• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • kjeleproduksjon - presisjons

Resultater for

Kjeleproduksjon - presisjons - Import eksport

 1. BBS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  BBS GmbH, based in Freiberg am Neckar, Germany, has over 75 years of experience in the field of industrial heating technology, thermal post-combustion and boiler design. BBS GmbH was established in 2004 through the merger between BAY Wärmetechnik GmbH and Bay Engineering und Consulting. The new company united the production of industrial boiler systems with the expertise required for engineering modern energy systems and environmental technology. In addition to manufacturing serial products, we also develop and manufacture boilers and apparatus for special applications employed in the cosmetics, chemical and petrochemical industries. Our scope of operation includes steam boilers, hot water boilers and thermal oil boilers. Pure steam generators and waste heat steam boilers for a wide range of applications are also part of our product portfolio.

 2. BERLIER

  Frankrike

  Selskapet BERLIER, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjeleproduksjon bransjen. Det opererer også i Kjeleproduksjon - presisjons, Falsing av stål og metaller, små metallelementer, Kjeleproduksjon - presisjons, Falsing av stål og metaller, små metallelementer, og conveyors bransjene. Det har base i Saint Paul En Jarez, Frankrike.

 3. MECASPRING

  Belgia

  Selskapet MECASPRING, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fjæringer bransjen. Det opererer også i Presisjonsfjærer, Hydrauliske fjærer, Kjeleproduksjon - presisjons, Presisjonsfjærer, Hydrauliske fjærer, flat springs, og Kjeleproduksjon - presisjons bransjene. Det har base i Herstal, Belgia.

 4. SORTI FLAMINIO CARPENTERIA DI SORTI RENATO S.A.S.

  Italia

  Selskapet SORTI FLAMINIO CARPENTERIA DI SORTI RENATO S.A.S., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjeleproduksjon - presisjons bransjen. Det opererer også i Kjeleproduksjon - industri, metal calendering, heavy metal structural work, Kjeleproduksjon - industri, og structural metalwork bransjene. Det har base i Lallio, Italia.

 5. BAUMIER SA

  Frankrike

  Selskapet BAUMIER SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjeleproduksjon bransjen. Det opererer også i Kjeleproduksjon - presisjons, Kjeleproduksjon - skip, Kjeleproduksjon - presisjons, Kjeleproduksjon - skip, og subcontracting and mechanized welding bransjene. Det har base i La Garde, Frankrike.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. SATIL

  Frankrike

  Selskapet SATIL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjeleproduksjon - presisjons bransjen. Det opererer også i vibro-filters, og vibrating screens bransjene. Det har base i Chambery, Frankrike.

 2. PLEGUIN METAL SL

  Spania

  Selskapet PLEGUIN METAL SL, er en Underleverandør, som opererer i Kjeleproduksjon - presisjons bransjen. Det opererer også i punching tools cut by laser, metal bending, sheet metal punching, og metal welding bransjene. Det har base i Elche, Spania.

 3. SERVIS BOJLERA GE

  Serbia

  Selskapet SERVIS BOJLERA GE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjeleproduksjon - presisjons bransjen. Det har base i Belgarde, Serbia.

 4. BRIVET MECANO SOUDURE

  Frankrike

  Selskapet BRIVET MECANO SOUDURE, er en Underleverandør, som opererer i Kjeleproduksjon - presisjons bransjen. Det opererer også i Kjeleproduksjon - rustfritt, Kjeleproduksjon - luftfart, Kjeleproduksjon - skip, Kjeleproduksjon - rustfritt, Stainless steel metalwork, Kjeleproduksjon - luftfart, og Kjeleproduksjon - skip bransjene. Det har base i Pontchateau, Frankrike.

 5. SOPTOL SAS

  Frankrike

  Selskapet SOPTOL SAS, er en Underleverandør, som opererer i Kjeleproduksjon bransjen. Det opererer også i Platemetall til industrielle formål, Kjeleproduksjon - presisjons, Platemetall til industrielle formål, og Kjeleproduksjon - presisjons bransjene. Det har base i Ham, Frankrike.

 1. METAL PERFORMANCES

  Frankrike

  Selskapet METAL PERFORMANCES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjeleproduksjon - presisjons bransjen. Det opererer også i Kjeleproduksjon - rustfritt, stainless steel machining, sheet and pipe work, og Kjeleproduksjon - rustfritt bransjene. Det har base i Le Beignon, Frankrike.

 2. SAVCO S.A.

  Frankrike

  Selskapet SAVCO S.A., er en Tjenesteyter, som opererer i Kjeleproduksjon bransjen. Det opererer også i Kjeleproduksjon - presisjons, industrial boilermaking, machines for boiler-making, boilerworks machinery overhaul, og Kjeleproduksjon - presisjons bransjene. Det har base i Saverdun, Frankrike.

 1. LOIRE INOX INDUSTRIE

  Frankrike

  Selskapet LOIRE INOX INDUSTRIE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Rør og slanger av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Kjeleproduksjon, Industrirør, Rør og slanger - ikke-jernholdige, Kjeleproduksjon - presisjons, Kjeleproduksjon, Industrirør, Rør og slanger - ikke-jernholdige, og Kjeleproduksjon - presisjons bransjene. Det har base i Ancenis Cedex, Frankrike.

 2. CLAUDE INDUSTRIES

  Frankrike

  Selskapet CLAUDE INDUSTRIES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Platemetall til industrielle formål bransjen. Det opererer også i Kjeleproduksjon - presisjons, fine sheet metalwork subcontracting, Kjeleproduksjon - presisjons, laser cutting conversion centres, og metal punching bransjene. Det har base i Pontchateau, Frankrike.

 3. TRONCY

  Frankrike

  Selskapet TRONCY, er en Tjenesteyter, som opererer i Rør og slanger av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Rør og slanger - ikke-jernholdige, Industrirør, Kjeleproduksjon, Kjeleproduksjon - presisjons, Rør og slanger - ikke-jernholdige, Industrirør, Kjeleproduksjon, og Kjeleproduksjon - presisjons bransjene. Det har base i Genelard, Frankrike.

 4. METALLERIE BOURDONCLE

  Frankrike

  Selskapet METALLERIE BOURDONCLE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjeleproduksjon - presisjons bransjen. Det opererer også i Lettmetallkonstruksjon, Metallisering, anti-corrosive treatment, Lettmetallkonstruksjon, sandblasting, og Metallisering bransjene. Det har base i Firmi, Frankrike.

 5. TFE - TOLERIE FINE ELECTRONIQUE

  Frankrike

  Selskapet TFE - TOLERIE FINE ELECTRONIQUE, er en Underleverandør, som opererer i Kjeleproduksjon - presisjons bransjen. Det har base i Lamballe Cedex, Frankrike.

 6. BRETAGNE LASER

  Frankrike

  Selskapet BRETAGNE LASER, er en Underleverandør, som opererer i Kjeleproduksjon - presisjons bransjen. Det opererer også i Falsing av stål og metaller, Falsing av stål og metaller, og metal welding bransjene. Det har base i Guer, Frankrike.

 7. A2S INDUSTRIE

  Frankrike

  Selskapet A2S INDUSTRIE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjeleproduksjon bransjen. Det opererer også i Kjeleproduksjon - presisjons, Kjeleproduksjon - industri, industrial boilermaking, Kjeleproduksjon - presisjons, og Kjeleproduksjon - industri bransjene. Det har base i Limours En Hurepoix, Frankrike.

 8. SAMGEL

  Frankrike

  Selskapet SAMGEL, er en Underleverandør, som opererer i Fresing av stål og metaller bransjen. Det opererer også i Generell mekanikk - bestillingsarbeid, Kjeleproduksjon - presisjons, Stål og metaller - sveising og lodding, Generell mekanikk - bestillingsarbeid, Kjeleproduksjon - presisjons, welding shops, og Stål og metaller - sveising og lodding bransjene. Det har base i Couvrot, Frankrike.

 1. LESAGE SAS

  Frankrike

  Selskapet LESAGE SAS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Generell mekanikk - bestillingsarbeid bransjen. Det opererer også i Kjeleproduksjon - presisjons, Platemetall til industrielle formål, Kjeleproduksjon - presisjons, Stainless steel metalwork, Platemetall til industrielle formål, og fine sheet metalwork subcontracting bransjene. Det har base i Pontchâteau, Frankrike.

 2. MANCHINOX

  Frankrike

  Selskapet MANCHINOX, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjeleproduksjon bransjen. Det opererer også i Kjeleproduksjon - presisjons, Kjeleproduksjon - presisjons, og stainless steel boilerwork for the construction industry bransjene. Det har base i Villedieu-Les-Poeles, Frankrike.

 3. JAKUBOWSKI SARL

  Frankrike

  Selskapet JAKUBOWSKI SARL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjeleproduksjon bransjen. Det opererer også i Kjeleproduksjon - presisjons, Kjeleproduksjon - presisjons, Steel and stainless steel boilermaking, metal boilerwork, og industrial boilermaking bransjene. Det har base i Thiers, Frankrike.

 4. METAL INCO

  Frankrike

  Selskapet METAL INCO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Platemetall til industrielle formål bransjen. Det opererer også i Kjeleproduksjon - presisjons, Stål og metaller - bearbeiding og tilskjæring, Stansing av stål og metaller, Kjeleproduksjon - presisjons, Stål og metaller - bearbeiding og tilskjæring, contract manufacturing, og Stansing av stål og metaller bransjene. Det har base i Creys-Mepieu, Frankrike.

 5. AFCA SA

  Frankrike

  Selskapet AFCA SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjeleproduksjon - presisjons bransjen. Det opererer også i Sheet metalwork, special panel work, og fine sheet metalwork subcontracting bransjene. Det har base i LUDRES CEDEX, Frankrike.

 6. STORK

  Belgia

  Selskapet STORK, er en Tjenesteyter, som opererer i Kjeleproduksjon - presisjons bransjen. Det opererer også i Energi - installasjoner og utstyr til produksjon, Ingeniørarbeid - leverandører av nøkkelferdige industriprosjekter, industrial maintenance, Energi - installasjoner og utstyr til produksjon, og Ingeniørarbeid - leverandører av nøkkelferdige industriprosjekter bransjene. Det har base i Antwerpen, Belgia.

 7. HALGAND

  Frankrike

  Selskapet HALGAND, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjeleproduksjon - presisjons bransjen. Det opererer også i industrial boilermaking bransjene. Det har base i Saint-Brévin-Les-Pins, Frankrike.

 8. COMO TOLERIE

  Frankrike

  Selskapet COMO TOLERIE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjeleproduksjon bransjen. Det opererer også i Kjeleproduksjon - presisjons, Kjeleproduksjon - lette legeringer, Kjeleproduksjon - presisjons, Kjeleproduksjon - lette legeringer, laser cutting for stainless steel, og laser cutting units bransjene. Det har base i Ancenis, Frankrike.

 9. AEMN

  Frankrike

  Selskapet AEMN, som opererer i Kjeleproduksjon - kobber bransjen. Det opererer også i Kjeleproduksjon - presisjons, Kjeleproduksjon - skip, Kjeleproduksjon - rustfritt, Kjeleproduksjon - presisjons, Kjeleproduksjon - skip, Kjeleproduksjon - rustfritt, og tig welding bransjene. Det har base i Cordemais, Frankrike.

 10. LAUAK

  Frankrike

  Selskapet LAUAK, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Generell mekanikk - bestillingsarbeid bransjen. Det opererer også i Platemetall til industrielle formål, Kjeleproduksjon - presisjons, Stål og metaller - maskinell bearbeiding, Stål og metaller - overflatebehandling og -belegging, Platemetall til industrielle formål, Kjeleproduksjon - presisjons, Stål og metaller - maskinell bearbeiding, og Stål og metaller - overflatebehandling og -belegging bransjene. Det har base i Ayherre, Frankrike.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis