• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • kjeksproduksjon

Resultater for

Kjeksproduksjon - Import eksport

 1. FLAVIE'S & CO

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet FLAVIE'S & CO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjeks bransjen. Det opererer også i Kjeks - salte og til aperitiff, Kjeks og tørre kaker, Import/eksport - landbruksbaserte næringsmidler, Kjeksproduksjon, Kjeks - salte og til aperitiff, Kjeks og tørre kaker, Import/eksport - landbruksbaserte næringsmidler, og Kjeksproduksjon bransjene. Det har base i Plérin, Frankrike.

 2. SAS LIMOUZI SAVEURS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet SAS LIMOUZI SAVEURS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjeksproduksjon bransjen. Det opererer også i Kjeks, Nugat, Konfekt, Karameller, Hand-made biscuits, Hand crafted chocolate, chocolate, Kjeks, og Crackers bransjene. Det har base i Objat, Frankrike.

 3. BISCUITERIE WHITE MARK

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet BISCUITERIE WHITE MARK, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjeksproduksjon bransjen. Det har base i Montauroux, Frankrike.

 4. ALSACE BISCUITS TRADITION

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet ALSACE BISCUITS TRADITION, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjeks og tørre kaker bransjen. Det opererer også i Kjeksproduksjon, Kjeks, Kjeksproduksjon, og Kjeks bransjene. Det har base i Geudertheim, Frankrike.

 5. SMAKULI

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Selskapet SMAKULI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Næringsmidler - import/eksport bransjen. Det opererer også i Kjeks, Kjeksproduksjon, Kjeks - salte og til aperitiff, Kjeks, biscuit production, biscuit factory, Kjeksproduksjon, biscuit, og gluten-free product bransjene. Det har base i Lviv, Ukraina.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. BISCOTTIFICIO SARTORELLI

  Italia

  Selskapet BISCOTTIFICIO SARTORELLI, som opererer i Kjeksproduksjon bransjen. Det opererer også i Kjeks og tørre kaker, twice-baked, Kjeks og tørre kaker, Biscuits without added sugar, og frollino bransjene. Det har base i Lozzo Di Cadore, Italia.

 2. CONFEITARIA MONTE VERDE LDA

  Portugal

  Selskapet CONFEITARIA MONTE VERDE LDA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konditorivarer bransjen. Det opererer også i Kjeksproduksjon, og Kjeksproduksjon bransjene. Det har base i Casal De Santa Cecília, Caldas Da Rainha, Portugal.

 3. MARMELO GREEK FOOD PRODUCTS

  Hellas

  Selskapet MARMELO GREEK FOOD PRODUCTS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjeksproduksjon bransjen. Det har base i Kavala, Hellas.

 4. PAINS D'EPICES FORTWENGER

  Frankrike

  Selskapet PAINS D'EPICES FORTWENGER, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjeks og tørre kaker bransjen. Det opererer også i Kjeksproduksjon, og Kjeksproduksjon bransjene. Det har base i Gertwiller, Frankrike.

 5. SARL PIVERT

  Frankrike

  Selskapet SARL PIVERT, er en Forhandler, som opererer i Kjeks bransjen. Det opererer også i Kjeks og tørre kaker, Økologiske og dietetiske næringsmidler, Kjeksproduksjon, Kjeks og tørre kaker, Økologiske og dietetiske næringsmidler, Kjeksproduksjon, og Biscuits without added sugar bransjene. Det har base i La Fouillade, Frankrike.

 1. BISCUITERIE AFA

  Frankrike

  Selskapet BISCUITERIE AFA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjeksproduksjon bransjen. Det opererer også i Kjeks og tørre kaker, og Kjeks og tørre kaker bransjene. Det har base i Appietto, Frankrike.

 2. BISCOTTI PAOLO FORTI SAS

  Italia

  Selskapet BISCOTTI PAOLO FORTI SAS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjeksproduksjon bransjen. Det opererer også i Kjeks og tørre kaker, supplies for institutions, Kjeks og tørre kaker, og wholesale bakery products bransjene. Det har base i Castelbuono, Italia.

 1. PRIMAX

  Polen

  Selskapet PRIMAX, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjeks bransjen. Det opererer også i Kjeksproduksjon, Kjeksproduksjon, wafers, biscuit factory, og Food Manufacturer bransjene. Det har base i Wołomin, Polen.

 2. FORFUN FORTUNE COOKIE

  Tyrkia

  Selskapet FORFUN FORTUNE COOKIE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjeksproduksjon bransjen. Det opererer også i Kjeks, Søtsaker uten sjokolade, Kjeks, Søtsaker uten sjokolade, sweet cakes and pastries, og Snack Foods bransjene. Det har base i Istanbul, Turkey, Tyrkia.

 3. CANNOLIFICIO MONGIBELLO

  Italia

  Selskapet CANNOLIFICIO MONGIBELLO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjeksproduksjon bransjen. Det opererer også i sicilian cannoli bransjene. Det har base i Belpasso, Italia.

 4. LA MAISON DU BISCUIT

  Frankrike

  Selskapet LA MAISON DU BISCUIT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjeksproduksjon bransjen. Det opererer også i Kjeks, Kjeks, biscuits for infants, og biscuit factory bransjene. Det har base i Sortosville-En-Beaumont, Frankrike.

 5. TERRABISCO S.A.

  Romania

  Selskapet TERRABISCO S.A., er en Distributør, som opererer i Kjeks - salte og til aperitiff bransjen. Det opererer også i Kjeksproduksjon, og Kjeksproduksjon bransjene. Det har base i Bucuresti, Romania.

 6. LES AVENTURIERS DU BISCUIT

  Frankrike

  Selskapet LES AVENTURIERS DU BISCUIT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjeksproduksjon bransjen. Det har base i Boulogne Billancourt, Frankrike.

 7. DANCAKE

  Portugal

  Selskapet DANCAKE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konditorivarer bransjen. Det opererer også i Kjeksproduksjon, Konfekt, Kjeksproduksjon, og Konfekt bransjene. Det har base i Póvoa Santa Iria, Portugal.

 8. FORNERIA VENEZIANA S.R.L.

  Italia

  Selskapet FORNERIA VENEZIANA S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjeksproduksjon bransjen. Det opererer også i pastries for breakfast, dry pastries, gluten-free product, og bakery products bransjene. Det har base i Salzano, Italia.

 1. TAART EN DOLCI

  Nederland

  Selskapet TAART EN DOLCI, er en Tjenesteyter, som opererer i Kjeksproduksjon bransjen. Det opererer også i pastries, og cake bransjene. Det har base i Eindhoven, Nederland.

 2. BEAUVOORDS BAKHUIS

  Belgia

  Selskapet BEAUVOORDS BAKHUIS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjeksproduksjon bransjen. Det opererer også i sweet waffles, og pancakes bransjene. Det har base i Veurne, Belgia.

 3. BISCUITERIE VEDERE

  Frankrike

  Selskapet BISCUITERIE VEDERE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjeks og tørre kaker bransjen. Det opererer også i Kjeksproduksjon, Kjeksproduksjon, og Soft biscuits bransjene. Det har base i Montgaillard, Frankrike.

 4. ASOLO DOLCE SPA

  Italia

  Selskapet ASOLO DOLCE SPA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjeksproduksjon bransjen. Det opererer også i Kjeks, Kjeks og tørre kaker, bakery products, Kjeks, puff pastry, og Kjeks og tørre kaker bransjene. Det har base i Asolo, Italia.

 5. EGIDIJUS JURKEVICIUS ENTERPRISE

  Litauen

  Selskapet EGIDIJUS JURKEVICIUS ENTERPRISE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjeks bransjen. Det opererer også i Kjeksproduksjon, Brød, Konditorivarer, Kaker - tilberedninger, Kjeksproduksjon, Brød, Konditorivarer, og Kaker - tilberedninger bransjene. Det har base i LAZDIJAI, Litauen.

 6. MADELEINES BIJOU

  Frankrike

  Selskapet MADELEINES BIJOU, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjeksproduksjon bransjen. Det opererer også i madeleines bransjene. Det har base i St-Yrieix la Perche, Frankrike.

 7. BISCUITERIE DUTOIT

  Frankrike

  Selskapet BISCUITERIE DUTOIT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjeks og tørre kaker bransjen. Det opererer også i Kjeksproduksjon, Kjeksproduksjon, og puff pastry bransjene. Det har base i Bohain En Vermandois, Frankrike.

 8. LOTUS BAKERIES FRANCE

  Frankrike

  Selskapet LOTUS BAKERIES FRANCE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjeks og tørre kaker bransjen. Det opererer også i Kjeksproduksjon, Kjeksproduksjon, wafers, gallettes, og confectionery bransjene. Det har base i Comines, Frankrike.

 9. ZIV LTD

  Bulgaria

  Selskapet ZIV LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjeksproduksjon bransjen. Det opererer også i Kjeks og tørre kaker, bakery products, og Kjeks og tørre kaker bransjene. Det har base i Varna, Bulgaria.

 10. CERISE PARIS

  Frankrike

  Selskapet CERISE PARIS, er en Distributør, som opererer i Kjeksproduksjon bransjen. Det opererer også i chocolate, sweets, Bags and purses, og biscuit tins bransjene. Det har base i 95870 Bezons, Frankrike.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis
Filtre

Resultater for

Kjeksproduksjon - Import eksport

Antall resultater

2 882 Bedrifter