• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • kjøleaggregater

Resultater for

Kjøleaggregater - Import eksport

 1. GLOBAL GASES GROUP THAI CO LTD

  Thailand

  Verified by europages badge

  Our range of refrigerant gases can be used for transport, refrigeration, and air conditioning applications. With zero ozone depletion potential (ODP), our gases meet the world’s toughest environmental standards. Here at Global Gases Group Thai, we have a complete range of refrigerant gases available for you to choose from, so don’t hesitate to find something suitable today. Our refrigerant gases are suitable for various needs and wants and are suitable for an array of refrigeration and cooling applications. We supply a wide range of high-quality refrigerant gases, here at Global Gases Group Thai, each of which is quick and easy to use. The refrigerant gases we have in stock are all designed to offer high efficiency and provide quality performance for your refrigeration needs, no matter which gas cylinder you require. Global Gases Group Thai has a range of cylinder sizes to suit your appliance needs specifically. Our products: HFC refrigerants, HC refrigerants, HFO refrigerants, CFC refrigerants, Helium gas, HCFC refrigerants, MAPP gas, refrigerant spare parts and refrigerant iso tank. Partner with us and witness firsthand how our dedication transforms the way you approach refrigeration solutions.

 2. LANDIG + LAVA GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet LANDIG + LAVA GMBH & CO. KG, er en Forhandler, som opererer i Kjøleaggregater bransjen. Det har base i Bad Saulgau, Tyskland.

 3. UWE ELECTRONIC GMBH HANS BURKHARTSMAIER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet UWE ELECTRONIC GMBH HANS BURKHARTSMAIER, er en Forhandler, som opererer i Kjøleaggregater bransjen. Det har base i Unterhaching, Tyskland.

 4. VAUST KÜHLTECHNIK GBR

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet VAUST KÜHLTECHNIK GBR, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøleaggregater bransjen. Det har base i Weilmünster, Tyskland.

 5. THÜMAG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet THÜMAG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøleaggregater bransjen. Det opererer også i Multiple circuit coolers, heat pumps, Spindle coolers, Process refrigeration units, Coolers for polishing compounds, 9L, Coolers for polishing compounds, 30L, Industrial cooling plants, Refrigeration technology (refrigeration machines and systems), og Refrigeration machines and systems for industry bransjene. Det har base i Döbritschen, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. SCHNEIDER MEDICAL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet SCHNEIDER MEDICAL GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøleaggregater bransjen. Det opererer også i Velvære og mosjon, Cooling logistics, Ice packs, Face masks, Cold chain, Medical compresses, Powder compresses, Gel compresses, og Heat cushions bransjene. Det har base i Rheinau, Tyskland.

 2. ENERGY RENT AS

  Norge

  Vi er spesialiserte på vannbåren varme i komplette modulbaserte sentraler med effekter fra 9 kW til over 7 000 kW. Fremtiden krever energieffektive, utslippsfrie, og sikre løsninger. Vi i Energy Rent leverer systemer som oppfyller morgendagens krav. Vi leverer skreddersydde løsninger for akkurat ditt behov, med et stort utvalg av mobile varmeløsninger. Energy Rent er spesialister innen chillers og mobile kjøleløsninger. Vi har et stort utvalg av komplette kjøleconteinere klar for levering og installasjon neste dag med kjøleeffekt fra 7 kW til over 500 kW, med temperaturer fra -15°C til +15°C. Vi leverer komplette mobile enheter hvor en kun kobler til strøm og kanaler for drift. Vi har også vannbatteri og varmepumper integrert for valg av varme og kjøling i tillegg. Prosjekter som bruker mobile ventilasjonsløsninger er alt fra hoteller og kjøpesentre, til industri, og bygg & anleggsbransjen. Våre enheter kan utstyres med overvåkning i portal, for kontroll på temperatur, drift og alarmer. Vi holder kontroll på drift, og dere kan jobbe som normalt.

 3. S2000 COMMERCIAL KITCHEN AND REFRIGERATION

  Tyrkia

  Selskapet S2000 COMMERCIAL KITCHEN AND REFRIGERATION, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøleaggregater bransjen. Det opererer også i industrial kitchens, og cold rooms, cooling systems bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 4. TECHNOTRANS SE

  Tyskland

  Selskapet TECHNOTRANS SE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøleaggregater bransjen. Det opererer også i Industrial refrigerated installations, og industrial refrigeration plant and equipment bransjene. Det har base i Sassenberg, Tyskland.

 5. PARS SOGUTMA

  Tyrkia

  Selskapet PARS SOGUTMA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Industrielle og kommersielle kjølesystemer - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i Kjøleaggregater, Kjøleaggregater, og refrigerated pastry counter bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 1. FRIGOLINE SOGUTMA ISITMA DIS TIC. SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Tyrkia

  Selskapet FRIGOLINE SOGUTMA ISITMA DIS TIC. SAN. VE TIC. LTD. STI., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjølelagre bransjen. Det opererer også i Luftkondisjonering, lufting og ventilering - utstyr, Kjøleaggregater, Utstillingsvinduer og montre - kjølte, Luftkjølere - tørre, Luftkondisjonering, lufting og ventilering - utstyr, Kjøleaggregater, Utstillingsvinduer og montre - kjølte, og Luftkjølere - tørre bransjene. Det har base i Sivas, Tyrkia.

 2. LABOR- UND REINRAUMTECHNIK ARNSDORF GMBH

  Tyskland

  Selskapet LABOR- UND REINRAUMTECHNIK ARNSDORF GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøleaggregater bransjen. Det opererer også i cryostats, Plastics manufacturing, thermostats, og trolleys for laboratories bransjene. Det har base i Arnsdorf, Tyskland.

 1. HORTON EUROPE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet HORTON EUROPE GMBH & CO. KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøretøy - komponenter og mekaniske deler bransjen. Det opererer også i Kjøretøy - komponenter og elektriske og elektroniske deler, Kjøleaggregater, Vifter til industrielle formål, Kjøretøy - komponenter og elektriske og elektroniske deler, Kjøleaggregater, intercooler, og Vifter til industrielle formål bransjene. Det har base i Schweinfurt, Tyskland.

 2. ENTEK SOGUTMA / ENTEK REFRIGERATION

  Tyrkia

  Selskapet ENTEK SOGUTMA / ENTEK REFRIGERATION, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøleaggregater bransjen. Det opererer også i refrigerated pastry counter, Refrigerated cabinet for pastry shops and cafes, og refrigerated cabinets for cakes and pastries bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 3. BALLING KÜHLANLAGEN INH. WALTRAUD BALLING-BONGERS

  Tyskland

  Selskapet BALLING KÜHLANLAGEN INH. WALTRAUD BALLING-BONGERS, er en Forhandler, som opererer i Kjøleaggregater bransjen. Det har base i Burladingen, Tyskland.

 4. KREUTZTRÄGER KÄLTETECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet KREUTZTRÄGER KÄLTETECHNIK GMBH & CO. KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøleaggregater bransjen. Det har base i Bremen, Tyskland.

 5. BOXCOLD ROMÂNIA

  Romania

  Selskapet BOXCOLD ROMÂNIA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøleaggregater bransjen. Det har base i Bucuresti, Romania.

 6. SÜPERSAN ENDUSTRIYEL MUTFAK VE TEMIZLIK MAKINALARI

  Tyrkia

  Selskapet SÜPERSAN ENDUSTRIYEL MUTFAK VE TEMIZLIK MAKINALARI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Ovner til industrielle formål - installasjoner bransjen. Det opererer også i Kjøleaggregater, Skjeer, gafler og kniver, Kjøleaggregater, Skjeer, gafler og kniver, og cleaning trolleys bransjene. Det har base i Karatay, Tyrkia.

 7. FRIMONDO GMBH

  Tyskland

  Selskapet FRIMONDO GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøleaggregater bransjen. Det har base i Köln, Tyskland.

 8. OSELECTION

  Spania

  Selskapet OSELECTION, er en Detaljist, som opererer i Kjøleaggregater bransjen. Det opererer også i household appliance, telephony, og photography bransjene. Det har base i Revilla De Camargo, Spania.

 1. DNS TEKNIK IC VE DIS TICARET LTD.STI.

  Tyrkia

  Selskapet DNS TEKNIK IC VE DIS TICARET LTD.STI., er en Distributør, som opererer i Kjøleaggregater bransjen. Det opererer også i systems and equipment for the production of chewing gum bransjene. Det har base i Turgutlu, Tyrkia.

 2. ENERGYST RENTAL SOLUTIONS

  Nederland

  Selskapet ENERGYST RENTAL SOLUTIONS, er en Underleverandør, som opererer i Aggregater bransjen. Det opererer også i Kjøleaggregater, cogeneration units, Kjøleaggregater, og industrial cooling bransjene. Det har base i Breda, Nederland.

 3. TIARADEVELOPMENT

  Slovakia

  Selskapet TIARADEVELOPMENT, er en Forhandler, som opererer i Kjøleaggregater bransjen. Det opererer også i final coolants bransjene. Det har base i Košice, Slovakia.

 4. ERNST WINNINGER GMBH

  Østerrike

  Selskapet ERNST WINNINGER GMBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Kjøleaggregater bransjen. Det har base i Regau, Østerrike.

 5. ACT COMMODITIES

  Nederland

  Selskapet ACT COMMODITIES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fonds- og varebørser bransjen. Det opererer også i Kjøleaggregater, fuel, Kjøleaggregater, oil, og biofuels bransjene. Det har base i Amsterdam, Nederland.

 6. CBR FOOD TECHNIC GMBH

  Tyskland

  Selskapet CBR FOOD TECHNIC GMBH, er en Forhandler, som opererer i Kjøleaggregater bransjen. Det har base i Karft, Tyskland.

 7. IBH INGENIEURBÜRO HARM ANTRIEBSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Selskapet IBH INGENIEURBÜRO HARM ANTRIEBSTECHNIK GMBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Kjøleaggregater bransjen. Det opererer også i Tekniske kontorer - industri, motors and starting, marine engine maintenance, boat building, og Tekniske kontorer - industri bransjene. Det har base i Norderstedt, Tyskland.

 8. BEIJER REFRIGERATION, UAB

  Litauen

  Selskapet BEIJER REFRIGERATION, UAB, er en Agent/ Representant, som opererer i Industrielle og kommersielle kjølesystemer - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i Luftkondisjonering, lufting og ventilering - utstyr, Kompressorer, Kondensatorer, Kjøleaggregater, Luftkondisjonering, lufting og ventilering - utstyr, Kompressorer, Kondensatorer, og Kjøleaggregater bransjene. Det har base i Vilnius, Litauen.

 9. ROSEN COOLING TECHONOLGY

  Tyrkia

  Selskapet ROSEN COOLING TECHONOLGY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøleaggregater bransjen. Det har base i Izmir /torbali, Tyrkia.

 10. DAKY TEKNOLOJI OTOMASYON SAN TIC A.S.

  Tyrkia

  Selskapet DAKY TEKNOLOJI OTOMASYON SAN TIC A.S., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøleaggregater bransjen. Det opererer også i refrigerated pastry counter, og bread counters bransjene. Det har base i Ankara, Tyrkia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis