• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • husholdningsartikler av kobber

Resultater for

Husholdningsartikler av kobber - Import eksport

 1. CU ARTIGIANA SRL PENTOLE IN RAME DI MERONE PASQUALE

  Italia

  Selskapet CU ARTIGIANA SRL PENTOLE IN RAME DI MERONE PASQUALE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Husholdningsartikler av kobber bransjen. Det opererer også i copper pot, frying pans, objects, og moulds for sweets bransjene. Det har base i Sant'anastasia, Italia.

 2. TURNA BAKIR ENDUSTRIYEL MUTFAK EŞYALARI

  Tyrkia

  Selskapet TURNA BAKIR ENDUSTRIYEL MUTFAK EŞYALARI, er en Forhandler, som opererer i Komfyrer bransjen. Det opererer også i Husholdningsartikler av kobber, Glass, Husholdningsartikler av kobber, og Glass bransjene. Det har base i Kahramanmaraş, Tyrkia.

 3. EDIMATE S.A.R.L.

  Frankrike

  Selskapet EDIMATE S.A.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kobber og legeringer bransjen. Det opererer også i Husholdningsartikler av kobber, decorations and illuminations, interior decoration, Champagne buckets, og Husholdningsartikler av kobber bransjene. Det har base i Vaudes, Frankrike.

 4. FALK CULINAIR

  Belgia

  Selskapet FALK CULINAIR, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Husholdningsartikler av metall bransjen. Det opererer også i Husholdningsartikler av kobber, Husholdningsartikler av kobber, saucepans, og pots bransjene. Det har base i Wespelaar, Belgia.

 5. NULLUM ISTANBUL

  Tyrkia

  Selskapet NULLUM ISTANBUL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Husholdningsartikler av kobber bransjen. Det opererer også i copper bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. LOKMACIM GIDA INS. SAN. VE TIC. LTD. STI

  Tyrkia

  Selskapet LOKMACIM GIDA INS. SAN. VE TIC. LTD. STI, er en Multi-Category, som opererer i Husholdningsartikler av kobber bransjen. Det opererer også i leather gift articles bransjene. Det har base i Mersin, Tyrkia.

 2. NULLUM ISTANBUL

  Tyrkia

  Selskapet NULLUM ISTANBUL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Husholdningsartikler av kobber bransjen. Det har base i Kadiköy, Tyrkia.

 3. PILOT HOUSEWARES (U.K.) LIMITED

  Storbritannia

  Selskapet PILOT HOUSEWARES (U.K.) LIMITED, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Husholdningsartikler av metall bransjen. Det opererer også i Husholdningsartikler av kobber, og Husholdningsartikler av kobber bransjene. Det har base i Nottingham, Storbritannia.

 4. GÜNER EKSPORT SAN. TIC. LTD. STI.

  Tyrkia

  Selskapet GÜNER EKSPORT SAN. TIC. LTD. STI., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Husholdningsartikler av metall bransjen. Det opererer også i Husholdningsartikler av kobber, og Husholdningsartikler av kobber bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 5. PERLWITZ GMBH

  Tyskland

  Selskapet PERLWITZ GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Husholdningsartikler av metall bransjen. Det opererer også i Husholdningsartikler av kobber, og Husholdningsartikler av kobber bransjene. Det har base i Fichtenhöhe, Tyskland.

 1. ABM KUPRAL KFT

  Ungarn

  Selskapet ABM KUPRAL KFT, er en Forhandler, som opererer i Husholdningsartikler av kobber bransjen. Det opererer også i Rør og slanger av kobber, og Rør og slanger av kobber bransjene. Det har base i Budapest, Ungarn.

 2. HANDELSVERTRETUNGEN PETER KRAFFT GMBH

  Tyskland

  Selskapet HANDELSVERTRETUNGEN PETER KRAFFT GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Husholdningsartikler av kobber bransjen. Det har base i Steinenbronn, Tyskland.

 1. MOSTON METALURJI DOKUM MAKINE SANAYI LTD STI

  Tyrkia

  Selskapet MOSTON METALURJI DOKUM MAKINE SANAYI LTD STI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Husholdningsartikler av metall bransjen. Det opererer også i Husholdningsartikler av kobber, og Husholdningsartikler av kobber bransjene. Det har base i Kocaeli, Tyrkia.

 2. BAKER BROTHERS LIMITED

  Storbritannia

 3. GRANDI MAGAZZINI EMILIANI S.R.L. OPPURE:* G.M.E. S.R.L.

  Italia

 4. ALBERTO SA MOBACO

  Sveits

  Selskapet ALBERTO SA MOBACO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kobber og legeringer bransjen. Det opererer også i Husholdningsartikler av metall, Urmakeri, Papirhandel - artikler, Leker og spill, Husholdningsartikler av metall, Urmakeri, Papirhandel - artikler, og Leker og spill bransjene. Det har base i Unterägeri, Sveits.

 5. BRONZEGIESSEREI FRANK HERWEG

  Tyskland

  Selskapet BRONZEGIESSEREI FRANK HERWEG, er en Tjenesteyter, som opererer i Stål bransjen. Det opererer også i Råjern og spesialråjern, Kobber og legeringer, Støpejern - produkter, Husholdningsartikler av metall, Råjern og spesialråjern, Kobber og legeringer, Støpejern - produkter, og Husholdningsartikler av metall bransjene. Det har base i Berlin, Tyskland.

 6. ABSAMER LÄUTEANLAGEN KARL MUNTER E.U.

  Østerrike

  Selskapet ABSAMER LÄUTEANLAGEN KARL MUNTER E.U., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kobber og legeringer bransjen. Det opererer også i Klokker - støperi, Husholdningsartikler av metall, Bestikk til husholdningsbruk, Urmakeri, Klokker - støperi, Husholdningsartikler av metall, Bestikk til husholdningsbruk, og Urmakeri bransjene. Det har base i Absam, Østerrike.

 7. FRANCKOWIAK TURMUHREN & GLOCKENTECHNIK

  Tyskland

  Selskapet FRANCKOWIAK TURMUHREN & GLOCKENTECHNIK, er en Distributør, som opererer i Kobber og legeringer bransjen. Det opererer også i Klokker - støperi, Husholdningsartikler av metall, Urmakeri, Urmakeri og tidskontroll til industrielle formål, Klokker - støperi, Husholdningsartikler av metall, Urmakeri, og Urmakeri og tidskontroll til industrielle formål bransjene. Det har base i Wittstock, Tyskland.

 8. RUDOLF PERNER

  Østerrike

  Selskapet RUDOLF PERNER, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kobber og legeringer bransjen. Det opererer også i Klokker - støperi, Husholdningsartikler av metall, Urmakeri, Urmakeri og tidskontroll til industrielle formål, Klokker - støperi, Husholdningsartikler av metall, Urmakeri, og Urmakeri og tidskontroll til industrielle formål bransjene. Det har base i Schärding, Østerrike.

 1. GLOCKEN & KIRCHENTECHNIK HALLE/SAALEKREIS

  Tyskland

  Selskapet GLOCKEN & KIRCHENTECHNIK HALLE/SAALEKREIS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kobber og legeringer bransjen. Det opererer også i Klokker - støperi, Husholdningsartikler av metall, Urmakeri, Urmakeri - utstyr, Klokker - støperi, Husholdningsartikler av metall, Urmakeri, og Urmakeri - utstyr bransjene. Det har base i Salzatal, Tyskland.

 2. UWE EISENHART

  Tyskland

  Selskapet UWE EISENHART, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kobber og legeringer bransjen. Det opererer også i Klokker - støperi, Kulelagre med nålelager og rullelager, Husholdningsartikler av metall, Urmakeri, Klokker - støperi, Kulelagre med nålelager og rullelager, Husholdningsartikler av metall, og Urmakeri bransjene. Det har base i Möglingen, Tyskland.

 3. TURMUHRENBAU MEISSEN

  Tyskland

  Selskapet TURMUHRENBAU MEISSEN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kobber og legeringer bransjen. Det opererer også i Klokker - støperi, Husholdningsartikler av metall, Optikk - instrumenter, Urmakeri, Klokker - støperi, Husholdningsartikler av metall, Optikk - instrumenter, og Urmakeri bransjene. Det har base i Niederau, Tyskland.

 4. OTTO-BUER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet OTTO-BUER GMBH & CO. KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kobber og legeringer bransjen. Det opererer også i Klokker - støperi, Husholdningsartikler av metall, Optikk - instrumenter, Urmakeri, Klokker - støperi, Husholdningsartikler av metall, Optikk - instrumenter, og Urmakeri bransjene. Det har base i Neustadt, Tyskland.

 5. GERD-GÜNTHER KISSELBACH

  Tyskland

  Selskapet GERD-GÜNTHER KISSELBACH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kobber og legeringer bransjen. Det opererer også i Klokker - støperi, Husholdningsartikler av metall, Urmakeri, Urmakeri og tidskontroll til industrielle formål, Klokker - støperi, Husholdningsartikler av metall, Urmakeri, og Urmakeri og tidskontroll til industrielle formål bransjene. Det har base i Baunatal, Tyskland.

 6. MURIBAER

  Sveits

  Selskapet MURIBAER, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kobber og legeringer bransjen. Det opererer også i Klokker - støperi, Husholdningsartikler av metall, Urmakeri, Urmakeri og tidskontroll til industrielle formål, Klokker - støperi, Husholdningsartikler av metall, Urmakeri, og Urmakeri og tidskontroll til industrielle formål bransjene. Det har base i Büron, Sveits.

 7. PIAZZA F.LLI

  Italia

 8. MIKE SCHOLZE UHRENTECHNIK

  Tyskland

  Selskapet MIKE SCHOLZE UHRENTECHNIK, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kobber og legeringer bransjen. Det opererer også i Klokker - støperi, Husholdningsartikler av metall, Urmakeri, Urmakeri og tidskontroll til industrielle formål, Klokker - støperi, Husholdningsartikler av metall, Urmakeri, og Urmakeri og tidskontroll til industrielle formål bransjene. Det har base i Parthenstein, Tyskland.

 9. THOMAS BERGER

  Østerrike

  Selskapet THOMAS BERGER, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kobber og legeringer bransjen. Det opererer også i Klokker - støperi, Husholdningsartikler av metall, Optikk - instrumenter, Urmakeri, Klokker - støperi, Husholdningsartikler av metall, Optikk - instrumenter, og Urmakeri bransjene. Det har base i Virgen, Østerrike.

 10. WURZER PROFILIERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Selskapet WURZER PROFILIERTECHNIK GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bestikk bransjen. Det opererer også i Husholdningsartikler av metall, Rør og slanger av kobber, Husholdningsartikler av metall, og Rør og slanger av kobber bransjene. Det har base i Affing, Tyskland.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis