• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • jernbanemateriell og -utstyr

Resultater for

Jernbanemateriell og -utstyr - Import eksport

 1. HAFA HANDELS- U. VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet HAFA HANDELS- U. VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH, er en Forhandler, som opererer i Bremser, servobremser og tilbehør bransjen. Det opererer også i Jernbanemateriell og -utstyr, Gummipakninger, Jernbanemateriell og -utstyr, hydraulic pumps, Spare parts for railway vehicles, Spare parts for wagons, Articulated shafts, Gummipakninger, og solenoids bransjene. Det har base i Falkensee, Tyskland.

 2. EUROSTONE HERMELER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet EUROSTONE HERMELER GMBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Kontinuerlig lagerarbeid - systemer bransjen. Det opererer også i Maskinverktøy til bearbeiding av metaller, Maskinverktøy til oppskjæring, Maskinverktøy - maskinell bearbeiding av metaller, Maskinverktøy til bearbeiding av metaller - deler og tilbehør, Maskinverktøy til bearbeiding av metall - deler og tilbehør, Taubaner, stolheiser, skitrekk, Heiser, vareheiser, rulletrapper, Jernbanemateriell og -utstyr, og Leie av industrielt utstyr bransjene. Det har base i Haltern Am See, Tyskland.

 3. FAHRZEUG-TECHNIK HATTINGEN DRESELER UND STEPHAN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet FAHRZEUG-TECHNIK HATTINGEN DRESELER UND STEPHAN GMBH, er en Forhandler, som opererer i Jernbanemateriell og -utstyr bransjen. Det har base i Hattingen, Tyskland.

 4. POUGET

  Frankrike

  Selskapet POUGET, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Jernbanemateriell og -utstyr bransjen. Det opererer også i manual and motorised rail loaders bransjene. Det har base i Stains Cedex, Frankrike.

 5. DAXI SA

  Belgia

  Selskapet DAXI SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trikker - utstyr og materiell bransjen. Det opererer også i Jernbanemateriell og -utstyr, locomotives, railway points equipment, Jernbanemateriell og -utstyr, og railway track devices bransjene. Det har base i Jumet, Belgia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. KST LIGHTING

  Belgia

  Selskapet KST LIGHTING, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Jernbanemateriell og -utstyr bransjen. Det har base i Wandre, Belgia.

 2. PATRY

  Frankrike

  Selskapet PATRY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Jernbanemateriell og -utstyr bransjen. Det opererer også i Skinner av jernholdige metaller, Skinner av jernholdige metaller, og Points and crossings for railway lines bransjene. Det har base i Persan, Frankrike.

 3. FRANZ KAMINSKI WAGGONBAU GMBH

  Tyskland

  Selskapet FRANZ KAMINSKI WAGGONBAU GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Jernbanemateriell og -utstyr bransjen. Det har base i Hameln, Tyskland.

 4. SEISENBACHER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Østerrike

  Selskapet SEISENBACHER GESELLSCHAFT M.B.H., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Jernbanemateriell og -utstyr bransjen. Det opererer også i aeronautical engineering, CNC bending parts, robotised welding, og CNC turned parts bransjene. Det har base i Ybbsitz, Østerrike.

 5. KUNSHAN ALEX RAILWAY FASTENING CO., LTD.

  Kina

  Selskapet KUNSHAN ALEX RAILWAY FASTENING CO., LTD., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Jernbanemateriell og -utstyr bransjen. Det har base i Kunshan, Kina.

 1. GEISMAR

  Frankrike

  Selskapet GEISMAR, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Jernbanemateriell og -utstyr bransjen. Det opererer også i Jernbaner - legging og vedlikehold, railway line revamping, Jernbaner - legging og vedlikehold, construction of railway lines, og vehicles for repairing railroad electrical lines bransjene. Det har base i Neuilly Sur Seine, Frankrike.

 2. DB SYSTEMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Selskapet DB SYSTEMTECHNIK GMBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Jernbanemateriell og -utstyr bransjen. Det opererer også i Skilting - jernbane, Elektrisk jernbanesignalering - systemer og utstyr, rail and tram industry, Skilting - jernbane, Elektrisk jernbanesignalering - systemer og utstyr, og construction of railway lines bransjene. Det har base i München, Tyskland.

 1. PROMMASHMETAL LTD

  Ukraina

  Selskapet PROMMASHMETAL LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brokraner bransjen. Det opererer også i Jernbanemateriell og -utstyr, metal warping, og Jernbanemateriell og -utstyr bransjene. Det har base i Kiev, Ukraina.

 2. LIMITED LIABILITY COMPANY RICH

  Ukraina

  Selskapet LIMITED LIABILITY COMPANY RICH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Jernbanemateriell og -utstyr bransjen. Det har base i Dnepr, Ukraina.

 3. BUREAU MERTENS

  Belgia

  Selskapet BUREAU MERTENS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Jernbanemateriell og -utstyr bransjen. Det opererer også i Trains - equipment and rolling stock, og industrial springs bransjene. Det har base i Ceroux-mousty, Belgia.

 4. SOMAFEL - ENGENHARIA E OBRAS FERROVIARIAS, S.A.

  Portugal

  Selskapet SOMAFEL - ENGENHARIA E OBRAS FERROVIARIAS, S.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Råbygg bransjen. Det opererer også i Jernbanemateriell og -utstyr, Offentlig bygg og anlegg - entreprenører, Jernbanemateriell og -utstyr, og Offentlig bygg og anlegg - entreprenører bransjene. Det har base i Porto Salvo, Portugal.

 5. ESKO, SPOL. S R.O.

  Tsjekkia

  Selskapet ESKO, SPOL. S R.O., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Jernbanemateriell og -utstyr bransjen. Det opererer også i Trikker - utstyr og materiell, Trikker - utstyr og materiell, og railroad vehicles bransjene. Det har base i Praha 5 , Tsjekkia.

 6. GEATECH GROUP SRL

  Italia

  Selskapet GEATECH GROUP SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Jernbanemateriell og -utstyr bransjen. Det opererer også i Rail vehicles - materials and equipment, og machines and equipment for building and maintenance of railway lines bransjene. Det har base i Altedo, Italia.

 7. LOHISSE

  Belgia

  Selskapet LOHISSE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøretøy - tilbehør og utstyr bransjen. Det opererer også i Jernbanemateriell og -utstyr, Jernbanemateriell og -utstyr, interior decoration and furnishings, interior outfitting, og Interior remodelling bransjene. Det har base i Asse, Belgia.

 8. HJ SKELTON AND CO LTD

  Storbritannia

  Selskapet HJ SKELTON AND CO LTD, er en Distributør, som opererer i Jernbanemateriell og -utstyr bransjen. Det har base i Thatcham, Storbritannia.

 1. PROCALY SERVICES

  Frankrike

  Selskapet PROCALY SERVICES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Jernbanemateriell og -utstyr bransjen. Det opererer også i Ledninger og kabler av jernholdig metall, Ledninger og kabler av jernholdig metall, industrial engineering, electric equipment and tools, og fine panel work bransjene. Det har base i Vourles, Frankrike.

 2. H.J.SKELTON & CO.,LIMITED

  Storbritannia

  Selskapet H.J.SKELTON & CO.,LIMITED, er en Distributør, som opererer i Jernbanemateriell og -utstyr bransjen. Det har base i Thatcham, Storbritannia.

 3. FRIEDRICH HIPPE MASCHINENFABRIK + GERÄTEBAU GMBH

  Tyskland

  Selskapet FRIEDRICH HIPPE MASCHINENFABRIK + GERÄTEBAU GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Jernbanemateriell og -utstyr bransjen. Det opererer også i construction of trellises, train and tramway point switches, Welded structures, og rail track switches bransjene. Det har base i Hagen, Tyskland.

 4. LLC "ZAPOROZHYE MECHANICAL FACTORY"

  Ukraina

  Selskapet LLC "ZAPOROZHYE MECHANICAL FACTORY", er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Jernbanemateriell og -utstyr bransjen. Det opererer også i diesel locomotives, electric locomotives, og casting bransjene. Det har base i Zaporizhzhya, Ukraina.

 5. ELECTREN, S.A.

  Spania

  Selskapet ELECTREN, S.A., som opererer i Jernbaner - legging og vedlikehold bransjen. Det opererer også i Jernbanemateriell og -utstyr, tramway and railway superstructure, equipment for railway lines and tramlines, Jernbanemateriell og -utstyr, og electrical systems for railway and tram lines bransjene. Det har base i MADRID, Spania.

 6. ADAMANTINVEST

  Ukraina

  Selskapet ADAMANTINVEST, er en Multi-Category, som opererer i Jernbanemateriell og -utstyr bransjen. Det opererer også i spare parts for compressors, replacement parts for pumps, spare parts for industrial machines, og spare parts for hydraulic equipment bransjene. Det har base i Sumy, Ukraina.

 7. INFRABEL

  Belgia

  Selskapet INFRABEL, er en Tjenesteyter, som opererer i Jernbaner - legging og vedlikehold bransjen. Det opererer også i Jernbanemateriell og -utstyr, Togsikkerhet, Elektrisk jernbanesignalering - systemer og utstyr, Jernbanemateriell og -utstyr, Togsikkerhet, construction of railway lines, og Elektrisk jernbanesignalering - systemer og utstyr bransjene. Det har base i Bruxelles, Belgia.

 8. BRYANSK PLANT OF DRAFT GEARS

  Russland

  Selskapet BRYANSK PLANT OF DRAFT GEARS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Jernbanemateriell og -utstyr bransjen. Det opererer også i Kjøretøy - tjenester, Vogner - innvendig utstyr, Støtdempere til kjøretøy, Utstyr til tilhengerfester, Kjøretøy - tjenester, Vogner - innvendig utstyr, Støtdempere til kjøretøy, og Utstyr til tilhengerfester bransjene. Det har base i Bryansk, Russland.

 9. ETS ERSATZ-TEILE SCHIENENFAHRZEUGE GMBH

  Tyskland

  Selskapet ETS ERSATZ-TEILE SCHIENENFAHRZEUGE GMBH, er en Distributør, som opererer i Jernbanemateriell og -utstyr bransjen. Det opererer også i Lokomotiver - utstyr og materiell, Trains - equipment and rolling stock, parts and accessories for rail systems for handling merchandise, Lokomotiver - utstyr og materiell, og Rail vehicles - materials and equipment bransjene. Det har base i Bönen, Tyskland.

 10. LACKNER.PM – INGENIEURBÜRO FÜR PROJEKTPLANUNG UND REALISIERUNG

  Tyskland

  Selskapet LACKNER.PM – INGENIEURBÜRO FÜR PROJEKTPLANUNG UND REALISIERUNG, er en Tjenesteyter, som opererer i Jernbanemateriell og -utstyr bransjen. Det har base i Landau, Tyskland.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis