• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • hovedrørledninger

Resultater for

Hovedrørledninger - Import eksport

 1. KAYADERELI CONSTRUCTION

  Tyrkia

  Verified by europages badge

  Selskapet KAYADERELI CONSTRUCTION, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Byggematerialer bransjen. Det opererer også i Næringsmidler - import/eksport, Uvirksomme materialer til byggebransjen, Hovedrørledninger, Industrirør, Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner, Tilsetningsstoffer for sement og mørtel, Tørket frukt, fresh fruit, og fresh vegetables bransjene. Det har base i Adana, Tyrkia.

 2. PTEC PRESSURE TECHNOLOGY GMBH

  Tyskland

  Selskapet PTEC PRESSURE TECHNOLOGY GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hovedrørledninger bransjen. Det opererer også i Ventiler til trykkluftutstyr, Ventiler til aerosolbeholdere, Valves, customised special valves, Ventiler til trykkluftutstyr, og Ventiler til aerosolbeholdere bransjene. Det har base i Burscheid, Tyskland.

 3. HEBEI HAIHAO GROUP

  Kina

  Selskapet HEBEI HAIHAO GROUP, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hovedrørledninger bransjen. Det har base i Cangzhou, Kina.

 4. UTS CABLE LTD

  Storbritannia

  Selskapet UTS CABLE LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hovedrørledninger bransjen. Det har base i Norwich, Storbritannia.

 5. TOTAL PIPELINE SYSTEMS

  Storbritannia

  Selskapet TOTAL PIPELINE SYSTEMS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hovedrørledninger bransjen. Det har base i Accrington, Storbritannia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. CASA BULL

  Belgia

  Selskapet CASA BULL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Vann - installasjoner og utvinningsutstyr bransjen. Det opererer også i Gass - installasjoner til produksjon, Hovedrørledninger, Rør og slanger - ikke-jernholdige, Rør og slanger av rustfritt stål, Gass - installasjoner til produksjon, Hovedrørledninger, Rør og slanger - ikke-jernholdige, og Rør og slanger av rustfritt stål bransjene. Det har base i Izegem, Belgia.

 2. ENERGOP SP. Z O.O.

  Polen

  Selskapet ENERGOP SP. Z O.O., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hovedrørledninger bransjen. Det har base i Sochaczew, Polen.

 3. METALSET OÜ

  Estland

  Selskapet METALSET OÜ, er en Underleverandør, som opererer i Hovedrørledninger bransjen. Det har base i Tallinn, Estland.

 4. ASOTEP

  Belgia

  Selskapet ASOTEP, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Ingeniørbyråer - offentlig bygg og anlegg bransjen. Det opererer også i Industrielle installasjoner - utforming, Hovedrørledninger, Industrielle installasjoner - utforming, Hovedrørledninger, metal warping, og Engineering - pipework bransjene. Det har base i Genk, Belgia.

 5. HUNAN STEEL INDUSTRY GROUP

  Kina

  Selskapet HUNAN STEEL INDUSTRY GROUP, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hovedrørledninger bransjen. Det har base i Changsha, Kina.

 1. GODDEERIS NV

  Belgia

  Selskapet GODDEERIS NV, er en Tjenesteyter, som opererer i Hovedrørledninger bransjen. Det opererer også i Industrirør, sprinkler, industrial ventilation, Industrirør, og HVAC ventilation system bransjene. Det har base i Roeselare, Belgia.

 2. THYSSENKRUPP PLASTICS GMBH

  Tyskland

  Selskapet THYSSENKRUPP PLASTICS GMBH, er en Forhandler, som opererer i Rør og slanger av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Hovedrørledninger, Vann - installasjoner og utvinningsutstyr, Hard finér, Tilfluktsrom ved atomulykker - bygging, Hovedrørledninger, Vann - installasjoner og utvinningsutstyr, Hard finér, og Tilfluktsrom ved atomulykker - bygging bransjene. Det har base i Bad Homberg, Tyskland.

 1. BAYGOK INSAAT.TIC.LTD.STI

  Tyrkia

  Selskapet BAYGOK INSAAT.TIC.LTD.STI, er en Forhandler, som opererer i Hovedrørledninger bransjen. Det opererer også i Armaturventiler - sanitæranlegg, pvc, sanitaryware, heads, og Armaturventiler - sanitæranlegg bransjene. Det har base i Mersin, Tyrkia.

 2. DEKOTEC GMBH

  Tyskland

  Selskapet DEKOTEC GMBH, som opererer i Industriell byggkonstruksjon bransjen. Det opererer også i Hovedrørledninger, Anti-korrosjon - kjemiske produkter, Hovedrørledninger, Equipment for public roads, og Anti-korrosjon - kjemiske produkter bransjene. Det har base i Leverkusen, Tyskland.

 3. LIAOYANG STEEL TUBE COMPANY

  Kina

  Selskapet LIAOYANG STEEL TUBE COMPANY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hovedrørledninger bransjen. Det har base i Liaoyang, Kina.

 4. SHINE STAR STEEL PIPE

  Kina

  Selskapet SHINE STAR STEEL PIPE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hovedrørledninger bransjen. Det opererer også i seamless pipes, og stainless steel pipes bransjene. Det har base i Changsha, Kina.

 5. A. HAK RIJNMOND B.V.

  Nederland

  Selskapet A. HAK RIJNMOND B.V., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Reparasjon av industrielt utstyr bransjen. Det opererer også i Kabler og ledninger - elektrisitet og telefon, Hovedrørledninger, Industrielt vedlikehold, Kabler og ledninger - elektrisitet og telefon, Hovedrørledninger, og Industrielt vedlikehold bransjene. Det har base i Heerjansdam, Nederland.

 6. TIANJIN BOYU STEEL PIPE CO.,LTD.

  Kina

  Selskapet TIANJIN BOYU STEEL PIPE CO.,LTD., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hovedrørledninger bransjen. Det har base i Tianjin, Kina.

 7. LME

  Belgia

  Selskapet LME, er en Tjenesteyter, som opererer i Hovedrørledninger bransjen. Det har base i Herentals, Belgia.

 8. BILFINGER ROB

  Belgia

  Selskapet BILFINGER ROB, er en Tjenesteyter, som opererer i Industriell byggkonstruksjon bransjen. Det opererer også i Lettmetallkonstruksjon, Hovedrørledninger, Stål og metaller - sveising og lodding, Lettmetallkonstruksjon, Hovedrørledninger, og Stål og metaller - sveising og lodding bransjene. Det har base i Zwjindrecht, Belgia.

 1. INDUSTRIE KONTOR GMBH

  Tyskland

  Selskapet INDUSTRIE KONTOR GMBH, er en Distributør, som opererer i Hovedrørledninger bransjen. Det opererer også i ball valves, og gas pipes bransjene. Det har base i Malsch, Tyskland.

 2. INDINOX

  Belgia

  Selskapet INDINOX, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hovedrørledninger bransjen. Det opererer også i systems and equipment for oil pipelines, og systems and equipment for gas pipelines bransjene. Det har base i Lokeren, Belgia.

 3. PICOTEC

  Belgia

  Selskapet PICOTEC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hovedrørledninger bransjen. Det opererer også i Slanger og rør av aluminium, Slanger og rør av aluminium, og Engineering - pipework bransjene. Det har base i Starbroek, Belgia.

 4. LIDER MAKINA SAN.TIC.LTD.ŞTI.

  Tyrkia

  Selskapet LIDER MAKINA SAN.TIC.LTD.ŞTI., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hovedrørledninger bransjen. Det opererer også i pvc profiles, og granulators bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 5. IGEA S.R.O.

  Tsjekkia

  Selskapet IGEA S.R.O., er en Multi-Category, som opererer i Gass og olje - utvinning bransjen. Det opererer også i Ingeniørbyråer - offentlig bygg og anlegg, Offentlig bygg og anlegg - entreprenører, Hovedrørledninger, Ingeniørbyråer - offentlig bygg og anlegg, Offentlig bygg og anlegg - entreprenører, og Hovedrørledninger bransjene. Det har base i Moravská Ostrava A Prívoz , Tsjekkia.

 6. INPIPE PRODUCTS

  Storbritannia

  Selskapet INPIPE PRODUCTS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hovedrørledninger bransjen. Det har base i Brompton On Swale, Storbritannia.

 7. TERMO - SPOLECNOST S R.O.

  Tsjekkia

  Selskapet TERMO - SPOLECNOST S R.O., er en Multi-Category, som opererer i Hovedrørledninger bransjen. Det opererer også i Armaturer til gass, Varmevekslere, Armaturer til gass, og Varmevekslere bransjene. Det har base i Litvínov, Tsjekkia.

 8. CONSTRUCTIEBEDRIJF WILLEMS B.V.

  Nederland

  Selskapet CONSTRUCTIEBEDRIJF WILLEMS B.V., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Industriell byggkonstruksjon bransjen. Det opererer også i Hovedrørledninger, Ledningsmaster av metall, Hovedrørledninger, og Ledningsmaster av metall bransjene. Det har base i Boven-Leeuwen, Nederland.

 9. TUBOSIDER (UNITED KINGDOM) LTD

  Storbritannia

  Selskapet TUBOSIDER (UNITED KINGDOM) LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Industrirør bransjen. Det opererer også i Reservoarer av metall, Hovedrørledninger, Reservoarer av metall, og Hovedrørledninger bransjene. Det har base i St. Helens, Storbritannia.

 10. ENERGETICKÉ OPRAVNY, A.S.

  Tsjekkia

  Selskapet ENERGETICKÉ OPRAVNY, A.S., er en Multi-Category, som opererer i Transport av tunge gjenstander bransjen. Det opererer også i Dampturbiner, Hovedrørledninger, Dampturbiner, og Hovedrørledninger bransjene. Det har base i Kadan, Tsjekkia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis