• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • industrielle bakerier

Resultater for

Industrielle bakerier - Import eksport

 1. SHINYOUNG MECHANICS CO.,LTD

  Sør-Korea

  Verified by europages badge

  Bakeri og konditori bruk "Rice Cake Machine" SYP Rice kakemaskinen kan klassifiseres som Bakeri eller Konditori maskin. Vi produserer Rice Cake Popping Machine. Denne naturkornspoppemaskinen produserer kornflis eller kake bare ved bruk av 100% naturlig korn, for eksempel ris, brun ris, mais, bygg osv. Rice kake maskin kan produsere Potetbrikke, Soy Bean Chip eller etc ved hjelp av potetpall eller soya Bønnepall. Siden 100% kornmat er utmerket i næringsinnhold og mottar godt omdømme fra forbrukerne, er det lett å kommersialisere. Vår SYP-serie har kompakt design og ypperlig brukervennlighet. Det er også enkelt å kontrollere tid, tykkelse og form og er derfor mye brukt fra butikkene til fabrikkene. Det kalles også som ris kake popping maskin, popped kake maskin, ris pop maskin, mais kake maskin, puffing maskin, puffed kake maskin, koreansk ris kake maskin, pop maskin etc.

 2. BISCOTTES ROGER

  Frankrike

  Verified by europages badge

  For Roger Sarret, a baker's son, producing rusks is above all being able to offer a forgotten sensation, a pleasure before the years of privation, learning again and daring to take delight in those small daily pleasures. Roger is still there 65 years later, his customer base, loyal to quality, has developed and the handcrafted production has expanded without compromising on his quality criteria. We manufacture for retail private label brands. Creation of full service range.

 3. TISSAGE BASTIEN

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet TISSAGE BASTIEN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Stoffer - ikke-vevde bransjen. Det opererer også i Industrielle bakerier, og Industrielle bakerier bransjene. Det har base i Caudry, Frankrike.

 4. MACCALLI GIANFRANCESCO & C. SAS

  Italia

  Selskapet MACCALLI GIANFRANCESCO & C. SAS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Industrielle bakerier bransjen. Det opererer også i frozen bakery products, og deep-frozen bread bransjene. Det har base i Covo, Italia.

 5. BAKER'S STANDARD LTD.

  Bulgaria

  Selskapet BAKER'S STANDARD LTD., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Industrielle bakerier bransjen. Det har base i Plovdiv, Bulgaria.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. ROBERTO INDUSTRIA ALIMENTARE SRL

  Italia

  Selskapet ROBERTO INDUSTRIA ALIMENTARE SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Industrielle bakerier bransjen. Det opererer også i wholemeal bread, pan carre', bread for bruschetta, og crostini bransjene. Det har base i Susegana, Italia.

 2. TRILLI S.R.L.

  Italia

  Selskapet TRILLI S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Industrielle bakerier bransjen. Det opererer også i bakery, panettone, freshly-made pastries, og confectionery product bransjene. Det har base i Modena, Italia.

 3. NOVEPAN

  Frankrike

  Selskapet NOVEPAN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Industrielle bakerier bransjen. Det har base i Lomme, Frankrike.

 4. FORBANMETAL

  Spania

  Selskapet FORBANMETAL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Industrielle bakerier bransjen. Det opererer også i Plater og former til steking, non-stick baking trays, moulds, Trays, og Plater og former til steking bransjene. Det har base i Terrassa, Spania.

 5. LA PARISIENNE DE BAGUETTE

  Frankrike

  Selskapet LA PARISIENNE DE BAGUETTE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Industrielle bakerier bransjen. Det har base i Aubervilliers, Frankrike.

 1. VIGNOLA S.R.L.

  Italia

  Selskapet VIGNOLA S.R.L., som opererer i Industrielle bakerier bransjen. Det opererer også i bakery, bakers, supplies for restaurants, og confectionery bransjene. Det har base i Cisternino, Italia.

 2. BIONATIS - NOVEPAN

  Frankrike

  Selskapet BIONATIS - NOVEPAN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Industrielle bakerier bransjen. Det opererer også i organic farming bransjene. Det har base i Haute Rivoire, Frankrike.

 1. GUENTHER BAKERIES BELGIUM

  Belgia

  Selskapet GUENTHER BAKERIES BELGIUM, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brød og konditorivarer bransjen. Det opererer også i Brød, Industrielle bakerier, Brød, hamburger, Industrielle bakerier, og bakery bransjene. Det har base i Olen, Belgia.

 2. BRIOCHES FONTENEAU

  Frankrike

  Selskapet BRIOCHES FONTENEAU, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Industrielle bakerier bransjen. Det opererer også i Industrielle konditorvarer, og Industrielle konditorvarer bransjene. Det har base i Boufféré, Frankrike.

 3. A PANIFICADORA DE SANTO ANDRE, LDA

  Portugal

  Selskapet A PANIFICADORA DE SANTO ANDRE, LDA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brød og konditorivarer bransjen. Det opererer også i Industrielle bakerier, Næringsmidler og drikker - ingredienser, Industrielle bakerier, sweets, Næringsmidler og drikker - ingredienser, og bakery bransjene. Det har base i Vila Nova De Santo Andre, Portugal.

 4. BAKKERIJGRONDSTOFFEN LAEREMANS-VERCAMMEN

  Belgia

  Selskapet BAKKERIJGRONDSTOFFEN LAEREMANS-VERCAMMEN, er en Forhandler, som opererer i Industrielle bakerier bransjen. Det opererer også i frozen bakery products, og dyes bransjene. Det har base i Gelrode, Belgia.

 5. PRODUCTOS ATOCHA

  Spania

  Selskapet PRODUCTOS ATOCHA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Industrielle bakerier bransjen. Det har base i Leganés, Spania.

 6. EUROPIZZA SRL

  Italia

  Selskapet EUROPIZZA SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Industrielle bakerier bransjen. Det opererer også i bakery products, og pizza bases bransjene. Det har base i Foligno, Italia.

 7. L' EPI DU ROUERGUE SARL

  Frankrike

  Selskapet L' EPI DU ROUERGUE SARL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Industrielle bakerier bransjen. Det opererer også i industrial pastries, salads, og brioches and morning goods bransjene. Det har base i La Loubière, Frankrike.

 8. PAFIGAL - PADARIA FIGUEIRAS, LDA

  Portugal

  Selskapet PAFIGAL - PADARIA FIGUEIRAS, LDA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Industrielle bakerier bransjen. Det opererer også i Industrielle konditorvarer, deep-frozen bread, og Industrielle konditorvarer bransjene. Det har base i Lisboa, Portugal.

 1. LES DELICES DES 7 VALLEES

  Frankrike

  Selskapet LES DELICES DES 7 VALLEES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brød og konditorivarer bransjen. Det opererer også i Industrielle bakerier, og Industrielle bakerier bransjene. Det har base i Aubigny En Artois, Frankrike.

 2. BAKKERIJ DOCKX (CEREAL CENTER)

  Belgia

  Selskapet BAKKERIJ DOCKX (CEREAL CENTER), er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Industrielle konditorvarer bransjen. Det opererer også i Industrielle bakerier, Brød og konditorivarer, Wienerbrød, Brød, Industrielle bakerier, Brød og konditorivarer, Wienerbrød, og Brød bransjene. Det har base i Nijlen, Belgia.

 3. L'ECOPAIN D'IGNACE

  Belgia

  Selskapet L'ECOPAIN D'IGNACE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Industrielle bakerier bransjen. Det opererer også i Wienerbrød, Brød og konditorivarer, brioches and morning goods, Wienerbrød, og Brød og konditorivarer bransjene. Det har base i Enghien, Belgia.

 4. BANDEJAS COMETA,S.L

  Spania

  Selskapet BANDEJAS COMETA,S.L, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Industrielle bakerier bransjen. Det har base i Yeles(toledo), Spania.

 5. ALGOMAK

  Nord-Makedonia

  Selskapet ALGOMAK, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Industrielle bakerier bransjen. Det opererer også i frozen bakery products, deep-frozen bread, og frozen croissants bransjene. Det har base i Sveti Nikole, Nord-Makedonia.

 6. PANIFICADORA REGIONAL DA VERMELHA

  Portugal

  Selskapet PANIFICADORA REGIONAL DA VERMELHA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brød og konditorivarer bransjen. Det opererer også i Industrielle bakerier, Næringsmidler og drikker - ingredienser, Industrielle bakerier, Næringsmidler og drikker - ingredienser, og bakery bransjene. Det har base i Vermelha, Portugal.

 7. LINWOODS BULK INGREDIENTS

  Storbritannia

  Selskapet LINWOODS BULK INGREDIENTS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Industrielle bakerier bransjen. Det har base i Armagh, Storbritannia.

 8. PANIFICIO BIROLO SNC DI VITALI ERMINIO & C

  Italia

  Selskapet PANIFICIO BIROLO SNC DI VITALI ERMINIO & C, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Industrielle bakerier bransjen. Det opererer også i breadsticks bransjene. Det har base i Torino, Italia.

 9. HEIDINGER GMBH

  Tyskland

  Selskapet HEIDINGER GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Industrielle bakerier, Konservert kjøtt og kjøttpålegg, Ferdigretter og finere retter, Hotell, Industrielle bakerier, Konservert kjøtt og kjøttpålegg, Ferdigretter og finere retter, og Hotell bransjene. Det har base i Frankfurt, Tyskland.

 10. A.D.P. S.R.L.

  Italia

  Selskapet A.D.P. S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Industrielle bakerier bransjen. Det har base i Riccione, Italia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis