• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • konserverte snegler

Resultater for

Konserverte snegler - Import eksport

 1. PERLESCARGOTS LTD

  Bulgaria

  Verified by europages badge

  Selskapet PERLESCARGOTS LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Ferdigretter og finere retter bransjen. Det opererer også i Konserverte snegler, Dypfryste ferdigretter, snails, Frozen foods, Luxury food export, certificates food, edible snail breeding, ready-to-eat snails, og snail breeding bransjene. Det har base i Sevlievo, Bulgaria.

 2. LUMACA ITALIA

  Italia

  Selskapet LUMACA ITALIA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konserverte snegler bransjen. Det opererer også i snails, og organic breeding bransjene. Det har base i Pescara, Italia.

 3. MERCADO CARACOL

  Spania

  Selskapet MERCADO CARACOL, er en Forhandler, som opererer i Konserverte snegler bransjen. Det har base i El Prat De Llobregat-Barcelona, Spania.

 4. AGROFARMA

  Hellas

  Selskapet AGROFARMA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konserverte snegler bransjen. Det har base i Larisa, Greece, Hellas.

 5. CARACOLES PERIBÁÑEZ

  Spania

  Selskapet CARACOLES PERIBÁÑEZ, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konserverte snegler bransjen. Det opererer også i Snegler, og Snegler bransjene. Det har base i Beniparrell (valencia), Spania.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. LA LUMACA

  Italia

  Selskapet LA LUMACA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Snegler bransjen. Det opererer også i Konserverte snegler, og Konserverte snegler bransjene. Det har base i Viterbo, Italia.

 2. RAVLYKOVA KHATA

  Ukraina

  Selskapet RAVLYKOVA KHATA, er en Forhandler, som opererer i Konserverte snegler bransjen. Det opererer også i snails, og snail breeding bransjene. Det har base i Kiev, Ukraina.

 3. HELIFRUSA

  Spania

  Selskapet HELIFRUSA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Næringsmidler - import/eksport bransjen. Det opererer også i Konserverte snegler, snails, ready-to-eat snails, Edible snails, og Konserverte snegler bransjene. Det har base i Lorca, Spania.

 4. FEREIKOS

  Hellas

  Selskapet FEREIKOS, er en Forhandler, som opererer i Konserverte snegler bransjen. Det opererer også i Live snails, edible snail breeding, Pre-cooked snails, og Frozen snails bransjene. Det har base i Corinth, Hellas.

 5. HÉLIX SANTA ANA

  Spania

  Selskapet HÉLIX SANTA ANA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Dyreoppdrett bransjen. Det opererer også i Konserverte snegler, snails, Konserverte snegler, og ready-to-eat snails bransjene. Det har base i La Coruña, Spania.

 1. BIOCARACOL

  Portugal

  Selskapet BIOCARACOL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konserverte snegler bransjen. Det opererer også i cochlea, og ready-to-eat snails bransjene. Det har base i Leiria, Portugal.

 2. HELIXIRION SNAILS

  Hellas

  Selskapet HELIXIRION SNAILS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konserverte snegler bransjen. Det opererer også i snail breeding, cochlea, og Edible snails bransjene. Det har base i Volos, Hellas.

 1. ROMANZINI SAS

  Frankrike

  Selskapet ROMANZINI SAS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konserverte snegler bransjen. Det opererer også i Frosker, processed snails, Frosker, og snails bransjene. Det har base i LA RIVIERE DRUGEON, Frankrike.

 2. LA LUMACA BIANCA S.S. SOCIETÀ AGRICOLA

  Italia

  Selskapet LA LUMACA BIANCA S.S. SOCIETÀ AGRICOLA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Økologiske kosmetikkprodukter bransjen. Det opererer også i ØKOLOGISK LANDBRUK, Konserverte snegler, ØKOLOGISK LANDBRUK, Konserverte snegler, Edible snails, og snails bransjene. Det har base i Ghedi, Italia.

 3. HELIXMUR

  Spania

  Selskapet HELIXMUR, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konserver av fisk, sjømat og snegler bransjen. Det opererer også i Konserverte snegler, edible snail breeding, og Konserverte snegler bransjene. Det har base i Murcia, Spania.

 4. LA LUMACA BAIATA

  Italia

  Selskapet LA LUMACA BAIATA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konserverte snegler bransjen. Det opererer også i edible snail breeding bransjene. Det har base i Paceco, Italia.

 5. AZIENDA AGRICOLA PRADA

  Italia

  Selskapet AZIENDA AGRICOLA PRADA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konserverte snegler bransjen. Det opererer også i snails bransjene. Det har base i Brembate, Italia.

 6. LUMACHERIA ITALIANA S.R.L.

  Italia

  Selskapet LUMACHERIA ITALIANA S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konserverte snegler bransjen. Det har base i Cherasco, Italia.

 7. HELIXLAND

  Hellas

  Selskapet HELIXLAND, er en Forhandler, som opererer i Konserverte snegler bransjen. Det opererer også i edible snail breeding, processed snails, og ready-to-eat snails bransjene. Det har base i Kastoria, Hellas.

 8. EMIR-PA PAZARLAMA VE GIDA SAN. LTD. STI.

  Tyrkia

  Selskapet EMIR-PA PAZARLAMA VE GIDA SAN. LTD. STI., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konserverte snegler bransjen. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 1. POLISH SNAIL HOLDING

  Polen

  Selskapet POLISH SNAIL HOLDING, er en Distributør, som opererer i Konserverte snegler bransjen. Det har base i Elbląg, Polen.

 2. UAB BALTIC ESCARGOTS

  Litauen

  Selskapet UAB BALTIC ESCARGOTS, er en Forhandler, som opererer i Konserverte snegler bransjen. Det har base i Vilnius, Litauen.

 3. ESCARGOTS VIVANT, CHAIRS, COQUILLE

  Tyrkia

  Selskapet ESCARGOTS VIVANT, CHAIRS, COQUILLE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konserverte snegler bransjen. Det har base i Izmir, Tyrkia.

 4. BAGES CARGOL S.L

  Spania

  Selskapet BAGES CARGOL S.L, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konserverte snegler bransjen. Det opererer også i Dried mushrooms bransjene. Det har base i Fonollosa, Spania.

 5. HELIX ITALIA SRL

  Italia

  Selskapet HELIX ITALIA SRL, er en Distributør, som opererer i Konserverte snegler bransjen. Det har base i Sassari, Italia.

 6. CHIOCCIOLA SILASARDA S.A.R.L.S.

  Italia

  Selskapet CHIOCCIOLA SILASARDA S.A.R.L.S., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Landbruksproduksjon bransjen. Det opererer også i Konserverte snegler, edible snail breeding, og Konserverte snegler bransjene. Det har base i San Giovanni In Fiore, Italia.

 7. L'ESCARGOT FRAIS

  Belgia

  Selskapet L'ESCARGOT FRAIS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konserverte snegler bransjen. Det opererer også i snail breeding, og hand-crafted production bransjene. Det har base i Mouscron, Belgia.

 8. LA LUMACA PERFETTA

  Italia

  Selskapet LA LUMACA PERFETTA, er en Detaljist, som opererer i Konserverte snegler bransjen. Det opererer også i snails, og Live snails bransjene. Det har base i Salerno, Italia.

 9. ARDESEN RUTAY

  Tyrkia

  Selskapet ARDESEN RUTAY, er en Forhandler, som opererer i Konserverte snegler bransjen. Det opererer også i wood roof building, building infrastructure, og edible snail breeding bransjene. Det har base i Ardeşen Rize, Tyrkia.

 10. CRESCARGOT

  Hellas

  Selskapet CRESCARGOT, er en Forhandler, som opererer i Konserverte snegler bransjen. Det opererer også i processed snails, og ready-to-eat snails bransjene. Det har base i Heraklion, Hellas.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis