• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • languster

Resultater for

Languster - Import eksport

 1. FISHERIES INTL

  Mauritania

  Verified by europages badge

  FISHERIES-INTL Vi er et fiskeriselskap og eksportør av frossen ombord, frossen på land og fersk fisk fra Mauritania til Dakhla. Vi er lokalisert i Mauritania - Vest-Afrika og Tyskland. Vi fisker og eksporterer fra deres fiskefelt til Europa, Afrika, arabiske land, Asia og Canada. Vi er et selskap som respekterer sanksjonene vedtatt av EU og USA. Det betyr at vi ikke handler med land som er underlagt økonomiske sanksjoner, som for eksempel Cuba, Russland, Venezuela.... Fisken vår som fryses om bord på fiskefartøyer og fisken vår som fryses på land, er i samsvar med de anbefalte behandlingene for fisk, og tankene og kjøleanleggene er i samsvar med europeiske myndighetskrav. Egenskapene til fisken vår er som følger: - Protein: 60-70 %. - Fett: 4-10 %. - Mineralsalt: 2-4 %. Vi anbefaler at alle kunder sender oss en intensjonsavtale om kjøp (LOI), der du må spesifisere: - Det totale kvantumet som skal kjøpes - De nøyaktige størrelsene på fisken som ønskes - Endelig destinasjon - Vitenskapelige navn på fisken

 2. MADANILLE - VANILLE DE MADAGASCAR

  Frankrike

  Selskapet MADANILLE - VANILLE DE MADAGASCAR, er en Forhandler, som opererer i Krydder bransjen. Det opererer også i Languster, Languster, og pure vanilla extract bransjene. Det har base i Castanet Tolosan, Frankrike.

 3. VIVEROS VIUDA E HIJOS DE JERÓNIMO IZAGUIRRE

  Spania

  Selskapet VIVEROS VIUDA E HIJOS DE JERÓNIMO IZAGUIRRE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Languster, frozen seafood, og Languster bransjene. Det har base i Aginaga-Usurbil-Gipuzkoa, Spania.

 4. TECNO IMPIANTI INTERNATIONAL SRL

  Italia

  Selskapet TECNO IMPIANTI INTERNATIONAL SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Languster bransjen. Det opererer også i shellfish washing bransjene. Det har base i Riccione, Italia.

 5. LEHNHERR S.A.

  Sveits

  Selskapet LEHNHERR S.A., er en Forhandler, som opererer i Fisk bransjen. Det opererer også i Kreps, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Skalldyr, krepsdyr, Languster, Kreps, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Skalldyr, krepsdyr, og Languster bransjene. Det har base i Bevaix, Sveits.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. INTERPRAL ULYSSE

  Frankrike

 2. JONCOUR EUGENE

  Frankrike

 3. LANCASTER

  Frankrike

  Selskapet LANCASTER, som opererer i Lær og sko - utstyr og tilbehør bransjen. Det opererer også i Lærvarer - utstyr og tilbehør, og Lærvarer - utstyr og tilbehør bransjene. Det har base i Noisy Le Sec, Frankrike.

 4. LANCASTER PLC

  Storbritannia