• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • leire og kaolin

Resultater for

Leire og kaolin - Import eksport

 1. ADOLF GOTTFRIED TONWERKE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet ADOLF GOTTFRIED TONWERKE GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Leire og kaolin bransjen. Det har base i Großheirath, Tyskland.

 2. BASSERMANN MINERALS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet BASSERMANN MINERALS GMBH & CO. KG, er en Forhandler, som opererer i Leire og kaolin bransjen. Det opererer også i Titanium dioxide (anatase, rutile), Carbon black, alumina, kaolin, Slate flour, Calcium carbonate, aluminium hydroxide, Quartz flour, og Inorganic and organic pigments bransjene. Det har base i Mannheim, Tyskland.

 3. PRIVATE JOINT STOCK COMPANY WEIGHTING AGENTS PLANT

  Ukraina

  Selskapet PRIVATE JOINT STOCK COMPANY WEIGHTING AGENTS PLANT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Leire og kaolin bransjen. Det opererer også i bentonite bransjene. Det har base i Konstantinovka, Ukraina.

 4. MUSA YAPI DIS TICARET

  Tyrkia

  Selskapet MUSA YAPI DIS TICARET, er en Tjenesteyter, som opererer i Leire og kaolin bransjen. Det opererer også i Cement articles, Limestones, basalt, og dolomite bransjene. Det har base i Kocaeli, Tyrkia.

 5. AN NUR MINERALS SDN BHD

  Malaysia

  Selskapet AN NUR MINERALS SDN BHD, er en Distributør, som opererer i Kraftverk, kull bransjen. Det opererer også i Leire og kaolin, og Leire og kaolin bransjene. Det har base i Selangor, Malaysia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. THEODOR STEPHAN KG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet THEODOR STEPHAN KG GMBH & CO. KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Mineraler bransjen. Det opererer også i Råvarer til bygg- og anleggsbransjen, Marmor og naturstein, Råstoffer til keramikkindustrien, Leire og kaolin, Råvarer til bygg- og anleggsbransjen, Marmor og naturstein, Råstoffer til keramikkindustrien, og Leire og kaolin bransjene. Det har base i Burbach, Tyskland.

 2. LES ARGILES DU SOLEIL

  Frankrike

  Selskapet LES ARGILES DU SOLEIL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Leire og kaolin bransjen. Det opererer også i Sjampoer, Natural cosmetic products, Sjampoer, Raw Materials for Natural soaps, og Raw Material for Cosmetics bransjene. Det har base i Mons, Frankrike.

 3. CEYLAN MINERAL MINING

  Tyrkia

  Selskapet CEYLAN MINERAL MINING, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Leire og kaolin bransjen. Det opererer også i litter box sand, og bentonite bransjene. Det har base i Ankara, Tyrkia.

 4. JUAN DIEGO BUITRAGO MAYOR

  Spania

  Selskapet JUAN DIEGO BUITRAGO MAYOR, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Leire og kaolin bransjen. Det har base i Fortuna, Spania.

 5. SILMIN IBERICA S.L.

  Spania

  Selskapet SILMIN IBERICA S.L., er en Distributør, som opererer i Leire og kaolin bransjen. Det har base i Rubi, Spania.

 1. DAL CIN SPA

  Italia

  Selskapet DAL CIN SPA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Leire og kaolin bransjen. Det har base i Concorezzo, Italia.

 2. COMMERCE-INVEST

  Ukraina

  Selskapet COMMERCE-INVEST, er en Forhandler, som opererer i Leire og kaolin bransjen. Det har base i Odesa, Ukraina.

 1. DOMINIK GEORG LUH TECHNOGRAFIT GMBH

  Tyskland

  Selskapet DOMINIK GEORG LUH TECHNOGRAFIT GMBH, er en Forhandler, som opererer i Energi og råstoffer - tjenester til industrien bransjen. Det opererer også i Leire og kaolin, graphite, kaolin, Leire og kaolin, og refractory graphite bransjene. Det har base i Eltville, Tyskland.

 2. STORIVIA

  Frankrike

  Selskapet STORIVIA, er en Multi-Category, som opererer i Leire og kaolin bransjen. Det opererer også i Barium sulfate, og bentonite bransjene. Det har base i Metz, Frankrike.

 3. LEHM EIDER

  Tyskland

  Selskapet LEHM EIDER, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Leire og kaolin bransjen. Det har base i Bisterschied, Tyskland.

 4. ADELINO DUARTE DA MOTA, S.A.

  Portugal

  Selskapet ADELINO DUARTE DA MOTA, S.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Råvarer til bygg- og anleggsbransjen bransjen. Det opererer også i Leire og kaolin, Leire og kaolin, Feldspar, og quartz bransjene. Det har base i Meirinhas, Portugal.

 5. CLAYS OF UKRAINE

  Ukraina

  Selskapet CLAYS OF UKRAINE, er en Forhandler, som opererer i Leire og kaolin bransjen. Det opererer også i Porcelain clay bransjene. Det har base i Kiev, Ukraina.

 6. CLAYSERVER GMBH

  Tyskland

  Selskapet CLAYSERVER GMBH, er en Forhandler, som opererer i Råvarer til bygg- og anleggsbransjen bransjen. Det opererer også i Leire og kaolin, Sand og singel, Gruver og bergverk - maskiner og utstyr, Uorganisk kjemi - råstoffer og derivater, Leire og kaolin, Sand og singel, Gruver og bergverk - maskiner og utstyr, og Uorganisk kjemi - råstoffer og derivater bransjene. Det har base i Ostercappeln, Tyskland.

 7. SIBELCO DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Selskapet SIBELCO DEUTSCHLAND GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Råvarer til bygg- og anleggsbransjen bransjen. Det opererer også i Leire og kaolin, Gruver og bergverk - maskiner og utstyr, Uorganisk kjemi - råstoffer og derivater, Organisk kjemi - råstoffer og derivater, Leire og kaolin, Gruver og bergverk - maskiner og utstyr, Uorganisk kjemi - råstoffer og derivater, og Organisk kjemi - råstoffer og derivater bransjene. Det har base i Ransbach-Baumbach, Tyskland.

 8. SRC ARGILE VERTE

  Tunisia

  Selskapet SRC ARGILE VERTE, er en Forhandler, som opererer i Leire og kaolin bransjen. Det har base i Tunis, Tunisia.

 1. EGAP SRL

  Italia

  Selskapet EGAP SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Råvarer til bygg- og anleggsbransjen bransjen. Det opererer også i Leire og kaolin, muds for the body, Natural cosmetic products, Leire og kaolin, og Raw Material for Cosmetics bransjene. Det har base i Rosà, Italia.

 2. TURBOV KAOLIN COMPANY

  Ukraina

  Selskapet TURBOV KAOLIN COMPANY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Leire og kaolin bransjen. Det opererer også i Silica sand bransjene. Det har base i Turbov, Ukraina.

 3. BRIGHT INDUSTRIAL

  Kina

  Selskapet BRIGHT INDUSTRIAL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Leire og kaolin bransjen. Det har base i Xinzhou, Kina.

 4. KFT MINING CO

  Iran

  Selskapet KFT MINING CO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Leire og kaolin bransjen. Det opererer også i kaolin, mines, clay, og bathroom tiles bransjene. Det har base i Mashhad, Iran.

 5. E.T.A.S. SRL (ESTRAZIONE E TRASFORMAZIONE ARGILLE SARDE)

  Italia

  Selskapet E.T.A.S. SRL (ESTRAZIONE E TRASFORMAZIONE ARGILLE SARDE), er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Leire og kaolin bransjen. Det opererer også i Utvinning av mineraler, Utvinning av mineraler, bentonite, og granular absorbents bransjene. Det har base i Villanova Tulo, Italia.

 6. S&B INDUSTRIAL MINERALS GMBH

  Tyskland

  Selskapet S&B INDUSTRIAL MINERALS GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Råvarer til bygg- og anleggsbransjen bransjen. Det opererer også i Leire og kaolin, og Leire og kaolin bransjene. Det har base i Oberhausen, Tyskland.

 7. EUROMINERAL LLC

  Ukraina

  Selskapet EUROMINERAL LLC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Leire og kaolin bransjen. Det opererer også i clay, og raw materials for refractory ceramics bransjene. Det har base i Donetsk, Ukraina.

 8. ARGILETZ SA

  Frankrike

  Selskapet ARGILETZ SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Leire og kaolin bransjen. Det har base i Lizy-Sur-Ourcq, Frankrike.

 9. AJOS SL

  Spania

  Selskapet AJOS SL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Leire og kaolin bransjen. Det har base i Albacete, Spania.

 10. SM&K LTD

  Storbritannia

  Selskapet SM&K LTD, er en Distributør, som opererer i Leire og kaolin bransjen. Det har base i St Newlyn East, Storbritannia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis

Finn prisanslag for