• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • klokker - støperi

Resultater for

Klokker - støperi - Import eksport

 1. HEW HERFORDER ELEKTROMOTOREN-WERKE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet HEW HERFORDER ELEKTROMOTOREN-WERKE GMBH & CO. KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Klokker - støperi bransjen. Det har base i Herford, Tyskland.

 2. J. A. HUCK METALLWARENFABRIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet J. A. HUCK METALLWARENFABRIK GMBH & CO. KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Klokker - støperi bransjen. Det har base i Nürnberg, Tyskland.

 3. FACHFIRMA DÜRR GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet FACHFIRMA DÜRR GMBH & CO. KG, er en Tjenesteyter, som opererer i Klokker - støperi bransjen. Det har base i Rothenburg, Tyskland.

 4. CANONICO MICHELANGELO

  Italia

  Selskapet CANONICO MICHELANGELO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Klokker - støperi bransjen. Det opererer også i Urmakeri og tidskontroll til industrielle formål, clocks for belltowers, churches and public buildings, tower clocks, Urmakeri og tidskontroll til industrielle formål, og bell service bransjene. Det har base i Lagonegro, Italia.

 5. BB-STANZ- UND UMFORMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Selskapet BB-STANZ- UND UMFORMTECHNIK GMBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Lettmetallkonstruksjon bransjen. Det opererer også i Industriell byggkonstruksjon, Kobber og legeringer, Klokker - støperi, Industriell byggkonstruksjon, Kobber og legeringer, cast iron foundry, og Klokker - støperi bransjene. Det har base i Berga, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. BREVETTI GIANNATTASIO SAS

  Italia

  Selskapet BREVETTI GIANNATTASIO SAS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Klokker - støperi bransjen. Det opererer også i bell electrification, og tower clocks bransjene. Det har base i Pontecagnano Faiano, Italia.

 2. FONDERIE CORNILLE HAVARD

  Frankrike

  Selskapet FONDERIE CORNILLE HAVARD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kobber og legeringer bransjen. Det opererer også i Klokker - støperi, og Klokker - støperi bransjene. Det har base i Villedieu-Les-Poêles, Frankrike.

 3. FUNDIDORA SAN JUAN

  Mexico

  Selskapet FUNDIDORA SAN JUAN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Klokker - støperi bransjen. Det har base i Tlaquepaque, Mexico.

 4. BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS

  Belgia

  Selskapet BEIAARDEN & TORENUURWERKEN MICHIELS, er en Tjenesteyter, som opererer i Klokker - støperi bransjen. Det opererer også i Restaurering og renovering av bygninger, tower clocks, Restaurering og renovering av bygninger, og minor renovations bransjene. Det har base i Mechelen, Belgia.

 5. JEAN OBERTINO & FILS - FONDERIE DE CLOCHES EN BRONZE

  Frankrike

  Selskapet JEAN OBERTINO & FILS - FONDERIE DE CLOCHES EN BRONZE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kobber og legeringer bransjen. Det opererer også i Klokker - støperi, og Klokker - støperi bransjene. Det har base i Morteau, Frankrike.

 1. MURIBAER

  Sveits

  Selskapet MURIBAER, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kobber og legeringer bransjen. Det opererer også i Klokker - støperi, Husholdningsartikler av metall, Urmakeri, Urmakeri og tidskontroll til industrielle formål, Klokker - støperi, Husholdningsartikler av metall, Urmakeri, og Urmakeri og tidskontroll til industrielle formål bransjene. Det har base i Büron, Sveits.

 2. FRANCKOWIAK TURMUHREN & GLOCKENTECHNIK

  Tyskland

  Selskapet FRANCKOWIAK TURMUHREN & GLOCKENTECHNIK, er en Distributør, som opererer i Kobber og legeringer bransjen. Det opererer også i Klokker - støperi, Husholdningsartikler av metall, Urmakeri, Urmakeri og tidskontroll til industrielle formål, Klokker - støperi, Husholdningsartikler av metall, Urmakeri, og Urmakeri og tidskontroll til industrielle formål bransjene. Det har base i Wittstock, Tyskland.

 1. JAKOB HÖCKEL TURMUHREN- UND APPARATEBAU GMBH

  Tyskland

  Selskapet JAKOB HÖCKEL TURMUHREN- UND APPARATEBAU GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kobber og legeringer bransjen. Det opererer også i Klokker - støperi, Husholdningsartikler av metall, Optikk - instrumenter, Urmakeri, Klokker - støperi, Husholdningsartikler av metall, Optikk - instrumenter, og Urmakeri bransjene. Det har base i Flörsheim, Tyskland.

 2. ABSAMER LÄUTEANLAGEN KARL MUNTER E.U.

  Østerrike

  Selskapet ABSAMER LÄUTEANLAGEN KARL MUNTER E.U., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kobber og legeringer bransjen. Det opererer også i Klokker - støperi, Husholdningsartikler av metall, Bestikk til husholdningsbruk, Urmakeri, Klokker - støperi, Husholdningsartikler av metall, Bestikk til husholdningsbruk, og Urmakeri bransjene. Det har base i Absam, Østerrike.

 3. TURMUHREN- UND GLOCKENSERVICE STEFFEN WILLING

  Tyskland

  Selskapet TURMUHREN- UND GLOCKENSERVICE STEFFEN WILLING, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kobber og legeringer bransjen. Det opererer også i Klokker - støperi, Husholdningsartikler av metall, Optikk - instrumenter, Urmakeri, Klokker - støperi, Husholdningsartikler av metall, Optikk - instrumenter, og Urmakeri bransjene. Det har base i Gräfenhain, Tyskland.

 4. MUFF KIRCHTURMTECHNIK AG

  Sveits

  Selskapet MUFF KIRCHTURMTECHNIK AG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kobber og legeringer bransjen. Det opererer også i Klokker - støperi, Husholdningsartikler av metall, Optikk - instrumenter, Urmakeri, Klokker - støperi, Husholdningsartikler av metall, Optikk - instrumenter, og Urmakeri bransjene. Det har base i Triengen, Sveits.

 5. SQUADRITO

  Italia

  Selskapet SQUADRITO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Urmakeri bransjen. Det opererer også i Klokker - støperi, programmable bell systems for tower clocks, bell electrification, og Klokker - støperi bransjene. Det har base i Pedara, Italia.

 6. GUSSET AG, GLOCKENGIESSEREI, UETENDORF

  Sveits

  Selskapet GUSSET AG, GLOCKENGIESSEREI, UETENDORF, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Stål bransjen. Det opererer også i Kobber og legeringer, Kobber-, bronse- og messingstøperi, Klokker - støperi, Hjul og små hjul - metall, Kobber og legeringer, Kobber-, bronse- og messingstøperi, Klokker - støperi, og Hjul og små hjul - metall bransjene. Det har base i Uetendorf, Sveits.

 7. UWE EISENHART

  Tyskland

  Selskapet UWE EISENHART, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kobber og legeringer bransjen. Det opererer også i Klokker - støperi, Kulelagre med nålelager og rullelager, Husholdningsartikler av metall, Urmakeri, Klokker - støperi, Kulelagre med nålelager og rullelager, Husholdningsartikler av metall, og Urmakeri bransjene. Det har base i Möglingen, Tyskland.

 8. RICHARDT RESTAURIERUNGEN

  Tyskland

  Selskapet RICHARDT RESTAURIERUNGEN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Marmor og naturstein bransjen. Det opererer også i Kobber og legeringer, Klokker - støperi, Tak, Råbygg, Kobber og legeringer, Klokker - støperi, Tak, og Råbygg bransjene. Det har base i Rodeberg, Tyskland.

 1. THOMAS BERGER

  Østerrike

  Selskapet THOMAS BERGER, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kobber og legeringer bransjen. Det opererer også i Klokker - støperi, Husholdningsartikler av metall, Optikk - instrumenter, Urmakeri, Klokker - støperi, Husholdningsartikler av metall, Optikk - instrumenter, og Urmakeri bransjene. Det har base i Virgen, Østerrike.

 2. GERD-GÜNTHER KISSELBACH

  Tyskland

  Selskapet GERD-GÜNTHER KISSELBACH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kobber og legeringer bransjen. Det opererer også i Klokker - støperi, Husholdningsartikler av metall, Urmakeri, Urmakeri og tidskontroll til industrielle formål, Klokker - støperi, Husholdningsartikler av metall, Urmakeri, og Urmakeri og tidskontroll til industrielle formål bransjene. Det har base i Baunatal, Tyskland.

 3. ING.WOLFGANG OLIVER KEG

  Østerrike

  Selskapet ING.WOLFGANG OLIVER KEG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Stål bransjen. Det opererer også i Aluminium og legeringer, Aluminiumsmelteverk, Kobber og legeringer, Klokker - støperi, Aluminium og legeringer, Aluminiumsmelteverk, Kobber og legeringer, og Klokker - støperi bransjene. Det har base i Waidring, Østerrike.

 4. MIKE SCHOLZE UHRENTECHNIK

  Tyskland

  Selskapet MIKE SCHOLZE UHRENTECHNIK, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kobber og legeringer bransjen. Det opererer også i Klokker - støperi, Husholdningsartikler av metall, Urmakeri, Urmakeri og tidskontroll til industrielle formål, Klokker - støperi, Husholdningsartikler av metall, Urmakeri, og Urmakeri og tidskontroll til industrielle formål bransjene. Det har base i Parthenstein, Tyskland.

 5. RUDOLF PERNER

  Østerrike

  Selskapet RUDOLF PERNER, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kobber og legeringer bransjen. Det opererer også i Klokker - støperi, Husholdningsartikler av metall, Urmakeri, Urmakeri og tidskontroll til industrielle formål, Klokker - støperi, Husholdningsartikler av metall, Urmakeri, og Urmakeri og tidskontroll til industrielle formål bransjene. Det har base i Schärding, Østerrike.

 6. OTTO-BUER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet OTTO-BUER GMBH & CO. KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kobber og legeringer bransjen. Det opererer også i Klokker - støperi, Husholdningsartikler av metall, Optikk - instrumenter, Urmakeri, Klokker - støperi, Husholdningsartikler av metall, Optikk - instrumenter, og Urmakeri bransjene. Det har base i Neustadt, Tyskland.

 7. KLANGSPHÄRE DR. RER. NAT. RAINER MICHAELIS

  Sveits

  Selskapet KLANGSPHÄRE DR. RER. NAT. RAINER MICHAELIS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kobber og legeringer bransjen. Det opererer også i Klokker - støperi, Optikk - instrumenter, Urmakeri, Papirhandel - artikler, Klokker - støperi, Optikk - instrumenter, Urmakeri, og Papirhandel - artikler bransjene. Det har base i Lenzburg, Sveits.

 8. MERIDIAAN

  Belgia

  Selskapet MERIDIAAN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Klokker - støperi bransjen. Det opererer også i tower clocks bransjene. Det har base i Menen, Belgia.

 9. GLOCKEN & KIRCHENTECHNIK HALLE/SAALEKREIS

  Tyskland

  Selskapet GLOCKEN & KIRCHENTECHNIK HALLE/SAALEKREIS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kobber og legeringer bransjen. Det opererer også i Klokker - støperi, Husholdningsartikler av metall, Urmakeri, Urmakeri - utstyr, Klokker - støperi, Husholdningsartikler av metall, Urmakeri, og Urmakeri - utstyr bransjene. Det har base i Salzatal, Tyskland.

 10. CAMPA

  Belgia

  Selskapet CAMPA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Klokker - støperi bransjen. Det har base i Tellin, Belgia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis