• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • hermetiserte grønnsaker i olje

Resultater for

Hermetiserte grønnsaker i olje - Import eksport

 1. OLIO CALVI

  Italia

  Verified by europages badge

  Selskapet OLIO CALVI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Olivenolje bransjen. Det opererer også i Bearbeidede oliven, Konserver av nedlagte grønnsaker, Sauser, Hermetiserte grønnsaker i olje, Konserver av fisk, sjømat og snegler, Oliven, oil presses, extra virgin olive oil, og Bearbeidede oliven bransjene. Det har base i Imperia, Italia.

 2. SOCOMED (SIALA FOOD HOLDING)

  Tunisia

  Selskapet SOCOMED (SIALA FOOD HOLDING), er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hermetiserte grønnsaker i olje bransjen. Det opererer også i packed bell peppers, dressed dried tomatoes, Artichokes in oil, og olives in brine bransjene. Det har base i Manouba, Tunisia.

 3. LA CARLA ITALIA SRL

  Italia

  Selskapet LA CARLA ITALIA SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konserver av nedlagte grønnsaker bransjen. Det opererer også i Hermetiserte grønnsaker i olje, preserves and food extracts, artichokes, Hermetiserte grønnsaker i olje, og sun-dried tomatoes bransjene. Det har base i San Vitaliano, Italia.

 4. AVEIRO MAROC

  Marokko

  Selskapet AVEIRO MAROC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Syltetøy bransjen. Det opererer også i Hermetiserte grønnsaker i olje, tuna in olive oil, Hermetiserte grønnsaker i olje, production of tinned fish, og marinated anchovy fillets bransjene. Det har base i AGADIR, Marokko.

 5. L'ARTIGIANA DEL FUNGO

  Italia

  Selskapet L'ARTIGIANA DEL FUNGO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hermetiserte grønnsaker i olje bransjen. Det opererer også i Sopp, Sopp, sauces and seasonings, og truffle pate' bransjene. Det har base i Sassello, Italia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. VEC CHAMP

  Nederland

  Selskapet VEC CHAMP, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hermetiserte grønnsaker i olje bransjen. Det har base i Meijel, Nederland.

 2. CORADI CONSERVE ITALIA SRLS

  Italia

  Selskapet CORADI CONSERVE ITALIA SRLS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hermetiserte grønnsaker i olje bransjen. Det har base i Ospitaletto, Brescia, Italia.

 3. OLEIFICIO F.LLI RUATA SPA

  Italia

  Selskapet OLEIFICIO F.LLI RUATA SPA, som opererer i Hermetiserte grønnsaker i olje bransjen. Det opererer også i Oljer og matfett, Olive cake oils, extra virgin olive oil, Oljer og matfett, og olive oil bransjene. Det har base i Baldissero D'Alba (Cn), Italia.

 4. AKRANI MOGADOR

  Marokko

  Selskapet AKRANI MOGADOR, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hermetiserte grønnsaker i olje bransjen. Det har base i Essaouira, Marokko.

 5. LARCIMBOLDO

  Italia

  Selskapet LARCIMBOLDO, som opererer i Hermetiserte grønnsaker i olje bransjen. Det opererer også i vegetables packed in olive oil bransjene. Det har base i Prato (po), Italia.

 1. AZIENDA AGRICOLA ANNESE

  Italia

  Selskapet AZIENDA AGRICOLA ANNESE, er en Detaljist, som opererer i Hermetiserte grønnsaker i olje bransjen. Det opererer også i in oil conserves, og extra virgin olive oil bransjene. Det har base i Monopoli, Italia.

 2. LA REINESE S.R.L.

  Italia

  Selskapet LA REINESE S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hermetiserte grønnsaker i olje bransjen. Det opererer også i in oil conserves bransjene. Det har base i Reino, Italia.

 1. ESHIP GINSENG CO.,LTD

  Vietnam

  Selskapet ESHIP GINSENG CO.,LTD, er en Tjenesteyter, som opererer i Hermetiserte grønnsaker i olje bransjen. Det har base i Ha Noi, Vietnam.

 2. S.A.VI. SOCIETÀ AGRCIOLA SRL

  Italia

  Selskapet S.A.VI. SOCIETÀ AGRCIOLA SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hermetiserte grønnsaker i olje bransjen. Det opererer også i Mushrooms marinated in oil, og vegetable sauces bransjene. Det har base i Vigevano, Italia.

 3. CONSERVAS JUKER,S.L.

  Spania

  Selskapet CONSERVAS JUKER,S.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hermetiserte grønnsaker i olje bransjen. Det har base i Pradejon La Rioja, Spania.

 4. SARDES GIDA SANAYI VE TARIM URUNLERI TICARET ITHALAT IHR LTD STI

  Tyrkia

  Selskapet SARDES GIDA SANAYI VE TARIM URUNLERI TICARET ITHALAT IHR LTD STI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hermetiserte grønnsaker i olje bransjen. Det opererer også i sun-dried tomatoes, og dried tomatoes in olive oil bransjene. Det har base i Manisa, Tyrkia.

 5. LATO AS

  Nord-Makedonia

  Selskapet LATO AS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hermetiserte grønnsaker i olje bransjen. Det opererer også i spicy peppers bransjene. Det har base i Gorni Podlog, Kocani, Nord-Makedonia.

 6. LA CONTEA CONSERVE

  Italia

  Selskapet LA CONTEA CONSERVE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hermetiserte grønnsaker i olje bransjen. Det har base i Modica, Italia.

 7. LAPERICANA DE MURO COOP. VAL.

  Spania

  Selskapet LAPERICANA DE MURO COOP. VAL., som opererer i Hermetiserte grønnsaker i olje bransjen. Det opererer også i skilled craftsman bransjene. Det har base i Muro Del Alcoy, Spania.

 8. CAOXIAN ZISHAN XINDE CANNED FOOD CO.,LTD

  Kina

  Selskapet CAOXIAN ZISHAN XINDE CANNED FOOD CO.,LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hermetiserte grønnsaker i olje bransjen. Det opererer også i Canned foods and of vegetables, og canned fruits bransjene. Det har base i Development Zone, Kina.

 1. ALU MIXER SRL

  Italia

  Selskapet ALU MIXER SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Drivhusblomster og -planter bransjen. Det opererer også i Utstyr til dyrking i potter, Hermetiserte grønnsaker i olje, Utstyr til dyrking i potter, Hermetiserte grønnsaker i olje, og wholesale of mushrooms bransjene. Det har base i Aaaaaaaaaaaaaaa, Italia.

 2. LE TRE TERRE DI SICILIA

  Italia

  Selskapet LE TRE TERRE DI SICILIA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hermetiserte grønnsaker i olje bransjen. Det opererer også i preserves bransjene. Det har base i Moio Alcantara, Italia.

 3. CONSERVAS SAURA, S.L

  Spania

  Selskapet CONSERVAS SAURA, S.L, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hermetiserte grønnsaker i olje bransjen. Det opererer også i canned prepared vegetables bransjene. Det har base i Almoradí, Spania.

 4. HANGZHOU YOZEN IMPORT AND EXPORT CO., LTD

  Kina

  Selskapet HANGZHOU YOZEN IMPORT AND EXPORT CO., LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hermetiserte grønnsaker i olje bransjen. Det opererer også i Canned foods and of vegetables bransjene. Det har base i Hangzhou, Kina.

 5. LA SERRA S.A.S.

  Italia

  Selskapet LA SERRA S.A.S., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hermetiserte grønnsaker i olje bransjen. Det opererer også i preserves in oil, og preserved foodstuffs bransjene. Det har base i Crotone, Italia.

 6. AH IMP-EXP

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet AH IMP-EXP, er en Forhandler, som opererer i Innkjøpssentraler bransjen. Det opererer også i Emballasje til næringsmidler, Oster, Import/eksport - olje, Frukt og grønnsaker - import/eksport, Emballasje til næringsmidler, Oster, Import/eksport - olje, og Frukt og grønnsaker - import/eksport bransjene. Det har base i Saint-Etienne, Frankrike.

 7. NS TRADE SP Z O O

  Polen

  Verified by europages badge

  Selskapet NS TRADE SP Z O O, er en Forhandler, som opererer i Næringsmidler - import/eksport bransjen. Det opererer også i Tropiske frukter, Barnemat, Drikkevarer, Meieriprodukter, Kullsyreholdige drikker, Kullsyreholdige drikker - alkoholfrie, Ikke-alkoholholdige drikker, Fryst og dypfryst, og Farmasøytiske produkter bransjene. Det har base i Szczecin, Polen.

 8. ATMAR BIO LTD

  Bulgaria

  Selskapet ATMAR BIO LTD, er en Forhandler, som opererer i Tilsetningsstoffer i næringsmidler bransjen. Det opererer også i Essenser og aromaer til parfymeri, Aromaer i næringsmidler, Vegetabilske oljer, Tørkede grønnsaker, Essenser og aromaer til parfymeri, Aromaer i næringsmidler, Vegetabilske oljer, og Tørkede grønnsaker bransjene. Det har base i Varna, Bulgaria.

 9. ELMACRISFLOR S.R.L

  Romania

  Selskapet ELMACRISFLOR S.R.L, er en Agent/ Representant, som opererer i Ferske grønnsaker bransjen. Det opererer også i Oljer og matfett, Vegetabilske oljer, Sukker, Løker, Oljer og matfett, Vegetabilske oljer, Sukker, og Løker bransjene. Det har base i Judetul Dolj, Romania.

 10. C.P.M.-INTERNACIONAL D.O.O.

  Kroatia

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis