• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • konstruksjon - offshore

Resultater for

Konstruksjon - offshore - Import eksport

 1. VOSSE SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge
 2. HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES EUROPE

  Belgia

  Selskapet HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES EUROPE, er en Forhandler, som opererer i Konstruksjon - offshore bransjen. Det opererer også i Ingeniørarbeid - leverandører av nøkkelferdige industriprosjekter, Ingeniørarbeid - leverandører av nøkkelferdige industriprosjekter, og wind systems bransjene. Det har base i Geel, Belgia.

 3. SNC-LAVALIN

  Frankrike

  Selskapet SNC-LAVALIN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Ingeniørarbeid - leverandører av nøkkelferdige industriprosjekter bransjen. Det opererer også i Konstruksjon - offshore, Energi - installasjoner og utstyr til produksjon, industrial engineering, Konstruksjon - offshore, og Energi - installasjoner og utstyr til produksjon bransjene. Det har base i Ivry Sur Seine, Frankrike.

 4. SMULDERS PROJECTS BELGIUM

  Belgia

  Selskapet SMULDERS PROJECTS BELGIUM, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konstruksjon - offshore bransjen. Det opererer også i offshore platform design, og wind systems bransjene. Det har base i Hoboken, Belgia.

 5. SCALDIS SALVAGE EN MARINE CONTRACTORS

  Belgia

  Selskapet SCALDIS SALVAGE EN MARINE CONTRACTORS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Offshore-aktiviteter bransjen. Det opererer også i Konstruksjon - offshore, Konstruksjon - offshore, og offshore works bransjene. Det har base i Antwerpen, Belgia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. MARO SERVICE INDUSTRIAL B.V.

  Nederland

  Selskapet MARO SERVICE INDUSTRIAL B.V., er en Tjenesteyter, som opererer i Skipsbygging bransjen. Det opererer også i Skip - reparasjon og vedlikehold, Konstruksjon - offshore, Skip - reparasjon og vedlikehold, og Konstruksjon - offshore bransjene. Det har base i Barendrecht, Nederland.

 2. VERTICAL III TECHNICAL ROPE ACCESS SL

  Spania

  Selskapet VERTICAL III TECHNICAL ROPE ACCESS SL, er en Tjenesteyter, som opererer i Konstruksjon - offshore bransjen. Det har base i Santa Cruz De Tenerife, Spania.

 3. INST- BOUW BV

  Belgia

  Selskapet INST- BOUW BV, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konstruksjon - offshore bransjen. Det opererer også i heat pump air conditioning system bransjene. Det har base i Roeselare, Belgia.

 4. ONSTREAM PROJECT SERVICES B.V.

  Nederland

  Selskapet ONSTREAM PROJECT SERVICES B.V., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skipsbygging bransjen. Det opererer også i Konstruksjon - offshore, og Konstruksjon - offshore bransjene. Det har base i Den Helder, Nederland.

 5. DOF ASA

  Norge

  Selskapet DOF ASA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skipsbygging bransjen. Det opererer også i Konstruksjon - offshore, og Konstruksjon - offshore bransjene. Det har base i Storebö, Norge.

 1. REFORMAS & DECORACIONES VJK

  Spania

  Selskapet REFORMAS & DECORACIONES VJK, er en Tjenesteyter, som opererer i Konstruksjon - offshore bransjen. Det har base i Parla, Spania.

 2. BLACKDYKE ENGINEERS LIMITED

  Storbritannia

  Selskapet BLACKDYKE ENGINEERS LIMITED, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skipsbygging bransjen. Det opererer også i Konstruksjon - offshore, og Konstruksjon - offshore bransjene. Det har base i Carlisle, Storbritannia.

 1. GREIG ENGINEERING LIMITED

  Storbritannia

  Selskapet GREIG ENGINEERING LIMITED, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skipsbygging bransjen. Det opererer også i Konstruksjon - offshore, og Konstruksjon - offshore bransjene. Det har base i Aberdeen, Storbritannia.

 2. BOUN CONSTRUCTION

  Storbritannia

  Selskapet BOUN CONSTRUCTION, er en Tjenesteyter, som opererer i Konstruksjon - offshore bransjen. Det opererer også i Hjemmeautomatisering, og Hjemmeautomatisering bransjene. Det har base i Nottingham, Storbritannia.

 3. JAAKKO POYRY NORGE AS

  Norge

  Selskapet JAAKKO POYRY NORGE AS, er en Tjenesteyter, som opererer i Skipsbygging bransjen. Det opererer også i Konstruksjon - offshore, Ingeniørarbeid - leverandører av nøkkelferdige industriprosjekter, Konstruksjon - offshore, og Ingeniørarbeid - leverandører av nøkkelferdige industriprosjekter bransjene. Det har base i Sarpsborg, Norge.

 4. HN GREAT STEEL PIPE CO.,LTD

  Kina

  Selskapet HN GREAT STEEL PIPE CO.,LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konstruksjon - offshore bransjen. Det har base i changsha, Kina.

 5. CAN (OFFSHORE) LTD

  Storbritannia

  Selskapet CAN (OFFSHORE) LTD, er en Tjenesteyter, som opererer i Skipsbygging bransjen. Det opererer også i Konstruksjon - offshore, og Konstruksjon - offshore bransjene. Det har base i Aberdeen, Storbritannia.

 6. SVEISEMEKANIKK AS

  Norge

  Selskapet SVEISEMEKANIKK AS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skipsbygging bransjen. Det opererer også i Konstruksjon - offshore, og Konstruksjon - offshore bransjene. Det har base i Stokke, Norge.

 7. XSPLATFORMS

  Filippinene

  Selskapet XSPLATFORMS, er en Distributør, som opererer i Konstruksjon - offshore bransjen. Det opererer også i set construction workshop bransjene. Det har base i Makati City, Filippinene.

 8. PRODECOR TEXTURE

  Spania

  Selskapet PRODECOR TEXTURE, er en Tjenesteyter, som opererer i Konstruksjon - offshore bransjen. Det har base i Huelva, Spania.

 1. GLOBAL ASSOCIATES

  India

  Selskapet GLOBAL ASSOCIATES, er en Tjenesteyter, som opererer i Konstruksjon - offshore bransjen. Det har base i Kolkata, India.

 2. HOLBAEK BAADCENTER A/S

  Danmark

  Selskapet HOLBAEK BAADCENTER A/S, er en Distributør, som opererer i Motorbåter bransjen. Det opererer også i Konstruksjon - offshore, og Konstruksjon - offshore bransjene. Det har base i Holbaek, Danmark.

 3. SEAWAY HEAVY LIFTING ENGINEERING B.V.

  Nederland

  Selskapet SEAWAY HEAVY LIFTING ENGINEERING B.V., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skipsbygging bransjen. Det opererer også i Konstruksjon - offshore, og Konstruksjon - offshore bransjene. Det har base i Zoetermeer, Nederland.

 4. SE DES ETS MONNEAU

  Frankrike

  Selskapet SE DES ETS MONNEAU, som opererer i Skipsbygging bransjen. Det opererer også i Konstruksjon - offshore, og Konstruksjon - offshore bransjene. Det har base i Saint-Aubin-Du-Plain, Frankrike.

 5. NAVALMARE SRL

  Italia

  Selskapet NAVALMARE SRL, som opererer i Skipsbygging bransjen. Det opererer også i Konstruksjon - offshore, og Konstruksjon - offshore bransjene. Det har base i Lerici (Sp), Italia.

 6. GOLDEN STAR

  Libya

  Selskapet GOLDEN STAR, er en Underleverandør, som opererer i Konstruksjon - offshore bransjen. Det har base i tripoli, Libya.

 7. CORPRO SYSTEMS LIMITED

  Storbritannia

  Selskapet CORPRO SYSTEMS LIMITED, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skipsbygging bransjen. Det opererer også i Konstruksjon - offshore, og Konstruksjon - offshore bransjene. Det har base i Aberdeen, Storbritannia.

 8. SIGURD SORUM AS

  Norge

  Selskapet SIGURD SORUM AS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skipsbygging bransjen. Det opererer også i Konstruksjon - offshore, og Konstruksjon - offshore bransjene. Det har base i Sandvika, Norge.

 9. TRELLEBORG OCP LTD

  Storbritannia

  Selskapet TRELLEBORG OCP LTD, som opererer i Konstruksjon - offshore bransjen. Det har base i Tewkesbury, Storbritannia.

 10. NOMEK MASKINVERKSTED AS

  Norge

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis