• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • jernbanemateriell og -utstyr

Resultater for

Jernbanemateriell og -utstyr - Import eksport

 1. FAHRZEUG-TECHNIK HATTINGEN DRESELER UND STEPHAN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet FAHRZEUG-TECHNIK HATTINGEN DRESELER UND STEPHAN GMBH, er en Forhandler, som opererer i Jernbanemateriell og -utstyr bransjen. Det har base i Hattingen, Tyskland.

 2. EUROSTONE HERMELER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet EUROSTONE HERMELER GMBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Kontinuerlig lagerarbeid - systemer bransjen. Det opererer også i Maskinverktøy til bearbeiding av metaller, Maskinverktøy til oppskjæring, Maskinverktøy - maskinell bearbeiding av metaller, Maskinverktøy til bearbeiding av metaller - deler og tilbehør, Maskinverktøy til bearbeiding av metall - deler og tilbehør, Taubaner, stolheiser, skitrekk, Heiser, vareheiser, rulletrapper, Jernbanemateriell og -utstyr, og Leie av industrielt utstyr bransjene. Det har base i Haltern Am See, Tyskland.

 3. POUGET

  Frankrike

  Selskapet POUGET, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Jernbanemateriell og -utstyr bransjen. Det opererer også i manual and motorised rail loaders bransjene. Det har base i Stains Cedex, Frankrike.

 4. DAXI SA

  Belgia

  Selskapet DAXI SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trikker - utstyr og materiell bransjen. Det opererer også i Jernbanemateriell og -utstyr, locomotives, railway points equipment, Jernbanemateriell og -utstyr, og railway track devices bransjene. Det har base i Jumet, Belgia.

 5. KST LIGHTING

  Belgia

  Selskapet KST LIGHTING, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Jernbanemateriell og -utstyr bransjen. Det har base i Wandre, Belgia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. PATRY

  Frankrike

  Selskapet PATRY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Jernbanemateriell og -utstyr bransjen. Det opererer også i Skinner av jernholdige metaller, Skinner av jernholdige metaller, og Points and crossings for railway lines bransjene. Det har base i Persan, Frankrike.

 2. SEISENBACHER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Østerrike

  Selskapet SEISENBACHER GESELLSCHAFT M.B.H., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Jernbanemateriell og -utstyr bransjen. Det opererer også i aeronautical engineering, CNC bending parts, robotised welding, og CNC turned parts bransjene. Det har base i Ybbsitz, Østerrike.

 3. FRANZ KAMINSKI WAGGONBAU GMBH

  Tyskland

  Selskapet FRANZ KAMINSKI WAGGONBAU GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Jernbanemateriell og -utstyr bransjen. Det har base i Hameln, Tyskland.

 4. GEISMAR

  Frankrike

  Selskapet GEISMAR, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Jernbanemateriell og -utstyr bransjen. Det opererer også i Jernbaner - legging og vedlikehold, railway line revamping, Jernbaner - legging og vedlikehold, construction of railway lines, og vehicles for repairing railroad electrical lines bransjene. Det har base i Neuilly Sur Seine, Frankrike.

 5. BRYANSK PLANT OF DRAFT GEARS

  Russland

  Selskapet BRYANSK PLANT OF DRAFT GEARS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Jernbanemateriell og -utstyr bransjen. Det opererer også i Kjøretøy - tjenester, Vogner - innvendig utstyr, Støtdempere til kjøretøy, Utstyr til tilhengerfester, Kjøretøy - tjenester, Vogner - innvendig utstyr, Støtdempere til kjøretøy, og Utstyr til tilhengerfester bransjene. Det har base i Bryansk, Russland.

 1. LIMITED LIABILITY COMPANY RICH

  Ukraina

  Selskapet LIMITED LIABILITY COMPANY RICH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Jernbanemateriell og -utstyr bransjen. Det har base i Dnepr, Ukraina.

 2. PROMMASHMETAL LTD

  Ukraina

  Selskapet PROMMASHMETAL LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brokraner bransjen. Det opererer også i Jernbanemateriell og -utstyr, metal warping, og Jernbanemateriell og -utstyr bransjene. Det har base i Kiev, Ukraina.

 1. SOMAFEL - ENGENHARIA E OBRAS FERROVIARIAS, S.A.

  Portugal

  Selskapet SOMAFEL - ENGENHARIA E OBRAS FERROVIARIAS, S.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Råbygg bransjen. Det opererer også i Jernbanemateriell og -utstyr, Offentlig bygg og anlegg - entreprenører, Jernbanemateriell og -utstyr, og Offentlig bygg og anlegg - entreprenører bransjene. Det har base i Porto Salvo, Portugal.

 2. INFRABEL

  Belgia

  Selskapet INFRABEL, er en Tjenesteyter, som opererer i Jernbaner - legging og vedlikehold bransjen. Det opererer også i Jernbanemateriell og -utstyr, Togsikkerhet, Elektrisk jernbanesignalering - systemer og utstyr, Jernbanemateriell og -utstyr, Togsikkerhet, construction of railway lines, og Elektrisk jernbanesignalering - systemer og utstyr bransjene. Det har base i Bruxelles, Belgia.

 3. ETS ERSATZ-TEILE SCHIENENFAHRZEUGE GMBH

  Tyskland

  Selskapet ETS ERSATZ-TEILE SCHIENENFAHRZEUGE GMBH, er en Distributør, som opererer i Jernbanemateriell og -utstyr bransjen. Det opererer også i Lokomotiver - utstyr og materiell, Trains - equipment and rolling stock, parts and accessories for rail systems for handling merchandise, Lokomotiver - utstyr og materiell, og Rail vehicles - materials and equipment bransjene. Det har base i Bönen, Tyskland.

 4. ON RAIL GMBH

  Tyskland

  Selskapet ON RAIL GMBH, er en Forhandler, som opererer i Jernbanemateriell og -utstyr bransjen. Det har base i Mettmann, Tyskland.

 5. ADAMANTINVEST

  Ukraina

  Selskapet ADAMANTINVEST, er en Multi-Category, som opererer i Jernbanemateriell og -utstyr bransjen. Det opererer også i spare parts for compressors, replacement parts for pumps, spare parts for industrial machines, og spare parts for hydraulic equipment bransjene. Det har base i Sumy, Ukraina.

 6. HJ SKELTON AND CO LTD

  Storbritannia

  Selskapet HJ SKELTON AND CO LTD, er en Distributør, som opererer i Jernbanemateriell og -utstyr bransjen. Det har base i Thatcham, Storbritannia.

 7. MFI - MATÉRIEL FERROVIAIRE ET INDUSTRIEL S.A.

  Frankrike

  Selskapet MFI - MATÉRIEL FERROVIAIRE ET INDUSTRIEL S.A., er en Tjenesteyter, som opererer i Jernbanemateriell og -utstyr bransjen. Det opererer også i wagons, locomotives, og cargo wagons bransjene. Det har base i Strasbourg, Frankrike.

 8. HAFA HANDELS- U. VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Selskapet HAFA HANDELS- U. VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH, er en Forhandler, som opererer i Bremser, servobremser og tilbehør bransjen. Det opererer også i Jernbanemateriell og -utstyr, Gummipakninger, Jernbanemateriell og -utstyr, hydraulic pumps, Gummipakninger, og solenoids bransjene. Det har base i Falkensee, Tyskland.

 1. DEPRECQ SAS

  Frankrike

  Selskapet DEPRECQ SAS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Jernbanemateriell og -utstyr bransjen. Det opererer også i Bilchassiser, mechanical constructions, og Bilchassiser bransjene. Det har base i Raismes, Frankrike.

 2. ESKO, SPOL. S R.O.

  Tsjekkia

  Selskapet ESKO, SPOL. S R.O., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Jernbanemateriell og -utstyr bransjen. Det opererer også i Trikker - utstyr og materiell, Trikker - utstyr og materiell, og railroad vehicles bransjene. Det har base i Praha 5 , Tsjekkia.

 3. LOHISSE

  Belgia

  Selskapet LOHISSE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøretøy - tilbehør og utstyr bransjen. Det opererer også i Jernbanemateriell og -utstyr, Jernbanemateriell og -utstyr, interior decoration and furnishings, interior outfitting, og Interior remodelling bransjene. Det har base i Asse, Belgia.

 4. TK E-INDUSTRIEMONTAGE GMBH

  Tyskland

  Selskapet TK E-INDUSTRIEMONTAGE GMBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Jernbanemateriell og -utstyr bransjen. Det har base i Duisburg, Tyskland.

 5. NATOPART

  Spania

  Selskapet NATOPART, er en Forhandler, som opererer i Militære kjøretøy bransjen. Det opererer også i Skip - apparater og utstyr, Jernbanemateriell og -utstyr, accessories and spare parts, Aircraft - instruments and equipment, Skip - apparater og utstyr, og Jernbanemateriell og -utstyr bransjene. Det har base i Madrid, Spania.

 6. LACKNER.PM – INGENIEURBÜRO FÜR PROJEKTPLANUNG UND REALISIERUNG

  Tyskland

  Selskapet LACKNER.PM – INGENIEURBÜRO FÜR PROJEKTPLANUNG UND REALISIERUNG, er en Tjenesteyter, som opererer i Jernbanemateriell og -utstyr bransjen. Det har base i Landau, Tyskland.

 7. PROCALY SERVICES

  Frankrike

  Selskapet PROCALY SERVICES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Jernbanemateriell og -utstyr bransjen. Det opererer også i Ledninger og kabler av jernholdig metall, Ledninger og kabler av jernholdig metall, industrial engineering, electric equipment and tools, og fine panel work bransjene. Det har base i Vourles, Frankrike.

 8. WEGH GROUP S.P.A.

  Italia

  Selskapet WEGH GROUP S.P.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Jernbanemateriell og -utstyr bransjen. Det opererer også i tramway and railway superstructure, og Trains - equipment and rolling stock bransjene. Det har base i Fornovo Di Taro, Italia.

 9. IBRE SARL

  Frankrike

  Selskapet IBRE SARL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Jernbanemateriell og -utstyr bransjen. Det opererer også i T-bane - utstyr og materiell, Trikker - utstyr og materiell, T-bane - utstyr og materiell, Trikker - utstyr og materiell, Rail brake disc, og cast iron foundry bransjene. Det har base i Sens, Frankrike.

 10. LOGIPLUS

  Belgia

  Selskapet LOGIPLUS, er en Detaljist, som opererer i Elektriske og elektroniske komponenter - maskiner til produksjon bransjen. Det opererer også i Jernbanemateriell og -utstyr, Elektrisk jernbanesignalering - systemer og utstyr, Jernbanemateriell og -utstyr, Elektrisk jernbanesignalering - systemer og utstyr, industrial electronic components, og Electronic components bransjene. Det har base i Charleroi, Belgia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis