Norge, Skorpo Feriehei
Frankrike, Castelnaudary
... fremst, vår berømte "cassoulet", tilberedt etter familiens tradisjon med hvite bønner fra Castelnaudary og kjøtt fra regionale produsenter. Vi er tilgjengelige for ytterligere informasjon om produktene våre. Hos "Le Coustelous" er familien kjernen i vårt konserveringsfirma, og vi er stolte av å dele vår lidenskap for gastronomien fra Sørvest-Frankrike med deg. For mer informasjon, ikke nøl med å kontakte oss!
Portefølje (37)
Belgia, Zele
Theo Bauwens SA er et familieeid selskap grunnlagt i 1909, nå drevet av den 4. generasjonen. Vi er en av de største produsentene av kokt kjøtt i Europa. Vår omdømme for kvalitet og eksepsjonell hygiene er bekreftet av vår IFS (International Food Standard) sertifisering, og verifisert av vårt akkrediterte mikrobiologiske laboratorium og vårt kjemiske laboratorium. Våre produkter er gjenstand for kontinuerlig innovasjon, og vi er kjent for vår fleksibilitet og våre tjenester.
Portefølje (34)
Romania, Bucuresti
... (storfe, svin, kylling, kalkun, vaktler, sau, sneiler og andre), alt kan være ferskt eller frosset - Hermetikk av alle typer. Kan være kjøtt, frukt, grønnsaker, sylteagurk, ferdigretter, syltetøy og andre - Retter av alle typer: salami, pølser, skinke, pølser, pate, mortadella og andre typer - Meieriprodukter og egg, melkepulver, melk, ost, gulost, geitost, geitgulost, pulveregg - Krydder av alle...
Norge, Valestrandsfoss
Spania, Cassà De La Selva-Girona
Spesialister på andeprodukter. Ande foie gras. Delikatesseprodukter. Pølser og kokte retter. Kjøtt, skulder og kokte pålegg. Fjærfe og pâtéer. Andespesialiteter. Stekt kjøtt.
Norge, Trøgstad
Norge, Meråker
Belgia, Brugge
...Brugse Vleescentrale er et markedsrettet selskap der sluttproduktet, 'ferskt kjøtt og kjøttforberedelser klare til konsum', har en sentral plass.
Østerrike, Irnfritz
Slakteri og slakterhus: Røttene til vår virksomhet går tilbake til 1917. Siden den gang har det vært en spesialforretning for kjøtt i Irnfritz. Vi har drevet virksomheten siden juli 1977. Vår slakteri opplevde en stor oppsving da vi i 1980 begynte med oppdrett og salg av melkefedekalver. I 1992 ble det bygget et produksjonsanlegg for pølsemakeri, og dermed ble dette området utvidet.
Frankrike, Nantes
Selskapet BERJAC er spesialisert på engros handel med kjøtt og fisk rettet mot profesjonelle i restaurantbransjen (restaurantdrivende, slaktere, catering, dagligvarebutikker, små kommuner) og tilbyr butikkservice samt leverer i Loire-Atlantique, Vendée, Maine og Loire: kjøtt (storfe, kalv, lam, svin), innmat, spekemat, fjærfe, ferske produkter (frukt og grønnsaker, matvarer), fisk. Selskapet BERJAC tilhører den familieeide gruppen CADEGAU: B2B-virksomhet med ferske produkter (kjøtt og fisk) i Nantes (Berjac), Rennes (TG Viandes og Marée) og Saumur (Savia).
Tyskland, Bielefeld
B2B-Intertrade GmbH er en anerkjent, kompetent handelspartner. Selskapets kjernekompetanse er handel med høykvalitets meieriprodukter, kjøtt, ferske frukter og grønnsaker + hermetikk.
Portefølje (1)
Frankrike, Laguiole
La Maison CONQUET er spesialisert på gastronomiske tradisjoner fra Aubrac. La Maison produserer derfor spekemat, hermetikk og mange typer kjøtt og spesialiteter basert på renrasede Aubrac-okser, svin, lam fra Aveyron og kalv. Selskapet produserer også ferdigretter, innmat, aligot og lokale oster som tome. De ferdigrettene som tilbys av La Maison er hovedsakelig tripoux, fylt kål og farçous aveyronnais med svisker.
Spania, Alhama De Murcia
...Matmerket ElPozo har i over 60 år tilbudt millioner av forbrukere tillit og kvalitet, som gjenspeiler selskapets bekymring for å utvikle et bredt utvalg av sunne og behagelige produkter som samtidig er enkle å tilberede og konsumere. Selskapet leder segmentet "Helse" når det gjelder kjøtt, og har spesielle produktlinjer for de som, i tillegg til de tradisjonelle produktene, også tar hensyn til et spesielt kosthold.
Wytwórnia Wędlin Swoszowiece er et familieeid selskap som ble grunnlagt av Władysław Mraz på 1930-tallet. Etter 1945 ble det ulovlig tatt fra eieren og overført til den kommunale landbrukssamvirket. Tilbakeleveringen til familien skjedde i april 1989. Siden den gang har Wytwórnia Wędlin Swoszowice blitt drevet av de to partnerne Adolf Mraz og Krzysztof Kowalczyk. Siden 1995 har hovedproduksjonen blitt drevet på Myślenicka 132 og 132a. Ved siden av produksjonsanlegget ligger det en egen butikk, hvor vi hjertelig inviterer deg til smaksprøver og for å kjøpe ferske pølser og kjøtt.
Norge, Krokelvdalen
Norge, Borgenhaugen
Norge, Aurskog
Norge, Sandane

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play