• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • isbiter og isflak - maskiner

Resultater for

Isbiter og isflak - maskiner - Import eksport

 1. COLDVINK

  Nederland

  Verified by europages badge

  Selskapet COLDVINK, er en Forhandler, som opererer i Industrielle og kommersielle kjølesystemer - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i Isbiter og isflak - maskiner, og Isbiter og isflak - maskiner bransjene. Det har base i Meeuwen, Nederland.

 2. TUTTOGHIACCIO

  Italia

  Selskapet TUTTOGHIACCIO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hoteller, kafeer, restauranter - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Isbiter og isflak - maskiner, ice shards, ice cubes, supplies for restaurants, og Isbiter og isflak - maskiner bransjene. Det har base i Roma, Italia.

 3. ICE CUBE SRL

  Italia

  Selskapet ICE CUBE SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Isbiter og isflak - maskiner bransjen. Det opererer også i ice cubes, ice shards, og supplies for the food and canning industry bransjene. Det har base i Termini Imerese, Italia.

 4. ICEBLOCK S.R.L.S.- FABBRICA DEL GHIACCIO

  Italia

  Selskapet ICEBLOCK S.R.L.S.- FABBRICA DEL GHIACCIO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Isbiter og isflak - maskiner bransjen. Det har base i Altavilla Silentina, Italia.

 5. TEX ICE

  Belgia

  Selskapet TEX ICE, er en Distributør, som opererer i Isbiter og isflak - maskiner bransjen. Det opererer også i bags of ice cubes, ice cubes, ice-cube producer, og ice shards bransjene. Det har base i Lasne, Belgia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. GELO.PT

  Portugal

  Selskapet GELO.PT, er en Forhandler, som opererer i Isbiter og isflak - maskiner bransjen. Det opererer også i ice manufacturers for the food industry, ice cubes, og ice production bransjene. Det har base i Lisboa, Portugal.

 2. OCEANICE CO., LTD.

  Sør-Korea

  Selskapet OCEANICE CO., LTD., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Isbiter og isflak - maskiner bransjen. Det opererer også i water ice cube machines, water ice equipment and systems, ice water production system, og ice blocks bransjene. Det har base i Busan, Sør-Korea.

 3. BUZMAT

  Tyrkia

  Selskapet BUZMAT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Isbiter og isflak - maskiner bransjen. Det opererer også i ice cubes, bags of ice cubes, og ice-cube producer bransjene. Det har base i İstanbul, Tyrkia.

 4. CUBIFORMA S.L.

  Spania

  Selskapet CUBIFORMA S.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Isbiter og isflak - maskiner bransjen. Det opererer også i ice-makers bransjene. Det har base i Orihuela-Alicante, Spania.

 5. FREEZ CENTER BIERVLIET

  Belgia

  Selskapet FREEZ CENTER BIERVLIET, er en Forhandler, som opererer i Hoteller, kafeer, restauranter - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Isbiter og isflak - maskiner, Kjøkkenmøbler, Isbiter og isflak - maskiner, Kjøkkenmøbler, articles for the hotel industry, og article for restaurants bransjene. Det har base i Diksmuide, Belgia.

 1. HOSHIZAKI FRANCE

  Frankrike

  Selskapet HOSHIZAKI FRANCE, som opererer i Isbiter og isflak - maskiner bransjen. Det opererer også i Utstillingsvinduer og montre - kjølte, cooling tables, refrigerated cabinet, Utstillingsvinduer og montre - kjølte, og water ice cube machines bransjene. Det har base i Roissy Charles De Gaulle Cedex, Frankrike.

 2. HIELO VALMAR

  Spania

  Selskapet HIELO VALMAR, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Isbiter og isflak - maskiner bransjen. Det opererer også i ice cubes, og ice production bransjene. Det har base i Jerez De La Frontera-Cádiz, Spania.

 1. GLA-GLA

  Belgia

  Selskapet GLA-GLA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Isbiter og isflak - maskiner bransjen. Det opererer også i bags of ice cubes, refrigeration plants for ice-cream production, og ice-makers for shops, bars, restaurants bransjene. Det har base i Wavre, Belgia.

 2. ICE GROUP SRL

  Italia

  Selskapet ICE GROUP SRL, er en Tjenesteyter, som opererer i Isbiter og isflak - maskiner bransjen. Det opererer også i ice cubes, og ice-makers for shops, bars, restaurants bransjene. Det har base i Settimo Milanese, Italia.

 3. TERMODIZAYN TERMIK CIHAZLAR SAN. TIC. LTD. STI.

  Tyrkia

  Selskapet TERMODIZAYN TERMIK CIHAZLAR SAN. TIC. LTD. STI., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Isbiter og isflak - maskiner bransjen. Det opererer også i water ice block and flake machines, industrial cooling, og Cold storage rooms for institutions bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 4. ICEPROD JM

  Belgia

  Selskapet ICEPROD JM, er en Distributør, som opererer i Isbiter og isflak - maskiner bransjen. Det opererer også i bags of ice cubes bransjene. Det har base i Chénée, Belgia.

 5. ZIEGRA ESPAÑA, S.L.

  Spania

  Selskapet ZIEGRA ESPAÑA, S.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fisk - maskiner og utstyr til behandling bransjen. Det opererer også i Isbiter og isflak - maskiner, ice manufacturers for the food industry, ice shards, ice makers, og Isbiter og isflak - maskiner bransjene. Det har base i Lorquí, Spania.

 6. ESPAI SOTA ZERO

  Spania

  Selskapet ESPAI SOTA ZERO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Isbiter og isflak - maskiner bransjen. Det opererer også i Fryst og dypfryst, Fryst og dypfryst, frozen products warehouse, ice production, og professional freezers bransjene. Det har base i Campredó, Spania.

 7. BREMA ICE MAKERS S.P.A.

  Italia

  Selskapet BREMA ICE MAKERS S.P.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Isskap bransjen. Det opererer også i Isbiter og isflak - maskiner, water ice block and flake machines, Isbiter og isflak - maskiner, og ice makers bransjene. Det har base i Villa Cortese, Italia.

 8. ZIEGRA-EISMASCHINEN GMBH

  Tyskland

  Selskapet ZIEGRA-EISMASCHINEN GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Industrielle og kommersielle kjølesystemer - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i Isbiter og isflak - maskiner, accessories and spare parts, ice manufacturers for the food industry, Isbiter og isflak - maskiner, og ice water production system bransjene. Det har base i Isernhagen, Tyskland.

 1. MISTER ICE

  Belgia

  Selskapet MISTER ICE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Isbiter og isflak - maskiner bransjen. Det har base i Bruxelles, Belgia.

 2. ICE TECH

  Spania

  Selskapet ICE TECH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Isbiter og isflak - maskiner bransjen. Det har base i Valencia, Spania.

 3. LABOTRONICS INC.

  USA

  Selskapet LABOTRONICS INC., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Biomedisinsk utstyr bransjen. Det opererer også i Isbiter og isflak - maskiner, refrigeration plant and equipment de-icers, og Isbiter og isflak - maskiner bransjene. Det har base i Va, USA.

 4. FREE ICE

  Italia

  Selskapet FREE ICE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Isbiter og isflak - maskiner bransjen. Det opererer også i ice manufacturers for the food industry, og ice-makers for shops, bars, restaurants bransjene. Det har base i Catania, Italia.

 5. HIELO EXPRESS

  Spania

  Selskapet HIELO EXPRESS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Isbiter og isflak - maskiner bransjen. Det opererer også i industrial ice manufacturers, og ice cubes bransjene. Det har base i Ripollet, Spania.

 6. STAFF ICE SYSTEM SRL

  Italia

  Selskapet STAFF ICE SYSTEM SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Isbiter og isflak - maskiner bransjen. Det opererer også i ice cream machines, water ice cube machines, ice-makers, og ice-makers for shops, bars, restaurants bransjene. Det har base i rimini, Italia.

 7. ICE MILL

  Storbritannia

  Selskapet ICE MILL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Isbiter og isflak - maskiner bransjen. Det opererer også i ice cubes, og bags of ice cubes bransjene. Det har base i Bristol, Storbritannia.

 8. CALAIS ENERGIE

  Frankrike

  Selskapet CALAIS ENERGIE, som opererer i Komprimert luft - installasjoner og verktøy bransjen. Det opererer også i Industriell oppvarming - maskiner og utstyr, Industrielle og kommersielle kjølesystemer - apparater og installasjoner, Isbiter og isflak - maskiner, Industriell oppvarming - maskiner og utstyr, Industrielle og kommersielle kjølesystemer - apparater og installasjoner, og Isbiter og isflak - maskiner bransjene. Det har base i Calais, Frankrike.

 9. GLACIERES DE LA COTE D'AZUR

  Frankrike

  Selskapet GLACIERES DE LA COTE D'AZUR, som opererer i Komprimert luft - installasjoner og verktøy bransjen. Det opererer også i Industriell oppvarming - maskiner og utstyr, Industrielle og kommersielle kjølesystemer - apparater og installasjoner, Isbiter og isflak - maskiner, Industriell oppvarming - maskiner og utstyr, Industrielle og kommersielle kjølesystemer - apparater og installasjoner, og Isbiter og isflak - maskiner bransjene. Det har base i Nice, Frankrike.

 10. SHENZHEN ICEUPS REFRIGERATION EQUIPMENT CO.,LTD

  Kina

  Selskapet SHENZHEN ICEUPS REFRIGERATION EQUIPMENT CO.,LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Isbiter og isflak - maskiner bransjen. Det opererer også i Industrielle og kommersielle kjølesystemer - apparater og installasjoner, Bar or flaked ice making machines, og Industrielle og kommersielle kjølesystemer - apparater og installasjoner bransjene. Det har base i Fuyong, Kina.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis