• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • myk hvete

Resultater for

Myk hvete - Import eksport

 1. TERRA LLC

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Selskapet TERRA LLC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Myk hvete bransjen. Det opererer også i Korn og frø, Semulegryn, Mel og semulegryn, Supper, Frokostblandinger, Korn og frø, cereals, cereal semolinas, og oat cereal bransjene. Det har base i Pervomaysky, Ukraina.

 2. BAHAROGLU TARIM URUNLERI SANAYI VE TICARET AS

  Tyrkia

  Selskapet BAHAROGLU TARIM URUNLERI SANAYI VE TICARET AS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Myk hvete bransjen. Det opererer også i Belgvekster, Belgvekster, og lentils bransjene. Det har base i Gaziantep, Tyrkia.

 3. EUXINE SEA TRADING

  Ukraina

  Selskapet EUXINE SEA TRADING, er en Agent/ Representant, som opererer i Myk hvete bransjen. Det opererer også i Landbruk - import/eksport, Landbruk - import/eksport, soft wheat flour, millet seeds, og split peas bransjene. Det har base i Chernomorsk, Ukraina.

 4. LA FERME DU CHAILLOUE

  Frankrike

  Selskapet LA FERME DU CHAILLOUE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Durumhvete bransjen. Det opererer også i Myk hvete, Myk hvete, og hemp bransjene. Det har base i Saint Mard De Réno, Frankrike.

 5. CAPITAL TRADE GRAIN

  Polen

  Selskapet CAPITAL TRADE GRAIN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Myk hvete bransjen. Det opererer også i maize cereals, veneered wood, manufacturing of plywood, og Edible snails bransjene. Det har base i Warszawa, Polen.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. GLOBEMAR OPERATIONS S.R.L.

  Romania

  Selskapet GLOBEMAR OPERATIONS S.R.L., er en Distributør, som opererer i Myk hvete bransjen. Det opererer også i moisture absorption bransjene. Det har base i Bucuresti, Romania.

 2. UNORMAK DEGIRMEN FLOUR MILLING MACHINERY MANUFACTURER

  Tyrkia

  Selskapet UNORMAK DEGIRMEN FLOUR MILLING MACHINERY MANUFACTURER, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Myk hvete bransjen. Det opererer også i Næringsmiddelindustri, diverse - maskiner og utstyr, Møller, Næringsmiddelindustri, diverse - maskiner og utstyr, Møller, og separators bransjene. Det har base i Konya, Tyrkia.

 3. ACTIVE INTERNATIONAL

  Tyrkia

  Selskapet ACTIVE INTERNATIONAL, er en Agent/ Representant, som opererer i Myk hvete bransjen. Det opererer også i Vegetabilske oljer, Bensin - drivstoff, Vegetabilske oljer, og Bensin - drivstoff bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 4. AMG-KERNEL SRL

  Moldova

  Selskapet AMG-KERNEL SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Myk hvete bransjen. Det opererer også i barley, og apples bransjene. Det har base i Soroca, Moldova.

 5. MASELIS

  Belgia

  Selskapet MASELIS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Myk hvete bransjen. Det opererer også i Frokostblandinger, cerial flakes, Frokostblandinger, og cereal middlings bransjene. Det har base i Roeselare, Belgia.

 1. ALLDENS MASKIN & KROSSMEKS AB

  Sverige

  Selskapet ALLDENS MASKIN & KROSSMEKS AB, er en Distributør, som opererer i Sukker bransjen. Det opererer også i Myk hvete, flour, animal feed, cereals, og Myk hvete bransjene. Det har base i Gallivare, Sverige.

 2. AGRO TRADE AGENCY

  Polen

  Selskapet AGRO TRADE AGENCY, er en Multi-Category, som opererer i Myk hvete bransjen. Det opererer også i Landbruk - import/eksport, Vegetabilske oljer, Råe, vegetabilske oljer, sunflower oil, Landbruk - import/eksport, Vegetabilske oljer, og Råe, vegetabilske oljer bransjene. Det har base i Warsaw, Polen.

 1. ECLIES TRADE LLC

  Ukraina

  Selskapet ECLIES TRADE LLC, er en Forhandler, som opererer i Myk hvete bransjen. Det opererer også i rape seeds bransjene. Det har base i Kiev, Ukraina.

 2. EDWIN STELL CORPORATION

  Ukraina

  Selskapet EDWIN STELL CORPORATION, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Myk hvete bransjen. Det opererer også i calcium carbonate, table salt, og sorghum bransjene. Det har base i Kiev, Ukraina.

 3. LINK-EXPO

  Tyskland

  Selskapet LINK-EXPO, er en Forhandler, som opererer i Hvete bransjen. Det opererer også i Myk hvete, Drikkevarer, Myk hvete, sunflower oil, og Drikkevarer bransjene. Det har base i Ebersburg, Tyskland.

 4. PETROHANDEL GMBH

  Tyskland

  Selskapet PETROHANDEL GMBH, er en Forhandler, som opererer i Oljeholdige produkter bransjen. Det opererer også i Korn og frø, Myk hvete, Korn og frø, flax seeds, barley, og Myk hvete bransjene. Det har base i Pforzheim, Tyskland.

 5. SERER IHR ITH INS OTM SANAYI A.Ş

  Tyrkia

  Selskapet SERER IHR ITH INS OTM SANAYI A.Ş, er en Forhandler, som opererer i Dietetiske næringsmidler bransjen. Det opererer også i Myk hvete, durum wheat, Sugar beet, Organic cane sugar, og Myk hvete bransjene. Det har base i Kocaeli, Tyrkia.

 6. INTERVIDKONTRAKT LLC

  Ukraina

  Selskapet INTERVIDKONTRAKT LLC, er en Forhandler, som opererer i Myk hvete bransjen. Det opererer også i bran, barley, seed oil, og sugar bransjene. Det har base i Kiev, Ukraina.

 7. ACCESAL-GRUP SRL

  Moldova

  Selskapet ACCESAL-GRUP SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Myk hvete bransjen. Det opererer også i sinks, og apples bransjene. Det har base i Raionul Singerei, Moldova.

 8. SARL L'ARTISAN DES SAVEURS

  Frankrike

  Selskapet SARL L'ARTISAN DES SAVEURS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Møller bransjen. Det opererer også i Myk hvete, flour, breadcrumbs, og Myk hvete bransjene. Det har base i Ales, Frankrike.

 1. PODGORENI SRL

  Moldova

  Selskapet PODGORENI SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Myk hvete bransjen. Det opererer også i apples, og maize bransjene. Det har base i Raionul Cantemir, Moldova.

 2. LITHUANIAN UKRAINIAN LIABILITY LIMITED

  Ukraina

  Selskapet LITHUANIAN UKRAINIAN LIABILITY LIMITED, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Myk hvete bransjen. Det har base i Odessa, Ukraina.

 3. TARASIVSKIY MLYN

  Ukraina

  Selskapet TARASIVSKIY MLYN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Myk hvete bransjen. Det opererer også i soft wheat flour bransjene. Det har base i Kyiv, Ukraina.

 4. KARMALIUK UA

  Ukraina

  Selskapet KARMALIUK UA, er en Forhandler, som opererer i Myk hvete bransjen. Det opererer også i dried fruit bransjene. Det har base i Khmelnytskyi, Ukraina.

 5. KUBA TRADE

  Ukraina

  Selskapet KUBA TRADE, er en Agent/ Representant, som opererer i Myk hvete bransjen. Det har base i Dnipro, Ukraina.

 6. DOKUMENTE REGISTRIERTE ONLINE

  Guernesey

  Selskapet DOKUMENTE REGISTRIERTE ONLINE, er en Distributør, som opererer i Myk hvete bransjen. Det opererer også i turkey roast, og double rooms up to 40 euros bransjene. Det har base i Mauerstetten, Guernesey.

 7. SARL AGRICOLE DE FAMILLE FERME DE LA MOUCHERE

  Frankrike

  Selskapet SARL AGRICOLE DE FAMILLE FERME DE LA MOUCHERE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Myk hvete bransjen. Det opererer også i cereals, soya, og maize bransjene. Det har base i Saint-Cyr La Rosière, Frankrike.

 8. PELLET SZERVIZ KFT.

  Ungarn

  Selskapet PELLET SZERVIZ KFT., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Myk hvete bransjen. Det har base i Gárdony, Ungarn.

 9. AGRIMONDO POLIZIANO SRL

  Italia

  Selskapet AGRIMONDO POLIZIANO SRL, er en Detaljist, som opererer i Myk hvete bransjen. Det opererer også i clean room control certification bransjene. Det har base i Montepulciano, Italia.

 10. OZD FLOUR MILLS CO

  Tyrkia

  Selskapet OZD FLOUR MILLS CO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Myk hvete bransjen. Det opererer også i wheat bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis