• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • maskiner til trådtrekking og metalltrådarbeid

Resultater for

Maskiner til trådtrekking og metalltrådarbeid - Import eksport

 1. JANKOWSKI GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet JANKOWSKI GMBH & CO. KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Maskiner til trådtrekking og metalltrådarbeid bransjen. Det har base i Horhausen, Tyskland.

 2. LEPPERT FEDERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet LEPPERT FEDERTECHNIK GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Maskiner til trådtrekking og metalltrådarbeid bransjen. Det har base i Remshalden, Tyskland.

 3. TECNO IMPIANTI SRL

  Italia

  Selskapet TECNO IMPIANTI SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Maskiner til trådtrekking og metalltrådarbeid bransjen. Det opererer også i winding machines bransjene. Det har base i Valgreghentino, Italia.

 4. TECNOLOGIA DEL CABLE Y ALUMINIO S. L. (TECALSA)

  Spania

  Selskapet TECNOLOGIA DEL CABLE Y ALUMINIO S. L. (TECALSA), er en Multi-Category, som opererer i Maskiner til trådtrekking og metalltrådarbeid bransjen. Det opererer også i wire drawing machine, Cabling machines, extruders, og Coiler bransjene. Det har base i Abrera-Barcelona, Spania.

 5. ÁP-TECHNOLOGY KFT

  Ungarn

  Selskapet ÁP-TECHNOLOGY KFT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Maskintråd av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Maskiner til trådtrekking og metalltrådarbeid, Produksjon av metaller og jern- og stålindustri - maskiner og installasjoner, Produksjon av metaller - maskiner og installasjoner, Maskinverktøy - maskinell bearbeiding av metaller, Maskiner til trådtrekking og metalltrådarbeid, Produksjon av metaller og jern- og stålindustri - maskiner og installasjoner, Produksjon av metaller - maskiner og installasjoner, og Maskinverktøy - maskinell bearbeiding av metaller bransjene. Det har base i Nyíregyháza, Ungarn.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. DMH DICHTUNGS- UND MASCHINENHANDEL GMBH

  Østerrike

  Selskapet DMH DICHTUNGS- UND MASCHINENHANDEL GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Maskinverktøy til bearbeiding av metaller bransjen. Det opererer også i Maskiner til trådtrekking og metalltrådarbeid, Vanntette pakninger, Maskiner til trådtrekking og metalltrådarbeid, CNC turned parts, c.n.c milling, og Vanntette pakninger bransjene. Det har base i Timmersdorf, Østerrike.

 2. WITECH, WIRE TECHNOLOGIES

  Spania

  Selskapet WITECH, WIRE TECHNOLOGIES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Maskiner til trådtrekking og metalltrådarbeid bransjen. Det opererer også i Galvanized Wire bransjene. Det har base i Barcelona, Spania.

 3. TREFILERIA ALISEDA SL

  Spania

  Selskapet TREFILERIA ALISEDA SL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Metallkledninger bransjen. Det opererer også i Maskiner til trådtrekking og metalltrådarbeid, wiring, Maskiner til trådtrekking og metalltrådarbeid, ferrous metal barbed wire, og Metal fences bransjene. Det har base i Aliseda-Cáceres, Spania.

 4. WIRECON MACHINERY GMBH

  Tyskland

  Selskapet WIRECON MACHINERY GMBH, er en Forhandler, som opererer i Maskiner til trådtrekking og metalltrådarbeid bransjen. Det opererer også i wire drawing machine, og Machine wires bransjene. Det har base i Bad Bentheim, Tyskland.

 5. WEPARTO GMBH

  Sveits

  Selskapet WEPARTO GMBH, er en Detaljist, som opererer i Maskiner til trådtrekking og metalltrådarbeid bransjen. Det har base i Zug, Sveits.

 1. ARNO FUCHS GMBH

  Tyskland

  Selskapet ARNO FUCHS GMBH, er en Forhandler, som opererer i Produksjon av metaller - maskiner og installasjoner bransjen. Det opererer også i Maskiner til trådtrekking og metalltrådarbeid, Ruller og spoler til kabler, Wire strippers, Crimping machines, automatic, Maskiner til trådtrekking og metalltrådarbeid, og Ruller og spoler til kabler bransjene. Det har base i Esslingen, Tyskland.

 2. ZT- ITALY SRL

  Italia

  Selskapet ZT- ITALY SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Maskiner til trådtrekking og metalltrådarbeid bransjen. Det opererer også i coiling machines for wires, metal wire drawing equipment and machinery maintenance, metallic wire drawing systems and machines supplies., og systems and machines for drawing metal wire bransjene. Det har base i Schio, Italia.

 1. MAFIL

  Frankrike

  Selskapet MAFIL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Maskiner til trådtrekking og metalltrådarbeid bransjen. Det opererer også i machine-tools, operator machines, machine tools, og machine tool repairs bransjene. Det har base i La Madeleine, Frankrike.

 2. CHANGSUNG DIES

  Sør-Korea

  Selskapet CHANGSUNG DIES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Maskiner til trådtrekking og metalltrådarbeid bransjen. Det opererer også i tungsten carbide, og tools made of tungsten carbide bransjene. Det har base i BUSAN, Sør-Korea.

 3. KOCABEY MACHINERY

  Tyrkia

  Selskapet KOCABEY MACHINERY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Maskiner til trådtrekking og metalltrådarbeid bransjen. Det opererer også i metallic wire drawing systems and machines supplies., og winding wires bransjene. Det har base i Adana, Tyrkia.

 4. PROMILLS SRL

  Italia

  Selskapet PROMILLS SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Maskiner til trådtrekking og metalltrådarbeid bransjen. Det har base i Udine, Italia.

 5. DIEHL AKO STIFTUNG & CO. KG STANDORT NÜRNBERG

  Tyskland

  Selskapet DIEHL AKO STIFTUNG & CO. KG STANDORT NÜRNBERG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Industriell oppvarming - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Elektriske og elektroniske komponenter - maskiner til produksjon, elektrisk materiell, Produksjon av elektrisk kraft, Maskiner til trådtrekking og metalltrådarbeid, Elektriske og elektroniske komponenter - maskiner til produksjon, elektrisk materiell, Produksjon av elektrisk kraft, og Maskiner til trådtrekking og metalltrådarbeid bransjene. Det har base i Nürnberg, Tyskland.

 6. XINSHENG MACHINERY

  Kina

  Selskapet XINSHENG MACHINERY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Maskinverktøy til krumming bransjen. Det opererer også i Maskiner til trådtrekking og metalltrådarbeid, cnc bending, og Maskiner til trådtrekking og metalltrådarbeid bransjene. Det har base i Dongguan, Kina.

 7. HKS LUBRICANTS GMBH

  Tyskland

  Selskapet HKS LUBRICANTS GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Maskinverktøy til bearbeiding av metaller bransjen. Det opererer også i Maskiner til trådtrekking og metalltrådarbeid, Uorganisk kjemi - råstoffer og derivater, Organisk kjemi - råstoffer og derivater, Smøremidler til industrielle formål, Maskiner til trådtrekking og metalltrådarbeid, Uorganisk kjemi - råstoffer og derivater, Organisk kjemi - råstoffer og derivater, og Smøremidler til industrielle formål bransjene. Det har base i Eislingen, Tyskland.

 8. BECK AUTOMATION GMBH

  Tyskland

  Selskapet BECK AUTOMATION GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Elektriske og elektroniske komponenter - maskiner til produksjon bransjen. Det opererer også i Programmering og programvare, Måling og regulering av elektrisitet og andre energier - apparater og instrumenter, Maskiner til trådtrekking og metalltrådarbeid, Programmering og programvare, Måling og regulering av elektrisitet og andre energier - apparater og instrumenter, og Maskiner til trådtrekking og metalltrådarbeid bransjene. Det har base i Würzburg, Tyskland.

 1. WPF GMBH

  Tyskland

  Selskapet WPF GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fjæringer bransjen. Det opererer også i Maskinverktøy til bearbeiding av metaller, Maskiner til trådtrekking og metalltrådarbeid, Maskinverktøy til oppskjæring, Maskinverktøy - maskinell bearbeiding av metaller, Maskinverktøy til bearbeiding av metaller, Maskiner til trådtrekking og metalltrådarbeid, Maskinverktøy til oppskjæring, og Maskinverktøy - maskinell bearbeiding av metaller bransjene. Det har base i Egloffstein, Tyskland.

 2. WITECHS

  Nederland

  Selskapet WITECHS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Maskiner til trådtrekking og metalltrådarbeid bransjen. Det opererer også i systems and machines for metal surface treating and finishing, og metal brushing bransjene. Det har base i Hengelo, Nederland.

 3. FRASAN WIRE DRAWING DIES

  Spania

  Selskapet FRASAN WIRE DRAWING DIES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Maskiner til trådtrekking og metalltrådarbeid bransjen. Det har base i Miranda De Ebro, Spania.

 4. MOS ENGINEERING AG

  Sveits

  Selskapet MOS ENGINEERING AG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Maskinverktøy til bearbeiding av metaller bransjen. Det opererer også i Maskiner til trådtrekking og metalltrådarbeid, Maskinverktøy til oppskjæring, Maskinverktøy - maskinell bearbeiding av metaller, Maskinverktøy til bearbeiding av metaller - deler og tilbehør, Maskiner til trådtrekking og metalltrådarbeid, Maskinverktøy til oppskjæring, Maskinverktøy - maskinell bearbeiding av metaller, og Maskinverktøy til bearbeiding av metaller - deler og tilbehør bransjene. Det har base i Mellingen, Sveits.

 5. USTUN MACHINERY

  Tyrkia

  Selskapet USTUN MACHINERY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Maskiner til trådtrekking og metalltrådarbeid bransjen. Det har base i Silivri / Istanbul, Tyrkia.

 6. JOUHSEN-BÜNDGENS MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Selskapet JOUHSEN-BÜNDGENS MASCHINENBAU GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Maskiner til trådtrekking og metalltrådarbeid bransjen. Det har base i Stolberg, Tyskland.

 7. KODHELI MAKINA

  Tyrkia

  Selskapet KODHELI MAKINA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Maskiner til trådtrekking og metalltrådarbeid bransjen. Det opererer også i barbed wire, og metal nails bransjene. Det har base i 42050, Tyrkia.

 8. ARCUS ELEKTROTECHNIK ALOIS SCHIFFMANN GMBH

  Tyskland

  Selskapet ARCUS ELEKTROTECHNIK ALOIS SCHIFFMANN GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Måling og regulering av elektrisitet og andre energier - apparater og instrumenter bransjen. Det opererer også i Maskiner til trådtrekking og metalltrådarbeid, Installasjoner og utstyr til turbinkraftverk, Produksjon av elektrisk kraft, Maskiner til trådtrekking og metalltrådarbeid, Installasjoner og utstyr til turbinkraftverk, og Produksjon av elektrisk kraft bransjene. Det har base i München, Tyskland.

 9. SHENG CHYEAN ENTERPRISE

  Taiwan

  Selskapet SHENG CHYEAN ENTERPRISE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Maskiner til trådtrekking og metalltrådarbeid bransjen. Det har base i Changhua, Taiwan.

 10. BAUER ELEKTRODOSENSYSTEME GMBH

  Tyskland

  Selskapet BAUER ELEKTRODOSENSYSTEME GMBH, som opererer i Industriell oppvarming - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Elektriske og elektroniske komponenter - maskiner til produksjon, elektrisk materiell, Produksjon av elektrisk kraft, Maskiner til trådtrekking og metalltrådarbeid, Elektriske og elektroniske komponenter - maskiner til produksjon, elektrisk materiell, Produksjon av elektrisk kraft, og Maskiner til trådtrekking og metalltrådarbeid bransjene. Det har base i Altenthann, Tyskland.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis