• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • kjøttavskjær

Resultater for

Kjøttavskjær - Import eksport

 1. HOREMEAT

  Belgia

  Verified by europages badge

  Selskapet HOREMEAT, er en Forhandler, som opererer i Storfe - slaktekjøtt bransjen. Det opererer også i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Kjøttavskjær, Kalv - slaktekjøtt, Svin - slaktekjøtt, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Kjøttavskjær, Kalv - slaktekjøtt, og Svin - slaktekjøtt bransjene. Det har base i Mouscron, Belgia.

 2. OPTIMEAT LTD.

  Romania

  Selskapet OPTIMEAT LTD., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fryst og dypfryst kjøtt bransjen. Det opererer også i Svin - slaktekjøtt, Kjøttavskjær, fat, Svin - slaktekjøtt, Kjøttavskjær, og carcasses bransjene. Det har base i Bucharest, Romania.

 3. SARL MARASSÉ

  Frankrike

  Selskapet SARL MARASSÉ, er en Tjenesteyter, som opererer i Kjøttavskjær bransjen. Det har base i Layrac, Frankrike.

 4. BOUSQUET VIANDE

  Frankrike

  Selskapet BOUSQUET VIANDE, er en Forhandler, som opererer i Kjøttavskjær bransjen. Det opererer også i Svin - slaktekjøtt, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Sau - slaktekjøtt, Svin - slaktekjøtt, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, beef, og Sau - slaktekjøtt bransjene. Det har base i Luc La Primaube, Frankrike.

 5. ABATTOIR ETTELBRUCK

  Luxembourg

  Selskapet ABATTOIR ETTELBRUCK, er en Multi-Category, som opererer i Kjøttavskjær bransjen. Det opererer også i Slakterier - maskiner og utstyr, Restauranter - maskiner og utstyr, abattoirs, Butchers - meat, Slakterier - maskiner og utstyr, og Restauranter - maskiner og utstyr bransjene. Det har base i Ettelbruck, Luxembourg.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. WILDHANDEL VERMEERSCH

  Belgia

  Selskapet WILDHANDEL VERMEERSCH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjen. Det opererer også i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Kjøttavskjær, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Kjøttavskjær, ready-to-cook game, og dressed game products bransjene. Det har base i Torhout, Belgia.

 2. FRESH CONCEPT

  Belgia

  Selskapet FRESH CONCEPT, er en Distributør, som opererer i Kjøttavskjær bransjen. Det opererer også i Kjøtt og kjøttpålegg, Food packaging, Packaging for meat, og Kjøtt og kjøttpålegg bransjene. Det har base i Marcinelle, Belgia.

 3. CONTINENTAL DESOSS

  Frankrike

  Selskapet CONTINENTAL DESOSS, er en Underleverandør, som opererer i Kjøttavskjær bransjen. Det opererer også i abattoirs, Chicken slaughtering, pork abattoirs, og fresh meat export bransjene. Det har base i Bourg En Bresse, Frankrike.

 4. P&M EIFELER FLEISCHVERTRIEB

  Belgia

  Selskapet P&M EIFELER FLEISCHVERTRIEB, er en Forhandler, som opererer i Kjøttavskjær bransjen. Det opererer også i beef, pork, og deli meats bransjene. Det har base i Sankt Vith, Belgia.

 5. GOOD MEAT

  Belgia

  Selskapet GOOD MEAT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Storfe - slaktekjøtt, Kjøttavskjær, Storfe - slaktekjøtt, og Kjøttavskjær bransjene. Det har base i Bruxelles, Belgia.

 1. INICIATIVAS COMERCIALES DADYMA SL

  Spania

  Selskapet INICIATIVAS COMERCIALES DADYMA SL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttavskjær bransjen. Det har base i Ribarroja Del Turia, Spania.

 2. MEAT ASSISTANCE

  Belgia

  Selskapet MEAT ASSISTANCE, er en Forhandler, som opererer i Næringsmiddelindustri, diverse - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Kjølelagre, Slakterier - maskiner og utstyr, Kjøttavskjær, industrial hygiene, Kjølelagre, Slakterier - maskiner og utstyr, og Kjøttavskjær bransjene. Det har base i Sautin, Belgia.

 1. QUALITY MEAT RENMANS

  Belgia

  Selskapet QUALITY MEAT RENMANS, er en Forhandler, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Storfe - slaktekjøtt, Kjøttavskjær, butcher's shop, fresh butchered products, Storfe - slaktekjøtt, og Kjøttavskjær bransjene. Det har base i Saint-Symphorien, Belgia.

 2. WORLD-TRADE

  Belgia

  Selskapet WORLD-TRADE, er en Forhandler, som opererer i Kjøttavskjær bransjen. Det opererer også i Sale of livestock, meats, og beef bransjene. Det har base i Fleurus, Belgia.

 3. HOEGGER ALPINA FRANCE

  Frankrike

  Selskapet HOEGGER ALPINA FRANCE, er en Distributør, som opererer i Kjøttavskjær bransjen. Det har base i Sainte-Marie-Aux-Mines, Frankrike.

 4. AGNEAUX MACQUET

  Frankrike

  Selskapet AGNEAUX MACQUET, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttavskjær bransjen. Det opererer også i lambs bransjene. Det har base i Fruges, Frankrike.

 5. CONDROZ GIBIER

  Belgia

  Selskapet CONDROZ GIBIER, er en Forhandler, som opererer i Kjøttavskjær bransjen. Det opererer også i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, wild game, game, og Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjene. Det har base i Ciney, Belgia.

 6. L-B-VIANDES

  Frankrike

  Selskapet L-B-VIANDES, er en Forhandler, som opererer i Storfe - slaktekjøtt bransjen. Det opererer også i Svin - slaktekjøtt, Kalv - slaktekjøtt, Kjøttavskjær, Svin - slaktekjøtt, Kalv - slaktekjøtt, Lamb, og Kjøttavskjær bransjene. Det har base i Ploeren, Frankrike.

 7. SANDRA SP.ZO.O

  Polen

  Selskapet SANDRA SP.ZO.O, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttavskjær bransjen. Det opererer også i Dyreoppdrett, chicken, poultry for slaughter, poultry, og Dyreoppdrett bransjene. Det har base i Lędziny, Polen.

 8. DISPOSABLENET

  Nederland

  Selskapet DISPOSABLENET, er en Forhandler, som opererer i Kjøttavskjær bransjen. Det opererer også i Hansker, Medisinsk utstyr, wholesale meats, dentist, Hansker, og Medisinsk utstyr bransjene. Det har base i Krimpen A/d Ijssel, Nederland.

 1. NET NEUE ENERGIETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Selskapet NET NEUE ENERGIETECHNIK GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Kjøttavskjær, og Kjøttavskjær bransjene. Det har base i München, Tyskland.

 2. FOOD 2000 S. L.

  Spania

  Selskapet FOOD 2000 S. L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttavskjær bransjen. Det opererer også i pork, og kebabs bransjene. Det har base i Peñacastillo-Cantabria, Spania.

 3. BOUSQUET A. SARL

  Frankrike

  Selskapet BOUSQUET A. SARL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slakterier og kjøttpåleggsindustri - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Kjøttavskjær, Kjøttavskjær, wholesale meats, og machines for cutting and slicing meats bransjene. Det har base i Luc La Primaube, Frankrike.

 4. RXM TRADING

  Brasil

  Selskapet RXM TRADING, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttavskjær bransjen. Det opererer også i frozen beef, meats, og beef bransjene. Det har base i Sao Paulo, Brasil.

 5. BEAUVAL

  Belgia

  Selskapet BEAUVAL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Storfe - slaktekjøtt bransjen. Det opererer også i Kjøttavskjær, Kjøttkverner til institusjoner, Kjøttavskjær, Lamb, fresh butchered products, og Kjøttkverner til institusjoner bransjene. Det har base i Lessines, Belgia.

 6. A. LONHIENNE

  Belgia

  Selskapet A. LONHIENNE, er en Tjenesteyter, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Kjøttavskjær, abattoirs, Lamb, og Kjøttavskjær bransjene. Det har base i Liège, Belgia.

 7. LIMOPLAST

  Bosnia-Hercegovina

  Selskapet LIMOPLAST, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttavskjær bransjen. Det opererer også i metal, og cutting bransjene. Det har base i Gradacac, Bosnia-Hercegovina.

 8. URBI DE GROOF

  Belgia

  Selskapet URBI DE GROOF, er en Distributør, som opererer i Kjøttavskjær bransjen. Det har base i Leeuw-Saint-Pierre, Belgia.

 9. EURO MEAT GROUP

  Belgia

  Selskapet EURO MEAT GROUP, er en Tjenesteyter, som opererer i Kjøttavskjær bransjen. Det opererer også i abattoirs, og abattoir with agreed store bransjene. Det har base i Mouscron, Belgia.

 10. LAEREMANS

  Belgia

  Selskapet LAEREMANS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttavskjær bransjen. Det opererer også i wholesale of ham, og precooked cotechini bransjene. Det har base i Gistel, Belgia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis