• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • konserver av nedlagte grønnsaker

Resultater for

Konserver av nedlagte grønnsaker - Import eksport

 1. OLIO CALVI

  Italia

  Verified by europages badge

  Selskapet OLIO CALVI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Olivenolje bransjen. Det opererer også i Bearbeidede oliven, Konserver av nedlagte grønnsaker, Sauser, Hermetiserte grønnsaker i olje, Konserver av fisk, sjømat og snegler, Oliven, oil presses, extra virgin olive oil, og Bearbeidede oliven bransjene. Det har base i Imperia, Italia.

 2. AGRAR KO

  Nord-Makedonia

  Selskapet AGRAR KO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konserver av nedlagte grønnsaker bransjen. Det opererer også i orange pepper, canned vegetables, og spicy peppers bransjene. Det har base i Kocani, Nord-Makedonia.

 3. KOCAASLAN GIDA IHRACAT LTD. STI.

  Tyrkia

  Selskapet KOCAASLAN GIDA IHRACAT LTD. STI., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konserver av nedlagte grønnsaker bransjen. Det har base i Balikesir, Tyrkia.

 4. 2BROTHER4OLIVES

  Egypt

  Selskapet 2BROTHER4OLIVES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konserver av nedlagte grønnsaker bransjen. Det opererer også i pickled olives, pickled preserves, og Canned artichokes bransjene. Det har base i Alexandria, Egypt.

 5. FRUIT AND VEGETABLE PLANT "KHERSON"

  Ukraina

  Selskapet FRUIT AND VEGETABLE PLANT "KHERSON", er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konserver av nedlagte grønnsaker bransjen. Det har base i Kherson, Ukraina.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. CALABRIA SCERRA

  Italia

  Selskapet CALABRIA SCERRA, er en Forhandler, som opererer i Konserver av nedlagte grønnsaker bransjen. Det opererer også i Viner, og Viner bransjene. Det har base i Guidonia, Italia.

 2. WALDIBEN

  Polen

  Selskapet WALDIBEN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konserver av nedlagte grønnsaker bransjen. Det opererer også i horseradish bransjene. Det har base i Zalesiaki, Polen.

 3. GUNEYBAG

  Tyrkia

  Selskapet GUNEYBAG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konserver av nedlagte grønnsaker bransjen. Det opererer også i olives bransjene. Det har base i Adana, Tyrkia.

 4. AGRAR KO

  Nord-Makedonia

  Selskapet AGRAR KO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konserver av nedlagte grønnsaker bransjen. Det opererer også i exporter red chili pepper bransjene. Det har base i Kochani, Nord-Makedonia.

 5. CUMA TARIM A.Ş.

  Tyrkia

  Selskapet CUMA TARIM A.Ş., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konserver av nedlagte grønnsaker bransjen. Det opererer også i pickled vegetables, og gherkins bransjene. Det har base i Izmir, Tyrkia.

 1. CASEIFICIO E SALUMIFICIO PIERAGNOLI NILO SRL

  Italia

  Selskapet CASEIFICIO E SALUMIFICIO PIERAGNOLI NILO SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Konserver av nedlagte grønnsaker, og Konserver av nedlagte grønnsaker bransjene. Det har base i Vaiano, Italia.

 2. SAMPEX GIDA LTD STI

  Tyrkia

  Selskapet SAMPEX GIDA LTD STI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konserver av nedlagte grønnsaker bransjen. Det opererer også i wholesale foodstuffs bransjene. Det har base i Izmir, Tyrkia.

 1. ULUDAG TURSULARI

  Tyrkia

  Selskapet ULUDAG TURSULARI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konserver av nedlagte grønnsaker bransjen. Det har base i Bursa, Tyrkia.

 2. CET.MAS SRL

  Italia

  Selskapet CET.MAS SRL, er en Forhandler, som opererer i Konserver av nedlagte grønnsaker bransjen. Det opererer også i tinned capers, traditional product, og olives bransjene. Det har base i Venetico, Italia.

 3. CONSERVAS MARTINEZ GARCIA S.L.

  Spania

  Selskapet CONSERVAS MARTINEZ GARCIA S.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konserver av nedlagte grønnsaker bransjen. Det opererer også i Grønnsakskonserver, og Grønnsakskonserver bransjene. Det har base i Ceuti, Spania.

 4. AHMETOGLU KONSERVE TARIM

  Tyrkia

  Selskapet AHMETOGLU KONSERVE TARIM, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konserver av nedlagte grønnsaker bransjen. Det opererer også i toppings, og spicy peppers bransjene. Det har base i Aydin, Tyrkia.

 5. CALUFI TARTUFI E FUNGHI

  Italia

  Selskapet CALUFI TARTUFI E FUNGHI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konserver av nedlagte grønnsaker bransjen. Det har base i Castelfiorentino, Italia.

 6. CAPERSMED

  Marokko

  Selskapet CAPERSMED, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konserver av nedlagte grønnsaker bransjen. Det opererer også i capers, capsicum, spicy peppers, og marinated olives bransjene. Det har base i Fès, Marokko.

 7. STANDER FOOD SRL

  Italia

  Selskapet STANDER FOOD SRL, som opererer i Konserver av nedlagte grønnsaker bransjen. Det opererer også i Meieriprodukter, deli meats, og Meieriprodukter bransjene. Det har base i Verona, Italia.

 8. SUPPORT G.O.C FOOD PROCESSING EXPORT JSC

  Vietnam

  Selskapet SUPPORT G.O.C FOOD PROCESSING EXPORT JSC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konserver av nedlagte grønnsaker bransjen. Det har base i Bac Giang, Vietnam.

 1. MAXIMA FOOD STUFF

  India

  Selskapet MAXIMA FOOD STUFF, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konserver av nedlagte grønnsaker bransjen. Det har base i Ahmedabad, India.

 2. LARS DOOEL

  Nord-Makedonia

  Selskapet LARS DOOEL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konserver av nedlagte grønnsaker bransjen. Det opererer også i gherkins, og beetroot bransjene. Det har base i Stip, Nord-Makedonia.

 3. D & D TRENTINO S.R.L.

  Italia

  Selskapet D & D TRENTINO S.R.L., er en Multi-Category, som opererer i Konserver av nedlagte grønnsaker bransjen. Det opererer også i Bearbeidede oliven, in oil conserves, Bearbeidede oliven, dressed dried tomatoes, og mushrooms in oil bransjene. Det har base i Rovereto, Italia.

 4. AGRO-TRANSPOL KAZIMIERZ MALINOWSKI URSZULA MALINOWSKA

  Polen

  Selskapet AGRO-TRANSPOL KAZIMIERZ MALINOWSKI URSZULA MALINOWSKA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fruktkonserver og syltetøy bransjen. Det opererer også i Fruktbaserte næringsmidler, Konserver av nedlagte grønnsaker, Fruktbaserte næringsmidler, Preserves, jams and marmalades, og Konserver av nedlagte grønnsaker bransjene. Det har base i Drzewica, Polen.

 5. KONAL D.O.O./S.R.L.

  Slovenia

  Selskapet KONAL D.O.O./S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konserver av nedlagte grønnsaker bransjen. Det har base i Ankaran-Ancarano, Slovenia.

 6. GUSTOPIÙ DI SANTORO L. & C. SNC

  Italia

  Selskapet GUSTOPIÙ DI SANTORO L. & C. SNC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konserver av nedlagte grønnsaker bransjen. Det opererer også i dried fruit, capers, spices, og sun-dried tomatoes bransjene. Det har base i Venetico Marina, Italia.

 7. WEINESSIG WERKE - FODOF GMBH

  Tyskland

  Selskapet WEINESSIG WERKE - FODOF GMBH, er en Forhandler, som opererer i Økologiske og dietetiske næringsmidler bransjen. Det opererer også i Fryst og dypfryst, Konserver av nedlagte grønnsaker, Ferdigretter og finere retter, Gastronomi - spesialiteter, Fryst og dypfryst, Konserver av nedlagte grønnsaker, Ferdigretter og finere retter, og Gastronomi - spesialiteter bransjene. Det har base i München, Tyskland.

 8. NUOVA AGROINDUSTRIA ALIMENTARE SRLS

  Italia

  Selskapet NUOVA AGROINDUSTRIA ALIMENTARE SRLS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konserver av nedlagte grønnsaker bransjen. Det har base i Cerignola, Italia.

 9. HANGZHOU QIMENTANG VEGETABLE FOOD CO., LTD.

  Kina

  Selskapet HANGZHOU QIMENTANG VEGETABLE FOOD CO., LTD., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konserver av nedlagte grønnsaker bransjen. Det har base i Xiaoshan District, Hangzhou City, Kina.

 10. LAIWU WENYUAN FOOD-STUFF CO., LTD

  Kina

  Selskapet LAIWU WENYUAN FOOD-STUFF CO., LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konserver av nedlagte grønnsaker bransjen. Det har base i Laiwu City, Kina.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis