• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • margarin

Resultater for

Margarin - Import eksport

 1. ROYALE LACROIX

  Belgia

  Verified by europages badge

  Since 1930 Royale Lacroix has provided margarines and fats for the dining table, cooking and for professionals, including the food industry, biscuits, confectionery, traditional and industrial bread making as well as an organic range. In our consumer range, margarines for the dining table and cooking, as well as a whole range for spreading on bread and sandwiches. Unbeatable organoleptic qualities. Indisputable taste and flavour.

 2. SCHEDRO LLC

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Selskapet SCHEDRO LLC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Margarin bransjen. Det opererer også i Smaksingredienser - ekstrakter og krydder, Oljer og animalsk fett, Oljer og matfett, Søtsaker uten sjokolade, Visable supports the Ukrainian companies, sunflower oil, ketchup, mayonnaise, og natural health products bransjene. Det har base i Dnepropetrovsk, Ukraina.

 3. AIGREMONT

  Belgia

  Verified by europages badge

  Selskapet AIGREMONT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Margarin bransjen. Det opererer også i Oljer og matfett, Vegetabilske oljer, fats, Oljer og matfett, Vegetabilske oljer, food lubricant, release agent, beef fat, og Green energy bransjene. Det har base i Awirs-Flemalle, Belgia.

 4. ROGERIO LEAL & FILHOS S.A

  Portugal

  Selskapet ROGERIO LEAL & FILHOS S.A, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Oljer og matfett bransjen. Det opererer også i margarine, og margarine for pastrymaking bransjene. Det har base i Arrifana, Santa Maria Da Feira, Portugal.

 5. ZAKLADY TLUSZCZOWE BIELMAR SP. Z O.O.

  Polen

  Selskapet ZAKLADY TLUSZCZOWE BIELMAR SP. Z O.O., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Oljer og matfett bransjen. Det opererer også i Margarin, og Margarin bransjene. Det har base i Bielsko-Biala, Polen.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. BEKO GMBH

  Tyskland

  Selskapet BEKO GMBH, er en Forhandler, som opererer i Matfett bransjen. Det opererer også i Margarin, Margarin, og sunflower oil bransjene. Det har base i München, Tyskland.

 2. SIA

  Frankrike

  Selskapet SIA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Margarin bransjen. Det opererer også i Yoghurt - produksjonsmaskiner, og Yoghurt - produksjonsmaskiner bransjene. Det har base i Louviers, Frankrike.

 3. SARL MATEG

  Algerie

  Selskapet SARL MATEG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Margarin bransjen. Det opererer også i margarine, organic margarine, margarine for bakeries, og margarine for pastrymaking bransjene. Det har base i Oran, Algerie.

 4. VANDEMOORTELE DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Selskapet VANDEMOORTELE DEUTSCHLAND GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Oljer og matfett bransjen. Det opererer også i Margarin, Margarin, frozen desserts, frozen pastries, og greases bransjene. Det har base i Dresden, Tyskland.

 5. KOMPLET BENELUX

  Luxembourg

  Selskapet KOMPLET BENELUX, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Sukker bransjen. Det opererer også i Margarin, bakery products, sesame seeds, Margarin, og moulds for sweets bransjene. Det har base i Drinklange, Luxembourg.

 1. VANDEMOORTELE BAKERY PRODUCTS GHISLENGHIEN

  Belgia

  Selskapet VANDEMOORTELE BAKERY PRODUCTS GHISLENGHIEN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Matfett bransjen. Det opererer også i Margarin, Wienerbrød, sauces, frozen bakery products, Margarin, og Wienerbrød bransjene. Det har base i Ghislenghien, Belgia.

 2. OCEAN

  Tyrkia

  Selskapet OCEAN, er en Tjenesteyter, som opererer i Margarin bransjen. Det har base i Mersin, Tyrkia.

 1. DRAGSBAEK A/S

  Danmark

  Selskapet DRAGSBAEK A/S, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Meieriprodukter bransjen. Det opererer også i Margarin, margarine for bakeries, Margarin, organic margarine, og margarine for pastrymaking bransjene. Det har base i Thisted, Danmark.

 2. FUJI OIL EUROPE

  Belgia

  Selskapet FUJI OIL EUROPE, som opererer i Oljer og matfett bransjen. Det opererer også i Vegetabilske oljer, Margarin, Vegetabilske oljer, og Margarin bransjene. Det har base i Gent, Belgia.

 3. AVENO

  Belgia

  Selskapet AVENO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Vegetabilske oljer bransjen. Det opererer også i margarine, og household oils bransjene. Det har base i Antwerp, Belgia.

 4. PAL MÓS INMUEBLES,S.L

  Spania

  Selskapet PAL MÓS INMUEBLES,S.L, er en Agent/ Representant, som opererer i Margarin bransjen. Det har base i Mós (sta.eulalia), Spania.

 5. ZO NOS PPP - SETUZA A.S.

  Tsjekkia

  Selskapet ZO NOS PPP - SETUZA A.S., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Meieriprodukter bransjen. Det opererer også i Margarin, Oljer og matfett, Sjampoer, Rengjørings- og vedlikeholdsprodukter til husholdningsbruk, Margarin, Oljer og matfett, Sjampoer, og Rengjørings- og vedlikeholdsprodukter til husholdningsbruk bransjene. Det har base i Usti Nad Labem-Strekov, Tsjekkia.

 6. "PRODUKTY PITANIA" S.P.LTD

  Hviterussland

  Selskapet "PRODUKTY PITANIA" S.P.LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Vegetabilske oljer bransjen. Det opererer også i margarine, og horseradish bransjene. Det har base i Minsk, Hviterussland.

 7. MOBEC A S

  Estland

  Selskapet MOBEC A S, er en Forhandler, som opererer i Vaskemidler til husholdningsbruk bransjen. Det opererer også i Kosmetikk, Margarin, Kosmetikk, og Margarin bransjene. Det har base i Tallinn, Estland.

 8. GHIO E GALLI DI GHIO PAOLA E C. S.N.C.

  Italia

  Selskapet GHIO E GALLI DI GHIO PAOLA E C. S.N.C., er en Detaljist, som opererer i Oljer og matfett bransjen. Det opererer også i Oljer og animalsk fett, Margarin, Oljer og animalsk fett, og Margarin bransjene. Det har base i Genova, Italia.

 1. DAUNIA ALIMENTI S.R.L.

  Italia

  Selskapet DAUNIA ALIMENTI S.R.L., er en Forhandler, som opererer i Oljer og matfett bransjen. Det opererer også i Oljer og animalsk fett, Margarin, Oljer og animalsk fett, og Margarin bransjene. Det har base i Foggia, Italia.

 2. BIOBALKANICA

  Bulgaria

  Selskapet BIOBALKANICA, er en Forhandler, som opererer i Margarin bransjen. Det opererer også i edible oils and fats, og margarine bransjene. Det har base i Sofia, Bulgaria.

 3. VILNIAUS MARGARINO GAMYKLA UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE

  Litauen

  Selskapet VILNIAUS MARGARINO GAMYKLA UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE, som opererer i Oljer og matfett bransjen. Det opererer også i Margarin, og Margarin bransjene. Det har base i Vilnius, Litauen.

 4. IREKS ENZYMA S.R.O.

  Tsjekkia

  Selskapet IREKS ENZYMA S.R.O., er en Multi-Category, som opererer i Margarin bransjen. Det opererer også i Vegetabilske oljer, og Vegetabilske oljer bransjene. Det har base i Brno - Horní Herspice, Tsjekkia.

 5. TRAKYA YAGLI TOH TAR SAT KOOP

  Tyrkia

  Selskapet TRAKYA YAGLI TOH TAR SAT KOOP, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster bransjen. Det opererer også i Oljer og matfett, Margarin, Oljer og matfett, og Margarin bransjene. Det har base i Edirne, Tyrkia.

 6. TOP OIL S.R.O.

  Tsjekkia

  Selskapet TOP OIL S.R.O., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Vegetabilske oljer bransjen. Det opererer også i Margarin, og Margarin bransjene. Det har base i Cáslav, Tsjekkia.

 7. ALIMENTOS ALPROVEN C.A

  Venezuela

  Selskapet ALIMENTOS ALPROVEN C.A, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Margarin bransjen. Det har base i Barquisimeto, Venezuela.

 8. GLOHASA

  Kamerun

  Selskapet GLOHASA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Margarin bransjen. Det opererer også i salted butter bransjene. Det har base i Ebolowa, Kamerun.

 9. STE GLE IND ALIMENTAIRE SLAMA

  Tunisia

  Selskapet STE GLE IND ALIMENTAIRE SLAMA, er en Distributør, som opererer i Margarin bransjen. Det opererer også i Meieriprodukter, og Meieriprodukter bransjene. Det har base i Bouargoub Riadh, Tunisia.

 10. MAGARINEFABRIKEN GRØNVANG, GRØNDANSK APS

  Danmark

  Selskapet MAGARINEFABRIKEN GRØNVANG, GRØNDANSK APS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Oljer og matfett bransjen. Det opererer også i Margarin, og Margarin bransjene. Det har base i Vejen, Danmark.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis