• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • kraftverk drevet av tidevann

Resultater for

Kraftverk drevet av tidevann - Import eksport

 1. ZWP ZAHNRADWERK PRITZWALK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi ser på oss selv som en utvidet arbeidsbenk, vi er en maskinteknisk leverandør så vel som en leverandør til industrien som trenger individuelle transmisjonsdeler. Kundene kommer fra marine, jernbane, vindkraft, spesialgir / spesialgir og anleggskonstruksjon. Vårt firma investerer kontinuerlig i nye produksjonsteknologier for å være forberedt på fremtidige utfordringer. Vi realiserer standardiserte, men også svært komplekse og ekstremt krevende gir og aksler samt ringgir (også tungt maskineri! ). Derfor er ZWP (Tannhjulfabrikk), med mer enn 200 ansatte, ledende innen produksjon av høypresisjonsprodukter "Made in Germany". Uavhengig av lange leveringsruter fra for eksempel Asia, regnes vi som en pålitelig lokal partner for drivteknologi. Vi er kontakten for girteknikk, hoveddrev, maskinelementer, skipsgir, store gir, gruveteknologi, girproduksjon generelt, tannaksel for kjente bedrifter og vi tilbyr deg også det strategiske partnerskapet som en pålitelig maskinteknisk leverandør. Som eksperter tar vi allerede på oss outsourcing av produksjonsbedrifter. Det er ikke uvanlig at vi er en strategisk leverandør for vindturbiner, vannkraftverk, gasskompresjon eller sentrale transmisjonsdeler. For eksempel brukes produktene våre også til jernbanegir, planetgir, pinjong, pinjongaksel, marine drev, industrigir og kronede girkoblinger, undervannsturbiner, havstrømenergi, tidevannsturbiner, fornybar energi, ..

 2. ÇELIK MAKINA

  Tyrkia

  Selskapet ÇELIK MAKINA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kraftverk drevet av tidevann bransjen. Det opererer også i crusher, tools for jack hammers, Machine manufacturing, og Sieving machines bransjene. Det har base i Aydın, Tyrkia.

 3. ERPEK MÜHENDISLIK DANIŞMANLIK TIC. LTD. ŞTI.

  Tyrkia

  Selskapet ERPEK MÜHENDISLIK DANIŞMANLIK TIC. LTD. ŞTI., er en Tjenesteyter, som opererer i Kraftverk drevet av tidevann bransjen. Det opererer også i Crude oil, og lubricant bransjene. Det har base i Atasehir / Istanbul, Tyrkia.

 4. IM-TEK

  Tyrkia

  Selskapet IM-TEK, er en Detaljist, som opererer i Kraftverk drevet av tidevann bransjen. Det opererer også i import/export service bransjene. Det har base i Adana, Tyrkia.

 5. NFM MAKINA

  Tyrkia

  Selskapet NFM MAKINA, er en Tjenesteyter, som opererer i Kraftverk drevet av tidevann bransjen. Det opererer også i Stål, cisterns, og Stål bransjene. Det har base i Ankara, Tyrkia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. VIMEL S.A.S. DI NICODEMO PIETRINA & C.

  Italia

  Selskapet VIMEL S.A.S. DI NICODEMO PIETRINA & C., er en Tjenesteyter, som opererer i Elektrisitet - produksjon og distribusjon bransjen. Det opererer også i Import-eksport av energi og råstoffer, Kraftverk drevet av tidevann, Import-eksport av energi og råstoffer, og Kraftverk drevet av tidevann bransjene. Det har base i LAURIA, Italia.

 2. NORWEGIAN OCEAN POWER AS

  Norge

  Selskapet NORWEGIAN OCEAN POWER AS, som opererer i Elektrisitet - produksjon og distribusjon bransjen. Det opererer også i Kraftverk drevet av tidevann, og Kraftverk drevet av tidevann bransjene. Det har base i Drammen, Norge.