• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • handel med metallurgiske produkter

Resultater for

Handel med metallurgiske produkter - Import eksport

 1. TRIBEL METALS

  Belgia

  Verified by europages badge

  Selskapet TRIBEL METALS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Metaller - innsamling og gjenvinning bransjen. Det opererer også i Import/eksport - stål og metaller, Skrapjern - innsamling og gjenvinning, Handel med metallurgiske produkter, Import/eksport - stål og metaller, Skrapjern - innsamling og gjenvinning, og Handel med metallurgiske produkter bransjene. Det har base i Bruxelles, Belgia.

 2. VHW-METALLPRESSWERK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet VHW-METALLPRESSWERK GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Handel med metallurgiske produkter bransjen. Det har base i Spaichingen, Tyskland.

 3. AG METALS RECYCLING

  Belgia

  Verified by europages badge

  Selskapet AG METALS RECYCLING, er en Tjenesteyter, som opererer i Import/eksport - stål og metaller bransjen. Det opererer også i Handel med metallurgiske produkter, Metaller - innsamling og gjenvinning, Skrapjern - innsamling og gjenvinning, purchase of iron scrap, Recovery of ferrous metal, metal collection, Recycling of electrical appliances, Handel med metallurgiske produkter, og Metaller - innsamling og gjenvinning bransjene. Det har base i Lot, Belgia.

 4. KRÖGER STAHLUMFORMUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet KRÖGER STAHLUMFORMUNG GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Handel med metallurgiske produkter bransjen. Det har base i Attendorn, Tyskland.

 5. HIRT-LINE EUROPE

  Sveits

  Selskapet HIRT-LINE EUROPE, er en Distributør, som opererer i Handel med metallurgiske produkter bransjen. Det har base i Mannenbach-Salenstein, Sveits.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. MONGERY TEL VE TEL ÜRÜNLERI

  Tyrkia

  Selskapet MONGERY TEL VE TEL ÜRÜNLERI, er en Distributør, som opererer i Handel med metallurgiske produkter bransjen. Det har base i Adana, Tyrkia.

 2. HOLTER EISENHANDEL VOSSHENRICH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet HOLTER EISENHANDEL VOSSHENRICH GMBH & CO. KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Handel med metallurgiske produkter bransjen. Det opererer også i CNC 5-axis milling work, Machining of metals, metal boring, og Band saws - cutting bransjene. Det har base i Schloß Holte-Stukenbrock, Tyskland.

 3. STEEL LINE HANDELSGMBH

  Østerrike

  Selskapet STEEL LINE HANDELSGMBH, er en Forhandler, som opererer i Handel med metallurgiske produkter bransjen. Det har base i Wien, Østerrike.

 4. HONG KONG SPECIAL METALS LIMITED

  Hong Kong

  Selskapet HONG KONG SPECIAL METALS LIMITED, er en Forhandler, som opererer i Handel med metallurgiske produkter bransjen. Det opererer også i Rør og slanger av rustfritt stål, stainless steel, stainless steel forged parts, Stainless steel unions, og Rør og slanger av rustfritt stål bransjene. Det har base i Hong Kong, Hong Kong.

 5. STEEL SERVICE KREFELD GMBH

  Tyskland

  Selskapet STEEL SERVICE KREFELD GMBH, er en Forhandler, som opererer i Handel med metallurgiske produkter bransjen. Det opererer også i Verktøystål, cold work steels, Quenched and tempered steels, hot work steels, og Verktøystål bransjene. Det har base i Krefeld, Tyskland.

 1. MEGACITY

  Ukraina

  Selskapet MEGACITY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Handel med metallurgiske produkter bransjen. Det opererer også i bitumen-coated roof tile, tiles, og grit covered tile bransjene. Det har base i Kharkov, Ukraina.

 2. STAHL+PLASTIC FLANSCHEN WITTE GMBH

  Tyskland

  Selskapet STAHL+PLASTIC FLANSCHEN WITTE GMBH, er en Forhandler, som opererer i Handel med metallurgiske produkter bransjen. Det har base i Holzwickede, Tyskland.

 1. ARIJ GLOBAL TRADING CO

  Oman

  Selskapet ARIJ GLOBAL TRADING CO, er en Detaljist, som opererer i Handel med metallurgiske produkter bransjen. Det har base i Muscat, Oman.

 2. EXOBUYER.COM

  USA

  Selskapet EXOBUYER.COM, er en Distributør, som opererer i Handel med metallurgiske produkter bransjen. Det opererer også i Steel trading, og Oil & Gas procurement bransjene. Det har base i Miami, USA.

 3. CAT SPÓŁKA Z O.O.

  Polen

  Selskapet CAT SPÓŁKA Z O.O., er en Forhandler, som opererer i Handel med metallurgiske produkter bransjen. Det har base i Chorzów, Polen.

 4. INFINITE STEELS & ALLOYS

  Luxembourg

  Selskapet INFINITE STEELS & ALLOYS, er en Tjenesteyter, som opererer i Handel med metallurgiske produkter bransjen. Det opererer også i welded pipes, og seamless pipes bransjene. Det har base i Luxembourg, Luxembourg.

 5. G METAL

  Tyrkia

  Selskapet G METAL, er en Forhandler, som opererer i Handel med metallurgiske produkter bransjen. Det opererer også i carbon steel, og beams bransjene. Det har base i istanbul, Tyrkia.

 6. FRAME FACTORY

  Nederland

  Selskapet FRAME FACTORY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Handel med metallurgiske produkter bransjen. Det har base i Almere, Nederland.

 7. KAYNAR METAL ÇELIK BORU PROFIL VE PASLANMAZ SAN TIC LTD ŞTI

  Tyrkia

  Selskapet KAYNAR METAL ÇELIK BORU PROFIL VE PASLANMAZ SAN TIC LTD ŞTI, er en Forhandler, som opererer i Hovedledninger av jernholdige metaller bransjen. Det opererer også i Rør og slanger av stål, Handel med metallurgiske produkter, Rør og slanger av rustfritt stål, Rør og slanger av stål, Handel med metallurgiske produkter, stainless steel flanges, og Rør og slanger av rustfritt stål bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 8. RESOURCEGROUP

  Ukraina

  Selskapet RESOURCEGROUP, er en Forhandler, som opererer i Kjemisk gjødsel bransjen. Det opererer også i Kull, Stål, Handel med metallurgiske produkter, Fuels, Kull, Stål, og Handel med metallurgiske produkter bransjene. Det har base i Kyiv, Ukraina.

 1. PRODUCTION REPUBLICAN UNITARY ENTERPRISE ELECTRONMASH PLANT

  Hviterussland

  Selskapet PRODUCTION REPUBLICAN UNITARY ENTERPRISE ELECTRONMASH PLANT, som opererer i Reservoarer av metall bransjen. Det opererer også i Containere av metall, Handel med metallurgiske produkter, Import/eksport av medisinsk og kirurgisk utstyr, conveyor belts, Containere av metall, Handel med metallurgiske produkter, og Import/eksport av medisinsk og kirurgisk utstyr bransjene. Det har base i MINSK, Hviterussland.

 2. NINGBO QIYI PRECISION METALS CO.,LTD.

  Kina

  Selskapet NINGBO QIYI PRECISION METALS CO.,LTD., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Handel med metallurgiske produkter bransjen. Det har base i Zhejiang, Kina.

 3. KARMA METAL - METAL TASIMA KASASI CESITLERI IMALATI

  Tyrkia

  Selskapet KARMA METAL - METAL TASIMA KASASI CESITLERI IMALATI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Handel med metallurgiske produkter bransjen. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 4. ALL STEEL

  Marokko

  Selskapet ALL STEEL, er en Distributør, som opererer i Stål og metaller bransjen. Det opererer også i Handel med metallurgiske produkter, steel for metal construction, assembly of mechanical structures and structural work, Handel med metallurgiske produkter, og metal carpentry design bransjene. Det har base i El Jadida, Marokko.

 5. PARASKEVAIDIS SA

  Hellas

  Selskapet PARASKEVAIDIS SA, er en Detaljist, som opererer i Handel med metallurgiske produkter bransjen. Det har base i Giannitsa, Hellas.

 6. THREEWAY STEEL CO.,LTD

  Kina

  Selskapet THREEWAY STEEL CO.,LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Handel med metallurgiske produkter bransjen. Det har base i Changsha, Kina.

 7. PESEN GALVANIZE

  Tyrkia

  Selskapet PESEN GALVANIZE, er en Forhandler, som opererer i Handel med metallurgiske produkter bransjen. Det opererer også i Loddet netting, Supplier of steel, Low-carbon annealed steel wire without coating, galvanized wire, og Loddet netting bransjene. Det har base i Istanbul / Kartal, Tyrkia.

 8. PE SICA TATA

  Ukraina

  Selskapet PE SICA TATA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Handel med metallurgiske produkter bransjen. Det opererer også i Karbon - derivater, graphite, Ferrosilicon, Karbon - derivater, og fireproof products bransjene. Det har base i Zaporozhye, Ukraina.

 9. AUGUST KLOPHAUS GMBH

  Tyskland

  Selskapet AUGUST KLOPHAUS GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Handel med metallurgiske produkter bransjen. Det har base i Solingen, Tyskland.

 10. GIC PORT GMBH

  Tyskland

  Selskapet GIC PORT GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Handel med metallurgiske produkter bransjen. Det har base i Bonn, Tyskland.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis
Filtre

Resultater for

Handel med metallurgiske produkter - Import eksport

Antall resultater

236 Bedrifter