• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • gassrørledninger og pipeliner - installasjoner

Resultater for

Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner - Import eksport

 1. KAYADERELI CONSTRUCTION

  Tyrkia

  Verified by europages badge

  Selskapet KAYADERELI CONSTRUCTION, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Byggematerialer bransjen. Det opererer også i Næringsmidler - import/eksport, Uvirksomme materialer til byggebransjen, Hovedrørledninger, Industrirør, Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner, Tilsetningsstoffer for sement og mørtel, Tørket frukt, fresh fruit, og fresh vegetables bransjene. Det har base i Adana, Tyrkia.

 2. PIPELINE EQUIPMENT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet PIPELINE EQUIPMENT GMBH, er en Forhandler, som opererer i Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner bransjen. Det har base i Gladbeck, Tyskland.

 3. CRIOMEC SA

  Romania

  Selskapet CRIOMEC SA, er en Tjenesteyter, som opererer i Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner bransjen. Det har base i Galati, Romania.

 4. ELYON INDUSTRY CO., LTD

  Sør-Korea

  Selskapet ELYON INDUSTRY CO., LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner bransjen. Det opererer også i stainless steel wire, og stainless steel strip bransjene. Det har base i Busan, Sør-Korea.

 5. KB UKRSPETSMASH, LTD.

  Ukraina

  Selskapet KB UKRSPETSMASH, LTD., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner bransjen. Det opererer også i Gaskets for high pressure applications, og mechanical seals bransjene. Det har base i Sumy, Ukraina.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. PUMP SERVICE AUTOMATIC

  Belgia

  Selskapet PUMP SERVICE AUTOMATIC, er en Multi-Category, som opererer i Bilverksted og bensinstasjoner - utstyr og installasjoner bransjen. Det opererer også i Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner, og Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner bransjene. Det har base i Deurne, Belgia.

 2. ASTRA TL

  Romania

  Selskapet ASTRA TL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner bransjen. Det opererer også i metalworking bransjene. Det har base i Valenii De Munte, Romania.

 3. ELEKTROMETAL DISTRIBUCIJA PLINA D.O.O. BJELOVAR

  Kroatia

  Selskapet ELEKTROMETAL DISTRIBUCIJA PLINA D.O.O. BJELOVAR, er en Tjenesteyter, som opererer i Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner bransjen. Det opererer også i land gas pipeline laying, gas pipeline management, og advice on safety issues bransjene. Det har base i Bjelovar, Kroatia.

 4. AERO SYSTEM INSTALACJE TECHNOLOGICZNE

  Polen

  Selskapet AERO SYSTEM INSTALACJE TECHNOLOGICZNE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner bransjen. Det har base i Katowice, Polen.

 5. ISYSTEMS INDUSTRIAL PLANTS MANUFACTURING AND CONTRACTING CO.

  Tyrkia

  Selskapet ISYSTEMS INDUSTRIAL PLANTS MANUFACTURING AND CONTRACTING CO., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner bransjen. Det har base i Kocaeli, Tyrkia.

 1. PETRO GLOBE OIL SERVICES

  Malta

  Selskapet PETRO GLOBE OIL SERVICES, er en Tjenesteyter, som opererer i Tjenester til olje- og gassutvinning bransjen. Det opererer også i Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner, Chemical and thermal surface treatment - machinery and equipment, Oil - distribution of petroleum fuels, og Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner bransjene. Det har base i Birkirkara, Malta.

 2. ALFA ENGINEERING S.C.

  Italia

  Selskapet ALFA ENGINEERING S.C., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner bransjen. Det har base i Modena, Italia.

 1. KTC SYSTEMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Selskapet KTC SYSTEMTECHNIK GMBH, er en Forhandler, som opererer i Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner bransjen. Det har base i Hamburg, Tyskland.

 2. INVENTIVE PRODUCTION CENTER (IPC), LLC

  Russland

  Selskapet INVENTIVE PRODUCTION CENTER (IPC), LLC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skjøter til slanger av ikke-jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Rør og slanger av rustfritt stål, Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner, Ekspansjonsledd av ikke-jernholdig metall, Ekspansjonsledd av jernholdig metall, Rør og slanger av rustfritt stål, Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner, Ekspansjonsledd av ikke-jernholdig metall, og Ekspansjonsledd av jernholdig metall bransjene. Det har base i Bugulma, Russland.

 3. ALMANHAL GENERAL TRADE

  Irak

  Selskapet ALMANHAL GENERAL TRADE, er en Agent/ Representant, som opererer i Lager - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner, horizontal and vertical centrifugal pumps for water systems, og Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner bransjene. Det har base i Kirkuk, Irak.

 4. ENERGOREM SP. Z O.O.

  Polen

  Selskapet ENERGOREM SP. Z O.O., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner bransjen. Det opererer også i Metal welding, civil and industrial constructions, industrial prefabricated constructions, og Machining of steels and metals bransjene. Det har base i Gorzów Wielkopolski, Polen.

 5. PROPIPE, SL

  Spania

  Selskapet PROPIPE, SL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner bransjen. Det har base i Madrid, Spania.

 6. FABRICOM

  Norge

  Selskapet FABRICOM, er en Tjenesteyter, som opererer i Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner bransjen. Det har base i Stavanger, Norge.

 7. BELSTROYTRANSGAZ-HABAU JV

  Hviterussland

  Selskapet BELSTROYTRANSGAZ-HABAU JV, er en Tjenesteyter, som opererer i Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner bransjen. Det opererer også i Drenering - arbeid, gas pipelines, land oil pipeline laying, Drenering - arbeid, og laying gas pipelines bransjene. Det har base i Minsk, Hviterussland.

 8. T.D. WILLIAMSON

  Belgia

  Selskapet T.D. WILLIAMSON, er en Tjenesteyter, som opererer i Gruvearbeid - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner, og Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner bransjene. Det har base i Nivelles, Belgia.

 1. SWEDPARTS HAMBURG

  Tyskland

  Selskapet SWEDPARTS HAMBURG, som opererer i Boring og lodding - utstyr bransjen. Det opererer også i Gass og olje - utvinning, Tjenester til olje- og gassutvinning, Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner, Petrokjemi - installasjoner og utstyr, Gass og olje - utvinning, Tjenester til olje- og gassutvinning, Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner, og Petrokjemi - installasjoner og utstyr bransjene. Det har base i Hamburg, Tyskland.

 2. NIKSAM ENERGY AND OFFSHORE

  Singapore

  Selskapet NIKSAM ENERGY AND OFFSHORE, er en Tjenesteyter, som opererer i Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner bransjen. Det har base i Singapore, Singapore.

 3. HALLIBURTON ENERGY SERVICES

  Belgia

  Selskapet HALLIBURTON ENERGY SERVICES, er en Tjenesteyter, som opererer i Gass og olje - utvinning bransjen. Det opererer også i Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner, Gass - installasjoner til produksjon, Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner, Gass - installasjoner til produksjon, og oil system assembly bransjene. Det har base i Drogenbos, Belgia.

 4. I.T.EX QUALITY SERVICES

  Italia

  Selskapet I.T.EX QUALITY SERVICES, som opererer i Petrokjemi - installasjoner og utstyr bransjen. Det opererer også i Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner, Oljeraffinering - installasjoner og utstyr, systems and equipment for oil refineries, systems and equipment for gas pipelines, Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner, og Oljeraffinering - installasjoner og utstyr bransjene. Det har base i San Donato Milanese, Italia.

 5. SARL JCTP ZYTA

  Frankrike

  Selskapet SARL JCTP ZYTA, er en Tjenesteyter, som opererer i Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner bransjen. Det opererer også i Boring og lodding - utstyr, boring of offshore oil wells, ground-drilling for public works, Boring og lodding - utstyr, og perforation for mineral research bransjene. Det har base i Chargey Les Gray, Frankrike.

 6. UNITED STEEL INDUSTRY GROUP

  USA

  Selskapet UNITED STEEL INDUSTRY GROUP, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner bransjen. Det opererer også i alloy steel pipes, boiler pipes, og brass pipes bransjene. Det har base i Changsha, USA.

 7. OTTO FAHSIG GMBH

  Tyskland

  Selskapet OTTO FAHSIG GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Petrokjemi - installasjoner og utstyr bransjen. Det opererer også i Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner, og Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner bransjene. Det har base i Ainring, Tyskland.

 8. TEZAP STENOVICE, SPOL. S R.O.

  Tsjekkia

  Selskapet TEZAP STENOVICE, SPOL. S R.O., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Elektriske husholdningsapparater - store bransjen. Det opererer også i Rør og slanger av plast, Fyrkjeler til husholdningsbruk, Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner, Armaturer til gass, Rør og slanger av plast, Fyrkjeler til husholdningsbruk, Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner, og Armaturer til gass bransjene. Det har base i Stenovice, Tsjekkia.

 9. SPIRE INDUSTRIAL EQUIPMENTS CO

  India

  Selskapet SPIRE INDUSTRIAL EQUIPMENTS CO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner bransjen. Det opererer også i industrial valves, og ball valves for high temperatures bransjene. Det har base i Navi Mumbai-400705, India.

 10. HEBEI SHENZHOU STEEL PIPE MANUFACTURING CO., LTD, GUANGZHOU BRANCH

  Kina

  Selskapet HEBEI SHENZHOU STEEL PIPE MANUFACTURING CO., LTD, GUANGZHOU BRANCH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner bransjen. Det har base i Cangzhou, Kina.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis