• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • luftkjølere - tørre

Resultater for

Luftkjølere - tørre - Import eksport

 1. HAUSMANN LUFTTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet HAUSMANN LUFTTECHNIK GMBH & CO. KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Luftkjølere - tørre bransjen. Det har base i Dresden, Tyskland.

 2. FACO SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  Selskapet FACO SPA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Varmluftpumper bransjen. Det opererer også i Luftkjølere - tørre, Aggregater, vaned-pipe heat exchangers, cooling towers, air heater, Luftkjølere - tørre, manufacturer of heat exchangers, Aggregater, og industrial heat exchangers bransjene. Det har base i Varallo Pombia, Italia.

 3. FRIGOLINE SOGUTMA ISITMA DIS TIC. SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Tyrkia

  Selskapet FRIGOLINE SOGUTMA ISITMA DIS TIC. SAN. VE TIC. LTD. STI., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjølelagre bransjen. Det opererer også i Luftkondisjonering, lufting og ventilering - utstyr, Kjøleaggregater, Utstillingsvinduer og montre - kjølte, Luftkjølere - tørre, Luftkondisjonering, lufting og ventilering - utstyr, Kjøleaggregater, Utstillingsvinduer og montre - kjølte, og Luftkjølere - tørre bransjene. Det har base i Sivas, Tyrkia.

 4. AEROTECHNIK E. SIEGWART GMBH

  Tyskland

  Selskapet AEROTECHNIK E. SIEGWART GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Luftkjølere - tørre bransjen. Det har base i Friedrichsthal, Tyskland.

 5. COLDEX PRZEMYSŁOWE INSTALACJE CHŁODNICZE

  Polen

  Selskapet COLDEX PRZEMYSŁOWE INSTALACJE CHŁODNICZE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Luftkjølere - tørre bransjen. Det opererer også i Kondensatorer, Kjølelagre, Kondensatorer, Kjølelagre, og industrial refrigeration plants bransjene. Det har base i Plonsk, Polen.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. GOHL-KTK GMBH

  Tyskland

  Selskapet GOHL-KTK GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøletårn bransjen. Det opererer også i Kondensatorer, Luftkjølere - tørre, Kondensatorer, og Luftkjølere - tørre bransjene. Det har base i Durmersheim, Tyskland.

 2. ROBERT GEIGER TECHNISCHE BAUTEILE GMBH

  Tyskland

  Selskapet ROBERT GEIGER TECHNISCHE BAUTEILE GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Luftkjølere - tørre bransjen. Det har base i Ichenhausen, Tyskland.

 3. CLIMAVIV

  Frankrike

  Selskapet CLIMAVIV, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøletårn bransjen. Det opererer også i Luftkjølere - tørre, og Luftkjølere - tørre bransjene. Det har base i Villeurbanne, Frankrike.

 4. BERGCOLD KÄLTELÖSUNGEN

  Tyskland

  Selskapet BERGCOLD KÄLTELÖSUNGEN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Vannkjølere bransjen. Det opererer også i Kjøleaggregater, Luftkjølere - tørre, water cooler, Kjøleaggregater, og Luftkjølere - tørre bransjene. Det har base i Duisburg, Tyskland.

 5. VENTILEX B.V.

  Nederland

  Selskapet VENTILEX B.V., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Industrielle og kommersielle kjølesystemer - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i Luftkjølere - tørre, Tørketromler og sentrifuger til industrielle formål, Tørre kjøletårn, Luftkjølere - tørre, Tørketromler og sentrifuger til industrielle formål, og Tørre kjøletårn bransjene. Det har base i Heerde, Nederland.

 1. PEK SERVIS SPOL. S.R.O.

  Tsjekkia

  Selskapet PEK SERVIS SPOL. S.R.O., som opererer i Luftkondisjonering - utstyr bransjen. Det opererer også i Luftkjølere - tørre, Industrielle og kommersielle kjølesystemer - apparater og installasjoner, Luftkjølere - tørre, og Industrielle og kommersielle kjølesystemer - apparater og installasjoner bransjene. Det har base i Kolin, Tsjekkia.

 2. AERVENT GROUP LTD

  Irland

  Selskapet AERVENT GROUP LTD, som opererer i Utstillingsvinduer og montre - kjølte bransjen. Det opererer også i Luftkjølere - tørre, og Luftkjølere - tørre bransjene. Det har base i Dublin, Irland.

 1. YORK A.C.R. LTD

  Irland

Finn prisanslag for