• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • ionisering av luft - apparater og installasjoner

Resultater for

Ionisering av luft - apparater og installasjoner - Import eksport

 1. TERME QUARTZ INTERNAZIONALE PRODUZIONE LAMPADE

  Italia

  Verified by europages badge

  Terme Quartz Internazionale has been manufacturing ultraviolet ray and infra-red ray quartz bulbs since 1980. Today, it is the only Italian ISO 9001 certified manufacturer of quartz bulbs used in so many different sectors, primarily medicine, agriculture, zootechnics, ecology, chemicals, mineralogy, criminology, electronics, IT, pharmacology, cinema, the food industry, canning, sterilization and disinfection of liquids, water purification.

 2. DELBAG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet DELBAG GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Ionisering av luft - apparater og installasjoner bransjen. Det har base i Herne, Tyskland.

 3. GENANO BENELUX

  Belgia

  Selskapet GENANO BENELUX, er en Distributør, som opererer i Rensing av luft - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i Ionisering av luft - apparater og installasjoner, air purifiers, room ionizers, Ionisering av luft - apparater og installasjoner, og air tests bransjene. Det har base i Heusden-Zolder, Belgia.

 4. NEOGIENE

  Frankrike

  Selskapet NEOGIENE, er en Agent/ Representant, som opererer i Luftrensing - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i Ionisering av luft - apparater og installasjoner, air purifiers, indoor air quality, og Ionisering av luft - apparater og installasjoner bransjene. Det har base i Paris, Frankrike.

 5. AC-UMWELTTECHNIK

  Tyskland

  Selskapet AC-UMWELTTECHNIK, er en Forhandler, som opererer i Desinfisering av luft - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i Ionisering av luft - apparater og installasjoner, Rensing av luft - apparater og installasjoner, Filtrering av luft - utstyr, Fjerning av støv i luft - apparater og installasjoner, Ionisering av luft - apparater og installasjoner, Rensing av luft - apparater og installasjoner, Filtrering av luft - utstyr, og Fjerning av støv i luft - apparater og installasjoner bransjene. Det har base i Lechbruck Am See, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. SIMCO-ION EUROPE

  Nederland

  Selskapet SIMCO-ION EUROPE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Ionisering av luft - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i ionisers, anti-static systems, og High-voltage generators bransjene. Det har base i Lochem, Nederland.

 2. LYNATOX GMBH

  Tyskland

  Selskapet LYNATOX GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Ionisering av luft - apparater og installasjoner bransjen. Det har base i Ilmenau, Tyskland.

 3. BLOTENBERG AIR PURIFICATION GMBH

  Tyskland

  Selskapet BLOTENBERG AIR PURIFICATION GMBH, er en Distributør, som opererer i Ionisering av luft - apparater og installasjoner bransjen. Det har base i Kerpen, Tyskland.

 4. LTA LUFTTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Selskapet LTA LUFTTECHNIK GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Ionisering av luft - apparater og installasjoner bransjen. Det har base i Nordrach, Tyskland.

 5. HAUG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet HAUG GMBH & CO. KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Ionisering av luft - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i ionisers, Dischargers, og ionization chambers bransjene. Det har base i Leinfelden-Echterdingen, Tyskland.

 1. ALPHA IONSTATEX GMBH

  Tyskland

  Selskapet ALPHA IONSTATEX GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Luftrensing - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i Ionisering av luft - apparater og installasjoner, Systemer og metoder for vaskerom, Ionisering av luft - apparater og installasjoner, air freshening devices, room air conditioning, og Systemer og metoder for vaskerom bransjene. Det har base i Offenbach, Tyskland.

 2. ELETTROMECCANICA BONATO

  Italia

  Selskapet ELETTROMECCANICA BONATO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Elektriske og elektroniske komponenter bransjen. Det opererer også i Ionisering av luft - apparater og installasjoner, anti-static systems, Ionisering av luft - apparater og installasjoner, anti-static equipment for printing machines, og anti-static brushes bransjene. Det har base i Carrè, Italia.

 1. VARIONIX GMBH

  Sveits

  Selskapet VARIONIX GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Varmevekslere bransjen. Det opererer også i Luftkondisjonering - utstyr, Ionisering av luft - apparater og installasjoner, Rensing av luft - apparater og installasjoner, Industrielle og kommersielle kjølesystemer - apparater og installasjoner, Luftkondisjonering - utstyr, Ionisering av luft - apparater og installasjoner, Rensing av luft - apparater og installasjoner, og Industrielle og kommersielle kjølesystemer - apparater og installasjoner bransjene. Det har base i Baar, Sveits.

 2. SIMCO OFFICE DEUTSCHLAND WEST

  Tyskland

  Selskapet SIMCO OFFICE DEUTSCHLAND WEST, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Ionisering av luft - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i Industriell rengjøring - maskiner, Lydutstyr - profesjonelt utstyr, Elektroakustisk utstyr - profesjonelle formål, Hi-fi, TV og video - tilbehør, Industriell rengjøring - maskiner, Lydutstyr - profesjonelt utstyr, Elektroakustisk utstyr - profesjonelle formål, og Hi-fi, TV og video - tilbehør bransjene. Det har base i Lippstadt, Tyskland.

 3. MEECH ELEKTROSTATIK AG

  Tyskland

  Selskapet MEECH ELEKTROSTATIK AG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Ionisering av luft - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i Industriell rengjøring - maskiner, Lydutstyr - profesjonelt utstyr, Elektroakustisk utstyr - profesjonelle formål, Hi-fi, TV og video - tilbehør, Industriell rengjøring - maskiner, Lydutstyr - profesjonelt utstyr, Elektroakustisk utstyr - profesjonelle formål, og Hi-fi, TV og video - tilbehør bransjene. Det har base i Lübeck, Tyskland.

 4. AIR QUALITY CONCEPT

  Belgia

  Selskapet AIR QUALITY CONCEPT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Luftrensing - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i Ionisering av luft - apparater og installasjoner, Luftkondisjonering, lufting og ventilering - utstyr, Ionisering av luft - apparater og installasjoner, indoor air quality, og Luftkondisjonering, lufting og ventilering - utstyr bransjene. Det har base i Beauvechain, Belgia.

 5. ING.-BÜRO DRECHSEL

  Tyskland

  Selskapet ING.-BÜRO DRECHSEL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Ionisering av luft - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i Industrielle og kommersielle kjølesystemer - apparater og installasjoner, Industriell rengjøring - maskiner, Hoteller, kafeer, restauranter - maskiner og utstyr, Elektroakustisk utstyr - profesjonelle formål, Industrielle og kommersielle kjølesystemer - apparater og installasjoner, Industriell rengjøring - maskiner, Hoteller, kafeer, restauranter - maskiner og utstyr, og Elektroakustisk utstyr - profesjonelle formål bransjene. Det har base i Thalheim, Tyskland.

 6. EASYWELL GMBH

  Tyskland

  Selskapet EASYWELL GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Varmevekslere bransjen. Det opererer også i Luftkondisjonering, lufting og ventilering - utstyr, Luftkondisjonering - utstyr, Ionisering av luft - apparater og installasjoner, Rensing av luft - apparater og installasjoner, Luftkondisjonering, lufting og ventilering - utstyr, Luftkondisjonering - utstyr, Ionisering av luft - apparater og installasjoner, og Rensing av luft - apparater og installasjoner bransjene. Det har base i Rosenheim, Tyskland.

 7. ENULEC AMERICAS GMBH

  Tyskland

  Selskapet ENULEC AMERICAS GMBH, er en Forhandler, som opererer i Ionisering av luft - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i Industriell rengjøring - maskiner, Lydutstyr - profesjonelt utstyr, Elektroakustisk utstyr - profesjonelle formål, Hi-fi, TV og video - tilbehør, Industriell rengjøring - maskiner, Lydutstyr - profesjonelt utstyr, Elektroakustisk utstyr - profesjonelle formål, og Hi-fi, TV og video - tilbehør bransjene. Det har base i Trittau, Tyskland.

 8. IMPAIR S.R.L.

  Italia

  Selskapet IMPAIR S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Luftrensing - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i Ionisering av luft - apparater og installasjoner, Systemer og metoder for vaskerom, Ionisering av luft - apparater og installasjoner, og Systemer og metoder for vaskerom bransjene. Det har base i Cagliari, Italia.

 1. DAL CIN IMPIANTI S.N.C. DI DAL CIN ANTONIO & C.

  Italia

  Selskapet DAL CIN IMPIANTI S.N.C. DI DAL CIN ANTONIO & C., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Luftrensing - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i Ionisering av luft - apparater og installasjoner, Systemer og metoder for vaskerom, Ionisering av luft - apparater og installasjoner, og Systemer og metoder for vaskerom bransjene. Det har base i Colle Umberto, Italia.

 2. CAPUZZO FERNANDO

  Italia

  Selskapet CAPUZZO FERNANDO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Luftrensing - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i Gass- og røykavtrekk - utstyr, Ionisering av luft - apparater og installasjoner, Gass- og røykavtrekk - utstyr, og Ionisering av luft - apparater og installasjoner bransjene. Det har base i Rovereto, Italia.

 3. GOBBO CLIMA S.R.L.

  Italia

  Selskapet GOBBO CLIMA S.R.L., er en Forhandler, som opererer i Luftrensing - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i Varme, luftkondisjonering - arbeid, Ionisering av luft - apparater og installasjoner, Varme, luftkondisjonering - arbeid, og Ionisering av luft - apparater og installasjoner bransjene. Det har base i Torino, Italia.

 4. AERTECNO 2 S.R.L.

  Italia

  Selskapet AERTECNO 2 S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Luftrensing - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i Ionisering av luft - apparater og installasjoner, Systemer og metoder for vaskerom, Ionisering av luft - apparater og installasjoner, og Systemer og metoder for vaskerom bransjene. Det har base i San Mauro Pascoli, Italia.

 5. HALA LUFTTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Selskapet HALA LUFTTECHNIK GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Ionisering av luft - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i Rensing av luft - apparater og installasjoner, Leie av industrielt utstyr, Rensing av luft - apparater og installasjoner, og Leie av industrielt utstyr bransjene. Det har base i Ibbenbüren, Tyskland.

 6. POLETTI S.A.S. DI POLETTI SIMONE & C.

  Italia

  Selskapet POLETTI S.A.S. DI POLETTI SIMONE & C., er en Underleverandør, som opererer i Luftrensing - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i Ionisering av luft - apparater og installasjoner, Systemer og metoder for vaskerom, Ionisering av luft - apparater og installasjoner, og Systemer og metoder for vaskerom bransjene. Det har base i Ferrara, Italia.

 7. VERCAN S.R.L.

  Italia

  Selskapet VERCAN S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Luftrensing - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i Ionisering av luft - apparater og installasjoner, Systemer og metoder for vaskerom, Ionisering av luft - apparater og installasjoner, og Systemer og metoder for vaskerom bransjene. Det har base i San Giovanni Lupatoto, Italia.

 8. BENTAX UMWELTTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Selskapet BENTAX UMWELTTECHNIK GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Ionisering av luft - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i air purification plants bransjene. Det har base i Weilerswist, Tyskland.

 9. CANALSISTEM S.R.L.

  Italia

  Selskapet CANALSISTEM S.R.L., er en Tjenesteyter, som opererer i Luftrensing - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i Ionisering av luft - apparater og installasjoner, Systemer og metoder for vaskerom, Ionisering av luft - apparater og installasjoner, og Systemer og metoder for vaskerom bransjene. Det har base i Scanzorosciate, Italia.

 10. MADEL ITALIANA S.R.L.

  Italia

  Selskapet MADEL ITALIANA S.R.L., er en Forhandler, som opererer i Luftrensing - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i Ionisering av luft - apparater og installasjoner, Systemer og metoder for vaskerom, Ionisering av luft - apparater og installasjoner, og Systemer og metoder for vaskerom bransjene. Det har base i Missaglia, Italia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis