• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • installasjoner og utstyr til turbinkraftverk

Resultater for

Installasjoner og utstyr til turbinkraftverk - Import eksport

 1. ZWP ZAHNRADWERK PRITZWALK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi ser på oss selv som en utvidet arbeidsbenk, vi er en maskinteknisk leverandør så vel som en leverandør til industrien som trenger individuelle transmisjonsdeler. Kundene kommer fra marine, jernbane, vindkraft, spesialgir / spesialgir og anleggskonstruksjon. Vårt firma investerer kontinuerlig i nye produksjonsteknologier for å være forberedt på fremtidige utfordringer. Vi realiserer standardiserte, men også svært komplekse og ekstremt krevende gir og aksler samt ringgir (også tungt maskineri! ). Derfor er ZWP (Tannhjulfabrikk), med mer enn 200 ansatte, ledende innen produksjon av høypresisjonsprodukter "Made in Germany". Uavhengig av lange leveringsruter fra for eksempel Asia, regnes vi som en pålitelig lokal partner for drivteknologi. Vi er kontakten for girteknikk, hoveddrev, maskinelementer, skipsgir, store gir, gruveteknologi, girproduksjon generelt, tannaksel for kjente bedrifter og vi tilbyr deg også det strategiske partnerskapet som en pålitelig maskinteknisk leverandør. Som eksperter tar vi allerede på oss outsourcing av produksjonsbedrifter. Det er ikke uvanlig at vi er en strategisk leverandør for vindturbiner, vannkraftverk, gasskompresjon eller sentrale transmisjonsdeler. For eksempel brukes produktene våre også til jernbanegir, planetgir, pinjong, pinjongaksel, marine drev, industrigir og kronede girkoblinger, undervannsturbiner, havstrømenergi, tidevannsturbiner, fornybar energi, ..

 2. TECHDO GMBH

  Tyskland

  Selskapet TECHDO GMBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Installasjoner og utstyr til turbinkraftverk bransjen. Det har base i Herten, Tyskland.

 3. E-THERM GERMANY GMBH

  Tyskland

  Selskapet E-THERM GERMANY GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Installasjoner og utstyr til turbinkraftverk bransjen. Det har base i Kleve, Tyskland.

 4. KUMA BRAKES

  Canada

  Selskapet KUMA BRAKES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Installasjoner og utstyr til turbinkraftverk bransjen. Det opererer også i brake pads, brake pad replacement, og sintered metal products bransjene. Det har base i Gaspe, Canada.

 5. ESM ENERGIE- UND SCHWINGUNGSTECHNIK MITSCH GMBH

  Tyskland

  Selskapet ESM ENERGIE- UND SCHWINGUNGSTECHNIK MITSCH GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Installasjoner og utstyr til turbinkraftverk bransjen. Det opererer også i wind power, transmission bearings, Vibration absorbers, og flexible couplings for transmissions bransjene. Det har base i Heppenheim, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. GLOBAL HYDRO ENERGY GMBH

  Østerrike

  Selskapet GLOBAL HYDRO ENERGY GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Installasjoner og utstyr til turbinkraftverk bransjen. Det opererer også i Vannkraftverk - installasjoner og utstyr, Vannkraft - apparater og reguleringsutstyr, Vannkraftverk - installasjoner og utstyr, og Vannkraft - apparater og reguleringsutstyr bransjene. Det har base i Niederranna, Østerrike.

 2. METALÚRGICA RIBA, S.L

  Spania

  Selskapet METALÚRGICA RIBA, S.L, er en Tjenesteyter, som opererer i Installasjoner og utstyr til turbinkraftverk bransjen. Det opererer også i turbine repairs, Motor repair, cogeneration units, og Combined electricity generator bransjene. Det har base i Santpedor, Spania.

 3. TURFAB HEAVY CONSTRUCTION

  Tyrkia

  Selskapet TURFAB HEAVY CONSTRUCTION, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Installasjoner og utstyr til turbinkraftverk bransjen. Det opererer også i Produksjon av metaller og jern- og stålindustri - maskiner og installasjoner, Fyrkjeler til industrielle formål, assembly of steel structural metalwork for construction, Produksjon av metaller og jern- og stålindustri - maskiner og installasjoner, og Fyrkjeler til industrielle formål bransjene. Det har base i Ankara, Tyrkia.

 4. ARCUS ELEKTROTECHNIK ALOIS SCHIFFMANN GMBH

  Tyskland

  Selskapet ARCUS ELEKTROTECHNIK ALOIS SCHIFFMANN GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Måling og regulering av elektrisitet og andre energier - apparater og instrumenter bransjen. Det opererer også i Maskiner til trådtrekking og metalltrådarbeid, Installasjoner og utstyr til turbinkraftverk, Produksjon av elektrisk kraft, Maskiner til trådtrekking og metalltrådarbeid, Installasjoner og utstyr til turbinkraftverk, og Produksjon av elektrisk kraft bransjene. Det har base i München, Tyskland.

 5. KOC YIGIT UZ TEKNIK

  Tyrkia

  Selskapet KOC YIGIT UZ TEKNIK, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Installasjoner og utstyr til turbinkraftverk bransjen. Det har base i Duzce, Tyrkia.

 1. COMELF S.A.

  Romania

  Selskapet COMELF S.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Elektrisitet - produksjon og distribusjon bransjen. Det opererer også i Miljøvern - maskiner og utstyr, Installasjoner og utstyr til turbinkraftverk, Installasjoner og utstyr til elektrisitetsverk - pumpedrevet, Miljøvern - maskiner og utstyr, Installasjoner og utstyr til turbinkraftverk, og Installasjoner og utstyr til elektrisitetsverk - pumpedrevet bransjene. Det har base i Bistrita, Romania.

 2. SDEL CABLES ET AUTOROUTES

  Frankrike

  Selskapet SDEL CABLES ET AUTOROUTES, som opererer i Vannkraftverk bransjen. Det opererer også i Installasjoner og utstyr til turbinkraftverk, Høyspenningsledninger, Installasjoner og utstyr til turbinkraftverk, og Høyspenningsledninger bransjene. Det har base i Estrablin, Frankrike.

 1. ROPATEC S.R.L.

  Italia

  Selskapet ROPATEC S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Turbiner bransjen. Det opererer også i Installasjoner og utstyr til turbinkraftverk, Dampturbiner, Installasjoner og utstyr til turbinkraftverk, og Dampturbiner bransjene. Det har base i Bolzano, Italia.

 2. VA TECH ESCHER WYSS S.R.L.

  Italia

  Selskapet VA TECH ESCHER WYSS S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Turbiner bransjen. Det opererer også i Installasjoner og utstyr til turbinkraftverk, Dampturbiner, Installasjoner og utstyr til turbinkraftverk, og Dampturbiner bransjene. Det har base i Schio, Italia.

 3. SA CHATEL GUY

  Frankrike

  Selskapet SA CHATEL GUY, som opererer i Vannkraftverk bransjen. Det opererer også i Installasjoner og utstyr til turbinkraftverk, Høyspenningsledninger, Installasjoner og utstyr til turbinkraftverk, og Høyspenningsledninger bransjene. Det har base i Ayse, Frankrike.

 4. ENTREPRISE GOJON SILETRA

  Frankrike

  Selskapet ENTREPRISE GOJON SILETRA, som opererer i Vannkraftverk bransjen. Det opererer også i Installasjoner og utstyr til turbinkraftverk, Høyspenningsledninger, Installasjoner og utstyr til turbinkraftverk, og Høyspenningsledninger bransjene. Det har base i Tournon Sur Rhone, Frankrike.

 5. STP2R

  Frankrike

  Selskapet STP2R, som opererer i Vannkraftverk bransjen. Det opererer også i Installasjoner og utstyr til turbinkraftverk, Høyspenningsledninger, Installasjoner og utstyr til turbinkraftverk, og Høyspenningsledninger bransjene. Det har base i Meximieux, Frankrike.

 6. PT. ZUG INDUSTRY INDONESIA

  Indonesia

  Selskapet PT. ZUG INDUSTRY INDONESIA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Installasjoner og utstyr til turbinkraftverk bransjen. Det har base i Jakarta, Indonesia.

 7. VENDEE FLUIDES ENERGIES

  Frankrike

  Selskapet VENDEE FLUIDES ENERGIES, som opererer i Vannkraftverk bransjen. Det opererer også i Installasjoner og utstyr til turbinkraftverk, Høyspenningsledninger, Installasjoner og utstyr til turbinkraftverk, og Høyspenningsledninger bransjene. Det har base i Dompierre Sur Yon, Frankrike.

 8. TURBINE S.A.S.

  Italia

  Selskapet TURBINE S.A.S., er en Tjenesteyter, som opererer i Turbiner bransjen. Det opererer også i Installasjoner og utstyr til turbinkraftverk, Dampturbiner, Installasjoner og utstyr til turbinkraftverk, og Dampturbiner bransjene. Det har base i Como, Italia.

 1. C BLADE FORGING & MANUFACTORING S.P.A.

  Italia

  Selskapet C BLADE FORGING & MANUFACTORING S.P.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Turbiner bransjen. Det opererer også i Installasjoner og utstyr til turbinkraftverk, Dampturbiner, Installasjoner og utstyr til turbinkraftverk, og Dampturbiner bransjene. Det har base i Maniago, Italia.

 2. NEW TURBO SISTEM DI CASSINELLI BRUNO

  Italia

  Selskapet NEW TURBO SISTEM DI CASSINELLI BRUNO, er en Tjenesteyter, som opererer i Turbiner bransjen. Det opererer også i Turbokompressorer, Installasjoner og utstyr til turbinkraftverk, Turbokompressorer, og Installasjoner og utstyr til turbinkraftverk bransjene. Det har base i Monticello D'alba, Italia.

 3. O.T.M.

  Italia

  Selskapet O.T.M., er en Underleverandør, som opererer i Generell mekanikk - bestillingsarbeid bransjen. Det opererer også i Turbiner, Installasjoner og utstyr til turbinkraftverk, Turbiner, og Installasjoner og utstyr til turbinkraftverk bransjene. Det har base i Villanova Mondovi', Italia.

 4. PRZEDSIEBIORSTWO REMONTOWE URZADZEN ENERGETYCZNYCH PIECHA SOLAK SP Z O O

  Polen

  Selskapet PRZEDSIEBIORSTWO REMONTOWE URZADZEN ENERGETYCZNYCH PIECHA SOLAK SP Z O O, er en Tjenesteyter, som opererer i Energi - installasjoner og utstyr til produksjon bransjen. Det opererer også i Installasjoner og utstyr til turbinkraftverk, Reparasjon av industrielt utstyr, Installasjoner og utstyr til turbinkraftverk, og Reparasjon av industrielt utstyr bransjene. Det har base i Mikolow, Polen.

 5. HONGYA POWER GENERATING EQUIPMENT TO UTILITIES LIMITED

  Kina

  Selskapet HONGYA POWER GENERATING EQUIPMENT TO UTILITIES LIMITED, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Installasjoner og utstyr til turbinkraftverk bransjen. Det har base i Meishan, Kina.

 6. SORA SRL

  Italia

  Selskapet SORA SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Installasjoner og utstyr til turbinkraftverk bransjen. Det har base i Chienes, Italia.

 7. CHANGZHOU CHENOH DIRVELINE TECHNOLOGY CO.,LTD

  Kina

  Selskapet CHANGZHOU CHENOH DIRVELINE TECHNOLOGY CO.,LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Installasjoner og utstyr til turbinkraftverk bransjen. Det har base i ChangZhou, Kina.

 8. THOMASSEN MACHINING B.V.

  Nederland

  Selskapet THOMASSEN MACHINING B.V., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Energi - installasjoner og utstyr til produksjon bransjen. Det opererer også i Installasjoner og utstyr til turbinkraftverk, og Installasjoner og utstyr til turbinkraftverk bransjene. Det har base i Rheden, Nederland.

 9. ETP

  Frankrike

  Selskapet ETP, er en Tjenesteyter, som opererer i Energi - installasjoner og utstyr til produksjon bransjen. Det opererer også i Installasjoner og utstyr til turbinkraftverk, og Installasjoner og utstyr til turbinkraftverk bransjene. Det har base i Montgeron, Frankrike.

 10. EEE ALPES DAUPHINE

  Frankrike

  Selskapet EEE ALPES DAUPHINE, som opererer i Vannkraftverk bransjen. Det opererer også i Installasjoner og utstyr til turbinkraftverk, Høyspenningsledninger, Installasjoner og utstyr til turbinkraftverk, og Høyspenningsledninger bransjene. Det har base i St Egreve, Frankrike.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis
Filtre

Resultater for

Installasjoner og utstyr til turbinkraftverk - Import eksport

Antall resultater

25 839 Bedrifter