...Våre snegler Helix Aspersa Muller er godt kantet, robuste og motstandsdyktige. De kommer ikke fra intensivt oppdrett, men er samlet inn i sitt naturlige habitat. De er nøye utvalgt og sertifisert på helsemessig nivå for å sikre kvalitet og ferskhet. Vi oppbevarer dem ved kontrollerte temperaturer for å bevare holdbarheten.
EGENSKAPER VED PRODUKTET OG SALGSBETINGELSER
Snegler 100% naturlige...
...Gastronomiske snegler helix aspersa muller er klare for kjøkkenet.
VÅRE SNEGLER
HELIX ASPERSA MULLER
Denne arten finnes i ulike klima og jordsmonn. Den vokser raskt i våre oppdrettsanlegg, og ernærer seg utelukkende av vegetasjon, uten bruk av fôr. Vår metode med NATURLIG SYKLUS UTENDØRS gjør at vi kan oppdrette våre snegler kun med vegetabilske produkter, for å oppnå et kvalitetsprodukt både når det gjelder organoleptiske egenskaper og kulinariske kvaliteter.
Den brukes både som forrett og som hovedrett. Kjøttet som kjennetegner den har et høyt proteininnhold og et lavt fettinnhold.
...I nesten et halvt århundre har de i den smale gaten mellom de hvite husene, omkranset av terrasser med sitrontrær, "skjært" for hånd og deretter "salta": en gammel prosess som Gilda Di Martino og hennes venninne, husholdersken til landsbypresten, hadde lært av sine mødre, som igjen hadde lært det fra sine bestemødre. Kloke hender for å forvandle, på noen måneder, to hundre kasser med ansjos fra...
Produksjon av Fior di Latte mozzarella kuttet Napoli, terninger, revet, laget kun av melk, løpe, salt og melkesyrebakterier, ingen konserveringsmidler, ingen fortykningsmidler...
...akkurat som prosessene for bearbeiding som vektlegger viktigheten av utvelgelse av råvarer, produktkontroll, transformasjon og tilberedning. Alle faser skjer under nøye tilsyn for å sikre produksjonsstandardene i samsvar med gjeldende forskrifter.
Kom og oppdag vår nye butikk, nå også Lounge Bistrot, i Piazza Portanova i Salerno, hent fra lageret for å ta med hjem, men la deg veilede av vår...
...Selskapet Giuseppe Calvi & C. srl er et gammelt olivenoljefirma, grunnlagt i 1921 av Giuseppe Calvi og i dag drevet av Gianni og Luca Calvi, sammen med en liten, men dyktig gruppe medarbeidere.
Hovedkontoret har alltid vært på nummer 56 i via Garessio, i Imperia Oneglia, mens selskapets olivenmølle ligger i Pontedassio, midt blant olivenlunder i Oneglia-dalen.
Vår forretningsstrategi er veldig enkel: å tilby gode og naturlige produkter, laget med kunnskap og presentert med eleganse. Slik forlater ...
...Seawell Hirtshals A/S er et internasjonalt lakseksportselskap. Selskapets eiere og leverandører representerer selskaper involvert i hele livssyklusen til laks, fra settefiskanlegg til smoltproduksjon og produksjon avfisk til konsum. Dette gjør at selskapet kan håndplukke ferske og frosne produkter i henhold til kundenes spesifikasjoner.
Vi leverer fersk og frossen laks, laksehoder, laksefileter og andre...
... egenskapene til vannet som gjør det til det ideelle stedet for oppdrett av et stort mangfold avfiskogsjømatav uovertruffen kvalitet; et ekte paradis for sjømatprodukter. Nærheten av vår fabrikk til de beste råvarene, kombinert med tradisjonen vi har arvet fra våre forfedre, gjør det mulig for oss å tilby produkter med en intens og distinkt smak som våre kunder setter pris på og nyter i hver av våre konserver.
Spesialisert på bearbeiding avsjømat, distribuerer MERISUD sine produkter under to merker, Richesses de la Mer i ferskvareavdelingen, eller Armand Blot i delikatesseavdelingen. Omtrent femti referanser bærer merket til den sørlige kjøkken. Pastis, Cognac, tomat, safran, fennikel, hvitvin, olivenolje ... Med minimum 50% fisk, finner vi blant annet sjøpinnsvinpuré, zarzuela (fiskekjele) eller blekksprut på katalansk. Våre produkter (omtrent tretti referanser), som er av høy kvalitet, selges kun i glasskrukker og finnes i alle butikkjeder i det store Sør, fra Lyon til Bordeaux.
...SIRION SEAFOOD APS – ditt sted for fiskog skalldyr i Europa, ble grunnlagt i København i Danmark i 2007. SIRION SEAFOOD APS har blitt en av de ledende innkjøps- og QC-virksomhetene i Europa innen fiskog skalldyr. Som en leverandør av løsninger innen fiskog skalldyr i Europa, kan vi tilby et omfattende utvalg av frossen/frisk fiskog skalldyr med våre profesjonelle tjenester (fabrikkrevisjon...
GRUPPEN FRANCISCONDE er et selskap som handler med levende snegler. Vi har et lager med kjølerom, med kapasitet på omtrent 1200 tonn, hvor snegler behandles og selekteres under de beste hygieniske forhold. I dag har Gruppen åpnet de europeiske grensene når det gjelder eksport avsnegler. Vi produserer Middelhavssneglen (Theba Pisana), den mest konsumerte sneglen i Portugal og Spania, og det mest...
Vårt selskap hjelper med å levere ferske og frosne verdiskapende reker fra alle steder i Tyrkia for å møte den økende verdensomspennende etterspørselen. Vi engros-reker, karpe ogfisk til mange regioner i Tyrkia og i utlandet. Eksport avfiskog reker, karpe ogsjømat.
Vi er et selskap basert i Spania som tilbyr vår ekspertise og tjenester for import av frossen fiskogsjømat fra område FAO 34, gjennom vårt partnerfirma i Mauritania. Vi håndterer hele prosessen på forespørsel for våre kunder, fra å kjøpe de nødvendige artene til deg til de beste tilgjengelige prisene, tilsyn med rengjøring, nødvendig bearbeiding, frysing og pakking av produktene, samt eksportadministrasjonskravene, og sikrer at produktet ankommer deg uten problemer.
Vi er et selskap som ble grunnlagt i Sentral-Italia. Vi har etablert en utendørs sneglefarm i naturen, og vi lager produkter både med våre sneglerog deres slim. Vi fokuserer på kvaliteten og smaken av produktene våre, og vi utvikler sauser og kremer. Vi ser etter seriøse distributører som vi kan vokse sammen med.
Konservene fra A POVEIRA er til stede i de mest krevende landene i verden, og merkene deres er anerkjent for kvalitet, eksellens og tradisjonell produksjon. Erfaring, høye kvalitetsnivåer og konstant innovasjon er kjennetegnene til A POVEIRA, som søker å gi forbrukeren det beste produktet innen konservert mat. Våre konserver er kjent over hele verden for sin gode kvalitet og deilige smak. De produseres med fersk fisk, fanget langs den portugisiske kysten, og lages etter den tradisjonelle forkokte metoden.
Merket MESTRE GOURMET ® - Ble opprettet med tanke på kresne forbrukere. Vi har et variert utvalg av håndlagde produkter, som Oljer, Konserver, Syltetøy, Søtsaker, Teer, Infusjoner, Honning, Nøtter, Viner. Vi er åpne for videresalg av våre håndlagde produkter til gourmetbutikker både nasjonalt og internasjonalt.
...…) sertifisert av CAAE (Sertifiseringsorgan for økologisk produksjon). Det utføres regelmessige veterinærkontroller. Innsamlingen avsnegler skjer manuelt for å kunne velge ut de eksemplarene som har oppnådd optimal vekst for å bli kommersialisert. Når sneglene er samlet inn, gjennomgår de en tørke- og renselsesprosess; deretter lagres de ved en temperatur mellom 5º C og 7ºC, for å fremme dvalen, noe...
Jeg leverer 100% bærekraftige og naturlige Helix Aspersa Maxima-snegler, lagt og oppdrettet i det rene, miljøvennlige landskapet i Pitovo, Sliven, Bulgaria, ved bruk av 100% biologisk vennlige metoder. I hele prosessen benyttes kun naturlige metoder uten bruk av skadelige prosesser eller stoffer som er farlige for miljøet.
13.000 m2 med oppdrett avsnegler Helix Aspersa Muller. Oppdrett og salg avsnegler til gastronomi og produksjon av kosmetikk basert på sneglesekret. Våre snegler oppdrettes i Italia (Bergamo) og får kun mat fra de planteproduktene som vokser spontant på våre marker. Vi tilbyr kun produkter av høyeste kvalitet og ekthet. Kun italienske oppdrett.
Mare a Tavola jobber med bearbeiding, transformasjon og salg avsjømat engros. Vi ble grunnlagt i Baia degli Infreschi, i Marina di Camerota i Cilento nasjonalpark. Her, helt fra middelalderen og frem til midten av forrige århundre, var det en produktiv fiskeplass, hvor hemmelighetene ved fiske, arbeidsmoral, respekt for havet og dets økosystem ble videreført. En skatt av verdier som har nådd oss...
IVAN DELTELL GONZALEZ er et ENGROSSALTERNATIV FOR MAT, etablert i 2014, beliggende i kommunen Pinoso (Alicante), som grenser til provinsene Murcia og Albacete. Det er et ungt selskap, men med lang erfaring innen distribusjon for HORECA-kanalen. Våre produkter er støttet av merkene vi distribuerer ogav våre trofaste kunder. Vår aktivitet består av markedsføring og distribusjon av matvarer som: Oljer, Drikker, Saltede produkter, Meieriprodukter, Diverse konserver, Diverse frosne varer, osv......
Vi er et selskap som er dedikert til internasjonal handel med fiskogsjømat, samt markedsføring av våre merkevarer innen agroalimentære produkter: Torre Fuerte; Míes og Lacocina, både Extra Virgin Olivenolje, samt fersken i sirup, artisjokker, tomater i forskjellige presentasjoner; fylte og ikke-fylte oliven, gourmet-oliven, blant annet. Våre produkter er laget med utmerket kvalitet for å tilfredsstille de mest krevende forbrukerne. Vi bringer aromaene og smakene fra Spania til hele verden.
Largispot er et familieeid selskap som kjennetegnes av sin tilpasningsevne gjennom en variert produksjon, som spenner fra moderne smakfulle håndlagde konserver til tradisjonelle oppskrifter, og avslutter med maskinlagde hermetikk.
De produserer alt fra tunfiskfileter i olje, tunfiskfilet med appelsin og kanel, kokt klippfisk med hvitløk i olje, til konserverte stykker og biter av tunfisk i...
A WIDEHELIX - COOPERATIVA DE HELICICULTORES, C.R.L. er et resultat av sammenslåingen av 14 snegleoppdrettere, med mål om å stå sammen for å oppnå kvalitet og størrelse for å møte både nasjonale og internasjonale markeder på en profesjonell og seriøs måte, og dermed heve statusen til snegleoppdrett og snegleoppdretterne.
- Oppdrett avsnegler
- Salg avsnegler
- Produksjon avsnegler...