• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • industrielle konditorvarer

Resultater for

Industrielle konditorvarer - Import eksport

 1. SHINYOUNG MECHANICS CO.,LTD

  Sør-Korea

  Verified by europages badge

  Bakeri og konditori bruk "Rice Cake Machine" SYP Rice kakemaskinen kan klassifiseres som Bakeri eller Konditori maskin. Vi produserer Rice Cake Popping Machine. Denne naturkornspoppemaskinen produserer kornflis eller kake bare ved bruk av 100% naturlig korn, for eksempel ris, brun ris, mais, bygg osv. Rice kake maskin kan produsere Potetbrikke, Soy Bean Chip eller etc ved hjelp av potetpall eller soya Bønnepall. Siden 100% kornmat er utmerket i næringsinnhold og mottar godt omdømme fra forbrukerne, er det lett å kommersialisere. Vår SYP-serie har kompakt design og ypperlig brukervennlighet. Det er også enkelt å kontrollere tid, tykkelse og form og er derfor mye brukt fra butikkene til fabrikkene. Det kalles også som ris kake popping maskin, popped kake maskin, ris pop maskin, mais kake maskin, puffing maskin, puffed kake maskin, koreansk ris kake maskin, pop maskin etc.

 2. SEPA SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Selskapet SEPA SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Industrielle konditorvarer bransjen. Det opererer også i Brød og konditorivarer, og Brød og konditorivarer bransjene. Det har base i Pieve Porto Morone, Italia.

 3. KYIVKYI BKK

  Ukraina

  Selskapet KYIVKYI BKK, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Industrielle konditorvarer bransjen. Det opererer også i Brød og kaker, og Brød og kaker bransjene. Det har base i Kyiv, Ukraina.

 4. PATISSERIE FABIÉ

  Frankrike

  Selskapet PATISSERIE FABIÉ, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Industrielle konditorvarer bransjen. Det har base i Saint Julien Aux Bois, Frankrike.

 5. AMERICAN DESSERTS

  Frankrike

  Selskapet AMERICAN DESSERTS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fryst og dypfryst bransjen. Det opererer også i Brød og konditorivarer, Industrielle konditorvarer, Brød og konditorivarer, Industrielle konditorvarer, fruit tartlets, og prepared dessert mixtures for institutions bransjene. Det har base i Villers Cotterets, Frankrike.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. FORCHY PATISSIER SA

  Frankrike

  Selskapet FORCHY PATISSIER SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brød og konditorivarer bransjen. Det opererer også i Industrielle konditorvarer, Søtsaker med sjokolade, Industrielle konditorvarer, Søtsaker med sjokolade, sweet cakes and pastries, og fruit pastries bransjene. Det har base i Yvetot, Frankrike.

 2. DELY GAUFRES SRL

  Belgia

  Selskapet DELY GAUFRES SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Industrielle konditorvarer bransjen. Det opererer også i wafers bransjene. Det har base i Estaimpuis, Belgia.

 3. COMIDA MUNDIAL FOOD

  Spania

  Selskapet COMIDA MUNDIAL FOOD, er en Distributør, som opererer i Industrielle konditorvarer bransjen. Det opererer også i Dypfryste pizzaer, og Dypfryste pizzaer bransjene. Det har base i Sevilla, Spania.

 4. CD S.A.

  Polen

  Selskapet CD S.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Industrielle konditorvarer bransjen. Det opererer også i filling, og cream for the chocolate industry bransjene. Det har base i Warszawa, Polen.

 5. HACI KASIM OGULLARI

  Tyrkia

  Selskapet HACI KASIM OGULLARI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Industrielle konditorvarer bransjen. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 1. BAISERS SUCRES

  Frankrike

  Selskapet BAISERS SUCRES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Industrielle konditorvarer bransjen. Det opererer også i food product quality control, og frozen fresh cakes & pastries bransjene. Det har base i Bagnolet, Frankrike.

 2. PRODUCTOS VIRGEN DEL BREZO SA

  Spania

  Selskapet PRODUCTOS VIRGEN DEL BREZO SA, som opererer i Industrielle konditorvarer bransjen. Det opererer også i Wienerbrød, Konditorivarer, twice-baked, puff pastry, Wienerbrød, og Konditorivarer bransjene. Det har base i Santibáñez De La Peña-Palencia, Spania.

 1. DIMOBA

  Spania

  Selskapet DIMOBA, er en Distributør, som opererer i Bakervarer, konditorvarer, kjeks, konfekt - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Industrielle konditorvarer, Bakerier - maskiner og materiell, Industrielle konditorvarer, og Bakerier - maskiner og materiell bransjene. Det har base i Almería, Spania.

 2. DULYMAZ S.L.L

  Spania

  Selskapet DULYMAZ S.L.L, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Industrielle konditorvarer bransjen. Det opererer også i Touron nougat, martorana fruit, easter cakes, og environmentally-friendly products bransjene. Det har base i Malagón, Spania.

 3. BRIOCHES FONTENEAU

  Frankrike

  Selskapet BRIOCHES FONTENEAU, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Industrielle bakerier bransjen. Det opererer også i Industrielle konditorvarer, og Industrielle konditorvarer bransjene. Det har base i Boufféré, Frankrike.

 4. REPOSTERIA SAMPEDRO, S.L.

  Spania

  Selskapet REPOSTERIA SAMPEDRO, S.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Industrielle konditorvarer bransjen. Det har base i Collado Villalba, Spania.

 5. F.B.F. SPA

  Italia

  Selskapet F.B.F. SPA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Detaljsalg bransjen. Det opererer også i Industrielle konditorvarer, brioches, Industrielle konditorvarer, og private label brioches bransjene. Det har base i Romanengo, Italia.

 6. EXCELSIOR SNC DI TARALLO LUIGI

  Italia

  Selskapet EXCELSIOR SNC DI TARALLO LUIGI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konditorivarer bransjen. Det opererer også i Industrielle konditorvarer, sicilian cassata, doved-shaped easter cakes, Industrielle konditorvarer, og sicilian cannoli bransjene. Det har base i Raffadali, Italia.

 7. AFERIN GIDA SAN. VE DIS TICARET LIMITED STI.

  Tyrkia

  Selskapet AFERIN GIDA SAN. VE DIS TICARET LIMITED STI., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Industrielle konditorvarer bransjen. Det har base i Yenidogan/sancaktepe Istanbul, Tyrkia.

 8. BAILLON & CIE

  Frankrike

  Selskapet BAILLON & CIE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Industrielle konditorvarer bransjen. Det opererer også i cakes bransjene. Det har base i Brioux sur Boutonne, Frankrike.

 1. PIDY

  Belgia

  Selskapet PIDY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Industrielle konditorvarer bransjen. Det opererer også i Ferdigretter og finere retter, meal preparation, Ferdigretter og finere retter, og prepared dessert mixtures for institutions bransjene. Det har base i Ieper, Belgia.

 2. PAFIGAL - PADARIA FIGUEIRAS, LDA

  Portugal

  Selskapet PAFIGAL - PADARIA FIGUEIRAS, LDA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Industrielle bakerier bransjen. Det opererer også i Industrielle konditorvarer, deep-frozen bread, og Industrielle konditorvarer bransjene. Det har base i Lisboa, Portugal.

 3. PASTELERÍA CABEZAS RIVAS

  Spania

  Selskapet PASTELERÍA CABEZAS RIVAS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Industrielle konditorvarer bransjen. Det har base i Puente Genil, Spania.

 4. BAKKERIJ DOCKX (CEREAL CENTER)

  Belgia

  Selskapet BAKKERIJ DOCKX (CEREAL CENTER), er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Industrielle konditorvarer bransjen. Det opererer også i Industrielle bakerier, Brød og konditorivarer, Wienerbrød, Brød, Industrielle bakerier, Brød og konditorivarer, Wienerbrød, og Brød bransjene. Det har base i Nijlen, Belgia.

 5. FLOREPI SNC

  Frankrike

  Selskapet FLOREPI SNC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brød og konditorivarer bransjen. Det opererer også i Fryst og dypfryst, Industrielle konditorvarer, Fryst og dypfryst, frozen desserts, og Industrielle konditorvarer bransjene. Det har base i Guignicourt, Frankrike.

 6. DIAMANT-93 LTD.

  Bulgaria

  Selskapet DIAMANT-93 LTD., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Industrielle konditorvarer bransjen. Det opererer også i Kjeks, Kjeks og tørre kaker, Kjeks, confectionery, og Kjeks og tørre kaker bransjene. Det har base i Radievo, Dimitrovgrad Municipality, Bulgaria.

 7. BGS BASARAN FOOD DOMESTIC AND FOREIGN TRADE LIMITED COMPANY

  Tyrkia

  Selskapet BGS BASARAN FOOD DOMESTIC AND FOREIGN TRADE LIMITED COMPANY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Smaksingredienser - ekstrakter og krydder bransjen. Det opererer også i Krydder, Industrielle konditorvarer, sauces and seasonings, Krydder, og Industrielle konditorvarer bransjene. Det har base i Konya, Tyrkia.

 8. ALSANCAK UNLU MAMÜLLER

  Tyrkia

  Selskapet ALSANCAK UNLU MAMÜLLER, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjeks bransjen. Det opererer også i Industrielle konditorvarer, Industrielle konditorvarer, og Muffins bransjene. Det har base i Izmir, Tyrkia.

 9. G.T.INOX S.N.C.

  Italia

  Selskapet G.T.INOX S.N.C., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Industrielle konditorvarer bransjen. Det opererer også i baking moulds for industrial bakery products, og Cake-setting rings for bakery production bransjene. Det har base i Gravellona Toce, Italia.

 10. CAKE AND LACE WEDDINGS

  Storbritannia

  Selskapet CAKE AND LACE WEDDINGS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Industrielle konditorvarer bransjen. Det opererer også i wedding cakes, birthday cake, og christening cake bransjene. Det har base i Newbury, Storbritannia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis