• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • isskap

Resultater for

Isskap - Import eksport

 1. 3P FRANCE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet 3P FRANCE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Isolerende emballasje av plast bransjen. Det opererer også i Isskap, og Isskap bransjene. Det har base i Saint-Ouen-L'aumône, Frankrike.

 2. TECNO EUROTRADING SL

  Spania

  Selskapet TECNO EUROTRADING SL, er en Detaljist, som opererer i Karosseri - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Isskap, Cold storage rooms for frozen products, Cold storage rooms for perishable products, Utility trailer, og Isskap bransjene. Det har base i Madrid, Spania.

 3. BREMA ICE MAKERS S.P.A.

  Italia

  Selskapet BREMA ICE MAKERS S.P.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Isskap bransjen. Det opererer også i Isbiter og isflak - maskiner, water ice block and flake machines, Isbiter og isflak - maskiner, og ice makers bransjene. Det har base i Villa Cortese, Italia.

 4. VINOTECAS.COM

  Spania

  Selskapet VINOTECAS.COM, er en Distributør, som opererer i Isskap bransjen. Det har base i Valencia, Spania.

 5. LA GLACIÈRE

  Belgia

  Selskapet LA GLACIÈRE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Isskap bransjen. Det har base i Bruxelles, Belgia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. PROFESSIONAL TECHNICS

  Belgia

  Selskapet PROFESSIONAL TECHNICS, er en Forhandler, som opererer i Hoteller, kafeer, restauranter - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Isskap, Isskap, og ice-cream machines for the ice-cream industry bransjene. Det har base i Antwerpen, Belgia.

 2. MR ICE S.R.L.

  Italia

  Selskapet MR ICE S.R.L., som opererer i Isskap bransjen. Det opererer også i Isbiter og isflak - maskiner, og Isbiter og isflak - maskiner bransjene. Det har base i Milano, Italia.

 3. TATEO

  Italia

  Selskapet TATEO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Isskap bransjen. Det opererer også i Drikkevannsfontener - automatiske, Vannkjølere, Drikkevannsfontener - automatiske, og Vannkjølere bransjene. Det har base i Conversano, Italia.

 4. ATTREZZATURE GAGGIA SIMONE

  Italia

  Selskapet ATTREZZATURE GAGGIA SIMONE, er en Tjenesteyter, som opererer i Hoteller, kafeer, restauranter - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Reparasjon av forbruksvarer, Isskap, Reparasjon av forbruksvarer, og Isskap bransjene. Det har base i Torino, Italia.

 5. POLO NORD ICE CUBES S.R.L.

  Italia

  Selskapet POLO NORD ICE CUBES S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Isskap bransjen. Det opererer også i Isbiter og isflak - maskiner, og Isbiter og isflak - maskiner bransjene. Det har base i Pastrengo, Italia.

 1. TEFCOLD A/S

  Danmark

  Selskapet TEFCOLD A/S, er en Forhandler, som opererer i Dypfrysere til husholdningsbruk bransjen. Det opererer også i Industrielle og kommersielle kjølesystemer - apparater og installasjoner, Isskap, Industrielle og kommersielle kjølesystemer - apparater og installasjoner, og Isskap bransjene. Det har base i Viborg, Danmark.

 2. VIBOCOLD, BRUNO SIMONSEN A/S

  Danmark

  Selskapet VIBOCOLD, BRUNO SIMONSEN A/S, er en Forhandler, som opererer i Dypfrysere til husholdningsbruk bransjen. Det opererer også i Utstillingsvinduer og montre - kjølte, Isskap, Utstillingsvinduer og montre - kjølte, og Isskap bransjene. Det har base i Viborg, Danmark.

 1. CAMPANIA SALI S.A.S. DI PEPE GIUSEPPE & C.

  Italia

  Selskapet CAMPANIA SALI S.A.S. DI PEPE GIUSEPPE & C., som opererer i Uorganisk kjemi - råstoffer og derivater bransjen. Det opererer også i Industrielt salt, Isskap, Industrielt salt, og Isskap bransjene. Det har base i Pagani, Italia.

 2. BONACCORSO AGATINO & FRATELLI

  Italia

  Selskapet BONACCORSO AGATINO & FRATELLI, som opererer i Konserver av fisk, sjømat og snegler bransjen. Det opererer også i Isskap, Fisk - bearbeiding, Isskap, og Fisk - bearbeiding bransjene. Det har base i Catania, Italia.

 3. WITT HVIDEVARER A/S

  Danmark

  Selskapet WITT HVIDEVARER A/S, er en Forhandler, som opererer i Dypfrysere til husholdningsbruk bransjen. Det opererer også i Vaskemaskiner til husholdningsbruk, Isskap, Vaskemaskiner til husholdningsbruk, og Isskap bransjene. Det har base i Herning, Danmark.

 4. DI.LA.R. S.R.L.

  Italia

  Selskapet DI.LA.R. S.R.L., som opererer i Kassaapparater bransjen. Det opererer også i Reparasjon av forbruksvarer, Isskap, Reparasjon av forbruksvarer, og Isskap bransjene. Det har base i Modena, Italia.

 5. CAVARRA FRANCESCO E FIGLI S.R.L.

  Italia

  Selskapet CAVARRA FRANCESCO E FIGLI S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Isskap bransjen. Det opererer også i Isbiter og isflak - maskiner, domestic ice machines, og Isbiter og isflak - maskiner bransjene. Det har base i Portopalo Di Capo Passero, Italia.

 6. GELANDIA DI D'ASCOLA FABIO

  Italia

  Selskapet GELANDIA DI D'ASCOLA FABIO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hotell-, kafé- og restaurantmøbler bransjen. Det opererer også i Møbler til profesjonell bruk, Isskap, Møbler til profesjonell bruk, og Isskap bransjene. Det har base i Basiglio, Italia.

 7. REFRIGERATION ENGINEERING LTD

  Irland

  Selskapet REFRIGERATION ENGINEERING LTD, er en Forhandler, som opererer i Luftkondisjonering - utstyr bransjen. Det opererer også i Industrielle og kommersielle kjølesystemer - apparater og installasjoner, Isskap, Industrielle og kommersielle kjølesystemer - apparater og installasjoner, og Isskap bransjene. Det har base i Kilkenny, Irland.

 8. DOMETIC

  Frankrike

  Selskapet DOMETIC, som opererer i Isskap bransjen. Det har base i PLAILLY, Frankrike.

 1. DBU INDUSTRIE TECHNIEK B.V.

  Nederland

  Selskapet DBU INDUSTRIE TECHNIEK B.V., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Isskap bransjen. Det opererer også i Industrielle og kommersielle kjølesystemer - apparater og installasjoner, og Industrielle og kommersielle kjølesystemer - apparater og installasjoner bransjene. Det har base i Nieuwegein, Nederland.

 2. BAKER, SUSAN

  Storbritannia

  Selskapet BAKER, SUSAN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Iskrem - profesjonelle maskiner bransjen. Det opererer også i Isskap, og Isskap bransjene. Det har base i Minehead, Storbritannia.

 3. PATRICK PURCELL

  Irland

  Selskapet PATRICK PURCELL, er en Forhandler, som opererer i Isskap bransjen. Det opererer også i Industrielle og kommersielle kjølesystemer - apparater og installasjoner, Utstillingsvinduer og montre - kjølte, Industrielle og kommersielle kjølesystemer - apparater og installasjoner, og Utstillingsvinduer og montre - kjølte bransjene. Det har base i Thurles, Irland.

 4. KOELE-MOELLER A/S

  Danmark

  Selskapet KOELE-MOELLER A/S, er en Forhandler, som opererer i Isskap bransjen. Det opererer også i Vaskemaskiner til husholdningsbruk, og Vaskemaskiner til husholdningsbruk bransjene. Det har base i Frederiksberg C, Danmark.

 5. FRI-JADO SUPER SERVICE B.V.

  Nederland

  Selskapet FRI-JADO SUPER SERVICE B.V., er en Forhandler, som opererer i Isskap bransjen. Det opererer også i Utstillingsvinduer og montre - kjølte, Industrielle og kommersielle kjølesystemer - apparater og installasjoner, Utstillingsvinduer og montre - kjølte, og Industrielle og kommersielle kjølesystemer - apparater og installasjoner bransjene. Det har base i Etten-Leur, Nederland.

 6. GRAM EQUIPMENT A/S

  Danmark

  Selskapet GRAM EQUIPMENT A/S, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Industrielle og kommersielle kjølesystemer - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i Isskap, og Isskap bransjene. Det har base i Vojens, Danmark.

 7. TECNOGRUPPO

  Italia

  Selskapet TECNOGRUPPO, er en Forhandler, som opererer i Hoteller, kafeer, restauranter - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Isskap, og Isskap bransjene. Det har base i San Giovanni In Marignano, Italia.

 8. A/S VESTFROST

  Danmark

  Selskapet A/S VESTFROST, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Isskap bransjen. Det opererer også i Dypfrysere til husholdningsbruk, og Dypfrysere til husholdningsbruk bransjene. Det har base i Esbjerg Oe, Danmark.

 9. PANICHI GINO

  Italia

  Selskapet PANICHI GINO, som opererer i Kompressorer bransjen. Det opererer også i Hotell-, kafé- og restaurantmøbler, Isskap, Hotell-, kafé- og restaurantmøbler, og Isskap bransjene. Det har base i Roma, Italia.

 10. TECMAVAL SL

  Spania

  Selskapet TECMAVAL SL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Isskap bransjen. Det opererer også i Utstillingsvinduer og montre - kjølte, og Utstillingsvinduer og montre - kjølte bransjene. Det har base i Alboraya, Spania.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis