• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • melkebaserte desserter

Resultater for

Melkebaserte desserter - Import eksport

 1. GILFI

  Belgia

  Verified by europages badge

  Selskapet GILFI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Melkebaserte desserter bransjen. Det opererer også i Iskremer og sorbéer, Ice-cream manufacturer, Iskremer og sorbéer, Ice-cream, ice-cream dessert, ice cream cakes, ice cream, Ice-cream manufacturer, og Ice-cream supplier bransjene. Det har base i Francorchamps, Belgia.

 2. CARLA EPICES ET PRODUITS ALIMENTAIRES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet CARLA EPICES ET PRODUITS ALIMENTAIRES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Smaksingredienser - ekstrakter og krydder bransjen. Det opererer også i Drikkevarer, Melkebaserte desserter, Supper, Brød, Drikkevarer, Melkebaserte desserter, Supper, og Brød bransjene. Det har base i La Claquette, Frankrike.

 3. GULSENOGLU BAKLAVA

  Tyrkia

  Selskapet GULSENOGLU BAKLAVA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Melkebaserte desserter bransjen. Det har base i Bursa, Tyrkia.

 4. KOMET GEROLF PÖHLE & CO. GMBH

  Tyskland

  Selskapet KOMET GEROLF PÖHLE & CO. GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Melkebaserte desserter bransjen. Det har base i Großpostwitz, Tyskland.

 5. REVALA LTD

  Estland

  Selskapet REVALA LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Iskremer og sorbéer bransjen. Det opererer også i Tørrmelk og kondensert melk, Import/eksport - landbruksbaserte næringsmidler, Iskremproduksjon - maskiner og utstyr, Melkebaserte desserter, Tørrmelk og kondensert melk, Import/eksport - landbruksbaserte næringsmidler, Iskremproduksjon - maskiner og utstyr, og Melkebaserte desserter bransjene. Det har base i Keila, Estland.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. LE PETIT BASQUE

  Frankrike

  Selskapet LE PETIT BASQUE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Melkebaserte desserter bransjen. Det opererer også i yoghurt manufacture, Sheep's milk, og sheep bransjene. Det har base i Saint Medard D'eyrans, Frankrike.

 2. NAZLI LOKMA IZMIR

  Tyrkia

  Selskapet NAZLI LOKMA IZMIR, er en Detaljist, som opererer i Melkebaserte desserter bransjen. Det har base i Izmir, Tyrkia.

 3. LOKMACI IZMIR

  Tyrkia

  Selskapet LOKMACI IZMIR, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Melkebaserte desserter bransjen. Det har base i Izmir, Tyrkia.

 4. RAMON SIRVENT CRUZ

  Spania

  Selskapet RAMON SIRVENT CRUZ, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Melkebaserte desserter bransjen. Det opererer også i wholesale of ice-creams bransjene. Det har base i Murcia, Spania.

 5. AGRODOUBS

  Frankrike

  Selskapet AGRODOUBS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Dypfryste ferdigretter bransjen. Det opererer også i Import/eksport - landbruksbaserte næringsmidler, Kaker - tilberedninger, Melkebaserte desserter, Import/eksport - landbruksbaserte næringsmidler, Kaker - tilberedninger, Melkebaserte desserter, og basic food preparations for patisseries bransjene. Det har base i Flagey, Frankrike.

 1. TINE SA

  Norge

  Selskapet TINE SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Crème fraîche bransjen. Det opererer også i Melkebaserte desserter, Fruktjuice, Meieriprodukter, Melkebaserte desserter, Fruktjuice, og Meieriprodukter bransjene. Det har base i Oslo, Norge.

 2. SANTA GADEA

  Spania

  Selskapet SANTA GADEA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Melkebaserte desserter bransjen. Det har base i Burgos, Spania.

 1. HUNER LOKMA

  Tyrkia

  Selskapet HUNER LOKMA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Melkebaserte desserter bransjen. Det har base i Izmir, Tyrkia.

 2. GRANJA EL PRAT

  Spania

  Selskapet GRANJA EL PRAT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Melkebaserte desserter bransjen. Det opererer også i fresh pasteurised milk, natural yoghurt, puddings, og fresh cheeses bransjene. Det har base i Ametlla Del Valles, L, Spania.

 3. DIDESS

  Belgia

  Selskapet DIDESS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjeks og tørre kaker bransjen. Det opererer også i Melkebaserte desserter, Kjeks, Melkebaserte desserter, savoury cake, Kjeks, og dry pastries bransjene. Det har base i Lille, Belgia.

 4. YONEST, TRUE YOGURT, LDA

  Portugal

  Selskapet YONEST, TRUE YOGURT, LDA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Melkebaserte desserter bransjen. Det opererer også i feta cheese, og packaging bransjene. Det har base i Venda Do Pinheiro, Portugal.

 5. BAYERISCHE MILCHINDUSTRIE EG

  Tyskland

  Selskapet BAYERISCHE MILCHINDUSTRIE EG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Oster bransjen. Det opererer også i Næringsmidler og drikker - ingredienser, Meieriprodukter, Melkebaserte desserter, Næringsmidler og drikker - ingredienser, Meieriprodukter, og Melkebaserte desserter bransjene. Det har base i Landshut, Tyskland.

 6. AZERI IZMIR LOKMA

  Tyrkia

  Selskapet AZERI IZMIR LOKMA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Melkebaserte desserter bransjen. Det har base i Izmir, Tyrkia.

 7. SOLE PROPRIETOR MINKEVICH ALEXANDER

  Hviterussland

  Selskapet SOLE PROPRIETOR MINKEVICH ALEXANDER, er en Distributør, som opererer i Risikokapitalselskaper bransjen. Det opererer også i Melkebaserte desserter, coffee blends for bars, Melkebaserte desserter, coffee blends for restaurants, og coffee beverages bransjene. Det har base i Minsk, Hviterussland.

 8. RESEAU NEO

  Frankrike

  Selskapet RESEAU NEO, er en Distributør, som opererer i Melkebaserte desserter bransjen. Det opererer også i deserts bransjene. Det har base i Lorient, Frankrike.

 1. DS DESSERT

  Frankrike

  Selskapet DS DESSERT, er en Multi-Category, som opererer i Melkebaserte desserter bransjen. Det opererer også i prepared dessert mixtures for institutions, og Wholesale production and sales bransjene. Det har base i La Seyne-Sur-Mer, Frankrike.

 2. IGNACE

  Belgia

  Selskapet IGNACE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brød og konditorivarer bransjen. Det opererer også i Brød, Melkebaserte desserter, Brød, confectionery, og Melkebaserte desserter bransjene. Det har base i Roeselare, Belgia.

 3. PASTIERA GIDA

  Tyrkia

  Selskapet PASTIERA GIDA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Melkebaserte desserter bransjen. Det opererer også i wholesale of ice-creams bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 4. GLACES DESMET

  Belgia

  Selskapet GLACES DESMET, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Melkebaserte desserter bransjen. Det har base i Petit-enghien, Belgia.

 5. CASA GRANDE DE XANCEDA

  Spania

  Selskapet CASA GRANDE DE XANCEDA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Melkebaserte desserter bransjen. Det opererer også i organic yogurt, og organic cheese bransjene. Det har base i Mesía, Spania.

 6. HERMAN DESSERTS

  Belgia

  Selskapet HERMAN DESSERTS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Melkebaserte desserter bransjen. Det opererer også i Kakao og sjokolade, tiramisu, og Kakao og sjokolade bransjene. Det har base i Oostende, Belgia.

 7. La Roche Laitiere

  Frankrike

  Selskapet La Roche Laitiere, er en Distributør, som opererer i Melkebaserte desserter bransjen. Det opererer også i cheeses and dairy products bransjene. Det har base i Brulain, Frankrike.

 8. DE ZEUTEHOEVE

  Belgia

  Selskapet DE ZEUTEHOEVE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Melkebaserte desserter bransjen. Det opererer også i fresh pasteurised milk bransjene. Det har base i Puurs, Belgia.

 9. BACCO S.R.L.

  Italia

  Selskapet BACCO S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Søtsaker uten sjokolade bransjen. Det opererer også i Melkebaserte desserter, Wienerbrød, Melkebaserte desserter, og Wienerbrød bransjene. Det har base i Bronte, Italia.

 10. VERBAU

  Belgia

  Selskapet VERBAU, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Melkebaserte desserter bransjen. Det opererer også i ice-cream dessert bransjene. Det har base i Leuze-en-hainaut, Belgia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis