• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • leie av busser

Resultater for

Leie av busser - Import eksport

 1. BUSCOM

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet BUSCOM, er en Tjenesteyter, som opererer i Leie av busser bransjen. Det opererer også i Veitransport, Reiser og reiseliv, bus rental, Airport transfer, transfer service, relocation companies, Bus transfer, Bus service for groups, og large tourist bus rental bransjene. Det har base i Paris, Frankrike.

 2. ROIG DRIVE MALLORCA!

  Spania

  Verified by europages badge

  Selskapet ROIG DRIVE MALLORCA!, er en Tjenesteyter, som opererer i Rutebiler og busser bransjen. Det opererer også i Leie av busser, transfers, school bus service, staff transport, excursion breaks, airport transfers, Car rentals, og Leie av busser bransjene. Det har base i Cala D'or (santanyí)-Illes Balears, Spania.

 3. AUTOCARES FALCÓN LEÓN

  Spania

  Verified by europages badge

  Selskapet AUTOCARES FALCÓN LEÓN, er en Tjenesteyter, som opererer i Rutebiler og busser bransjen. Det opererer også i Leie av busser, passenger transport, Leie av busser, coach hire seville, group transport, transport for the disabled, coaches seville, og minibus hire with driver bransjene. Det har base i Sevilla, Spania.

 4. PLEASANT TRAVEL - TRANSPORTE DE PASSAGEIROS

  Portugal

  Selskapet PLEASANT TRAVEL - TRANSPORTE DE PASSAGEIROS, er en Tjenesteyter, som opererer i Veitransport av passasjerer bransjen. Det opererer også i Leie av bil med sjåfør, Leie av busser, car hire with driver, bus hire with driver, Leie av bil med sjåfør, og Leie av busser bransjene. Det har base i Loures, Portugal.

 5. WIKA TRANS KOWALSKI MICHAL

  Polen

  Selskapet WIKA TRANS KOWALSKI MICHAL, er en Tjenesteyter, som opererer i Leie av busser bransjen. Det opererer også i minibus rental, og coaches bransjene. Det har base i Swinoujscie, Polen.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. ELITE BUS ALICANTE

  Spania

  Selskapet ELITE BUS ALICANTE, er en Tjenesteyter, som opererer i Leie av busser bransjen. Det opererer også i Rutebiler og busser, transfer service, Rutebiler og busser, minibus rental, og rental of minibuses and buses for sports events bransjene. Det har base i Alicante/alacant, Spania.

 2. SARACINI BUS S.R.L.

  Italia

  Selskapet SARACINI BUS S.R.L., er en Tjenesteyter, som opererer i Leie av busser bransjen. Det opererer også i Airport transfer, og organisation of excursions bransjene. Det har base i Roma, Italia.

 3. GEBERT EVENTBUS GMBH

  Tyskland

  Selskapet GEBERT EVENTBUS GMBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Leie av busser bransjen. Det opererer også i passenger transport by coach, international touring coach hire, car hire for shows, og bus and minibus with driver bransjene. Det har base i Ammersbek, Tyskland.

 4. INTX

  Storbritannia

  Selskapet INTX, er en Tjenesteyter, som opererer i Leie av busser bransjen. Det opererer også i international touring coach hire, chauffeured coaches, og chauffeured limousine hire bransjene. Det har base i Liverpool, Storbritannia.

 5. BUSOLIN ANTONIO & DOMENICO S.N.C.

  Italia

  Selskapet BUSOLIN ANTONIO & DOMENICO S.N.C., er en Tjenesteyter, som opererer i Rutebiler og busser bransjen. Det opererer også i Leie av busser, luxury tourist coach rental with driver, rental of minibuses and buses for sports events, Leie av busser, og bus bransjene. Det har base i Portogruaro, Italia.

 1. AUTOCORB - BUS RENTAL

  Spania

  Selskapet AUTOCORB - BUS RENTAL, er en Tjenesteyter, som opererer i Rutebiler og busser bransjen. Det opererer også i Leie av busser, bus hire, Leie av busser, og coach rentals bransjene. Det har base i Barcelona, Spania.

 2. ALQUILER DE AUTOBUSES TORRES BUS

  Spania

  Selskapet ALQUILER DE AUTOBUSES TORRES BUS, er en Tjenesteyter, som opererer i Leie av busser bransjen. Det opererer også i minibus rental, pick-up truck rental, og coach rentals bransjene. Det har base i Gatafe-Madrid, Spania.

 1. AUTOSERVIZI RUSSO DI SALVATORE RUSSO & C. SNC

  Italia

  Selskapet AUTOSERVIZI RUSSO DI SALVATORE RUSSO & C. SNC, er en Tjenesteyter, som opererer i Leie av busser bransjen. Det opererer også i car hire with driver for functions, minibuses, school service, og large tourist bus rental bransjene. Det har base i Catania, Italia.

 2. AUTOCARES MARTÍNEZ

  Spania

  Selskapet AUTOCARES MARTÍNEZ, er en Tjenesteyter, som opererer i Leie av busser bransjen. Det opererer også i Veitransport av passasjerer, Tourist Transport, Veitransport av passasjerer, og relocation service bransjene. Det har base i Benidorm-Alicante, Spania.

 3. VIP CAR S.A.

  Spania

  Selskapet VIP CAR S.A., er en Tjenesteyter, som opererer i Leie av busser bransjen. Det opererer også i Rutebiler og busser, school bus rental, Rutebiler og busser, coach rentals, og people transport bransjene. Det har base i Getafe-Madrid, Spania.

 4. PRESSATO BUS SAS

  Italia

  Selskapet PRESSATO BUS SAS, er en Tjenesteyter, som opererer i Leie av busser bransjen. Det opererer også i minibus hire with driver, Airport transfer, og bus hire with driver bransjene. Det har base i Cernusco Sul Naviglio, Italia.

 5. GRANDOURE

  Spania

  Selskapet GRANDOURE, som opererer i Rutebiler bransjen. Det opererer også i Leie av busser, Leie av busser, bus hire, og minibus hire with driver bransjene. Det har base i Laguna De Duero-Valladolid, Spania.

 6. HERMANOS BRAVO VÁZQUEZ AUTOCARES Y MICROBUSES

  Spania

  Selskapet HERMANOS BRAVO VÁZQUEZ AUTOCARES Y MICROBUSES, er en Tjenesteyter, som opererer i Leie av busser bransjen. Det opererer også i minibus hire with driver, og luxury tourist coach rental with driver bransjene. Det har base i Alcobendas, Spania.

 7. VIAGGIAREGIDI DI EGIDI ETTORE

  Italia

  Selskapet VIAGGIAREGIDI DI EGIDI ETTORE, er en Tjenesteyter, som opererer i Reisebyråer bransjen. Det opererer også i Leie av bil med sjåfør, Leie av busser, Leie av bil med sjåfør, mini-van rental, Leie av busser, og private taxi bransjene. Det har base i Arco, Italia.

 8. ETNABUS TRAVEL

  Italia

  Selskapet ETNABUS TRAVEL, er en Tjenesteyter, som opererer i Leie av busser bransjen. Det opererer også i Rutebiler og busser, large tourist bus rental, bus hire, Rutebiler og busser, og car rental - services bransjene. Det har base i Pedara, Italia.

 1. MINIVIP'S

  Spania

  Selskapet MINIVIP'S, som opererer i Leie av busser bransjen. Det opererer også i Leie av bil, Rentals of luxury cars, car hire with driver, Leie av bil, og chauffeured limousine hire bransjene. Det har base i BARCELONA, Spania.

 2. TIMEBUS

  Storbritannia

  Selskapet TIMEBUS, er en Tjenesteyter, som opererer i Veitransport av passasjerer bransjen. Det opererer også i Leie av busser, Utstillingsstander, Leie av busser, og Utstillingsstander bransjene. Det har base i St. Albans, Storbritannia.

 3. AUTOCARES CABRANES

  Spania

  Selskapet AUTOCARES CABRANES, er en Tjenesteyter, som opererer i Rutebiler bransjen. Det opererer også i Leie av busser, Rutebiler og busser, Leie av busser, coaches, og Rutebiler og busser bransjene. Det har base i Gijón-Asturias, Spania.

 4. S.L.A. (SALES-LENTZ)

  Luxembourg

  Selskapet S.L.A. (SALES-LENTZ), er en Tjenesteyter, som opererer i Leie av busser bransjen. Det opererer også i Turbusser - internasjonale reiser, Reisebyråer, school bus service, Turbusser - internasjonale reiser, og Reisebyråer bransjene. Det har base i Bascharage, Luxembourg.

 5. WH-EXECUTIVE SERVICE

  Portugal

  Selskapet WH-EXECUTIVE SERVICE, er en Tjenesteyter, som opererer i Leie av bil bransjen. Det opererer også i Leie av bil med sjåfør, Leie av busser, Leie av bil med sjåfør, og Leie av busser bransjene. Det har base i Lisboa, Portugal.

 6. BUS MALLORCA

  Spania

  Selskapet BUS MALLORCA, er en Tjenesteyter, som opererer i Leie av busser bransjen. Det opererer også i coach rentals, bus hire with driver, og rental of minibuses and buses for sports events bransjene. Det har base i Palma De Mallorca, Spania.

 7. SPECIALIMO UNIPESSOAL LDA

  Portugal

  Selskapet SPECIALIMO UNIPESSOAL LDA, er en Tjenesteyter, som opererer i Leie av busser bransjen. Det opererer også i bus hire with driver, rental of minibuses and buses for sports events, og coach rental for national tourism bransjene. Det har base i Lisboa, Portugal.

 8. VIAMAR AUTOCARES

  Spania

  Selskapet VIAMAR AUTOCARES, er en Tjenesteyter, som opererer i Leie av busser bransjen. Det opererer også i large tourist bus rental bransjene. Det har base i Salamanca, Spania.

 9. BOUDEN COACH TRAVEL

  Storbritannia

  Selskapet BOUDEN COACH TRAVEL, er en Tjenesteyter, som opererer i Leie av busser bransjen. Det har base i Birmingham, Storbritannia.

 10. LONDON MINIBUS HIRE

  Storbritannia

  Selskapet LONDON MINIBUS HIRE, er en Tjenesteyter, som opererer i Leie av busser bransjen. Det opererer også i mixing plants for special and toxic-harmful waste, passenger transport by minibus, minibus rental, og minibuses bransjene. Det har base i London, Storbritannia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis