• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • karameller

Resultater for

Karameller - Import eksport

 1. PUMPIDUP

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Selskapet PUMPIDUP, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjeks - salte og til aperitiff bransjen. Det opererer også i Muttere, Næringsmidler - finere, Karameller, snack, popcorn, sweets, healthy meal, Visable supports ukrainian companies, og crackers bransjene. Det har base i Kyiv, Ukraina.

 2. SAS LIMOUZI SAVEURS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet SAS LIMOUZI SAVEURS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjeksproduksjon bransjen. Det opererer også i Kjeks, Nugat, Konfekt, Karameller, Hand-made biscuits, Hand crafted chocolate, chocolate, Kjeks, og Crackers bransjene. Det har base i Objat, Frankrike.

 3. RAFFAEL S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  Selskapet RAFFAEL S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kastanjer og hestekastanjer bransjen. Det opererer også i Karameller, marrons glaces, chestnut chocolates, panettone, Karameller, whole iced chestnuts, chestnut cream, chestnut bars, og whole chestnuts, natural bransjene. Det har base i Montoro, Italia.

 4. NAUJOJI RUTA, AB

  Litauen

  Selskapet NAUJOJI RUTA, AB, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Karameller bransjen. Det opererer også i Konfekt, Søtsaker med sjokolade, Næringsmidler - import/eksport, Søtsaker uten sjokolade, Konfekt, Søtsaker med sjokolade, Næringsmidler - import/eksport, og Søtsaker uten sjokolade bransjene. Det har base i Siauliai, Litauen.

 5. KANNANOL UG

  Tyskland

  Selskapet KANNANOL UG, er en Distributør, som opererer i Karameller bransjen. Det har base i Obersulm, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. SOFI BAKERY (MEGAPOLIS, LLC)

  Russland

  Selskapet SOFI BAKERY (MEGAPOLIS, LLC), er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konfekt bransjen. Det opererer også i Karameller, Kjeks og tørre kaker, Karameller, Kjeks og tørre kaker, chocolate, og hand-made confectionery bransjene. Det har base i Podolsk, Russland.

 2. APILINE GMBH

  Sveits

  Selskapet APILINE GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Karameller bransjen. Det har base i Erlenbach Im Simmental, Sveits.

 3. DEDA GROUP

  Tyrkia

  Selskapet DEDA GROUP, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Karameller bransjen. Det har base i Adana, Tyrkia.

 4. FOSCARIS

  Italia

  Selskapet FOSCARIS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Karameller bransjen. Det opererer også i sweets, og integrators bransjene. Det har base i Costacciaro, Italia.

 5. TRI STAR LTD, TM ZOLOTOI VEK

  Ukraina

  Selskapet TRI STAR LTD, TM ZOLOTOI VEK, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Søtsaker uten sjokolade bransjen. Det opererer også i Karameller, og Karameller bransjene. Det har base i Kropyvnytsky, Ukraina.

 1. SWEET TRAVEL PRIVATE TOURS KFT.

  Ungarn

  Selskapet SWEET TRAVEL PRIVATE TOURS KFT., er en Agent/ Representant, som opererer i Karameller bransjen. Det har base i Budapest, Ungarn.

 2. BONBONS VERDIER

  Frankrike

  Selskapet BONBONS VERDIER, som opererer i Søtsaker med sjokolade bransjen. Det opererer også i Karameller, Firmagaver, hand-made chocolate sweets, Karameller, chocolate coated dried fruit, og Firmagaver bransjene. Det har base i SERRES-CASTET, Frankrike.

 1. LEDOVAR LLC

  Ukraina

  Selskapet LEDOVAR LLC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Karameller bransjen. Det har base i Busk, Ukraina.

 2. AMEEL CANDY WORLD

  Belgia

  Selskapet AMEEL CANDY WORLD, er en Forhandler, som opererer i Karameller bransjen. Det opererer også i Konfekt, Konfekt, caramel, liquorice, og chewing gum bransjene. Det har base i Roeselare, Belgia.

 3. ODENWÄLDER MARZIPAN KONDITOREI GMBH

  Tyskland

  Selskapet ODENWÄLDER MARZIPAN KONDITOREI GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Marsipan bransjen. Det opererer også i Søtsaker med sjokolade, Karameller, marzipan decorations, Søtsaker med sjokolade, bolts, og Karameller bransjene. Det har base i Weilbach, Tyskland.

 4. DAMAKRA LTD.

  Bulgaria

  Selskapet DAMAKRA LTD., er en Forhandler, som opererer i Karameller bransjen. Det opererer også i Kjeks og tørre kaker, food / beverages - wholesale and retail, chocolate bars, og Kjeks og tørre kaker bransjene. Det har base i Sofia, Bulgaria.

 5. LE CARRUBE TERRANOVA

  Italia

  Selskapet LE CARRUBE TERRANOVA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Karameller bransjen. Det opererer også i personalised sweets, og bespoke machining bransjene. Det har base i Palermo, Italia.

 6. PRIVATE ENTERPRISE KRAPFEN

  Ukraina

  Selskapet PRIVATE ENTERPRISE KRAPFEN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Karameller bransjen. Det opererer også i lollipops, dragee exporter, og marshmallow seeds bransjene. Det har base i Lviv, Ukraina.

 7. GURMAN FAMILY LLC

  Ukraina

  Selskapet GURMAN FAMILY LLC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konfekt bransjen. Det opererer også i Søtsaker uten sjokolade, Kjeks, Karameller, fruit jelly, Søtsaker uten sjokolade, Kjeks, og Karameller bransjene. Det har base i Kremenchuk, Poltava Region, Ukraina.

 8. HONGSAM SIDAE CO.,LTD

  Sør-Korea

  Selskapet HONGSAM SIDAE CO.,LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Dietetiske næringsmidler bransjen. Det opererer også i Karameller, ginseng candy, og Karameller bransjene. Det har base i Chungcheongbuk-Do, Sør-Korea.

 1. STEVIALINE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet STEVIALINE GMBH & CO. KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Karameller bransjen. Det har base i Bremen, Tyskland.

 2. DISNACKS PITIÚS

  Spania

  Selskapet DISNACKS PITIÚS, som opererer i Søtsaker uten sjokolade bransjen. Det opererer også i Karameller, fudge, sugarless sweets, Karameller, og liquorice bransjene. Det har base i PUIG DE'N VALLS (SANTA EULALIA DEL RÍO) BALEARES, Spania.

 3. ZUMAR AG

  Sveits

  Selskapet ZUMAR AG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Sukker, Karameller, Ferdigretter og finere retter, Fisk, Sukker, Karameller, og Ferdigretter og finere retter bransjene. Det har base i Rupperswil, Sveits.

 4. MARÍA EUGENIA DOMÉNECH BROSETA

  Spania

  Selskapet MARÍA EUGENIA DOMÉNECH BROSETA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Karameller bransjen. Det har base i Bétera, Spania.

 5. DULCES Y GOLOSINAS LA GLORIA SL

  Spania

  Selskapet DULCES Y GOLOSINAS LA GLORIA SL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Karameller bransjen. Det opererer også i promotional confectionery - design, promotional sweets, og sugarless sweets bransjene. Det har base i Fernan Nuñez, Spania.

 6. BROADWAY SWEETS

  Sør-Afrika

  Selskapet BROADWAY SWEETS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konfekt bransjen. Det opererer også i Karameller, og Karameller bransjene. Det har base i Johannesburg, Sør-Afrika.

 7. SCHWEIZER ZUCKER AG FRAUENFELD AG

  Sveits

  Selskapet SCHWEIZER ZUCKER AG FRAUENFELD AG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Sukker, Karameller, Ferdigretter og finere retter, Fisk, Sukker, Karameller, og Ferdigretter og finere retter bransjene. Det har base i Aarberg, Sveits.

 8. LLC TRADE HOUSE BOYCHAK

  Ukraina

  Selskapet LLC TRADE HOUSE BOYCHAK, er en Distributør, som opererer i Konfekt bransjen. Det opererer også i Karameller, og Karameller bransjene. Det har base i Kosohirka, Ukraina.

 9. CANDYKING NORGE AS

  Norge

  Selskapet CANDYKING NORGE AS, er en Forhandler, som opererer i Søtsaker uten sjokolade bransjen. Det opererer også i Kakao og sjokolade, Karameller, Kakao og sjokolade, og Karameller bransjene. Det har base i Oslo, Norge.

 10. HURMET DOLE

  Tyrkia

  Selskapet HURMET DOLE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Karameller bransjen. Det opererer også i confectionery, og minicandies bransjene. Det har base i Konya, Tyrkia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis