Italia, Villafranca Piemonte
Med et nytt slakteri i henhold til CE-standarder, er Aimaretti en industri for slakting av svinekjøtt og produksjon av kvalitetsprodukter som salami og skinker. Aktiviteten tilbyr et bredt utvalg av delikatesser og førsteklasses kjøtt, ferskt, ekte og slaktet i samsvar med de strengeste hygieniske standardene. De beste ferske produktene, garantert og uten konserveringsmidler, for å bringe smaken...
Frankrike, Laissac
...chorizo, guanciale, tørket pølse, saucisson, utgjør vårt utvalg av nitrittfri spekemat laget i vårt verksted i Laissac i Aveyron. COTE2BOEUF er også oppfinneren av Popines: spekemat skåret fint i et 100% resirkulerbart og pantbart glasskrukke. Når den er vakuumpakket, vil Popinen holde seg i 3 måneder ved romtemperatur. Tilgjengelig i 3 formater (Popine, Marmite, Chaudron), vil den følge med på raclette om vinteren og spekematfat om sommeren.
Portefølje (29)
Spania, San Pedro Manrique (soria)
... Hoguera til et stort merkevare forpliktet til helse og fremtid. I LA HOGUERA dyrker vi våre jorder og oppdrar våre griser. Den genetiske basen vi arbeider med er RAZA DUROC, kjent for å gi høy kvalitet på kjøtt. Dette, kombinert med en helt naturlig fôring, der hovedinnholdet er korn fra området, samt opprettholdelse av høy helse i dyreholdet, som ligger i et uovertruffen miljø, gjør at vi har den beste råvaren for produksjon av våre EMBUTIDOS, ADOBADOS og JAMONES.
Portefølje (34)
Frankrike, Sarrola-Carcopino
... av fransk kjøtt og i tråd med tradisjonene. Selskapet jobber både med produksjon, emballering og frakt av produktene sine. Med fokus på kvaliteten på varene, garanterer selskapet Salaisons Joseph Pantaloni transport under de beste forholdene. Forsendelsene skjer til Frankrike og Europa med vei- eller sjøtransport. Som leverandør av kjøttprodukter fra Øya av Skjønnhet nær Ajaccio, har selskapet...
Portefølje (8)
Spania, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. er et familieeid selskap som har vært dedikert i mer enn et århundre til produksjon og modning av iberiske skinker og andre produkter fra iberisk svin. Selskapet har klart å kombinere tradisjonelle metoder med den mest avanserte teknologien, og har tilpasset fasilitetene til kravene fra Den europeiske union og integrert seg i Denominación de Origen Jamón de Guijuelo siden grunnleggelsen, for å kunne tilby maksimal kvalitet i alle sine produkter.
Portefølje (43)
Italia, Marmirolo
... kvadratmeter, renovert i henhold til fellesskapsdirektiver. Siden 1999 har den produksjons- og handelsstrukturen kunnet dra nytte av lokaler og anlegg som er tilpasset høye kvalitetsstandarder. Kontortider fra 08.00 til 12.00 og fra 13.30 til 18.00. Butikkens åpningstider mandag fra 15.30 til 19.30, fra tirsdag til lørdag fra 09.00 til 12.30 og fra 15.30 til 19.30.
Frankrike, Carpentras
Siden 1985 har vi spesialisert oss på håndlaget produksjon av skreddersydde pølser, enten de er av liten eller stor kaliber. Vi er stolte av å tilby produkter av 100% lokal og fransk kvalitet, anerkjent globalt og belønnet med medaljer i 2018 og 2023. Beliggende i Carpentras, ved foten av Mont Ventoux, kombinerer vi tradisjon og kvalitet for å gi deg de beste pølsene. Vår nettbutikk er designet for å møte behovene til privatpersoner, samtidig som vi tilbyr et dedikert rom for profesjonelle: distributører, partnere, ostehandlere, slaktere, delikatesseforretninger, små butikker og supermarkeder.
Portefølje (16)
Frankrike, Marseille
... - Meieriprodukter (oster, yoghurt, melk, krem...), - Kjøttprodukter og spekemat, - Bakverk og småkaker, - Halal-produkter, - Dagligvarer, - Sjømat, - Frosne produkter. Vi kan tilby deg forskjellige produktlinjer innen matvarer. SOMEXPORT er din partner for eksport. Vi følger deg for å hjelpe deg med å oppdage de beste produktene fra hver region i verden som møter dine behov og kravene fra kundene...
Frankrike, Rabastens De Bigorre
... anerkjent leverandør i regionen kjent for sine Label Rouge-kjøttprodukter. Nøklene til vår suksess er: smaken, balansen av smaker og den appetittvekkende teksturen! Med en kompetanse som er overlevert fra generasjon til generasjon, blir produktene laget etter oppskrifter i den reneste tradisjon. Selskapet er stolt av å tilby naturlige produkter til sine forbrukere. Siden 2021 har Conserverie du Sud oppnådd IFS versjon 8-sertifisering. IFS FOOD er en internasjonal standard som gjør det mulig å vurdere samsvar med produkter og prosesser når det gjelder sikkerhet og kvalitet på mat.
Portefølje (27)
Selezione Alimentare Italia engasjerer seg for deg i jakten på toppkvalitet innen mat og drikke, produsert i Italia. Vi velger med lidenskap ut de beste produktene fra vårt land, i en konstant søken etter kvalitet. Våre besteforeldre har, i tillegg til sitt yrke, også gitt oss en stor lidenskap for italiensk gastronomi. Slik har vi omformet dette arven til et nøye utvalg av de fremragende produktene fra vårt land: Opprettholdelse av familietradisjonen...
Spania, Cuarte De Huerva-Zaragoza
Jamones Eutiquio, et familieeid selskap med over 60 års erfaring i produksjon av spekeskinke.\nHåndverksproduksjon. Spesialisering i avbening, tørking av skinker.\nEksport av skinker.
Frankrike, Saint-André-Le-Puy
... modningsprosess. Etter å ha blitt modnet i over 9 måneder, avslører de sin fulle subtilitet. PØLSER Vi legger stor vekt på å velge de beste stykkene for å lage våre pølser. Laget av skulder, bryst eller skinke fra griser, hovedsakelig fra Auvergne eller Rhône-Alpes, går hvert utvalgte kjøtt inn i en kunstnerisk blanding. Vi sikrer dermed både mørt kjøtt og aromatisk kraft i hver av våre oppskrifter. Fylling i naturlig tarm gjøres for hånd.
Portefølje (2)
Italia, Mugnano Del Cardinale
... rom. I dag, selv om produksjonen har økt betydelig og markedet har blitt mye bredere og stadig i klar ekspansjon, har lærdommene som er overlevert gjennom generasjoner, forblitt de samme. Kjøttbehandlingen foregikk i en liten bygning, hvor oppmerksomheten først og fremst var rettet mot et håndverksprodukt, nemlig Mugnano-salamien. Denne typen salami har som særtrekk utvelgelsen av kjøtt, typen...
Portefølje (9)
Belgia, Zele
Theo Bauwens SA er et familieeid selskap grunnlagt i 1909, nå drevet av den 4. generasjonen. Vi er en av de største produsentene av kokt kjøtt i Europa. Vår omdømme for kvalitet og eksepsjonell hygiene er bekreftet av vår IFS (International Food Standard) sertifisering, og verifisert av vårt akkrediterte mikrobiologiske laboratorium og vårt kjemiske laboratorium. Våre produkter er gjenstand for kontinuerlig innovasjon, og vi er kjent for vår fleksibilitet og våre tjenester.
Portefølje (34)
... melkproduksjon, kombinert med oppdrett og salg av melkefôrte kalver, slaktedyr og oppdrett av kviger for egen reproduksjon av grunnbesetningen. Kjøttfe: Gasconne Highland Piemontesisk storfe Rasen Valaška Kjøtt-type sauer og deres krysninger: Ile de France Forbedret Valaška Romanov-sauer Suffolk Hvis du har noen spørsmål angående levering av kjøtt og kjøttprodukter til deg, kan du kontakte oss når...
Belgia, Alken
... rikt utvalg av kjøttprodukter, som stadig flere gourmeter - selv i utlandet - setter pris på. Vi har også et lyttende øre og en passende løsning for skreddersydde produkter, tilpasset våre kunders behov. Schepers NV tilbyr komplette serier av røkt kjøtt, forskjellige typer bacon, kyllingpålegg og kokt skinke.
Nederland, Almere
... kjøttsorter av høyeste kvalitet fra blant annet Australia, New Zealand og Amerika, er også kjent. Men visste du at Nice to Meat også driver med eksport av ferskt kjøtt og kjøttprodukter? Dette skjer under flagget til Nice to Meat International. Nå sender vi produkter med gullmerke til 23 land.
Belgia, Gent
Spesialist på kjøtt og kylling. Setter du høye kvalitetskrav til kjøttprodukter og kyllingprodukter? Fiers har gjort det i over 50 år. Vi har menneskene og ressursene til å produsere høykvalitets kjøttprodukter og fjærfeprodukter. Med hyppige leveranser får du dem ferske levert. Ved å kontinuerlig innovere følger vi de nyeste trendene i bransjen for deg. Slik vokser vårt tilbud, slik at du finner...
Hellas, KALAMATA
Tradisjonelle landsbypølser og spekemat. Over 70 års tradisjon, tre generasjoner pølsemakere. Pølse med appelsin, med soltørket tomat, med purre, kylling, storfekjøtt, kokt, speket. 80% - 85% ferskt kjøtt av svin, storfe eller kylling, urter, krydder, krydderurter. Kvalitet, tradisjon, sterk smak, aroma. Alle våre produkter inneholder ferskt kjøtt og 100% rene ingredienser.
Italia, Langhirano
...I over 40 år har Monica & Grossi produsert prosciutto di Parma Dop, prosciutti crudo og prosciutti cotti. I tillegg markedsfører de Prosciutto crudo di San Daniele, speck, prosciutto affumicato, culatta, culatello con cotenna. Det velges nasjonalt kjøtt av høyeste kvalitet, bearbeidet med stor erfaring av mesterprosciuttai og modnet i de luftige omgivelsene med det ideelle klimaet i Langhirano...
Portefølje (3)
... Kroatia og verden over. Gjennom daglig samarbeid med mer enn 650 ansatte i Pivac Brothers Meat Industry (Mesna industrija braće Pivac) og over 1 000 ansatte i Pivac Group (Pivac Grupacija), er vi en av de mest respekterte og største familiebedriftene innen kjøtt i denne delen av Europa. Vi fortsetter å vokse og utvikle oss basert på det faste fundamentet av kvalitet og tradisjon. I tillegg til Pivac Brothers Meat Industry, inkluderer Pivac Group også PPK-Karlovac Meat Industry og Dalmesso d.o.o.
Norge, Mjølkeråen
Norge, Sandefjord
Spania, Cassà De La Selva-Girona
Spesialister på andeprodukter. Ande foie gras. Delikatesseprodukter. Pølser og kokte retter. Kjøtt, skulder og kokte pålegg. Fjærfe og pâtéer. Andespesialiteter. Stekt kjøtt.
Fries Versandmetzgerei har i over 130 år laget kjøtt- og pølsep spesialiteter for hånd etter gamle, tradisjonelle oppskrifter - fra regionale delikatesser som Salinenskinke eller Bad Orber Presskopf til delikatesser fra hele verden. Med DHL-kurer kan du få online bestilte varer levert samme dag, hvis ønskelig.
Norge, Manstad
Norge, Ålesund

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play