• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • marmorgranulater og -støv

Resultater for

Marmorgranulater og -støv - Import eksport

 1. GRAN SAGRO SRL

  Italia

  Selskapet GRAN SAGRO SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Marmorgranulater og -støv bransjen. Det opererer også i interior design, og carrara marble bransjene. Det har base i Massa, Italia.

 2. ARTIERI DELL'ALABASTRO SOC. COOP. A RL

  Italia

  Selskapet ARTIERI DELL'ALABASTRO SOC. COOP. A RL, er en Detaljist, som opererer i Marmorgranulater og -støv bransjen. Det opererer også i furnishing lamps, statues, personalised proposals, og indoor furnishings bransjene. Det har base i Volterra, Italia.

 3. SKZ MINING

  Japan

  Selskapet SKZ MINING, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Marmorgranulater og -støv bransjen. Det opererer også i natural talc bransjene. Det har base i Hiroshima, Japan.

 4. SHIJIAZHUANG HUIHUANGYUAN TRADE C., LTD

  Kina

  Selskapet SHIJIAZHUANG HUIHUANGYUAN TRADE C., LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Marmorgranulater og -støv bransjen. Det opererer også i Calcium carbonate bransjene. Det har base i Shijiazhuang, Kina.

 5. TUNA MINING CO.LTD

  Tyrkia

  Selskapet TUNA MINING CO.LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Marmorgranulater og -støv bransjen. Det opererer også i marble blocks bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. DANABAS MOZAIK

  Tyrkia

  Selskapet DANABAS MOZAIK, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Marmorgranulater og -støv bransjen. Det opererer også i calcite bransjene. Det har base i Manisa, Tyrkia.

 2. OKUTAN MADENCILIK SAN.TIC.LTD.ŞTI.

  Tyrkia

  Selskapet OKUTAN MADENCILIK SAN.TIC.LTD.ŞTI., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Marmorgranulater og -støv bransjen. Det opererer også i marble dust bransjene. Det har base i Aksaray, Tyrkia.

 3. MABRIK

  Spania

  Selskapet MABRIK, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Marmorgranulater og -støv bransjen. Det opererer også i machinery and equipment for fur skins, machines and equipment for furriers, furs, og small metal parts for leather goods bransjene. Det har base i Barcelona, Spania.

 4. YUKSELEN MARBLE IMP. EXP. IND. LTD. CO

  Tyrkia

  Selskapet YUKSELEN MARBLE IMP. EXP. IND. LTD. CO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Marmorgranulater og -støv bransjen. Det har base i Mugla, Tyrkia.

 5. BNB MADENCİLİK

  Tyrkia

  Selskapet BNB MADENCİLİK, som opererer i Marmorgranulater og -støv bransjen. Det opererer også i Tjenester til gruvedrift, calcium carbonate, calcite, fodder, og Tjenester til gruvedrift bransjene. Det har base i Manisa Akhisar, Tyrkia.

 1. CANTERAS EL CERRO

  Spania

  Selskapet CANTERAS EL CERRO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Marmorgranulater og -støv bransjen. Det har base i IGEA, Spania.

 2. AGROMASHPROM IMPORT-EXPORT

  Tyskland

  Selskapet AGROMASHPROM IMPORT-EXPORT, er en Distributør, som opererer i Marmorgranulater og -støv bransjen. Det har base i Nagold, Tyskland.

 1. MIEN TRUNG MINERAL JSC

  Vietnam

  Selskapet MIEN TRUNG MINERAL JSC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Marmorgranulater og -støv bransjen. Det har base i Vinh, Vietnam.

 2. TURMET MADENCILIK LTD

  Tyrkia

  Selskapet TURMET MADENCILIK LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Marmorgranulater og -støv bransjen. Det opererer også i micronised products, og marble agglomerates bransjene. Det har base i Eskisehir, Tyrkia.

 3. VISNES KALK AS

  Norge

  Selskapet VISNES KALK AS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Marmor og naturstein bransjen. Det opererer også i Marmorgranulater og -støv, og Marmorgranulater og -støv bransjene. Det har base i Lyngstad, Norge.

 4. PANTAMARMI DI PANTALEONE MICHELE

  Italia

  Selskapet PANTAMARMI DI PANTALEONE MICHELE, som opererer i Marmor og naturstein bransjen. Det opererer også i Marmor, Marmorgranulater og -støv, Marmor, og Marmorgranulater og -støv bransjene. Det har base i San Severo, Italia.

 5. ROTA CAV. PIERINO DI ROTA ALDO & C. S.N.C.

  Italia

  Selskapet ROTA CAV. PIERINO DI ROTA ALDO & C. S.N.C., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Marmorgranulater og -støv bransjen. Det opererer også i marble granulates bransjene. Det har base i Zandobbio, Italia.

 6. STE GLE D'EXPLOITATION DES CARRIERES

  Tunisia

  Selskapet STE GLE D'EXPLOITATION DES CARRIERES, er en Distributør, som opererer i Marmorgranulater og -støv bransjen. Det har base i Oueslatia Riadh, Tunisia.

 7. STE MARWA D'EXPLOITATION ET TRAITEMENT DES MINERAUX

  Tunisia

  Selskapet STE MARWA D'EXPLOITATION ET TRAITEMENT DES MINERAUX, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Marmorgranulater og -støv bransjen. Det har base i Oueslatia Riadh, Tunisia.

 8. STE TNNE DE TRAITEMENT DE SABLE POUR VERRERIES

  Tunisia

  Selskapet STE TNNE DE TRAITEMENT DE SABLE POUR VERRERIES, er en Distributør, som opererer i Marmorgranulater og -støv bransjen. Det har base i Bouargoub Riadh, Tunisia.

 1. STE TNNE DE TRAITEMENT DE SABLE

  Tunisia

  Selskapet STE TNNE DE TRAITEMENT DE SABLE, er en Distributør, som opererer i Marmorgranulater og -støv bransjen. Det har base i Bouargoub Riadh, Tunisia.

 2. STE TNNE DE CARRIERES

  Tunisia

  Selskapet STE TNNE DE CARRIERES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Marmorgranulater og -støv bransjen. Det har base i Raoued Riadh, Tunisia.

 3. J.A.L.-SOCIEDADE GESTORA DE PARTICIPAÇOES SOCIAIS, S.A.

  Portugal

  Selskapet J.A.L.-SOCIEDADE GESTORA DE PARTICIPAÇOES SOCIAIS, S.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Marmor og naturstein bransjen. Det opererer også i Marmorgranulater og -støv, og Marmorgranulater og -støv bransjene. Det har base i Chaves, Portugal.

 4. BRITAL - BRITAS, MARMORES, CONSTRUCAO CIVIL E OBRAS PUBLICAS, LDA

  Portugal

 5. MINERALI INDUSTRIALI TUNISIA

  Tunisia

 6. BOULOGNE ETS

  Frankrike

 7. GREENALL LIFE-RECICLAGEM, ATERRO E AMBIENTE, LDA

  Portugal

 8. SENESI CLAUDIO

  Italia

 9. LIAM LYNCH (QUARRIES) LTD

  Irland

 10. GRANITOS PLEVEN - GICQUEL PORTUGAL, S.A.

  Portugal

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis