• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • maskiner for metallemballasje

Resultater for

Maskiner for metallemballasje - Import eksport

 1. WEBER FOOD TECHNOLOGY GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Fra nøyaktig vekt oppskjæring til presis innmating og emballering av pølse, kjøtt og ost: Weber Maschinenbau er en av de ledende systemleverandørene for oppskjæring av applikasjoner, så vel som automatisering og emballering av ferske produkter. Selskapets sentrale mål er å gjøre livet lettere for kunder med fremragende, individuelle løsninger og å gjøre det mulig for dem å betjene systemene sine optimalt gjennom hele livssyklusen. Rundt 1450 ansatte på 22 steder i 18 nasjoner er ansatt i Weber Maschinenbau i dag, og det er deres engasjement og lidenskap som bidrar til den generelle suksessen til Weber Group hver dag. Fra begynnelsen har selskapet vært familieeid og ledes i dag av administrerende direktør Tobias Weber, den eldste sønnen til selskapets grunnlegger Günther Weber.

 2. MULTIVAC SEPP HAGGENMÜLLER SE & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet MULTIVAC SEPP HAGGENMÜLLER SE & CO. KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjemi og farmasi - maskiner til innpakking bransjen. Det opererer også i Maskiner for metallemballasje, Deep-drawing films, Tray sealers, Multivac hoovers, Packaging technologies, Butcher's vacuum machine, Heat-shrinkable packaging, Packaging for meat, og Inspection systems bransjene. Det har base i Wolfertschwenden, Tyskland.

 3. FEFLER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet FEFLER GMBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Maskiner for metallemballasje bransjen. Det har base i Oberreidenbach, Tyskland.

 4. MULTIVAC EXPORT AG

  Sveits

  Verified by europages badge

  Selskapet MULTIVAC EXPORT AG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Maskiner for metallemballasje bransjen. Det har base i Hünenberg, Sveits.

 5. EXAKTAPACK DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet EXAKTAPACK DEUTSCHLAND GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Maskiner for metallemballasje bransjen. Det har base i Leipzig, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. SEMATEC - INDUSTRIESERVICE

  Østerrike

  Verified by europages badge

  Selskapet SEMATEC - INDUSTRIESERVICE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Maskiner for metallemballasje bransjen. Det har base i Rankweil, Vorarlberg, Østerrike.

 2. MOPLAST KUNSTSTOFF AG

  Sveits

  Verified by europages badge

  Selskapet MOPLAST KUNSTSTOFF AG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Maskiner for metallemballasje bransjen. Det har base i Liestal, Sveits.

 3. VF TECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet VF TECHNIK, er en Tjenesteyter, som opererer i Maskiner for metallemballasje bransjen. Det har base i Nürtingen, Tyskland.

 4. NICEPAC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet NICEPAC GMBH, er en Agent/ Representant, som opererer i Maskiner for metallemballasje bransjen. Det har base i Altusried, Tyskland.

 5. MEVEMA PACKAGING SYSTEMS UG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet MEVEMA PACKAGING SYSTEMS UG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Maskiner for metallemballasje bransjen. Det har base i Frankfurt, Tyskland.

 1. DONAUPAC LABOR- U. VERPACKUNGSTECHNIK GMBH.

  Østerrike

  Selskapet DONAUPAC LABOR- U. VERPACKUNGSTECHNIK GMBH., er en Agent/ Representant, som opererer i Maskiner for metallemballasje bransjen. Det har base i Wien, Østerrike.

 2. SCHREYER SONDERMASCHINEN GMBH

  Tyskland

  Selskapet SCHREYER SONDERMASCHINEN GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Maskiner for metallemballasje bransjen. Det har base i Auenwald, Tyskland.

 1. PROFILLS DO BRASIL

  Brasil

  Selskapet PROFILLS DO BRASIL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Maskiner for metallemballasje bransjen. Det opererer også i Merking - maskiner, packaging machines for packing, Merking - maskiner, og Machine manufacturing bransjene. Det har base i Curitiba, Brasil.

 2. WELDING MACHINE S.R.L.

  Italia

  Selskapet WELDING MACHINE S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fresing av stål og metaller bransjen. Det opererer også i Maskiner for metallemballasje, Maskiner for metallemballasje, Automatic Welding Machines, plastic stopper applicators, og bespoke mechanical machining bransjene. Det har base i Cambiago, Italia.

 3. FARBAL

  Frankrike

  Selskapet FARBAL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Maskiner for metallemballasje bransjen. Det har base i Blois, Frankrike.

 4. AFTECH INH. JÜRGEN FETZER

  Tyskland

  Selskapet AFTECH INH. JÜRGEN FETZER, er en Tjenesteyter, som opererer i Banderingsmaskiner bransjen. Det opererer også i Reprografi - maskiner og utstyr, Maskiner for metallemballasje, Reprografi - maskiner og utstyr, og Maskiner for metallemballasje bransjene. Det har base i Zimmern O.r., Tyskland.

 5. BOJKO PROJECT MANAGEMENT

  Tyskland

  Selskapet BOJKO PROJECT MANAGEMENT, er en Tjenesteyter, som opererer i Maskiner for metallemballasje bransjen. Det har base i Kempten, Tyskland.

 6. GLOBAL PRINT TEC GMBH

  Sveits

  Selskapet GLOBAL PRINT TEC GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Maskiner for metallemballasje bransjen. Det har base i Kreuzlingen, Sveits.

 7. OCEAN SYSTEMS

  Polen

  Selskapet OCEAN SYSTEMS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Maskiner for metallemballasje bransjen. Det opererer også i stuffing machines bransjene. Det har base i Stara Iwiczna, Polen.

 8. MASSILLY PORTUGAL, S.A.

  Portugal

  Selskapet MASSILLY PORTUGAL, S.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Maskiner for metallemballasje bransjen. Det opererer også i metal packaging, og metal packaging for paint bransjene. Det har base i Vale De Cambra, Portugal.

 1. MASTEKS TEKSTIL MAKINALARI SANAYI

  Tyrkia

  Selskapet MASTEKS TEKSTIL MAKINALARI SANAYI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Maskiner for metallemballasje bransjen. Det opererer også i bags, og packing bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 2. MARMARA MAKINA KALIP MUH. VE MUM. SANAYI TIC. A.S

  Tyrkia

  Selskapet MARMARA MAKINA KALIP MUH. VE MUM. SANAYI TIC. A.S, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Maskiner for metallemballasje bransjen. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 3. FLEXOTECNICA S.P.A.

  Italia

  Selskapet FLEXOTECNICA S.P.A., er en Underleverandør, som opererer i Emballasje og innpakking - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Maskiner for metallemballasje, Ruller og spoler, Maskiner for metallemballasje, og Ruller og spoler bransjene. Det har base i Tavazzano Con Villavesco, Italia.

 4. ATEC

  Italia

  Selskapet ATEC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Emballasje og innpakking - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Maskiner for metallemballasje, Ruller og spoler, Maskiner for metallemballasje, og Ruller og spoler bransjene. Det har base i Codogno, Italia.

 5. PACKAGING MACHINERY SOLUTIONS S.A.S. DI MALFERRARI IVANO E C.

  Italia

  Selskapet PACKAGING MACHINERY SOLUTIONS S.A.S. DI MALFERRARI IVANO E C., er en Forhandler, som opererer i Emballasje og innpakking - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Maskiner for metallemballasje, Ruller og spoler, Maskiner for metallemballasje, og Ruller og spoler bransjene. Det har base i Bologna, Italia.

 6. SOTEMAPACK S.R.L.

  Italia

  Selskapet SOTEMAPACK S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Emballasje og innpakking - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Maskiner for metallemballasje, Ruller og spoler, Maskiner for metallemballasje, og Ruller og spoler bransjene. Det har base i Anzola Dell'emilia, Italia.

 7. CORTI AUTOMAZIONI S.R.L.

  Italia

  Selskapet CORTI AUTOMAZIONI S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Emballasje og innpakking - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Maskiner for metallemballasje, Ruller og spoler, Maskiner for metallemballasje, og Ruller og spoler bransjene. Det har base i Galbiate, Italia.

 8. GIEMME THERMO PACKAGING MACHINERY S.R.L.

  Italia

  Selskapet GIEMME THERMO PACKAGING MACHINERY S.R.L., er en Tjenesteyter, som opererer i Emballasje og innpakking - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Maskiner for metallemballasje, Ruller og spoler, Maskiner for metallemballasje, og Ruller og spoler bransjene. Det har base i Segrate, Italia.

 9. AL.MA. S.R.L.

  Italia

  Selskapet AL.MA. S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Emballasje og innpakking - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Maskiner for metallemballasje, Ruller og spoler, Maskiner for metallemballasje, og Ruller og spoler bransjene. Det har base i Cadorago, Italia.

 10. ERREGI DI GIUNTI RENZO

  Italia

  Selskapet ERREGI DI GIUNTI RENZO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Emballasje og innpakking - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Maskiner for metallemballasje, Ruller og spoler, Maskiner for metallemballasje, og Ruller og spoler bransjene. Det har base i Colbordolo, Italia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis