• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • marinert fisk

Resultater for

Marinert fisk - Import eksport

 1. SUSHISMAK

  Ukraina

  Selskapet SUSHISMAK, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Marinert fisk bransjen. Det opererer også i tobacconists, pizzas, ready-to-serve fresh fish dishes, og fish and processed fish products bransjene. Det har base i Kharkov, Ukraina.

 2. ECO FISH SAS

  Italia

  Selskapet ECO FISH SAS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Marinert fisk bransjen. Det opererer også i Foredlede matvarer, packaged salmon, salmon specialties, Salmon bellies, og Foredlede matvarer bransjene. Det har base i Gravina In Puglia, Italia.

 3. GARDEN SEA'S

  Marokko

  Selskapet GARDEN SEA'S, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fryst og dypfryst fisk bransjen. Det opererer også i Marinert fisk, frozen fish, wholesale of fresh fish, og Marinert fisk bransjene. Det har base i Casablanca, Marokko.

 4. VISHANDEL JAN VAN AS EN ZONEN B.V.

  Nederland

  Selskapet VISHANDEL JAN VAN AS EN ZONEN B.V., er en Forhandler, som opererer i Fisk bransjen. Det opererer også i Fryst og dypfryst fisk, Røkt og saltet fisk, Marinert fisk, Fryst og dypfryst fisk, Røkt og saltet fisk, og Marinert fisk bransjene. Det har base i Amsterdam, Nederland.

 5. NINGBO NANLIAN FROZEN FOOD CO., LTD

  Kina

  Selskapet NINGBO NANLIAN FROZEN FOOD CO., LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Marinert fisk bransjen. Det opererer også i mackerel, og frozen seafood bransjene. Det har base i Yinzhou, Kina.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. GENDREAU

  Frankrike

  Selskapet GENDREAU, som opererer i Konservert fisk bransjen. Det opererer også i Marinert fisk, Ferdigretter og finere retter, Marinert fisk, og Ferdigretter og finere retter bransjene. Det har base i Saint Gilles Croix De Vie, Frankrike.

 2. NORD EST FOOD CATERING S.R.L.

  Italia

  Selskapet NORD EST FOOD CATERING S.R.L., er en Forhandler, som opererer i Marinert fisk bransjen. Det har base i Rovigo, Italia.

 3. DENHOLM FISHSELLING LIMITED

  Storbritannia

  Selskapet DENHOLM FISHSELLING LIMITED, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Ferskvannsfisk bransjen. Det opererer også i Fiske - import/eksport, Fryst og dypfryst fisk, Marinert fisk, Fiske - import/eksport, Fryst og dypfryst fisk, og Marinert fisk bransjene. Det har base i Glasgow, Storbritannia.

 4. ANDREW RACE

  Storbritannia

  Selskapet ANDREW RACE, er en Forhandler, som opererer i Marinert fisk bransjen. Det opererer også i Akvariefisker, Røkt og saltet fisk, Akvariefisker, og Røkt og saltet fisk bransjene. Det har base i Mallaig, Storbritannia.

 5. CAPITAINE COOK

  Frankrike

  Selskapet CAPITAINE COOK, som opererer i Marinert fisk bransjen. Det opererer også i Konservert fisk, Røkt og saltet fisk, Konservert fisk, og Røkt og saltet fisk bransjene. Det har base i Clohars Carnoët, Frankrike.

 1. CAMARCO BROS A D

  Bulgaria

  Selskapet CAMARCO BROS A D, er en Forhandler, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Tørket kjøtt, Marinert fisk, Tørket kjøtt, og Marinert fisk bransjene. Det har base i Sofia, Bulgaria.

 2. HEINRICH ABELMANN GMBH

  Tyskland

  Selskapet HEINRICH ABELMANN GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konserver av fisk, sjømat og snegler bransjen. Det opererer også i Marinert fisk, og Marinert fisk bransjene. Det har base i Bremerhaven, Tyskland.

 1. BARDET LE GRAND LARGE

  Frankrike

  Selskapet BARDET LE GRAND LARGE, som opererer i Saltvannsfisk bransjen. Det opererer også i Marinert fisk, Fryst og dypfryst fisk, Marinert fisk, og Fryst og dypfryst fisk bransjene. Det har base i Gennevilliers, Frankrike.

 2. PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWE REKIN JERZY CIELAK

  Polen

  Selskapet PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWE REKIN JERZY CIELAK, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Marinert fisk bransjen. Det opererer også i Røkt og saltet fisk, og Røkt og saltet fisk bransjene. Det har base i Brzeznica Debicka, Polen.

 3. ZMK DELIKATES SP. Z O.O.

  Polen

  Selskapet ZMK DELIKATES SP. Z O.O., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Marinert fisk bransjen. Det opererer også i Fisk - bearbeiding, og Fisk - bearbeiding bransjene. Det har base i Ostrow Wielkopolski, Polen.

 4. NEGRO 2000

  Romania

  Selskapet NEGRO 2000, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Røkt og saltet fisk bransjen. Det opererer også i Marinert fisk, og Marinert fisk bransjene. Det har base i Bucuresti, Romania.

 5. GEIROM OÜ

  Estland

  Selskapet GEIROM OÜ, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fryst og dypfryst fisk bransjen. Det opererer også i Røkt og saltet fisk, Marinert fisk, Røkt og saltet fisk, og Marinert fisk bransjene. Det har base i Tallinn, Estland.

 6. RAPS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet RAPS GMBH & CO. KG, er en Forhandler, som opererer i Konserver av fisk, sjømat og snegler bransjen. Det opererer også i Marinert fisk, og Marinert fisk bransjene. Det har base i Kulmbach, Tyskland.

 7. WILHELM GOEDEKEN GMBH

  Tyskland

  Selskapet WILHELM GOEDEKEN GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konserver av fisk, sjømat og snegler bransjen. Det opererer også i Marinert fisk, og Marinert fisk bransjene. Det har base i Hamburg, Tyskland.

 8. UNIMEDIA. SRL

  Italia

  Selskapet UNIMEDIA. SRL, er en Distributør, som opererer i Marinert fisk bransjen. Det opererer også i anchovies, sardines and mackerel bransjene. Det har base i Cilavegna., Italia.

 1. SC PASTRAVIORUL IMPEX SRL

  Romania

  Selskapet SC PASTRAVIORUL IMPEX SRL, er en Forhandler, som opererer i Marinert fisk bransjen. Det opererer også i marinated fish, og smoked fish bransjene. Det har base i Ploiesti, Romania.

 2. STE IMMOBILIERE ROQUE

  Frankrike

  Selskapet STE IMMOBILIERE ROQUE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konserver av fisk, sjømat og snegler bransjen. Det opererer også i Marinert fisk, og Marinert fisk bransjene. Det har base i Collioure, Frankrike.

 3. NATURA SARL

  Tunisia

  Selskapet NATURA SARL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Marinert fisk bransjen. Det har base i Ariana, Tunisia.

 4. HOMARD ATLANTIQUE

  Frankrike

  Selskapet HOMARD ATLANTIQUE, er en Forhandler, som opererer i Konserver av fisk, sjømat og snegler bransjen. Det opererer også i Marinert fisk, og Marinert fisk bransjene. Det har base i Roscoff, Frankrike.

 5. NORDSEE GMBH

  Tyskland

  Selskapet NORDSEE GMBH, er en Forhandler, som opererer i Konserver av fisk, sjømat og snegler bransjen. Det opererer også i Marinert fisk, og Marinert fisk bransjene. Det har base i Bremerhaven, Tyskland.

 6. HUBCO

  Frankrike

  Selskapet HUBCO, som opererer i Konserver av fisk, sjømat og snegler bransjen. Det opererer også i Marinert fisk, og Marinert fisk bransjene. Det har base i Chevilly Larue, Frankrike.

 7. DREWS FEINKOST GMBH

  Tyskland

  Selskapet DREWS FEINKOST GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konserver av fisk, sjømat og snegler bransjen. Det opererer også i Marinert fisk, og Marinert fisk bransjene. Det har base i Hamburg, Tyskland.

 8. IASCAIGH OILEAIN IOLAIR (EIRE) TEORANTA

  Irland

  Selskapet IASCAIGH OILEAIN IOLAIR (EIRE) TEORANTA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fryst og dypfryst fisk bransjen. Det opererer også i Marinert fisk, og Marinert fisk bransjene. Det har base i Ballina, Irland.

 9. KÄLID

  Estland

 10. GALLICCHIO GMBH

  Tyskland

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis