• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • kapsler av metall

Resultater for

Kapsler av metall - Import eksport

 1. MECANOR SA

  Sveits

  Verified by europages badge

  Mecanor specialises in ultra-precise punched products for microtechnology, drawing on innovative processes and high-quality progressive tools. Since it was founded in 1948, the company has continually developed its products and strengthened its expertise in order to respond to the ever-evolving challenges of microtechnology in different markets. Initially producing almost exclusively for the watchmaking industry, Mecanor now boasts a diversified portfolio of components for the automotive, medical technology and micro device sectors.

 2. EUROCAP

  Belgia

  Verified by europages badge

  EUROCAP specialises in the sale and distribution of metal caps, wicker covers (wired caps), heatshrink caps, aluminium caps, pilfer-proof caps (aluminium screw stoppers), HDPE screw stoppers and quarter-turn caps. EUROCAP N.V. offers professional advice in the use of various types of stopper. EUROCAP N.V. now offers you a complete range of stoppers for use by the drink, food, chemical and pharmaceutical industries.

 3. FINN-KORKKI OY

  Finland

  Verified by europages badge

  Selskapet FINN-KORKKI OY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kapsler av metall bransjen. Det opererer også i bottle caps, crown caps, luxury aluminium closures, design bottle closures, special closures, Ring pull closures, Ring pull cap sealing machines, Ring pull caps, og Crown cork bottle caps bransjene. Det har base i Hämeenlinna, Finland.

 4. PBR-MATIC AG

  Sveits

  Verified by europages badge

  Selskapet PBR-MATIC AG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kapsler av metall bransjen. Det har base i Muri, Sveits.

 5. PAPIERVERARBEITUNGSWERK FRANZ VEIT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet PAPIERVERARBEITUNGSWERK FRANZ VEIT GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kapsler av metall bransjen. Det har base i Hirschaid, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Stål og metaller - bearbeiding og tilskjæring bransjen. Det opererer også i Kapsler av metall, Bearbeiding av stål og metaller, Håndverktøy uten motor, Preging av stål og metaller, Strekking av stål og metaller, Precision stamping parts, stamping parts, Precision stamping parts, og Kapsler av metall bransjene. Det har base i Olpe, Tyskland.

 2. SELBITSCHKA & SCHÄDLER STANZ- U. LASERTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet SELBITSCHKA & SCHÄDLER STANZ- U. LASERTECHNIK, er en Tjenesteyter, som opererer i Kapsler av metall bransjen. Det har base i Leutkirch, Tyskland.

 3. REMPLAST CAPS SRL

  Romania

  Selskapet REMPLAST CAPS SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kapsler av metall bransjen. Det har base i Munteni, Romania.

 4. KEIZER INTERNATIONAL

  Nederland

  Selskapet KEIZER INTERNATIONAL, er en Multi-Category, som opererer i Kapsler av metall bransjen. Det opererer også i screw covers, packing articles, og plastic fasteners bransjene. Det har base i Andelst, Nederland.

 5. QTC KÖRNER GMBH

  Tyskland

  Selskapet QTC KÖRNER GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kapsler av metall bransjen. Det har base i Weil Am Rhein, Tyskland.

 1. UTIL GROUP

  Tyskland

  Selskapet UTIL GROUP, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kapsler av metall bransjen. Det har base i Backnang, Tyskland.

 2. FA.TA. PLAST S.R.L.

  Italia

  Selskapet FA.TA. PLAST S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kapsler av metall bransjen. Det har base i Livorno, Italia.

 1. EURO BOUCHAGE

  Frankrike

  Selskapet EURO BOUCHAGE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kapsler av metall bransjen. Det opererer også i aluminium capsules, pharmaceutical packaging, og Manufacturer of stoppers bransjene. Det har base i Droisy, Frankrike.

 2. PRÄZI-CUT GBR DRAHTERODIERTECHNIK

  Tyskland

  Selskapet PRÄZI-CUT GBR DRAHTERODIERTECHNIK, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kapsler av metall bransjen. Det har base i Paderborn, Tyskland.

 3. SABAT

  Spania

  Selskapet SABAT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kapsler av metall bransjen. Det har base i Sant Sadurni D'anoia-Barcelona, Spania.

 4. LA MALTERIE DU CHATEAU

  Belgia

  Selskapet LA MALTERIE DU CHATEAU, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Øl - tilsetningsstoffer bransjen. Det opererer også i Kapsler av metall, Kapsler av metall, og malt for the beverage industry bransjene. Det har base i Lambermont, Belgia.

 5. BATTISTELLA CAPSULE SPA

  Italia

  Selskapet BATTISTELLA CAPSULE SPA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kapsler av metall bransjen. Det opererer også i Korker og kapsler av plast, Korker og kapsler av plast, sealing capsules, plastic caps, og Aluminium, PET and PVC caps bransjene. Det har base i Ceggia, Italia.

 6. SILGAN WHITE CAP BELGIUM

  Belgia

  Selskapet SILGAN WHITE CAP BELGIUM, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Korkpropper bransjen. Det opererer også i Korker og kapsler av plast, Kapsler av metall, Korker og kapsler av plast, plastic covers for packing, lids, og Kapsler av metall bransjene. Det har base i Lint, Belgia.

 7. TECNOCAP UA

  Ukraina

  Selskapet TECNOCAP UA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kapsler av metall bransjen. Det opererer også i twist caps bransjene. Det har base i Zhovkva, Ukraina.

 8. SAUCAPS SARL

  Frankrike

  Selskapet SAUCAPS SARL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Emballasje og innpakking av metall bransjen. Det opererer også i Kapsler av metall, og Kapsler av metall bransjene. Det har base i Beaune, Frankrike.

 1. AVACOM D.O.O.

  Slovenia

  Selskapet AVACOM D.O.O., er en Forhandler, som opererer i Franchise bransjen. Det opererer også i Husholdningsartikler av aluminium, Kapsler av metall, Korker og kapsler av plast, Hansker, Husholdningsartikler av aluminium, Kapsler av metall, Korker og kapsler av plast, og Hansker bransjene. Det har base i Godovič, Slovenia.

 2. HÄRTER STANZTECHNIK GMBH & CO. KGAA

  Tyskland

  Selskapet HÄRTER STANZTECHNIK GMBH & CO. KGAA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Stål og metaller - bearbeiding og tilskjæring bransjen. Det opererer også i Bearbeiding av stål og metaller, Fresing av stål og metaller, Håndverktøy uten motor, Kapsler av metall, Bearbeiding av stål og metaller, Fresing av stål og metaller, Håndverktøy uten motor, og Kapsler av metall bransjene. Det har base i Königsbach-Stein, Tyskland.

 3. USPEH METALCAP SSB LTD.

  Bulgaria

  Selskapet USPEH METALCAP SSB LTD., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kapsler av metall bransjen. Det har base i Pleven, Bulgaria.

 4. SPECIAL GABBIETTE MUSELETTES S.R.L.

  Italia

  Selskapet SPECIAL GABBIETTE MUSELETTES S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kapsler av metall bransjen. Det opererer også i metal cages for caps bransjene. Det har base i Pont-Saint-Martin, Italia.

 5. GENESIS ENGINE OIL

  Tyrkia

  Selskapet GENESIS ENGINE OIL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Import-eksport av energi og råstoffer bransjen. Det opererer også i Kapsler av metall, oil change, oil, flange collar, og Kapsler av metall bransjene. Det har base i Melikgazi, Tyrkia.

 6. PEDI FRANCE

  Frankrike

  Selskapet PEDI FRANCE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kapsler av metall bransjen. Det har base i Pierry, Frankrike.

 7. MEKU MECHATRONISCHE SYSTEME GMBH

  Tyskland

  Selskapet MEKU MECHATRONISCHE SYSTEME GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Stål og metaller - bearbeiding og tilskjæring bransjen. Det opererer også i Preging av stål og metaller, Strekking av stål og metaller, Kapsler av metall, Preging av stål og metaller, Strekking av stål og metaller, og Kapsler av metall bransjene. Det har base i Eching, Tyskland.

 8. COVIT SL

  Spania

  Selskapet COVIT SL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kapsler av metall bransjen. Det opererer også i collars, og actuators bransjene. Det har base i Torelló, Spania.

 9. GI.MA. PACK S.R.L.

  Italia

  Selskapet GI.MA. PACK S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Emballasje og innpakking av metall bransjen. Det opererer også i Emballasje til næringsmidler, Kapsler av metall, Emballasje til næringsmidler, og Kapsler av metall bransjene. Det har base i Cesana Brianza, Italia.

 10. O.M.C.E. S.P.A.

  Italia

  Selskapet O.M.C.E. S.P.A., som opererer i Emballasje og innpakking av metall bransjen. Det opererer også i Emballasje til næringsmidler, Kapsler av metall, Emballasje til næringsmidler, og Kapsler av metall bransjene. Det har base i Trecastelli, Italia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis