• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • karosseri til rutebiler - konstruksjon

Resultater for

Karosseri til rutebiler - konstruksjon - Import eksport

 1. POLMET AUTOMOTIVE

  Tyrkia

  Selskapet POLMET AUTOMOTIVE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Karosseri til rutebiler - konstruksjon bransjen. Det opererer også i Luftkondisjoneringsapparater til kjøretøy, Buses, composite part bespoke moulding, og Luftkondisjoneringsapparater til kjøretøy bransjene. Det har base i Bursa, Tyrkia.

 2. SIMURG FOREIGN TRADE

  Tyrkia

  Selskapet SIMURG FOREIGN TRADE, er en Forhandler, som opererer i Karosseri til rutebiler - konstruksjon bransjen. Det opererer også i Import/eksport av glass og glassprodukter, bus bodyshop, Auto parts, Import/eksport av glass og glassprodukter, og coach refitting bransjene. Det har base i Bursa, Tyrkia.

 3. CARROSSERIE DE KEERSMAECKER

  Belgia

  Selskapet CARROSSERIE DE KEERSMAECKER, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Karosseri - konstruksjon bransjen. Det opererer også i Karosseri til lastebiler - konstruksjon, Karosseri til rutebiler - konstruksjon, Bilkarosseri - konstruksjon, thermal insulation for motor vehicles, Karosseri til lastebiler - konstruksjon, Karosseri til rutebiler - konstruksjon, og Bilkarosseri - konstruksjon bransjene. Det har base i Londerzeel, Belgia.

 4. CARROSS' CENTER

  Belgia

  Selskapet CARROSS' CENTER, er en Tjenesteyter, som opererer i Karosseri til rutebiler - konstruksjon bransjen. Det opererer også i motor propulsion, workshops for industrial vehicle repairs, og car repairs bransjene. Det har base i Blaton, Belgia.

 5. MINLAZREMONT

  Hviterussland

  Selskapet MINLAZREMONT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Karosseri til rutebiler - konstruksjon bransjen. Det opererer også i school bus bransjene. Det har base i Minsk, Hviterussland.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. DOKTORVIP AUTO DECORATION

  Tyrkia

  Selskapet DOKTORVIP AUTO DECORATION, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Karosseri til rutebiler - konstruksjon bransjen. Det opererer også i car design, passenger transport by minibus, school bus service, og Emergency services vehicles bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 2. LASER PENTA S.L.

  Spania

  Selskapet LASER PENTA S.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Laser - sveise- og skjæremaskiner bransjen. Det opererer også i Karosseri til rutebiler - konstruksjon, og Karosseri til rutebiler - konstruksjon bransjene. Det har base i La Llagosta, Spania.

 3. CAN CAN AUTO

  Tyrkia

  Selskapet CAN CAN AUTO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Karosseri til rutebiler - konstruksjon bransjen. Det opererer også i sports accessories for motor vehicles bransjene. Det har base i Ankara, Tyrkia.

 4. UGUR KAROSER SAN.TIC.LTD.STI.

  Tyrkia

  Selskapet UGUR KAROSER SAN.TIC.LTD.STI., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Karosseri til rutebiler - konstruksjon bransjen. Det opererer også i small buses and minibuses, bus bodyshop, og minibuses bransjene. Det har base i Bursa, Tyrkia.

 5. BASMORAIS - FABRICA DE CARROCARIAS E BASCULANTES, LDA

  Portugal

  Selskapet BASMORAIS - FABRICA DE CARROCARIAS E BASCULANTES, LDA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Karosseri til lastebiler - konstruksjon bransjen. Det opererer også i Karosseri til rutebiler - konstruksjon, Tilhengere og tippeplan til industrielle kjøretøy, tipper bodies, Karosseri til rutebiler - konstruksjon, og Tilhengere og tippeplan til industrielle kjøretøy bransjene. Det har base i Albergaria-A-Velha, Portugal.

 1. CHRISTMANN FAHRZEUGBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet CHRISTMANN FAHRZEUGBAU GMBH & CO. KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Karosseri til lastebiler - konstruksjon bransjen. Det opererer også i Karosseri til rutebiler - konstruksjon, Karosseri - konstruksjon, Bilkarosseri - konstruksjon, Spesialkjøretøy - karosseri, Karosseri til rutebiler - konstruksjon, Karosseri - konstruksjon, Bilkarosseri - konstruksjon, og Spesialkjøretøy - karosseri bransjene. Det har base i Biedenkopf, Tyskland.

 2. BASMORAIS VENDAS NOVAS - CARROCARIAS E BASCULANTES, LDA

  Portugal

  Selskapet BASMORAIS VENDAS NOVAS - CARROCARIAS E BASCULANTES, LDA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Karosseri til lastebiler - konstruksjon bransjen. Det opererer også i Karosseri til rutebiler - konstruksjon, Tilhengere og tippeplan til industrielle kjøretøy, Karosseri til rutebiler - konstruksjon, tipper bodies, og Tilhengere og tippeplan til industrielle kjøretøy bransjene. Det har base i Vendas Novas, Portugal.

 1. ZHENGZHOU ANNING IMP. & EXP. TRADE CO., LTD.

  Kina

  Selskapet ZHENGZHOU ANNING IMP. & EXP. TRADE CO., LTD., er en Forhandler, som opererer i Karosseri til rutebiler - konstruksjon bransjen. Det har base i Zhengzhou, Kina.

 2. AISLAMIENTOS LA MANCHA

  Spania

  Selskapet AISLAMIENTOS LA MANCHA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Karosseri til rutebiler - konstruksjon bransjen. Det har base i Albacete, Spania.

 3. H. GR. HÖÖTMANN GMBH

  Tyskland

  Selskapet H. GR. HÖÖTMANN GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Karosseri til rutebiler - konstruksjon bransjen. Det opererer også i Spesialkjøretøy - karosseri, Bilkarosseri - konstruksjon, Karosseri til lastebiler - konstruksjon, Spesialkjøretøy - karosseri, Bilkarosseri - konstruksjon, og Karosseri til lastebiler - konstruksjon bransjene. Det har base i Bad Bentheim, Tyskland.

 4. CAR-BUS

  Spania

  Selskapet CAR-BUS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Karosseri til rutebiler - konstruksjon bransjen. Det opererer også i minibuses bransjene. Det har base i Manresa, Spania.

 5. ZAKLAD PRODUKCJI PRZYCZEP I NADWOZI STIM S C IRENA I STANISLAW MALECKI

  Polen

  Selskapet ZAKLAD PRODUKCJI PRZYCZEP I NADWOZI STIM S C IRENA I STANISLAW MALECKI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Karosseri - konstruksjon bransjen. Det opererer også i Tilhengere og tippeplan til industrielle kjøretøy, Karosseri til rutebiler - konstruksjon, Tilhengere og tippeplan til industrielle kjøretøy, og Karosseri til rutebiler - konstruksjon bransjene. Det har base i Medynia Glogowska, Polen.

 6. VOKA FINANS A/S

  Danmark

  Selskapet VOKA FINANS A/S, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Karosseri til biler - tjenester bransjen. Det opererer også i Karosseri - konstruksjon, Karosseri til rutebiler - konstruksjon, Karosseri - konstruksjon, og Karosseri til rutebiler - konstruksjon bransjene. Det har base i Hammel, Danmark.

 7. ESSEX BODYBUILDERS LIMITED

  Storbritannia

  Selskapet ESSEX BODYBUILDERS LIMITED, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Karosseri - konstruksjon bransjen. Det opererer også i Karosseri til rutebiler - konstruksjon, Lastebiler, varebiler og nyttekjøretøy, Karosseri til rutebiler - konstruksjon, og Lastebiler, varebiler og nyttekjøretøy bransjene. Det har base i Rayleigh, Storbritannia.

 8. SONGZ AUTOMOBILE AIR CONDITIONING CO.,LTD.

  Kina

  Selskapet SONGZ AUTOMOBILE AIR CONDITIONING CO.,LTD., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Karosseri til rutebiler - konstruksjon bransjen. Det har base i Shanghai, Kina.

 1. C.B.E. - MATERIAIS RODOVIARIOS, LDA

  Portugal

  Selskapet C.B.E. - MATERIAIS RODOVIARIOS, LDA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Karosseri - konstruksjon bransjen. Det opererer også i Kjøretøy - komponenter og mekaniske deler, Karosseri til rutebiler - konstruksjon, Kjøretøy - komponenter og mekaniske deler, og Karosseri til rutebiler - konstruksjon bransjene. Det har base i Rio Maior, Portugal.

 2. INDUSTRIAS ZAMARBU SA

  Spania

  Selskapet INDUSTRIAS ZAMARBU SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Camping og campingvogner - kjøretøy, deler og tilbehør bransjen. Det opererer også i Karosseri til rutebiler - konstruksjon, Karosseri til lastebiler - konstruksjon, Karosseri til rutebiler - konstruksjon, og Karosseri til lastebiler - konstruksjon bransjene. Det har base i Manzanares, Spania.

 3. ROSLEV KAROSSERIFABRIK A/S

  Danmark

  Selskapet ROSLEV KAROSSERIFABRIK A/S, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Karosseri til biler - tjenester bransjen. Det opererer også i Karosseri - konstruksjon, Karosseri til rutebiler - konstruksjon, Karosseri - konstruksjon, og Karosseri til rutebiler - konstruksjon bransjene. Det har base i Roslev, Danmark.

 4. PRZEDSIEBIORSTWO WIELOBRANZOWE IZO METAL SZYDLO EUGENIUSZ SZYDLO

  Polen

  Selskapet PRZEDSIEBIORSTWO WIELOBRANZOWE IZO METAL SZYDLO EUGENIUSZ SZYDLO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Gjerder og porter bransjen. Det opererer også i Karosseri til rutebiler - konstruksjon, Luftkondisjonering, lufting og ventilering - utstyr, Karosseri til rutebiler - konstruksjon, og Luftkondisjonering, lufting og ventilering - utstyr bransjene. Det har base i Kobylnica, Polen.

 5. ALPHA KARTING SAS

  Frankrike

  Selskapet ALPHA KARTING SAS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Motorsport - artikler bransjen. Det opererer også i Karosseri til rutebiler - konstruksjon, og Karosseri til rutebiler - konstruksjon bransjene. Det har base i Ales, Frankrike.

 6. CARROCERIAS FERQUI SL

  Spania

  Selskapet CARROCERIAS FERQUI SL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Karosseri - konstruksjon bransjen. Det opererer også i Karosseri til rutebiler - konstruksjon, og Karosseri til rutebiler - konstruksjon bransjene. Det har base i Noreña, Spania.

 7. K.PAPADOPOULOU & CO

  Hellas

  Selskapet K.PAPADOPOULOU & CO, er en Forhandler, som opererer i Karosseri til rutebiler - konstruksjon bransjen. Det opererer også i shock absorbers, og pneumatic shock absorbers bransjene. Det har base i Athens, Hellas.

 8. TRAILWAYS LTD

  Storbritannia

  Selskapet TRAILWAYS LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Karosseri - konstruksjon bransjen. Det opererer også i Karosseri til rutebiler - konstruksjon, og Karosseri til rutebiler - konstruksjon bransjene. Det har base i Walsall, Storbritannia.

 9. IGLOOCAR

  Polen

  Selskapet IGLOOCAR, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Karosseri til rutebiler - konstruksjon bransjen. Det har base i Dębica, Polen.

 10. OTOKAR OTOBUS KAROSERI SANAYI A S

  Tyrkia

  Selskapet OTOKAR OTOBUS KAROSERI SANAYI A S, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Karosseri - konstruksjon bransjen. Det opererer også i Karosseri til rutebiler - konstruksjon, og Karosseri til rutebiler - konstruksjon bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis