• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • melkekyr

Resultater for

Melkekyr - Import eksport

 1. KURT NISGAARD

  Danmark

  Verified by europages badge

  Selskapet KURT NISGAARD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Oppdrett - import/eksport bransjen. Det opererer også i Melkekyr, Storfe, Svin, Breeding livestock, Danish Dairy Cattle, Heifers and heifer calves, Red Danish Dairy Cattle, Melkekyr, og minks bransjene. Det har base i Skjern, Danmark.

 2. SARL ALGERIAN BOVINES

  Algerie

  Selskapet SARL ALGERIAN BOVINES, er en Distributør, som opererer i Melkekyr bransjen. Det har base i Alger, Algerie.

 3. SIM HOLLAND B.V.

  Nederland

  Selskapet SIM HOLLAND B.V., er en Forhandler, som opererer i Melkekyr bransjen. Det har base i Sliedrecht, Nederland.

 4. MARTÍNEZ IDI

  Spania

  Selskapet MARTÍNEZ IDI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Melkekyr bransjen. Det har base i Manises, Spania.

 5. TAURUS GROUP

  Tsjekkia

  Selskapet TAURUS GROUP, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Melkekyr bransjen. Det har base i Prague, Tsjekkia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. ALPEN LIVESTOCK EXPORT-IMPORT UG

  Tyskland

  Selskapet ALPEN LIVESTOCK EXPORT-IMPORT UG, er en Forhandler, som opererer i Melkekyr bransjen. Det har base i München, Tyskland.

 2. BONAT

  Italia

  Selskapet BONAT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Melkekyr bransjen. Det opererer også i parmigiano reggiano, og vacuum-packed reggiano parmesan bransjene. Det har base i Montechiarugolo, Italia.

 3. NEMEGHEER

  Belgia

  Selskapet NEMEGHEER, er en Forhandler, som opererer i Oppdrett - import/eksport bransjen. Det opererer også i Melkekyr, og Melkekyr bransjene. Det har base i Tielt, Belgia.

 4. FOREVER HORSES EUROPE LTD

  Storbritannia

  Selskapet FOREVER HORSES EUROPE LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Melkekyr bransjen. Det opererer også i goats, bulls, og Heifers bransjene. Det har base i Kirk Michael, Storbritannia.

 5. FRISONA GMBH

  Tyskland

  Selskapet FRISONA GMBH, er en Distributør, som opererer i Melkekyr bransjen. Det opererer også i milk sheep bransjene. Det har base i Elsflet, Tyskland.

 1. MACHINERY WORLD

  Storbritannia

  Selskapet MACHINERY WORLD, er en Tjenesteyter, som opererer i Melkekyr bransjen. Det opererer også i systems and equipment for dairy products, agri-food product machinery, cream and whey separators for the dairy industry, og receiving systems and equipment for the dairy industry bransjene. Det har base i Leicestershire, Storbritannia.

 2. IMPORT EXPORT EL KOURAI - MAFTA CONTOR

  Tyskland

  Selskapet IMPORT EXPORT EL KOURAI - MAFTA CONTOR, er en Forhandler, som opererer i Slaktestorfe og -kalver bransjen. Det opererer også i Melkekyr, og Melkekyr bransjene. Det har base i Duesseldorf, Tyskland.

 1. EVAGRI

  Frankrike

  Selskapet EVAGRI, er en Distributør, som opererer i Melkekyr bransjen. Det opererer også i web services with added value bransjene. Det har base i Saint Meen Le Grand, Frankrike.

 2. EURL LE LIEVRE LUC

  Frankrike

  Selskapet EURL LE LIEVRE LUC, er en Forhandler, som opererer i Storfe bransjen. Det opererer også i Slaktestorfe og -kalver, Melkekyr, cattle for slaughter, breeding cattle, Slaktestorfe og -kalver, og Melkekyr bransjene. Det har base i Le Roc Saint Andre, Frankrike.

 3. BLUEBELL EXIM

  India

  Selskapet BLUEBELL EXIM, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Melkekyr bransjen. Det har base i Ahmedabad, India.

 4. BOVI-DENMARK A/S

  Danmark

  Selskapet BOVI-DENMARK A/S, er en Agent/ Representant, som opererer i Melkekyr bransjen. Det har base i Rødding, Danmark.

 5. FARMLAND AD

  Bosnia-Hercegovina

  Selskapet FARMLAND AD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Meieriprodukter bransjen. Det opererer også i Melkekyr, Cow's milk, Melkekyr, manufacture of organic fertilisers, og animal feed bransjene. Det har base i Nova Topola, Bosnia-Hercegovina.

 6. COW-SHOP APS

  Danmark

  Selskapet COW-SHOP APS, er en Detaljist, som opererer i Landbruk - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Melkekyr, Melking - maskiner og utstyr, milking systems, Melkekyr, og Melking - maskiner og utstyr bransjene. Det har base i Aabenraa, Danmark.

 7. IMPORTFRISONA SLU

  Spania

  Selskapet IMPORTFRISONA SLU, er en Distributør, som opererer i Melkekyr bransjen. Det har base i León, Spania.

 8. ASCOL

  Spania

  Selskapet ASCOL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Melkekyr bransjen. Det opererer også i Genetics bransjene. Det har base i Cenero-Gijón, Spania.

 1. TAIAN YIMEITE MACHINERY COMPANY

  Kina

  Selskapet TAIAN YIMEITE MACHINERY COMPANY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Melkekyr bransjen. Det har base i Taian, Kina.

 2. KOCTAR SUT SAGMA MAKINALARI

  Tyrkia

  Selskapet KOCTAR SUT SAGMA MAKINALARI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Melkekyr bransjen. Det opererer også i automatic milking machines, og automatic milking systems bransjene. Det har base i Sivas, Tyrkia.

 3. ARNAOUM COMPANY

  Ukraina

  Selskapet ARNAOUM COMPANY, er en Distributør, som opererer i Melkekyr bransjen. Det opererer også i sunflower oil bransjene. Det har base i Vinnytsia, Vinnytsia, Ukraine, Ukraina.

 4. FERMEDOUBS

  Frankrike

  Selskapet FERMEDOUBS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Melkekyr bransjen. Det opererer også i milk cows, og Heifers bransjene. Det har base i L'isle Sur Le Doubs, Frankrike.

 5. KUIPERS AGRISHOP

  Nederland

  Selskapet KUIPERS AGRISHOP, er en Forhandler, som opererer i Melkekyr bransjen. Det opererer også i do-it-yourself items bransjene. Det har base i Marrum, Nederland.

 6. NUTRIWEB

  Réunion

  Selskapet NUTRIWEB, er en Tjenesteyter, som opererer i Melkekyr bransjen. Det opererer også i feeding problems, og milk cows bransjene. Det har base i ST LEU, Réunion.

 7. WORLD DAIRY SOLUTIONS CO., LTD

  Kina

  Selskapet WORLD DAIRY SOLUTIONS CO., LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Melkekyr bransjen. Det har base i Shanghai, Kina.

 8. GENCTAR MILKING MACHINES AND SYSTEMS MANUFACTURER AND SUPPLIER

  Tyrkia

  Selskapet GENCTAR MILKING MACHINES AND SYSTEMS MANUFACTURER AND SUPPLIER, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Melkekyr bransjen. Det opererer også i Fersk melk, Meieriprodukter, Milking machines, Fersk melk, og Meieriprodukter bransjene. Det har base i Konya, Tyrkia.

 9. AGRARGENOSSENSCHAFT DREI GLEICHEN MÜHLBERG E.G.

  Tyskland

  Selskapet AGRARGENOSSENSCHAFT DREI GLEICHEN MÜHLBERG E.G., som opererer i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster bransjen. Det opererer også i Melkekyr, Sauer og geiter, Rødbeter, Melkekyr, Sauer og geiter, og Rødbeter bransjene. Det har base i Mühlberg, Tyskland.

 10. LINDENA GERMAN LIVESTOCK

  Tyskland

  Selskapet LINDENA GERMAN LIVESTOCK, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Melkekyr bransjen. Det har base i Moordorf / Aurich, Tyskland.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis