFT TRANSFER CO., LTD., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Friksjonsutstyr til kjøretøy på skinner bransjen. Det opererer også i Transportbånd i luften og på gulvet, og Transportbånd i luften og på gulvet bransjene. Det har base i Sasang-Gu, Busan, Sør-Korea.

 2. RICH

  Ukraina

  Selskapet RICH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Friksjonsutstyr til kjøretøy på skinner bransjen. Det opererer også i turning bransjene. Det har base i Dnipro, Ukraina.

 3. ESCOM SRL

  Italia

  Selskapet ESCOM SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Friksjonsutstyr til kjøretøy på skinner bransjen. Det opererer også i Bremser til kjøretøy, Vehicle brake components and elements, Automotive - components and parts, Bremser til kjøretøy, og automotive lining bransjene. Det har base i Carpenedolo, Italia.

 4. ZHEJIANG FRANK PRECISION CASTING CO.,LTD.

  Kina

  Selskapet ZHEJIANG FRANK PRECISION CASTING CO.,LTD., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Friksjonsutstyr til kjøretøy på skinner bransjen. Det har base i Lanxi, Kina.

 5. TAZE USUL

  Turkmenistan

  Selskapet TAZE USUL, er en Forhandler, som opererer i Friksjonsutstyr til kjøretøy på skinner bransjen. Det opererer også i Utility vehicles, og services for foreign trade bransjene. Det har base i Ashgabat, Turkmenistan.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. RÜTGERS GMBH

  Tyskland

  Selskapet RÜTGERS GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Jernbanemateriell og -utstyr bransjen. Det opererer også i Friksjonsutstyr til kjøretøy på skinner, og Friksjonsutstyr til kjøretøy på skinner bransjene. Det har base i Essen, Tyskland.

 2. EUROPEAN FRICTION INDUSTRIES LIMITED

  Storbritannia

  Selskapet EUROPEAN FRICTION INDUSTRIES LIMITED, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Jernbanemateriell og -utstyr bransjen. Det opererer også i Friksjonsutstyr til kjøretøy på skinner, og Friksjonsutstyr til kjøretøy på skinner bransjene. Det har base i Bristol, Storbritannia.

 3. FEDERAL-MOGUL FRICTION PRODUCTS LIMITED

  Storbritannia

 4. BOMBARDIER TRANSPORTATION (SWITZERLAND) SA

  Sveits

 5. A. TRABINGER

  Tyskland

  Selskapet A. TRABINGER, er en Forhandler, som opererer i Kjøretøy - tilbehør og utstyr bransjen. Det opererer også i Stoler og salonger, Papirhandel - artikler, Lær, skinn og pelsverk, Kunstig lær, Stoler og salonger, Papirhandel - artikler, Lær, skinn og pelsverk, og Kunstig lær bransjene. Det har base i Leimen, Tyskland.

 1. RÜHL LEDER GMBH

  Tyskland

  Selskapet RÜHL LEDER GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøretøy - komponenter og mekaniske deler bransjen. Det opererer også i Kjøretøy - tilbehør og utstyr, Spesialkjøretøy - bygging og utstyr, Stoler og salonger, Lær, skinn og pelsverk, Kjøretøy - tilbehør og utstyr, Spesialkjøretøy - bygging og utstyr, Stoler og salonger, og Lær, skinn og pelsverk bransjene. Det har base i Mülheim, Tyskland.

 2. ENNO HOFMANN

  Tyskland

  Selskapet ENNO HOFMANN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Lær, skinn og pelsverk bransjen. Det opererer også i Fine lærvarer, Vesker, håndkofferter og håndvesker, Reiseartikler, Kjøretøy - utstyr av lær, Fine lærvarer, Vesker, håndkofferter og håndvesker, Reiseartikler, og Kjøretøy - utstyr av lær bransjene. Det har base i Lauda-Königshofen, Tyskland.

 1. LEDERLAGER24 GBR

  Tyskland

  Selskapet LEDERLAGER24 GBR, er en Forhandler, som opererer i Papirhandel - artikler bransjen. Det opererer også i Lær, skinn og pelsverk, Kunstig lær, Kjøretøy - utstyr av lær, Lærvarer - utstyr og tilbehør, Lær, skinn og pelsverk, Kunstig lær, Kjøretøy - utstyr av lær, og Lærvarer - utstyr og tilbehør bransjene. Det har base i Amberg, Tyskland.

 2. AUTO-SATTLEREI BRUHN

  Tyskland

  Selskapet AUTO-SATTLEREI BRUHN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøretøy - komponenter og mekaniske deler bransjen. Det opererer også i Kjøretøy - tilbehør og utstyr, Spesialkjøretøy - bygging og utstyr, Stoler og salonger, Lær og skinn til møbelindustrien, Kjøretøy - tilbehør og utstyr, Spesialkjøretøy - bygging og utstyr, Stoler og salonger, og Lær og skinn til møbelindustrien bransjene. Det har base i Hamburg, Tyskland.

 3. PETER PÖLZL

  Østerrike

  Selskapet PETER PÖLZL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøretøy - tilbehør og utstyr bransjen. Det opererer også i Plast - gulvbelegg, Stoler og salonger, Lær, skinn og pelsverk, Stoffer med belegg, Plast - gulvbelegg, Stoler og salonger, Lær, skinn og pelsverk, og Stoffer med belegg bransjene. Det har base i Moosburg, Østerrike.

 4. CHRISTINA CABANSKI

  Tyskland

  Selskapet CHRISTINA CABANSKI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøretøy - tilbehør og utstyr bransjen. Det opererer også i Tekstiler - import/eksport, Kunstig lær, Import/eksport av lærvarer, Lær og skinn til møbelindustrien, Tekstiler - import/eksport, Kunstig lær, Import/eksport av lærvarer, og Lær og skinn til møbelindustrien bransjene. Det har base i Witten, Tyskland.

 5. LEDERFÄRBEREI SCHMID AG

  Sveits

  Selskapet LEDERFÄRBEREI SCHMID AG, er en Tjenesteyter, som opererer i Kjøretøy - tilbehør og utstyr bransjen. Det opererer også i Lær, skinn og pelsverk, Lær og skinn til møbelindustrien, Fine lærvarer, Vesker, håndkofferter og håndvesker, Lær, skinn og pelsverk, Lær og skinn til møbelindustrien, Fine lærvarer, og Vesker, håndkofferter og håndvesker bransjene. Det har base i Biel-Benken, Sveits.

 6. LEDER REPARATUR SALZBURG

  Østerrike

  Selskapet LEDER REPARATUR SALZBURG, er en Tjenesteyter, som opererer i Kjøretøy - tilbehør og utstyr bransjen. Det opererer også i Rengjørings- og vedlikeholdsprodukter til industrielle formål, Rengjørings- og vedlikeholdsprodukter til husholdningsbruk, Lær, skinn og pelsverk, Lær og skinn til møbelindustrien, Rengjørings- og vedlikeholdsprodukter til industrielle formål, Rengjørings- og vedlikeholdsprodukter til husholdningsbruk, Lær, skinn og pelsverk, og Lær og skinn til møbelindustrien bransjene. Det har base i Hallwang, Østerrike.

 7. AUTO SATTLEREI MOHLER GMBH

  Sveits

  Selskapet AUTO SATTLEREI MOHLER GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Boligoppvarming - utstyr og installasjon bransjen. Det opererer også i Sentralvarme - installasjoner, Kjøretøy - tilbehør og utstyr, Stoler og salonger, Lær og skinn til møbelindustrien, Sentralvarme - installasjoner, Kjøretøy - tilbehør og utstyr, Stoler og salonger, og Lær og skinn til møbelindustrien bransjene. Det har base i Baar, Sveits.

 8. LEDERARBEITEN ULLRICH

  Tyskland

  Selskapet LEDERARBEITEN ULLRICH, er en Tjenesteyter, som opererer i Lær, skinn og pelsverk bransjen. Det opererer også i Fine lærvarer, Vesker, håndkofferter og håndvesker, Reiseartikler, Kjøretøy - utstyr av lær, Fine lærvarer, Vesker, håndkofferter og håndvesker, Reiseartikler, og Kjøretøy - utstyr av lær bransjene. Det har base i Düsseldorf, Tyskland.

 1. ANDRE BETHKE - MERCEDES OLDTIMER PARK

  Tyskland

  Selskapet ANDRE BETHKE - MERCEDES OLDTIMER PARK, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bilverksted og bensinstasjoner - utstyr og installasjoner bransjen. Det opererer også i Kjøretøy - tilbehør og utstyr, Lær og skinn til møbelindustrien, Fine lærvarer, Vesker, håndkofferter og håndvesker, Kjøretøy - tilbehør og utstyr, Lær og skinn til møbelindustrien, Fine lærvarer, og Vesker, håndkofferter og håndvesker bransjene. Det har base i Walsrode, Tyskland.

 2. LEDERHAUS GIESE & BRUHM GMBH

  Tyskland

  Selskapet LEDERHAUS GIESE & BRUHM GMBH, er en Forhandler, som opererer i Papirhandel - artikler bransjen. Det opererer også i Lær, skinn og pelsverk, Kunstig lær, Lær og skinn til møbelindustrien, Kjøretøy - utstyr av lær, Lær, skinn og pelsverk, Kunstig lær, Lær og skinn til møbelindustrien, og Kjøretøy - utstyr av lær bransjene. Det har base i Duisburg, Tyskland.

 3. APTO AUTOSATTLER

  Østerrike

  Selskapet APTO AUTOSATTLER, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøretøy - tilbehør og utstyr bransjen. Det opererer også i Motorsykler, Stoler og salonger, Svømmebasseng - installasjoner og utstyr, Lær, skinn og pelsverk, Motorsykler, Stoler og salonger, Svømmebasseng - installasjoner og utstyr, og Lær, skinn og pelsverk bransjene. Det har base i Wien, Østerrike.

 4. CHAMIER-LAMMFELLPRODUKTE DARIUS CHAMIER

  Tyskland

  Selskapet CHAMIER-LAMMFELLPRODUKTE DARIUS CHAMIER, er en Forhandler, som opererer i Kjøretøy - tilbehør og utstyr bransjen. Det opererer også i Papirhandel - artikler, Lær, skinn og pelsverk, Sko, Idretts- og fritidssko, Papirhandel - artikler, Lær, skinn og pelsverk, Sko, og Idretts- og fritidssko bransjene. Det har base i Kempten, Tyskland.

 5. TOP CARE GMBH

  Sveits

  Selskapet TOP CARE GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Lær, skinn og pelsverk bransjen. Det opererer også i Kjøretøy - utstyr av lær, Stoffer, Ferdigbehandling av tekstiler, Trykking av tekstiler, Kjøretøy - utstyr av lær, Stoffer, Ferdigbehandling av tekstiler, og Trykking av tekstiler bransjene. Det har base i Dietikon, Sveits.

 6. MR. GERARDO SPELLECCHIA

  Sveits

  Selskapet MR. GERARDO SPELLECCHIA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøretøy - komponenter og mekaniske deler bransjen. Det opererer også i Kjøretøy - tilbehør og utstyr, Lær, skinn og pelsverk, Lær og skinn til møbelindustrien, Fine lærvarer, Kjøretøy - tilbehør og utstyr, Lær, skinn og pelsverk, Lær og skinn til møbelindustrien, og Fine lærvarer bransjene. Det har base i Dübendorf, Sveits.

 7. PLATTINA LEDERPFLEGE SWISS MADE

  Tyskland

  Selskapet PLATTINA LEDERPFLEGE SWISS MADE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Rengjørings- og vedlikeholdsprodukter til industrielle formål bransjen. Det opererer også i Rengjørings- og vedlikeholdsprodukter til husholdningsbruk, Lær, skinn og pelsverk, Salmakerarbeid, Kjøretøy - utstyr av lær, Rengjørings- og vedlikeholdsprodukter til husholdningsbruk, Lær, skinn og pelsverk, Salmakerarbeid, og Kjøretøy - utstyr av lær bransjene. Det har base i Lemgo, Tyskland.

 8. BK LEDERVEREDELUNG CHRISTOPH BÖSIGER

  Sveits

  Selskapet BK LEDERVEREDELUNG CHRISTOPH BÖSIGER, er en Distributør, som opererer i Kjøretøy - tilbehør og utstyr bransjen. Det opererer også i Rengjørings- og vedlikeholdsprodukter til industrielle formål, Stoler og salonger, Lær, skinn og pelsverk, Fine lærvarer, Rengjørings- og vedlikeholdsprodukter til industrielle formål, Stoler og salonger, Lær, skinn og pelsverk, og Fine lærvarer bransjene. Det har base i Roggwil, Sveits.

 9. SATTLERWERKSTATT HANSPETER HUBER

  Østerrike

  Selskapet SATTLERWERKSTATT HANSPETER HUBER, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Mekaniske transmisjonssystemer og komponenter bransjen. Det opererer også i Kjøretøy - tilbehør og utstyr, Stoler og salonger, Lær, skinn og pelsverk, Fine lærvarer, Kjøretøy - tilbehør og utstyr, Stoler og salonger, Lær, skinn og pelsverk, og Fine lærvarer bransjene. Det har base i Suben, Østerrike.

 10. LEDERMEHRWERT

  Sveits

  Selskapet LEDERMEHRWERT, er en Distributør, som opererer i Kjøretøy - tilbehør og utstyr bransjen. Det opererer også i Stoler og salonger, Lær, skinn og pelsverk, Lær og skinn til møbelindustrien, Fine lærvarer, Stoler og salonger, Lær, skinn og pelsverk, Lær og skinn til møbelindustrien, og Fine lærvarer bransjene. Det har base i Brig, Sveits.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis