• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • melk

Resultater for

Melk - Import eksport

 1. HAITONAL

  Belgia

  Verified by europages badge

  Selskapet HAITONAL, er en Distributør, som opererer i Tørrmelk og kondensert melk bransjen. Det opererer også i Melk, Meieriprodukter, Drikker - konsentrater og pulver, powdered milk, uht milk, uht milk, cows' milk, condensed milk, og high-quality milk bransjene. Det har base i Brussels, Belgia.

 2. REGILAIT

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Founded a little over 60 years ago, Régilait is the leading company in granulated milk powders and a major stakeholder in the concentrated milk and infant milk markets. Régilait is present in over 60 countries. Régilait also markets delicious beverages and spreads. Régilait is a subsidiary of the two first French Dairy Cooperatives (Laïta and Sodiaal) that collect milk, in France, from over 14, 000 engaged milk producers, wholeheartedly enthusiastic about their profession.

 3. BELLE VY

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet BELLE VY, er en Distributør, som opererer i Drikkeautomater bransjen. Det opererer også i Næringsmidler - import/eksport, Melk, Næringsmidler - import/eksport, og Melk bransjene. Det har base i Villeneuve Dascq, Frankrike.

 4. HST MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet HST MASCHINENBAU GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Stempelpumper bransjen. Det opererer også i Drikkevarer, Melk, Homogeniser, High-pressure pump, Emulsions, emulsion paints, High-pressure technology, Homogenisation, og dairy products bransjene. Det har base i Dassow, Tyskland.

 5. CASEIFICIO SEPERTINO

  Italia

  Verified by europages badge

  Selskapet CASEIFICIO SEPERTINO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Melk bransjen. Det opererer også i Oster, cheese, fresh cheeses, Oster, hard cheeses, aged cheeses, ageing, parmigiano reggiano, og grana padano bransjene. Det har base i Marene, Italia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. TERRA FOOD

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Selskapet TERRA FOOD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Melk bransjen. Det opererer også i Butter, Spread, Ghee, Yogurt, og Visable supports Ukrainian companies bransjene. Det har base i Kyiv, Ukraina.

 2. CADÍ

  Spania

  Selskapet CADÍ, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Oster bransjen. Det opererer også i Meieriprodukter, Melk, cheese shops, butter, Meieriprodukter, og Melk bransjene. Det har base i La Seu D'urgell-Lleida, Spania.

 3. CASEIFICIO IGNALAT

  Italia

  Selskapet CASEIFICIO IGNALAT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Melk bransjen. Det opererer også i cheese, fior di latte mozzarella, burrata cheese, og caciocavallo cheese bransjene. Det har base i Noci, Italia.

 4. SAUDAL GREEN

  Portugal

  Selskapet SAUDAL GREEN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fryst og dypfryst kjøtt bransjen. Det opererer også i Sukker, Olivenolje, Melk, Viner, Sukker, Olivenolje, Melk, og Viner bransjene. Det har base i Lisboa, Portugal.

 5. CASEIFICIO DI GAVASSETO E RONCADELLA

  Italia

  Selskapet CASEIFICIO DI GAVASSETO E RONCADELLA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Melk bransjen. Det opererer også i parmigiano reggiano, og ricotta cheese bransjene. Det har base i Reggio Emilia, Italia.

 1. LATTERIA SOCIALE NUOVA

  Italia

  Selskapet LATTERIA SOCIALE NUOVA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Rømme bransjen. Det opererer også i Melk, Fersk melk, Meieriprodukter, Oster, Melk, Fersk melk, Meieriprodukter, og Oster bransjene. Det har base i Bibbiano, Italia.

 2. BOSSOK

  Luxembourg

  Selskapet BOSSOK, er en Distributør, som opererer i Kullsyreholdige drikker - alkoholfrie bransjen. Det opererer også i Mineralvann, Kaffe og te, Melk, Mineralvann, fruit juices, Kaffe og te, og Melk bransjene. Det har base i Luxembourg, Luxembourg.

 1. BULGARICA DAIRY

  Tsjekkia

  Selskapet BULGARICA DAIRY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Melk bransjen. Det opererer også i wholesale of vegetables, wholesale of dairy products, natural yoghurt, og wholesale cheeses bransjene. Det har base i Prague, Tsjekkia.

 2. MINA MINA - DAIRY PRODUCTS

  Belgia

  Selskapet MINA MINA - DAIRY PRODUCTS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Meieriprodukter bransjen. Det opererer også i Melk, powdered milk, sweetened concentrated milk, butter, og Melk bransjene. Det har base i Antwerp, Belgia.

 3. ZOTT GMBH & CO.

  Tyskland

  Selskapet ZOTT GMBH & CO., er en Forhandler, som opererer i Oster bransjen. Det opererer også i Meieriprodukter, Melk, Meieriprodukter, ice-cream dessert, og Melk bransjene. Det har base i Mertingen, Tyskland.

 4. COUNTY MILK PRODUCTS LIMITED

  Storbritannia

  Selskapet COUNTY MILK PRODUCTS LIMITED, er en Forhandler, som opererer i Melk bransjen. Det opererer også i creams, powdered milk, condensed milk, og milk derivatives bransjene. Det har base i Wilmslow, Storbritannia.

 5. BIODIA

  Belgia

  Selskapet BIODIA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Melk bransjen. Det opererer også i Økologiske og dietetiske næringsmidler, milk cows, dairy products, Økologiske og dietetiske næringsmidler, og Organic milk bransjene. Det har base i Brasschaat, Belgia.

 6. DELYSIUM FOOD SERVICE

  Spania

  Selskapet DELYSIUM FOOD SERVICE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Melk bransjen. Det har base i Rivas Vaciamadrid, Spania.

 7. CASEIFICIO DI BENEDETTO

  Italia

  Selskapet CASEIFICIO DI BENEDETTO, er en Detaljist, som opererer i Melk bransjen. Det opererer også i buffalo-milk mozzarellas, small-scale manufacture, milk - distribution, og shipping merchandise bransjene. Det har base i Capaccio, Italia.

 8. TRANSPORT GROEP GELDERLAND

  Nederland

  Selskapet TRANSPORT GROEP GELDERLAND, er en Tjenesteyter, som opererer i Melk bransjen. Det har base i Doetinchem, Nederland.

 1. PARALLELE VITALE - HARAS DE LA VALLEE DES HAFLINGER

  Frankrike

  Selskapet PARALLELE VITALE - HARAS DE LA VALLEE DES HAFLINGER, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Melk bransjen. Det opererer også i high-quality milk, og organic long life milk bransjene. Det har base i DEGRE, Frankrike.

 2. GRUPO SUCHEZ

  Spania

  Selskapet GRUPO SUCHEZ, er en Forhandler, som opererer i Næringsmidler - import/eksport bransjen. Det opererer også i Melk, oil, sugar, og Melk bransjene. Det har base i Madrid, Spania.

 3. JLC SA

  Moldova

  Selskapet JLC SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Melk bransjen. Det opererer også i Rømme, Rømme, ice cream, og cheeses bransjene. Det har base i Chisinau, Moldova.

 4. EUROFIT

  Belgia

  Selskapet EUROFIT, er en Distributør, som opererer i Melk bransjen. Det opererer også i Meieriprodukter, Meieriprodukter, uht milk, soybean milk, og cheese bransjene. Det har base i Liege, Belgia.

 5. LAITNAA

  Frankrike

  Selskapet LAITNAA, er en Tjenesteyter, som opererer i Melk bransjen. Det opererer også i Fersk melk, Fersk melk, og agricultural cooperative bransjene. Det har base i La Capelle En Thiérache, Frankrike.

 6. LACTURALE S.A.T.

  Spania

  Selskapet LACTURALE S.A.T., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Melk bransjen. Det opererer også i high-quality milk, uht milk, og Cow's milk bransjene. Det har base i Echeverri, Spania.

 7. GEMAK MACHINES DE LAIT

  Tyrkia

  Selskapet GEMAK MACHINES DE LAIT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Melk bransjen. Det opererer også i cheeses and dairy products, plants for the dairy industry, og systems and equipment for dairy products bransjene. Det har base i Ankara, Tyrkia.

 8. JUTECA, S.L.

  Spania

  Selskapet JUTECA, S.L., er en Distributør, som opererer i Melk bransjen. Det opererer også i dispensers, milk, og food industry bransjene. Det har base i Zaratán, Spania.

 9. IFT

  Frankrike

  Selskapet IFT, er en Distributør, som opererer i Melk bransjen. Det opererer også i Tørrmelk og kondensert melk, milk - distribution, Cow's milk, og Tørrmelk og kondensert melk bransjene. Det har base i Paris, Frankrike.

 10. DUAL CORE

  Spania

  Selskapet DUAL CORE, er en Agent/ Representant, som opererer i Melk bransjen. Det har base i Burgos, Spania.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis