• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • hønsefugler

Resultater for

Hønsefugler - Import eksport

 1. NFA (NATURAL FEED ADDITIVES) PHARMA CO.

  Tyrkia

  Selskapet NFA (NATURAL FEED ADDITIVES) PHARMA CO., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hønsefugler bransjen. Det opererer også i Storfe og fjørfe - fôr, supplementary feeds, poultry, Storfe og fjørfe - fôr, og Chicken breeding bransjene. Det har base i Nfa Ilac Kimya, Tyrkia.

 2. INSAVI

  Spania

  Selskapet INSAVI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hønsefugler bransjen. Det opererer også i chicken cages, egg processing and treatment equipment, boxes for pigeons, chickens and egg-laying hens, og Feeds for layer bransjene. Det har base i Alcover, Spania.

 3. PAVÃO CURIOSO, UNI. LDA

  Portugal

  Selskapet PAVÃO CURIOSO, UNI. LDA, er en Underleverandør, som opererer i Hønsefugler bransjen. Det opererer også i aviculture bransjene. Det har base i Meirinhas, Portugal.

 4. ANTÓNIO PURIFICAÇÃO & ALMEIDA. LDA

  Portugal

  Selskapet ANTÓNIO PURIFICAÇÃO & ALMEIDA. LDA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hønsefugler bransjen. Det har base i Fornos De Algodres, Portugal.

 5. DELTA BIOPHARMA

  Egypt

  Selskapet DELTA BIOPHARMA, er en Distributør, som opererer i Hønsefugler bransjen. Det opererer også i pharmaceutical products for veterinary use, additives for feeds and disinfectants, og articles for veterinary use bransjene. Det har base i Cairo, Egypt.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. MIXRITE TURKEY

  Tyrkia

  Selskapet MIXRITE TURKEY, som opererer i Hønsefugler bransjen. Det opererer også i hire and sale of pumps, og feed integrators for animals bransjene. Det har base i Antalya, Tyrkia.

 2. ANPING SCHATTEN SHADE MESH FACTORY

  Kina

  Selskapet ANPING SCHATTEN SHADE MESH FACTORY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hønsefugler bransjen. Det har base i Anping, Kina.

 3. MANCH MOL

  Ukraina

  Selskapet MANCH MOL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hønsefugler bransjen. Det opererer også i Fryst og dypfryst, og Fryst og dypfryst bransjene. Det har base i Ungvár, Ukraina.

 4. AYYILDIZ KULUÇKA

  Tyrkia

  Selskapet AYYILDIZ KULUÇKA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hønsefugler bransjen. Det har base i Ordu, Tyrkia.

 5. B.A.K.FARM

  Hellas

  Selskapet B.A.K.FARM, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hønsefugler bransjen. Det opererer også i free-range hens, og small eggs bransjene. Det har base i Thessaloniki, Hellas.

 1. PAC-DAMAS

  Syria

  Selskapet PAC-DAMAS, er en Distributør, som opererer i Hønsefugler bransjen. Det opererer også i animal vaccines, og medicines for veterinary use bransjene. Det har base i Damascus, Syria.

 2. QUAJA VENETA SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA

  Italia

  Selskapet QUAJA VENETA SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA, som opererer i Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjen. Det opererer også i Hønsefugler, Fersk kylling, Hønsefugler, og Fersk kylling bransjene. Det har base i Malo, Italia.

 1. YUKSELIS POULTRY

  Tyrkia

  Selskapet YUKSELIS POULTRY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hønsefugler bransjen. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 2. AVILIZ, LDA

  Portugal

  Selskapet AVILIZ, LDA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hønsefugler bransjen. Det har base i Leiria, Portugal.

 3. PADOVAN ALBERTO

  Italia

  Selskapet PADOVAN ALBERTO, er en Detaljist, som opererer i Hønsefugler bransjen. Det har base i Padova, Italia.

 4. PAVESELLO S.R.L.

  Italia

  Selskapet PAVESELLO S.R.L., som opererer i Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjen. Det opererer også i Hønsefugler, Fersk kylling, Hønsefugler, og Fersk kylling bransjene. Det har base i Pinarolo Po, Italia.

 5. GIORGIO FRATELLI

  Italia

  Selskapet GIORGIO FRATELLI, er en Tjenesteyter, som opererer i Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjen. Det opererer også i Hønsefugler, Fersk kylling, Hønsefugler, og Fersk kylling bransjene. Det har base i Scafati, Italia.

 6. QUAIL AND EGGS "ORTYGIA"

  Hellas

  Selskapet QUAIL AND EGGS "ORTYGIA", er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hønsefugler bransjen. Det opererer også i quail, og small eggs bransjene. Det har base i thessaloniki, Hellas.

 7. CAMILLO INGRASSI & C. S.A.S.

  Italia

  Selskapet CAMILLO INGRASSI & C. S.A.S., er en Forhandler, som opererer i Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjen. Det opererer også i Egg, Hønsefugler, Egg, og Hønsefugler bransjene. Det har base i Albignasego, Italia.

 8. ALLEVAMENTO SELVAGGINA L'ESTENSE

  Italia

  Selskapet ALLEVAMENTO SELVAGGINA L'ESTENSE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjen. Det opererer også i Hønsefugler, Fersk kylling, Hønsefugler, og Fersk kylling bransjene. Det har base i Carceri, Italia.

 1. FRESCHINI SIMONA

  Italia

  Selskapet FRESCHINI SIMONA, som opererer i Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjen. Det opererer også i Hønsefugler, Tørkede og flytende eggeplommer, Hønsefugler, og Tørkede og flytende eggeplommer bransjene. Det har base i Perugia, Italia.

 2. KIAN BARZIN

  Iran

  Selskapet KIAN BARZIN, er en Distributør, som opererer i Hønsefugler bransjen. Det har base i Tehran, Iran.

 3. LA FERME DU CANARDIER

  Frankrike

  Selskapet LA FERME DU CANARDIER, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hønsefugler bransjen. Det har base i Anneville-ambourville, Frankrike.

 4. ALIMENTARE AVICOLA BERGAMASCA

  Italia

  Selskapet ALIMENTARE AVICOLA BERGAMASCA, er en Forhandler, som opererer i Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjen. Det opererer også i Hønsefugler, Fersk kylling, Hønsefugler, og Fersk kylling bransjene. Det har base i Credaro, Italia.

 5. NUOVA IN.BE.CA. S.R.L.

  Italia

  Selskapet NUOVA IN.BE.CA. S.R.L., er en Forhandler, som opererer i Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjen. Det opererer også i Hønsefugler, Fersk kylling, Hønsefugler, og Fersk kylling bransjene. Det har base i Fabrica Di Roma, Italia.

 6. SARL VOLAILLES MANSLOISES

  Frankrike

  Selskapet SARL VOLAILLES MANSLOISES, er en Distributør, som opererer i Hønsefugler bransjen. Det opererer også i poultry bransjene. Det har base i Mansle, Frankrike.

 7. NUOVA FOOD S.R.L.

  Italia

  Selskapet NUOVA FOOD S.R.L., som opererer i Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjen. Det opererer også i Hønsefugler, Fersk kylling, Hønsefugler, og Fersk kylling bransjene. Det har base i Striano, Italia.

 8. MORESSI CARNI S.R.L.

  Italia

  Selskapet MORESSI CARNI S.R.L., som opererer i Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjen. Det opererer også i Hønsefugler, Fersk kylling, Hønsefugler, og Fersk kylling bransjene. Det har base i Macerata, Italia.

 9. EURO ASIA GROUP TRADING

  Hellas

  Selskapet EURO ASIA GROUP TRADING, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hønsefugler bransjen. Det har base i Crete, Hellas.

 10. CARNI BIANCHE DELLA SARDEGNA

  Italia

  Selskapet CARNI BIANCHE DELLA SARDEGNA, som opererer i Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjen. Det opererer også i Hønsefugler, Fersk kylling, Hønsefugler, og Fersk kylling bransjene. Det har base i Terralba, Italia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis