• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • jord

Resultater for

Jord - Import eksport

 1. HOLLAND SOIL

  Spania

  Selskapet HOLLAND SOIL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Jord bransjen. Det har base i Llinars Del Valles (bareclona), Spania.

 2. BIOERA-MOSCOW, LLC

  Russland

  Selskapet BIOERA-MOSCOW, LLC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Gjødsel og jordforbedringsprodukter bransjen. Det opererer også i Naturgjødsel, Jord, Meitemarker - gjødsel, Naturgjødsel, Jord, Meitemarker - gjødsel, og Amino acid bransjene. Det har base i Moscow, Russland.

 3. SCHOTTERWERK MOERSDORF

  Luxembourg

  Selskapet SCHOTTERWERK MOERSDORF, er en Tjenesteyter, som opererer i Råvarer til bygg- og anleggsbransjen bransjen. Det opererer også i Jord, natural stone, Quarries, gabions, og Jord bransjene. Det har base i Moersdorf, Luxembourg.

 4. DE KOCK WAVRE

  Belgia

  Selskapet DE KOCK WAVRE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Offentlig bygg og anlegg - entreprenører bransjen. Det opererer også i Jord, earthmoving, earthmoving work, sand, og Jord bransjene. Det har base i Wavre, Belgia.

 5. IBT AGRO TARIM ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Tyrkia

  Selskapet IBT AGRO TARIM ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Gjødsel og jordforbedringsprodukter bransjen. Det opererer også i Jord, phytosanitary product, export, fertilizer, og Jord bransjene. Det har base i Antalya, Tyrkia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. MAPA-2. PPUH HALINA MATYSIAK

  Polen

  Selskapet MAPA-2. PPUH HALINA MATYSIAK, er en Multi-Category, som opererer i Hagearbeid, krattskog og landskapsarkitekter - tjenester bransjen. Det opererer også i Hager og parker - konsulenter, Landskapsarkitekter - entreprenører, Jord, Hager og parker - konsulenter, Landskapsarkitekter - entreprenører, gardening, og Jord bransjene. Det har base i Jarosław, Polen.

 2. TORFWERK NEUSTADT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet TORFWERK NEUSTADT GMBH & CO. KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hagebruk bransjen. Det opererer også i Planteskoler og skogbruk, Gjødsel og jordforbedringsprodukter, Torv og muldjord, Jord, Planteskoler og skogbruk, Gjødsel og jordforbedringsprodukter, Torv og muldjord, og Jord bransjene. Det har base i Neustadt, Tyskland.

 3. TREVIGIANA HUMUS

  Italia

  Selskapet TREVIGIANA HUMUS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Jord bransjen. Det opererer også i Hagemøbler, Torv og muldjord, Hagemøbler, loam, Torv og muldjord, og wood bark bransjene. Det har base i Casale Sul Sile, Italia.

 4. WIS-KRUSZYWA.PL

  Polen

  Selskapet WIS-KRUSZYWA.PL, er en Tjenesteyter, som opererer i Jord bransjen. Det har base i Kramsk, Polen.

 5. OGRODNIK. GOSPODARSTWO OGRODNICZO-SZKÓŁKARSKIE

  Polen

  Selskapet OGRODNIK. GOSPODARSTWO OGRODNICZO-SZKÓŁKARSKIE, er en Multi-Category, som opererer i Planteskoler og skogbruk bransjen. Det opererer også i Hagearbeid, hagebruk, blomsterhandler - utstyr og materiell, Jord, evergreens, Hagearbeid, hagebruk, blomsterhandler - utstyr og materiell, Jord, og shrubbery bransjene. Det har base i Kraczkowa, Polen.

 1. PROPLANT GMBH

  Tyskland

  Selskapet PROPLANT GMBH, er en Distributør, som opererer i Hagebruk bransjen. Det opererer også i Planteskoler og skogbruk, Gjødsel og jordforbedringsprodukter, Torv og muldjord, Jord, Planteskoler og skogbruk, Gjødsel og jordforbedringsprodukter, Torv og muldjord, og Jord bransjene. Det har base i Vaihingen, Tyskland.

 2. MATTHIAS CONSTRUCTION MATERIALS (SE) LTD.

  Storbritannia

  Selskapet MATTHIAS CONSTRUCTION MATERIALS (SE) LTD., er en Tjenesteyter, som opererer i Jord bransjen. Det har base i Surbition, Storbritannia.

 1. COIR LANKA

  Italia

  Selskapet COIR LANKA, er en Forhandler, som opererer i Jord bransjen. Det opererer også i coir geotextiles bransjene. Det har base i Verona, Italia.

 2. EUROLIGNITE LLC

  Ukraina

  Selskapet EUROLIGNITE LLC, er en Forhandler, som opererer i Import/eksport av kull bransjen. Det opererer også i Jord, lignite, organic soil improvers, Jord, og soil conditioner bransjene. Det har base i Kyiv, Ukraina.

 3. AGROHOBLAJ D.O.O.

  Kroatia

  Selskapet AGROHOBLAJ D.O.O., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Jord bransjen. Det opererer også i substrates bransjene. Det har base i Mursko Središće, Kroatia.

 4. AGROMYSL MYSLIBORZ SP Z O O

  Polen

  Selskapet AGROMYSL MYSLIBORZ SP Z O O, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Gjødsel og jordforbedringsprodukter bransjen. Det opererer også i Jord, Korn og frø, Jord, og Korn og frø bransjene. Det har base i Golenice, Polen.

 5. MECHELLI MARIO E C. SNC

  Italia

  Selskapet MECHELLI MARIO E C. SNC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Jord bransjen. Det har base i Soriano Nel Cimino, Italia.

 6. SILUFLORA

  Polen

  Selskapet SILUFLORA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Torv og muldjord bransjen. Det opererer også i Jord, peat for fertilizers, og Jord bransjene. Det har base i Plock, Polen.

 7. WINDYMAINS SAWMILLS LTD

  Storbritannia

  Selskapet WINDYMAINS SAWMILLS LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Gjødsel og jordforbedringsprodukter bransjen. Det opererer også i Jord, og Jord bransjene. Det har base i Humbie, Storbritannia.

 8. INDUSTRIE-ERDENWERK ARCHUT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet INDUSTRIE-ERDENWERK ARCHUT GMBH & CO. KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Gjødsel og jordforbedringsprodukter bransjen. Det opererer også i Jord, og Jord bransjene. Det har base i Lauterbach, Tyskland.

 1. PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWE KOMPOSTPAL H L H D NATALIA WIESZCZECZYNSCY SPOLKA JA

  Polen

  Selskapet PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWE KOMPOSTPAL H L H D NATALIA WIESZCZECZYNSCY SPOLKA JA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Film og ark av plast bransjen. Det opererer også i Jord, og Jord bransjene. Det har base i Koscian, Polen.

 2. HAWITA GRUPPE GMBH

  Tyskland

  Selskapet HAWITA GRUPPE GMBH, er en Detaljist, som opererer i Gjødsel og jordforbedringsprodukter bransjen. Det opererer også i Jord, og Jord bransjene. Det har base i Vechta, Tyskland.

 3. MODAHUM GMBH

  Tyskland

  Selskapet MODAHUM GMBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Torv og muldjord bransjen. Det opererer også i Jord, og Jord bransjene. Det har base i Egling, Tyskland.

 4. BAUSTOFFE FLECHTINGEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet BAUSTOFFE FLECHTINGEN GMBH & CO. KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Gjødsel og jordforbedringsprodukter bransjen. Det opererer også i Jord, Jernholdige og ikke-jernholdige mineraler, Jord, og Jernholdige og ikke-jernholdige mineraler bransjene. Det har base i Flechtingen, Tyskland.

 5. ESG ERD-SUBSTRAT-FABRIKATION BUSCH GMBH

  Tyskland

  Selskapet ESG ERD-SUBSTRAT-FABRIKATION BUSCH GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Gjødsel og jordforbedringsprodukter bransjen. Det opererer også i Jord, og Jord bransjene. Det har base i Rastede, Tyskland.

 6. SOLUM A/S

  Danmark

  Selskapet SOLUM A/S, er en Forhandler, som opererer i Gjødsel og jordforbedringsprodukter bransjen. Det opererer også i Jord, og Jord bransjene. Det har base i Hedehusene, Danmark.

 7. FISCHER'S GARTENLAND GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet FISCHER'S GARTENLAND GMBH & CO. KG, er en Forhandler, som opererer i Gjødsel og jordforbedringsprodukter bransjen. Det opererer også i Jord, og Jord bransjene. Det har base i Neustadt, Tyskland.

 8. HUMATE (TIANJIN) INTERNATIONAL LIMITED

  Kina

  Selskapet HUMATE (TIANJIN) INTERNATIONAL LIMITED, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Jord bransjen. Det har base i Tianjin, Kina.

 9. EWALD KNAK GMBH

  Tyskland

  Selskapet EWALD KNAK GMBH, er en Distributør, som opererer i Gjødsel og jordforbedringsprodukter bransjen. Det opererer også i Jord, og Jord bransjene. Det har base i Bad Fallingbostel, Tyskland.

 10. CORTEX RINDEN- UND HOLZPRODUKTION GESELLSCHAFT M.B.H.

  Østerrike

  Selskapet CORTEX RINDEN- UND HOLZPRODUKTION GESELLSCHAFT M.B.H., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Torv og muldjord bransjen. Det opererer også i Jord, og Jord bransjene. Det har base i Ybbs An Der Donau, Østerrike.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis