• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • koksovner

Resultater for

Koksovner - Import eksport

 1. STEINEMANN CARBON AG

  Sveits

  Selskapet STEINEMANN CARBON AG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fast brensel bransjen. Det opererer også i Elektrisitet - produksjon og distribusjon, Jernholdige og ikke-jernholdige mineraler, Råvarer til bygg- og anleggsbransjen, Koksovner, Elektrisitet - produksjon og distribusjon, Jernholdige og ikke-jernholdige mineraler, Råvarer til bygg- og anleggsbransjen, og Koksovner bransjene. Det har base i Chur, Sveits.

 2. NITROCHEMIE ASCHAU GMBH

  Tyskland

  Selskapet NITROCHEMIE ASCHAU GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Maskiner og utstyr til kjemisk industri bransjen. Det opererer også i Koksovner, Papirhandel - plastartikler, Farmasøytiske produkter, Gjødsel og jordforbedringsprodukter, Koksovner, Papirhandel - plastartikler, Farmasøytiske produkter, og Gjødsel og jordforbedringsprodukter bransjene. Det har base i Aschau a. Inn, Tyskland.

 3. CLEANCORP NANOCOATINGS

  Tyskland

  Selskapet CLEANCORP NANOCOATINGS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Import/eksport - kjøretøy og transportutstyr bransjen. Det opererer også i Maskiner og utstyr til kjemisk industri, Urmakeri, Måling av posisjon og avstand - instrumenter og apparater, Koksovner, Maskiner og utstyr til kjemisk industri, Urmakeri, Måling av posisjon og avstand - instrumenter og apparater, og Koksovner bransjene. Det har base i Olching, Tyskland.

 4. THERMAGLOW LTD

  Storbritannia

  Selskapet THERMAGLOW LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Profesjonelle vedovner bransjen. Det opererer også i Koksovner, Ovner til varmebehandling, Koksovner, og Ovner til varmebehandling bransjene. Det har base i Great Yarmouth, Storbritannia.

 5. J L S OVENS LTD.

  Storbritannia

  Selskapet J L S OVENS LTD., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Ovner og piper til industrielle formål bransjen. Det opererer også i Koksovner, og Koksovner bransjene. Det har base i Loughton, Storbritannia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. COELTUNNEL S.R.L.

  Italia

  Selskapet COELTUNNEL S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Ovner og piper til industrielle formål bransjen. Det opererer også i Ovner til varmebehandling, Koksovner, Ovner til varmebehandling, og Koksovner bransjene. Det har base i Civita Castellana, Italia.

 2. TOM CHANDLEY LTD

  Storbritannia

  Selskapet TOM CHANDLEY LTD, som opererer i Koksovner bransjen. Det har base i Manchester, Storbritannia.

 3. CONTROL & CONSTRUCTION LTD

  Storbritannia

  Selskapet CONTROL & CONSTRUCTION LTD, som opererer i Koksovner bransjen. Det har base i Stoke-On-Trent, Storbritannia.

 4. SHAAN TANDOORI

  Storbritannia

  Selskapet SHAAN TANDOORI, som opererer i Koksovner bransjen. Det har base i Watford, Storbritannia.

 5. CONTRALAC OBERFLÄCHEN UND BAUTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Selskapet CONTRALAC OBERFLÄCHEN UND BAUTECHNIK GMBH, som opererer i Koksovner bransjen. Det opererer også i Håndverktøy uten motor til trearbeid, og Håndverktøy uten motor til trearbeid bransjene. Det har base i München, Tyskland.

 1. UNOX

  Storbritannia

  Selskapet UNOX, som opererer i Koksovner bransjen. Det har base i Camberley, Storbritannia.

 2. J L S REDDITCH LTD

  Storbritannia

  Selskapet J L S REDDITCH LTD, som opererer i Koksovner bransjen. Det har base i Redditch, Storbritannia.

 1. MELLA + MENZI AG

  Sveits

 2. EBA KOHASZATI SEGEDANYAG-, FEMTOMEGCIKKGYARTO ES ERTEKESITO KFT

  Ungarn

 3. DE PAOLI AURELIO

  Italia

 4. THE HAVILAND LTD

  Storbritannia