• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • frysetørket fisk

Resultater for

Frysetørket fisk - Import eksport

 1. GROUP SAGUN

  Tyrkia

  Selskapet GROUP SAGUN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fisk bransjen. Det opererer også i Frysetørket fisk, tuna, marinated anchovy fillets, frozen fish, og Frysetørket fisk bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 2. ÖYKÜM SU ÜRÜNLERI A.Ş

  Tyrkia

  Selskapet ÖYKÜM SU ÜRÜNLERI A.Ş, er en Distributør, som opererer i Frysetørket fisk bransjen. Det opererer også i trout, office stationery, og perch bransjene. Det har base i Izmir, Tyrkia.

 3. LUGRADE - BACALHAU DE COIMBRA, SA

  Portugal

  Selskapet LUGRADE - BACALHAU DE COIMBRA, SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Frysetørket fisk bransjen. Det opererer også i dry salted cod bransjene. Det har base i Coimbra, Portugal.

 4. YAYÇET SU ÜRÜNLERI LTD ŞTI.

  Tyrkia

  Selskapet YAYÇET SU ÜRÜNLERI LTD ŞTI., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Frysetørket fisk bransjen. Det opererer også i import-export of horses bransjene. Det har base i Konya, Tyrkia.

 5. ICELAND FREEZE DRY

  Island

  Selskapet ICELAND FREEZE DRY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Tørkede grønnsaker bransjen. Det opererer også i Frysetørket fisk, Frysetørkede grønnsaker, Frysetørket fisk, Frysetørkede grønnsaker, og freeze-dried food products bransjene. Det har base i Þorlákshöfn, Island.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. OCEANS AND SEAS LTD

  Bulgaria

  Selskapet OCEANS AND SEAS LTD, er en Detaljist, som opererer i Frysetørket fisk bransjen. Det har base i Sofia, Bulgaria.

 2. BRODOKOMERC NOVA D.O.O.

  Kroatia

  Selskapet BRODOKOMERC NOVA D.O.O., er en Tjenesteyter, som opererer i Detaljsalg bransjen. Det opererer også i Tørket kjøtt, Frysetørket fisk, Tørket kjøtt, og Frysetørket fisk bransjene. Det har base i Rijeka, Kroatia.

 3. INTERAGROPROD

  Ukraina

  Selskapet INTERAGROPROD, er en Forhandler, som opererer i Frysetørket fisk bransjen. Det har base i Kyiv, Ukraina.

 4. SETRACO NV

  Belgia

  Selskapet SETRACO NV, er en Forhandler, som opererer i Frysetørket fisk bransjen. Det opererer også i frozen fish products, og frozen fish bransjene. Det har base i Gistel, Belgia.

 5. FISCHEN LADEN RONDILLA

  Spania

  Selskapet FISCHEN LADEN RONDILLA, er en Detaljist, som opererer i Frysetørket fisk bransjen. Det opererer også i fish shops bransjene. Det har base i Valladolid, Spania.

 1. FOODS TRADING SRL

  Italia

  Selskapet FOODS TRADING SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konserver av fisk, sjømat og snegler bransjen. Det opererer også i Frysetørket fisk, og Frysetørket fisk bransjene. Det har base i Fontanellato (PR), Italia.

 2. SIRENA COLDSTORES A/S

  Danmark

  Selskapet SIRENA COLDSTORES A/S, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konserver av fisk, sjømat og snegler bransjen. Det opererer også i Frysetørket fisk, og Frysetørket fisk bransjene. Det har base i Esbjerg, Danmark.

 1. EIRANOVA FISHERIES LTD

  Irland

  Selskapet EIRANOVA FISHERIES LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Frysetørket fisk bransjen. Det opererer også i Konserver av fisk, sjømat og snegler, Røkt og saltet fisk, Konserver av fisk, sjømat og snegler, og Røkt og saltet fisk bransjene. Det har base i Bantry, Irland.

 2. VICIUNAI BALTIC O U

  Estland

  Selskapet VICIUNAI BALTIC O U, som opererer i Fryst og dypfryst bransjen. Det opererer også i Frysetørket fisk, Fryst og dypfryst fisk, Frysetørket fisk, og Fryst og dypfryst fisk bransjene. Det har base i Tallinn, Estland.

 3. HAFNARFELL HF

  Island

  Selskapet HAFNARFELL HF, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konserver av fisk, sjømat og snegler bransjen. Det opererer også i Frysetørket fisk, og Frysetørket fisk bransjene. Det har base i Hafnarfirði, Island.

 4. LOWESTOFT COLD STORE LTD

  Storbritannia

  Selskapet LOWESTOFT COLD STORE LTD, som opererer i Konserver av fisk, sjømat og snegler bransjen. Det opererer også i Frysetørket fisk, og Frysetørket fisk bransjene. Det har base i Lowestoft, Storbritannia.

 5. LOFOTKOMPANIET AS

  Norge

  Selskapet LOFOTKOMPANIET AS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Røkt og saltet fisk bransjen. Det opererer også i Konserver av fisk, sjømat og snegler, Frysetørket fisk, Konserver av fisk, sjømat og snegler, og Frysetørket fisk bransjene. Det har base i Kristiansund N, Norge.

 6. KIMBEX, S.R.O.

  Tsjekkia

  Selskapet KIMBEX, S.R.O., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Frysetørket fisk bransjen. Det opererer også i Fryst og dypfryst fisk, og Fryst og dypfryst fisk bransjene. Det har base i Ostrava, Tsjekkia.

 7. HANLON PROPERTIES LTD

  Irland

  Selskapet HANLON PROPERTIES LTD, er en Forhandler, som opererer i Konserver av fisk, sjømat og snegler bransjen. Det opererer også i Frysetørket fisk, og Frysetørket fisk bransjene. Det har base i Dublin, Irland.

 8. GARJUSAN 2000 S.L.

  Spania

 1. J L DISTRIBUTION SERVICES LIMITED

  Storbritannia

 2. ØSTLANDSKE FORMIDLING AS

  Norge

 3. POLTAVAHOLODPROM

  Ukraina

 4. KÄLID

  Estland

 5. FIRST FIMEX FISCH- IM- UND EXPORT GMBH

  Tyskland

 6. FISKERNES FILETFABRIK A/S

  Danmark

 7. NORDKYN SEAFOOD AS

  Norge

 8. LOFOTEN SJØPRODUKTER AS

  Norge

 9. DELFI A/S

  Danmark

 10. JANGAARD EXPORT AS

  Norge

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis